Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
Nekem sem a hangszoroval van baj, mert bejovo hivaskor egybol full hangerovel szol. Mondjuk ott van lehetoseg ezt beallitani: csenges / erosodo / egyszer cseng / csak csipogjon / stb. De az ebresztonel az eredeti hangnal is ugy volt, h kezdte halkabban, aztan erosodik folyamatosan es nem kaptam, hogy hol lehet(ne) ezt atallitani ugy, h egybol szoljon rendesen.
A cellainfoval lehet ha igazad van es a szolgaltato nem kuldi az info, mert en mindent megprobaltam es szarik ra kiirni.
En a telomrol szoktam hallgatni a zenet, nekem semmi bajom vele, kiveve, hogy az a kis dugo ami a 3,5-os jacket bedugj azt mindegyre ki kell szedjem es jo helyre elrakjam, hogy ne veszitsem el. Van egy philips agybadugos fulesem, nagyon szep hangja van, semmi sisterges.U.I. bocs, hogy az elobb privibe ment (2x)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest