Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
Most kaptam egy jo mobilnetes opcoit uh par napja mar sokkal aktivabban netezek a telefonomrol. Eddig nagyon meg voltam elegedve az akkumulator teljesitmenyevel, de most egy kicsit elszomorit az eredmeny. Eddig kozel egy hetig tartott az akku, most meg ket nap alatt kivegzem gond nelkul, csak nem tudom h konkretan egy dolog szopja ki az energiat belole v az ujdonsagok egyutt. Ami valtozott az az h az Operaval tobbet bongeszek, az email klienset is hasznalom, ket email cimmel folyamatsoan fut es az email frissites is folyamatosra van allitva. Emellett GSM mod helyett dual mod van beallitva a halozatnak, hogy a gyorsabb 3G-s netet hasznaljam. Amit eszrevettem h a telefon also resze elkezdett melegedni, nem tudom melyik alkatresz van ott, de a diagnozis miatt lenyeges lehet. Szoval a kerdesem az, h mi zabalja fel a telefonom csodaakkumlatorabol azt a rengeteg energiat ilyen gyorsan szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest