- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Luck Dragon #5693 üzenetére
Nem látod?Szegény annyira besárgult a Nokia 1520-tól.A sárgaláz elleni oltással kellene kezelni már.
-
válasz
Luck Dragon #5644 üzenetére
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon #5591 üzenetére
Az is hozzá tartozik hogy még nem volt a kezemben a 950 vagy az xl lehet akkor megváltozik a véleményem és veszek egyet de kicsi rá az esély szerintem
-
Rob700
senior tag
válasz
Luck Dragon #5305 üzenetére
Na tényleg nem lett rossz a 950xl... Kíváncsi vagyok mekkora durranás lesz a kamerája...
-
AngelH
aktív tag
válasz
Luck Dragon #5333 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a megerősítést, ez lesz a választott út szerintem is
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon #5286 üzenetére
Köszi kipróbálom 😊
-
kpal
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5278 üzenetére
Az lesz várok, a hibásak donornak jók csak.
(#5277) sharplaninac: Sokan csak hirdetni akarnak ,nem eladni és várhatnak vevőre túlárazottak .
-
kpal
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5273 üzenetére
Na ez az sokan még hibásat is aranyárba adják , persze tudják azon az áron amennyiért ők akarnák eladni + javítás már bőven hibátlant lehet kapni . Én max 10e Ft-ot adnék azért aminek van baja .
-
kpal
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5261 üzenetére
Jaja én is ezért tettem fel itt a kérdést mert fura . Aztán van másik 1520 is eladó annak a kijelzője repedt az 50e az is irreálisan drága .
-
válasz
Luck Dragon #5261 üzenetére
Abszolút ugyanez jutott eszembe nekem is. Ha csak bele kell rakni, miért nem rakja bele? Majdnem kétszer annyiért lenne eladható. Szép dolog ha valaki jószívű, de ennyire nem szoktak azért azok lenni az eladók, vagy eladják ilyen olcsón egy barátnak, családtagnak.
De ők megtalálnák az eladót.
Nem lehet, hogy ez egy letiltott telefon? -
sharplaninac
tag
válasz
Luck Dragon #5158 üzenetére
Nincs hozzà...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest