Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokerke86

tag

válasz Wilika #913 üzenetére

Én jelenleg is használom, februárban lesz két éve, de nem tudom mire cserélem le, ha majd lecserélem valamikor valamiért. Ez a telefon egyszerűen kurvajó. Az akkuja még mindig sokat bírja, ha már csak egy vonalkát mutat, akkoris azt jelenti, hogy aznap még el leszek vele és nem azt, hogy 15 percet bírja még. A billentyűzet nem kopott ki, még mindig kellemes gumis a fogása, leejtve volt elégszer, karcolások vannak rajta, de nem hibásodott meg, strapabíró. A képernyője bármilyen fényben jól látszik, ilyen téren nem hiszem, hogy konkurencia lenne bármilyen gyártó bármilyen telója, beleértve a retina displayes vagy androidos 600 eurós csodatelefonokat is. Az e-mail kliensét nagyon szeretem, folyamatosan frissít reggel 7 és este 11 között, jól néz ki, jól kezelhető, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakran használom. A facebook kliensről csak annyit tudok mondani, hogy arra jó, amire nekem kell (néha üzeneteket írni), más facebook klienseket meg nemigazán próbáltam, de ez se néz ki rosszul és elég sokat tud, aminek egy tizede sem érdekel. Az Opera Mobile néha túlterhelődhet, ha sok a weblap, meg a nyitott alkalmazás, de nem vészes ez a probléma szerintem. Chatelni shMessengert használok, gyors, jól működik, ésszerűen felépített. A kamerája 2.0 Mpixeles, fix fókuszos, sokat ne várj tőle, viszont a vakuja használható lámpaként, ami hasznosabb szerintem, mint a facebook kliens látványvilága. A teló gyors, jól kezelhető, minőségi. Csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák