- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
az a baj hogy szerintem erősen meg van kötve a dizájnerek keze. nem alkothatnak nagyot mert muszáj hogy a samu stílusjegyei visszaköszönjenek. ez olyan mint az autóknál a külső. (stílusjegyek visszaköszönnek)
szóval nem hiszem h egy ilyen cég egyszerűen csak béna dizájnereket dolgoztat, hanem nagyon meg van szabva mi hol lehet...stb. és ennek az az eredménye, h minden samu telefon ugyanúgy néz ki.pl a HTCnél is meg van szabva csak ők lazábban kezelik ezt. ott csak az ikonikus hangszóró rács van mint állandó stílusjegy, ezen kívül bármilyen formájú telefon mehet.
-
daniel909
addikt
hát pedig szerintem elég valószínű hogy jön egy új kategória.. prémium anyagokból... (bőr fém...stb) és az S vonal lecsúszna a felső közép kategóriába. a note mellett pedig lenne egy kisebb kijelzős prémium szegmens. totál logikus.
másképp érthetetlen a 2 gb ram és ez a szürke dizájn. mintha szándékosan lebutították volna.vagy a note szériát fogják a legfelső házba tartani.de nem értem különben h ennyi marketing után miért dobják el az S szériát. már mindenki tudja mi az a Galaxy S. persze lehet egy új név új lendületet is adna. főleg egy minőségi jól kinéző mobillal.
-
daniel909
addikt
nem biztos h végleges szoftverrel mennek ezek a mobilok. tehát kiadás előtt rányomnak egy frissítést amivel majd nem laggolnak.
nem védeni akarom csak láttunk már ilyet korábban is azt hiszem az xperia arc esetében. a kezdeti hands on videókon laggolgatott, majd megjelenéskor már folyamatos volt. -
daniel909
addikt
válasz
cbrfireblade #515 üzenetére
forgalmazás után megy lejjebb az s4 ára.
ahogy eddig tapasztaltam ahogy megjelenik az új gen, a régi azonnal veszít az árából, de nem sokat. aztán folyamatosan elkezd esni a régi ára. szolgáltatóknál ez nem ennyire egyszeű, ott sokszor hónapok telnek el 1-1 áresésig. -
daniel909
addikt
mekkora semmi fícsörök ezek.
pulzusmérő... neee. nem kell. felesleges. a dizájn egy felnagyított ace 2 ahogy már előttem írta valaki. hátlap ronda.
a z2 se hozott sok újdonságot de szerintem az sokkal minőségibb lett. ez egy gagyi játékszer. galaxy ace 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest