Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
Én felmetnem a facebook oldalára böngészővel, ott megkérdezték az oldalon, hogy neme akarom inkább letölteni a kliensüket, rákattintottam, hogy de igen, és azóta van használható facebook kliensem. Szerintem ezt sem a nokia csinálta, hanem facebookék, de pont nem érdekel.
Az email kliens meg 1-2 másodperccel gyorsabban jelzi az új emailt, mint a yahoo messenger, amikor be vagyok lépve. Alapból szarul néz ki, de amikor beállítod a postaládádat, akkor megkérdi, hogy letöltse-e az újat, letölti és csodaszép, használható, felhasználóbarát, gyors, és minden ami csak kell. -
jokerke86
tag
Én jelenleg is használom, februárban lesz két éve, de nem tudom mire cserélem le, ha majd lecserélem valamikor valamiért. Ez a telefon egyszerűen kurvajó. Az akkuja még mindig sokat bírja, ha már csak egy vonalkát mutat, akkoris azt jelenti, hogy aznap még el leszek vele és nem azt, hogy 15 percet bírja még. A billentyűzet nem kopott ki, még mindig kellemes gumis a fogása, leejtve volt elégszer, karcolások vannak rajta, de nem hibásodott meg, strapabíró. A képernyője bármilyen fényben jól látszik, ilyen téren nem hiszem, hogy konkurencia lenne bármilyen gyártó bármilyen telója, beleértve a retina displayes vagy androidos 600 eurós csodatelefonokat is. Az e-mail kliensét nagyon szeretem, folyamatosan frissít reggel 7 és este 11 között, jól néz ki, jól kezelhető, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakran használom. A facebook kliensről csak annyit tudok mondani, hogy arra jó, amire nekem kell (néha üzeneteket írni), más facebook klienseket meg nemigazán próbáltam, de ez se néz ki rosszul és elég sokat tud, aminek egy tizede sem érdekel. Az Opera Mobile néha túlterhelődhet, ha sok a weblap, meg a nyitott alkalmazás, de nem vészes ez a probléma szerintem. Chatelni shMessengert használok, gyors, jól működik, ésszerűen felépített. A kamerája 2.0 Mpixeles, fix fókuszos, sokat ne várj tőle, viszont a vakuja használható lámpaként, ami hasznosabb szerintem, mint a facebook kliens látványvilága. A teló gyors, jól kezelhető, minőségi. Csak ajánlani tudom.
-
Szabeszka
aktív tag
Szűr ID-Tag alapján is; van benne hangszínszabályozó és sajátot is csinálhatsz. Van benne 3,5 mm jack is, szóval semmilyen átalakító nem kell hozzá, használhatod a saját fülesedet.
Kihangosítva nem szól annyira jól, mint az E71( de ugye annak fém háza van), de az átlagnál jobb. (bár sztem ez nem kulcs kérdés, csak az infó miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest