Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Hát nekem jó az amoled szebbek a színek, kit érdekel egy telónál hogy minden színhelyes legyen??? Arra ott a monitor. Amugy az LG vérfanok
G2-tőt ajánlanak
Én kipróbáltam sokszor, elölről szép,jol néz ki el kell ismerni, de kb ennyi. De samu support jobb sztem. Belsőt pont lefosom itt mert már nem számít. Nem jön be szóval kinek mi. Én nem cserélném az S4-et rá
De s5-re se mert ez egy ótvar lett.
-
-
Carlas
senior tag
Hát ez karcsú. Proci jó, meg minden de ha csúcs kategória, meg zászlóshajó, meg ilyenek akkor EZ MI?
-Okádék hátlap?
-IP67 sok értelme nincs, főleg ha ez az oka az okádék hátlapnak
-2gb ram? miért nem 3 mint a note?De persze az ujjlenyomatos ökörség a fontos meg a pulzusmérés basszus, nem a többi.
Az s4-hez képes semmi fontos, semmi amitől azt mondanád ez az új csúcs. Mintha 2 hónap alatt dobták volna össze. Én az s4-em erre tuti nem cserélném le, de ha nem s4-em lenne se venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest