- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UFC
aktív tag
Ne vicceljünk már. Mindenki tudja hogy akkor is laggol ha nem fut semmi.
Már most nem egy videó van ahol az s5 laggol. Az androidoknál meg ha nem zársz be mindent szépen be lassul de belassul.
Probáljátok ki használjátok úgy 1 hónapig hogy nem az van hogy folyton bezárod a programokat és pucolod a ramot és ne kapcsold ki a telefont. Nem egy videó van (meg tapasztalat is) full tiszta android is szépen lassul be ahogy egyre több mindent nyitsz meg. Nincs megfelelő optimalizáció.
-
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
Már megint az AnTuTu...
Note 3 és Note 3 között is lehet több ezer pontos különbség.
Nekem eddig a negatív rekordom 21000 pont a legmagasabb eredmény pedig 36000+ volt.
Akkora különbség, ami itt van, elhanyagolható, de egyébként nem is különösebben relevánsak ezek az értékek.
Van még egy csomó benchmark progi, mire tesztelik a srácok az MA-n, úgyis kiderül, hogy milyen is valójában. -
Viktor18
tag
Úgy van, hogy ha ránézel a telóra, akkor nem látsz bal oldalt semmit, mint mondjuk az S3-nál. Csupasz. Viszont ha rányomod töltőre, akkor ott világít egy piros kör a csupasz részen. Magyarán el van dugva a szemed elől és csak akkor tudod, hogy van ott valami, ha villog vagy világít.
-
Parallaxis
addikt
-
Gabifapeti
csendes tag
Hello!
Se az S4-en se az S5-ön nem látszik a világító LED.
Én is meglepődtem, de az S4-en bal oldalt van legfelül és csak akkor látom ha világít. Most néztem meg.
De valóban hiányzik egy szenzor vagy kettőt egybeolvasztottak valahogy... :-)Ami a telefont illeti: Nekem csalódás sajnos
Ami nem tetszik:
- Még nagyobb.
- A kijelző kb. ugyanaz: Értem én, hogy AMOLED, de ezt a pentile vagy diamond mátrixot lehetne már hanyagolni. Számomra az többet jelentene mint a még nagyob felbontás pentileal. Annak semmi értelme nincs.
- Plusz fémet én is nagyon szeretnék... Igaz én megelégednék egy valódi fém kerettel. A műanyag hátlappal nincs nagy bajom, de ez a műanyag keret elég sérülékeny.Ui: Látom megelőztek.
-
Viktor18
tag
Semmi nem hiányzik. A visszajelző LED szerintem nem "felejtették ki." Lehet megoldották úgy mint Note 3-nál. Fenti hangszórótól jobbra van 2 szenzor, meg az előlapi kamera, balra meg a visszajelző, értesítő LED. De ez Note 3-nál sem látszik ha ránézel, csak akkor látható ha villog, vagy világít a töltés miatt.
-
Parallaxis
addikt
Inkább a Z2 oldalról gáz, hogy nem a legjobb soc tették a csúcstelefonjukba.
A probléma az, hogy használat közben a két SOC közötti különbség nem igazán számottevő, ellenben a kisebb fogyasztás és a mellé adott jóval erősebb akkumulátor és 3 GB RAM többet nyom a latba.
A gáz inkább az, hogy a Samsung az erősebb SOC mellé gyengébb akkut és kevesebb memóriát csomagolt.
-
Levwi
aktív tag
ebbe nem folynék bele mert ez a qualcomm-ot minősíti hogy egy minimális órajel emelés miatt már máris nem snapdragon 800-ról beszél hanem 801-ről lényegében nem változtat semmin mert a z2 órajeleit szerintem simán fel lehet húzni az s5 szintjére és akkor máris egálban vannak szóval nekem még mindig ugyanaz a kettő attól függetlenül hogy más névvel illetik őket.
-
Levwi
aktív tag
-
Parallaxis
addikt
CPU: elérhető legjobb, lehet álmodozni, de ha nincs jobb, akkor nincs! (és jelenleg ez az egy telefon tartalmazza a világon ezt a cpu-t)
Az XPeria Z2 ugyanezt a SOC-ot használja és még nincs vége az MWC-nek, ki tudja hányan jönnek ki még vele.
RAM: 2GB elég
A konkurencia máshogy gondolja és a legtöbb felhasználó is. Ma már egy flagship készülékbe a 2 GB kevés (főleg, hogy házon belül a Note 3 is 3 GB-al van jelen a piacon és ott is látszik, hogy a sok bloatware miatt még kevés is néha).
Kijelző: FULLHD elegendő
Igaz..
Akkumulátor: Fizikailag ennyi fér bele, akkor ennyi.
Sokkal nagyobb is belefért volna (a fizikai méretei a készüléknek alig maradnak el a Note 3-tól, ott is elfért a 3200-as akku).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- EAFC 25
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest