- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
válasz
hoffman_ #24159 üzenetére
Budapesten elég sok Nokia márkaszervíz van, én itt kérdeztem más miatt az érintő cserét:
Gemini-Tel. Nekem 13 rugó környékén mondták a cserét anyagköltséggel együtt. -
kaliber
aktív tag
válasz
hoffman_ #24166 üzenetére
Én sem javíttatnék egy 20ezres telefont 20ezerért szerintem annyiért belefér amit linkeltél mert onnan hamar ideér míg Kínából több hét (az ingyenes szállítást onnan szoktak)vagy az angol amazonon is megnézheted és régebben linkeltem ezt a videót így cserélném ki, elég nagy az esély hogy csak(?) a digitizer tört be, ha lcd panel is akkor kuka a telefon és újat vennék.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #24161 üzenetére
egy kis további segítségre lenne szükségem. ez megfelelne cserének akkor? vagy esetleg megérné ezt venni? ugye nem csak a screen tört be, hanem a touch fukció is elszállt, amiért a digitizer felelős, ha jól vettem ki.
ui.:
az elszállt az azt jelenti, hogy nem érzékeli a legtöbb tapintást, de a kijelző tetejénél pl igen. ez mit jelent szerviz szempontjából? ugyanúgy full csere?
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
hoffman_ #4385 üzenetére
A HTC Desire 200 mérföldekre elmarad a nagyjából 4 éves HW-el...MSM7227A egy andreo 200al? És ezen játszani is akarnak?
Egy beach buggy blitz is akadozik már főleg 512RAM társaságában ha épp nincs elég hely. Persze ez egy jobb CM-el javítható, de pont emiatt váltottam Én is. 512RAM teljesen más világ WP alatt.
-
HuMarc
veterán
válasz
hoffman_ #4381 üzenetére
Nem tudom, jártál-e már a Melyik okostelefont vegyem? topikban, mindenesetre ott nagyobb eséllyel kapsz objektív választ. Az viszont biztos, hogy a Desire 200 feleannyit ér, mint amennyiért árulják, ha nem kevesebbet. Ebben az összehasonlításban toronymagasan nyer az 520, viszont hogy objektív maradjak, szinte akármelyik Androidos telefon is jobb, ami ebben az árban van.
Sajnálom, ha megsértelek ezzel, én is bírom a HTC-t (bizonyos modelljeit, pl. a HTC One-t, meg a kameráját imádom!), de a Desire 200 (meg úgy általában a HTC ((és a Samsung)) alsó kategóriás modelljei) borzalmas(ak)
A vérbeli vájbör/fb-sek percenként ráfrissítenek, nem kell annak push
Persze valóban késik
De legalább működnek.
Zsolt_72: Nekem az FB nem vacakol, illetve a push-ok nem csak az FB-nél késnek, és más tekintetben nagyon pöpec. (Csak hogy legyen ellentmondás.)
+ Szerk.: Játékra inkább a Lumia 520, mint a Desire 200, mert annak a low-low-low hardverével hátrébb tart az ember, mint egy Lumiával.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest