- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
ebbe nem folynék bele mert ez a qualcomm-ot minősíti hogy egy minimális órajel emelés miatt már máris nem snapdragon 800-ról beszél hanem 801-ről lényegében nem változtat semmin mert a z2 órajeleit szerintem simán fel lehet húzni az s5 szintjére és akkor máris egálban vannak szóval nekem még mindig ugyanaz a kettő attól függetlenül hogy más névvel illetik őket.
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
Ezen a telefonon nincs mit trollkodni megteszi mindenki helyett a nokia meg a HTC
-
Levwi
aktív tag
válasz
csapoadam83 #306 üzenetére
Ha bemutatóra szánt ha nem eddig az összes s szériás Samsung akadt pont a névjegyeknél meg a híváselőzményeknél és azok már végleges szoftverrel voltak, egy ilyen bemutató telefonnak pont nem kellene akadnia sehol, mert így csak elveszi az emberek kedvét attól hogy megvegyék. Kíváncsi lennék rá mi lenne ha leterhelném több mint ezer névjeggyel le is fagyna a kicsike?
@w333: +1
-
Levwi
aktív tag
1:15-től nézve a híváselőzményekbe most komolyan megakad a telefon?
Egy zászlóshajónak ilyeneket nem kéne csinálnia, a Samsung az ilyenekkel meg a gyenge formatervvel maga alatt vágja a fát szerintem. Én egy felső kategóriás telefontól elvárnám hogy legalább az olyan alap dolgokba mint híváselőzmények meg telefonkönyv, ne igazán lassuljon hanem tegye a dolgát gördülékenyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest