- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Silkó #547 üzenetére
tiszta gyári 4.3 rendszeres s4-et használtál, és az tiszta lagg?
biztos, hogy nem, tehát valami nem stimmel, vagy az első firmware verziók valamelyikével használtad, vagy nem volt tiszta a rendszer, gányolva volt benne valami!
mind a kettőre van megoldás, hogy esetlegesen ne magadat hozd kellemetlen helyzetbe a valótlan kijelentéseiddel.
az s5 esetén nyilván csak videókat láttam, de azokban nem véltem felfedezni komoly akadást, de még röccenést sem igazán, az s4 megjelenésekor problémásabb volt a helyzet, ezért írtam, amit.
nem s5 lesz az s4-em utódja, de ezt már az s5 megjelenése előtt is tudtam - de még csak nem is samsung, bármennyire is elégedett vagyok a jelenlegi telefonommal, mert szeretem ilyen téren a változásokat -, viszont ettől függetlenül sem tudok elfogadni sok lehúzást, amiknek nincs alapja, vagy idejét múlta, illetve okafogyottá vált - de minősítse ez inkább a fikázókat... -
válasz
Mr.Silkó #534 üzenetére
tiszta lagg - ilyenet csak az mond, aki csak kirakatban látta az általa lehúzott telefonokat, vagy a megjelenés után próbált egy kiállított és halálra elnyomkodott példányt, még az első firmware verziók valamelyikével...
volt már kezedben s4 tiszta gyári 4.3 firmware verzióval? nem, mert akkor nem mondanál/írnál ilyet!
halkan jegyzem meg, xperia z után vettem s4-et, előtte meg az akkori csúcs iphone volt, viszonyítási alapnak elég jók.
az s4 röcögős első (4.2.2) firmware verzióval jött ki, de aztán orvosolták a hibát, az s5 már sokkal jobb, de az is frissítve lesz hamarosan, bár annál már alig van hiba ilyen szempontból, inkább csak azok látnak bele akadást, akik kimondottan lehúzni akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest