- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy frissítettem a telefon szoftverét,de miután újra indul a telefon automatikusan zárolja magát és kéri a biztonsági kódot. Én nem emlékszem, hogy változtattam rajta, de az 12345 nem fogadja el. A másik meg az, hogy miután szoftvert frissítek vissza áll minden gyári beállításokra nem?És akkor el kéne fogadni.
Ha valakinek lenne valami ötlete, hogy mi lehet a gond azt megköszönném.
Köszi a segítséget előre is.Ádám
-
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok?
Nem tud vki egy jó zenelejátszót Nokia E63-ra?Ami rajta van az annyira nem tetszik.
Köszi a válaszokat előre is.
Ádám -
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami olyan programot E63-as telefonra amivel mondjuk letudok kódolni programokat,képeket meg ilyesmi dolgokat.
Köszi előre is a segítségetek.
Ádám -
Nemadam18
csendes tag
Szerintetek az miért van ,hogy a Nokia boltban 70ezer a telo máshol meg olyan 53 ezer?
A Nokia boltban többet tud a telo vagy több a garancia vagy csak ennyivel több pénzt kérnek ugyanazért a teloért? -
Nemadam18
csendes tag
Emailt nem kaptam még mindig,de olvasgattam a honlapjukon és megtaláltam mi a különbség a gyári és a nem gyári garancia között.
Ha nem gyáriban veszem meg akkor az ő szervizük fogja javítani a telefont ha valami baja lenne,de csak a telefonra adnak garanciát a tartozékokra nem.
A gyári garanciával meg értelemszerűen a Nokia szervizbe kell vinni.
Szerintem én inkább adok 5000 Ft-tal többet és akkor már gyári garanciás lesz.
Az e-maillel kapcsolatban meg nem tudom miért nem válaszolnak.Szerintem az Ő érdekük lenne foglalkozni vele.
Na további szép napot!
Ádám -
Nemadam18
csendes tag
Hát írtam nekik még azt hiszem csütörtökön,de még mindig nem válaszoltak.Szóval nem tudom mikor fognak,majd ha nem írnak hétfőig akkor majd írok nekik még egy levelet hátha nem kapták meg vmiért.
De majd írom mit írtak,ha írnak egyszer. -
Nemadam18
csendes tag
Köszi a választ.
Mindenképp gyári garanciával akarok.Csak a fekete sokkal jobban nézett ki mint a többi szerintem.
Köszi a segítséget. -
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telefont venni fekete színben. De csak kékben és pirosban találok gyári garanciásat(24 hónaposat).A fekete meg 6 hónapos garanciával van.Ez mitől lehet?Vagy csak én nem találtam olyat?!
Esetleg tudna vki olyan boltot ahol árulják gyári garanciával is?
Köszi előre is a segítséget.
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest