- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
válasz
zsoltek #32653 üzenetére
Jó ötlet a repülő üzemmód is a videó közben (kösz azt is), ám kipróbáltam az utóbbi tanácsot, mivel van 2 mobilom is...
És: A képernyőn a hívás idejére eltűnik ugyan a videózás képe, ám azt nem szakítja meg, a felvétel FOLYAMATOS! Nem zavarja meg, hanem NÉMÁN jelzi, hogy fogadom-e, avagy elutasítom a hívást.
Vagy elutasítom, vagy hagyom (némán) "csöngetni" - majd úgyis abba hagyja. (Utóbbi lehetséges ugye, ha a mellzsebben rejtőzködik a mobil éppen és naná, hogy nem venném fel!)
Tehát megkonstruálták úgy, hogy NEM ZAVAR BE A HÍVÁS a videó felvétel közben! (Hurrá.)
Köszi a hozzászólásokat. -
tothjozsi96
addikt
válasz
zsoltek #28995 üzenetére
Én nem frissítettem fel, meg nem is vagyok PFD-s.
De azt megnéznétek nekem kíváncsiság képen hogy a beállításokban van egy ilyen hogy takarékos üzemmód.
És ott bejön egy ilyen akksi ikon és utána hozza be az adatokat.
És ott eddig akadt az animáció.
Megnéznétek hogy most is akad-e? -
m1lan
őstag
válasz
zsoltek #24401 üzenetére
Nem értem a Microsoftot. Volt egy jó zenelejátszójuk 8.0-n, és ahelyett, hogy azt fejlesztették volna tovább, inkább csináltak egy újat, ami jó fos, és most folyamatosan tolják a frissítéseket, hogy legalább fele olyan jó legyen, mint a régi volt. Mondjuk most már elég vállalható, de sebességre még mindig nem oké. A Játékok hub-ot konkrétan meg sem nyitom, mert olyan tetű, hogy végig viszek egy játékot, mire bedobja a játéklistát...
-
törölt tag
-
x1port
addikt
válasz
zsoltek #20277 üzenetére
Szerintem nem jól olvastad amit anno írtam mert nem hőbörgés volt.
Fuss neki újra.De azok közül amiket felvetettem mik is kerülnek bele a 8.1 be ?!
Mert eddig amiket írnak semmi eget rengető változás.Kivéve persze az UI.
Arra vannak ígéretek.
És azt fenntarom,hogy ez a sok csicsa a teljesítmény rovására fog menni.
A kérdés az ,hogy mennyire...
Na ezért tartok tőle.
Mert ha egy kalap fos az egész nem fogunk tudni visszajönni Blackre. -
m1lan
őstag
válasz
zsoltek #19033 üzenetére
Én írtam
ettől függetlenül ez így akkor sem lesz az igazi. Akkor már inkább fektetnék ezt az energiát a rendes Facebook appba, hogy gyorsabb legyen, meg hogy felzárkózzon végre a konkurens OS-ek applikációjához. Nem kéne nekem csillivilli Messenger, ha lenne egy stabilabb, javított értesítési rendszerű Facebook alkalmazásom. De hát nincs.
Én egyébként olyan "szerencsés" helyzetben voltam, hogy váltottam WP-re, majd rá pár napra kijött az új Messenger droidra.
-
-
-
Blyan
félisten
válasz
zsoltek #16067 üzenetére
Elég sok múlik azon a fél mp-cen, pl nem kell újratöltődnie a weboldalaknak (felesleges adatforgalmat generálva) és én pl azt is szeretem, ha a két perccel korábban használt alkalmazásomnál sem splash screent kell bámulnom.
Az 525 most ezt elhozta szaréhugyé, úgy mond.
Egyéb hátránya nem nagyon van az 512-es készülékeknek, minden folyamatos és gyors természetesen.
-
KunEmber
senior tag
-
gabe8719
senior tag
-
-
confuser
senior tag
-
-
Kube
senior tag
válasz
zsoltek #14584 üzenetére
A beépített nem lenne rossz, csak sajnos nem mutatja az előzményeket csak azt amit a telefonon aktív használatával csevegünk és még képet sem lehet küldeni. Szóval igen, az fb app az tényleg jobb ilyen szempontból. Bár nekem Viber is bejött, csak inkább a fiatalabb korosztály használja és emiatt szívás a helyzetem. Pedig gyorsabban fut és mindent tud
-
-
-
-
westcoastog
veterán
válasz
zsoltek #12669 üzenetére
Nem.
(#12670) Sub-ZeRo
Ennek örülök.
De amit tegnap levágott ez a telefon, hihetetlen volt, egymás után kikapcsolgatott, újraindulgatott, aztán mikor hazaértem akkor vettem észre hogy rántás/dobás közben nem stimmel valami, ebből gondoltam hogy nem érintkezhet rendesen az akksi, azóta nyomogatom, még nem sikerült kikapcsolnia. -
-
nemkufar
tag
válasz
zsoltek #11785 üzenetére
A Bing időjárás?
Az olyan "intelligens", hogy az én zalai községem mellé azt írja ki "Somogy" (megye)!
Még csak műholdas helymeghatározási tűréshatárról sem beszélhetünk, hiszen tőlem 60 km távolságra (délre) van Somogy megye! :-P (Ja és ilyen nevű helység, mint a mienk, abban a másik /amúgy szomszédosnak számító/ megyében és sehol máshol nincs is.)
Letöltöttem több ilyen időjárás appot is is a Nokia 520 két hónapos kütyümre és ahány ilyen van rajta, annyiféle (más-más) hőmérséklet "adatot" közöl, pl. az élő csempén is! -
xxSanchez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged