Új hozzászólás Aktív témák
-
pdw
csendes tag
válasz
maszekember #865 üzenetére
A hangszoroval nekem nincs baj, azonban ha pl. fulhallgatot dugog bele s elkezdek valami zenet jatszani rogton van egy konstans sisterges (kb. mint regen a kazettanal). Nemtudom ez egyeni v tipusdolog, igazabol nem is erdekel, mert nem egy ilyen zeneszempontbol vackon hallgatom a zeneimet, de azert igencsak zavaro.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #867 üzenetére
Valamelyik hétvégén állok rendelkezésedre, hogy összehasonlítsuk. Legalább én is megnézem az 500as szoftot.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #865 üzenetére
Hát az is de ha nyugodt akarsz lenni próbáld meg egy másikkal összhasonlítani. Ha más nem egy gsm boltban lévő használttal. De ha pesten jársz nekem is szólhatsz.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #863 üzenetére
Mondom szerintem zene függő, ha csengőhang jól szól akkor ne foglalkozz ezzel az egy számmal. Úgyis fülessel hallgat az ember zenét.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #860 üzenetére
Kapcsold még ki a 3d csengő effektusokat. multimédia/3d hangok
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #856 üzenetére
Na megnéztem. A fene tudja, elég összetett mű, és az elején tényleg valami szélfújás szerű hang is van, de szerintem csak a telefon hangszórója nem tudja visszaadni a részletgazdagságot. Mi van ha mondjuk a nokia tonét játszod le?
-
Ricardo
titán
válasz
maszekember #838 üzenetére
Eszközök- beállítások-alkalmazások-alkalmazás kezelő:
Szoftvertelepítés: Mind
Online tanúsítvány ellen.: Kiszerk: Az érvénytelen dátum hibaüzenet amennyire tudom akkor jön ki ha előbbre van a dátum visszaállítva mint a program keletkezése, és ezért nem tud vele mit kezdeni.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #854 üzenetére
Hát ezt hallani kéne, de lehet hogy tényleg nem ehhez vagy szokva. Azért ez nem zenetelefon hanem üzleti.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #852 üzenetére
avit még nem próbáltam de ahhoz külön program úgy tudom. A saját formátum át gond nélkül, nem szaggat.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #850 üzenetére
Akkor nem lesz gond sok sikert. Ha kérdésed írj.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #848 üzenetére
Nem, az e63nak kiváló a minősége, még az e szériások között is. Sajnos így jártál. Hivatalos Nokia garanciát adtak?
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #846 üzenetére
Erre van a garancia
. Az enyém tisztán szól.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #844 üzenetére
Akkor jó. A két oldalon amit írtam vannak programok, és a szignózást leírják, bár nekem macerás így nem csináltam még soha. És az ilyen akku kímélőket felejtsd el, amúgy sincs az e63nál szükség rá.
-
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #842 üzenetére
*#0000# ezt kell alapképernyőn beírni.
Hol kapni még ebből újat? -
zorzy4
addikt
válasz
maszekember #840 üzenetére
Kifejezetten nincs e63 program, de a nokiaprogramok illetve az upfone oldalakon vannak,cuccok hozzá. De nem ajánlatos agyba-főbe minden marhaságot feltelepíteni, pl akku kímélő program, pláne, hogy az e63 kiemelkedő az üzemideje. Inkább az néz meg hanyas szoftver van a telefonon, és ha nem 500zal kezdődik frissíts.
-
Ricardo
titán
válasz
maszekember #836 üzenetére
Tanúsítványhibát akkor ír ki ha nem lőtted ki a tanúsítvány kezelést.
lejárt tanúsítványra megoldás ha visszaállítod a dátumot (egy/két évvel), és úgy telepíted. uha már teltelefonon van az alkalmazás visszaállítható a dátum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest