- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #486 üzenetére
Szerintem borítékolható az S805.
-
keIdor
titán
Snapdragon 800 és 801 között amúgy mi a különbség?
ON: nekem tetszik, igaz a Nexus 5-öt nem váltanám le rá, mivel szinte ugyanaz a kettő belseje, illetve inkább IPS párti is vagyok, nem AMOLED. Nem nagyon tudnak már mit kitalálni, ahogy néztem a videókat az ujjlenyomat olvasó is csak kényszerből került bele, hol működik, hol nem. iPhone 5S sokkal gyorsabb és pontosabb, nem mindig kellene az Apple-t majmolnia a Samsung-nak, az S5 esetében szinte biztos azonnal tiltanám a funkciót amennyiben lehetséges.
Személy szerint a Sony Z2 sokkal inkább tetszik, a 3GB miatt, viszont az meg már akkora majdnem mint a Note 3. HTC-re leszek még kíváncsi mit hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest