- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
Fitzgerald #831 üzenetére
Hát igen az Optimalizáció. Androidra meg a gyártókra ráférne. Nem egy videó van ahol az újdonsült Galaxy S5 laggol bedadog, ilyen komoly hardver mellett is ami valljuk be elég szomorú.
-
UFC
aktív tag
Az F szériás Samsung ha lesz elméletileg a F mint Fashion kap egy fémházat meg 2K-s kijelzője lesz.
-
UFC
aktív tag
Az igaz.
-
UFC
aktív tag
Én meg írok még jobbat. A sok balfasz most majd lecseréli. Vagy azt hiszi ettől sokkal jobb lesz
-
UFC
aktív tag
Cuki
-
UFC
aktív tag
válasz
jooker82 #783 üzenetére
Persze hogy venni fogják.
1. réteg : akiknek tetszik
2. réteg: Fú ez kell nekem mert nekem mindig a legújabb kell
3. réteg: megveszem kipróbálom ha nem jön be eladom 1-2 hónapon belül.(Ebből marha sokan lesznek, ez is beleszámít az eladásokba de ez miatt a valódi sikerét nem biztos hogy tükrözi)
4. réteg: régi telefonom van jó lenne valami újra váltani azért gyüjtőgettem beruházzok rá.
5. réteg : fú ez most méri a pulzusom ,gyorsabban fotózz ,ujjlenyomat olvasós jaj de zsír ez kell nekem fúú ez mindent tud.
6 réteg: ha lemegy az ára megveszem. -
UFC
aktív tag
válasz
Parallaxis #745 üzenetére
Nem de mint írta első okos telefon tehát ha bezárás meg ilyenekhez se értet akkor rálátása sincs arra hogy milyen egy másik okos telefon és milyen az mikor tényleg minden smooth!
Első okos telefon így nem vette észre hogy sokat gondolkodik vagy sem vagy hogy most beakadt vagy sem vagy hogy lassul e vagy sem. Mert neki az még gyorsnak is számított.
-
UFC
aktív tag
válasz
Viktor18 #738 üzenetére
Nem egy kolléga ért velem egyet köztük rengetek android használó is jelenleg nekem is androidom van és tudom mit beszélek. Teszteltem hosszabb ideig nem egy két telefont tehát nem 10 percre voltak a kezemben hanem 2-3 hónapot. Az egyetlen androidos készülék ami nem dadogot be és nem lassult be annyira az a Nexus 5 a többi be mind egy idő után fel fel bukkant egy kis lagg egy kis gondolkodás stb.
-
UFC
aktív tag
válasz
Petyyyyy #728 üzenetére
Hát jah jó kérdés.
Szerintem nem is nagyon akarják mert így el lehet adni az erősebb hardvert mert azon tuti jobban fut cimszóval. WP-nek meg IOS-nek elég 2 mag bőven 2Ghz alatt ahhoz hogy stabilan gyorsan akadás mentesen kelljen mennie.
Szóval jó dolog az hogy több gyártó is androidot használ de itt a hátrány.
Arról nem beszélve hogy egyre nagyobbak a telefonok, de minek. Sok ember kezében látom hogy 5" meg 4,7" és normálisan nem éri át egy kézzel úgy hogy ne keljen más fogást alkalmazni. Ha a telefon alját a tenyerünkbe közepébe helyezzük és csak a hüvelykujjunkkal elérjük mind a 4 sarkát az az ideális és a kényelmes. Nem az hogy ahhoz hogy elérjem a kijelző sarkát más fogást kelljen alkalmazni. Meg két kezet keljen használni. Lehet úgy is de az nem ideális se nem kényelmes annyira mint a normális méretű lenne.És nekem sincs kis kezem pl nekem ahhoz hogy kényelmesen fogásváltás nélkül elérjek mindent ahhoz pont a 4,3" a jó. De kinek mi.
-
UFC
aktív tag
válasz
Petyyyyy #725 üzenetére
Persze értem én , meg nem fárasztó dolog bezárni csak tényleg gáz hogy ilyen hardver olyan hardver lassan erősebb mint egy számítógépbe és még mindig megakad ha éppen olyan kedve van vagy sok minden van megnyitva, és tényleg csak azért mert nincs idejük se lehetőségük az összes telefonra külön optimalizálni, vagy nem is akarják.
Különben jó lenne az android így se rossz de ez elég szomorú legalábbis számomra.
-
UFC
aktív tag
válasz
laci_csk #723 üzenetére
Hányszor látunk különbséget FullHD és FullHD felvétel között.Hogy az egyiknek a FullHD videója sokkal szebb sokkal simább. Szóval hiába 4k-s a videó és most szép is 2 év múlva csinálsz az akkori csúccsal is 4k-s videót és lehet a mostani ocsmány lesz. Arról nem beszélve régi fotók mondjuk amiket 2-3-5 megapixeles fényképezőgépekkel csináltál azokat is szépnek látod. Meg most amíg a 4k tv-re nem mindenikek telik meg se tudod nézni teljes pompájában. Majd 3 év múlva nézem meg mert addigra megy le a 4k tv-k ára?
Értem amit mondani akarsz van benne igazság és logika is de nem teljesen helytálló.
-
UFC
aktív tag
Ne vicceljünk már. Mindenki tudja hogy akkor is laggol ha nem fut semmi.
Már most nem egy videó van ahol az s5 laggol. Az androidoknál meg ha nem zársz be mindent szépen be lassul de belassul.
Probáljátok ki használjátok úgy 1 hónapig hogy nem az van hogy folyton bezárod a programokat és pucolod a ramot és ne kapcsold ki a telefont. Nem egy videó van (meg tapasztalat is) full tiszta android is szépen lassul be ahogy egyre több mindent nyitsz meg. Nincs megfelelő optimalizáció.
-
UFC
aktív tag
Rosszabb kamerát nem mondanám nem egy tesztben veri el a sony-t.
A kijelző mérete és felbontása az majdnem ugyan az a dolog. Még mindig jobb mint amiket látunk hogy 4,7" os LG és kisebb a felbontása mint az iPhone-nak.
Viszont papíron gyengébb hardverrel hozza a 4 magos androidok teljesítményét sőt...
Nem akad nem fagy ki.
Itt egy videó Nexus 5 el ami erősebb mint a S4 [link] -
UFC
aktív tag
válasz
enginev3.0 #562 üzenetére
Az se rossz
-
UFC
aktív tag
Figyelj én csak örülök ha neked jól működik szerintem nem vagyunk gonosz emberek hogy azt kivájunk hogy szar legyen a másiknak a telefon amit vesz vagy használ.
Nekem 3db Galaxy S4 fordult meg a kezemben egy kirakatbeli. 1 barátnak aki használta már 3-4 hónapja és másik barát aki akkor bontotta ki miután megvette, és sajnos mindegyiken tapasztaltam oda nem illő jelenséget. Itt arra gondolok hogy ilyen hardver mellett ha tényleg nincs szétbarmolva a telefon és akkor is bedadog és gondolkodik 4 magos processzorral 2GB rammal stb. -
UFC
aktív tag
válasz
cbrfireblade #548 üzenetére
Hát ha nem eget verő a dolog és tudsz várni akkor nyáron már elkezdhetsz figyelni erőteljesen. De áprilistól jobb ha nyitva tartod a szemed mert sokan beruháznak majd az S5-re mert ez a legújabb neki a legújabb kell és adja el az S4-et illetve majd aki csak tudja szolgáltató elkezdi árulni és szépen mennek le az árak már áprilistól. De június környékén szerintem már jó áron hozzájuthatsz az S4-hez de lehet már előtte is.
-
UFC
aktív tag
válasz
daniel909 #546 üzenetére
Hát igen. Meg ha nem tisztítod a ramot meg nem zársz be minden programot akkor el kezd szépen belassulni a telefon. Jah meg ha nem indítod újra egy ideig akkor is lekezd belassulni.
Mindjárt megleszünk ezért kövezve de sajna láttam már pár példányt és tényleg ez a helyzet. Aki meg hozzászokott annak fel sem tűnik hogy néha gondolkodik vagy bedadog.
-
UFC
aktív tag
Most nézem az ULTRA POWER SAVING MOD :[link]
100%-os töltöttségnél ha bekapcsolod ezt az ultra energia takarékosságot akkor bír ki 1,4 napot!
Ha a sima energia takarékos mód van bekapcsolva akkor bír ki 21 órát.Tehát ha nyüstölöd akkor mennyit bír ki energiatakarékosság nélkül? Estig kibírja?
-
UFC
aktív tag
válasz
cbrfireblade #524 üzenetére
Sok. Sokkal fog csökkenni. Kijön az S5 kb 180-ért (most csak mondtam valamit) és 2-3 hónap múlva már 130-140-ért hozzádvágják. Utána jönnek a konkurens telefonok az miatt is csökkenek az árak és így szépen tolják lefele az S4-nek az árát is.
-
UFC
aktív tag
válasz
#31733248 #506 üzenetére
Figyelj a fém hátlap a minőség érzet miatt várják el azért lássuk be jogosan. Oké hogy ez jobb fogású műanyag stb de műanyag telefon régen is volt. Ki fizetsz 180-200k vagy a lényeg hogy 100 ezer fölött egy csúcs telefonra és semmi minőségérzete nincs. Persze az nem azt jelenti hogy attól a készülék szar de azért van különbség ha megfogod érzed hogy igen ez már valami.
Képzelj el egy csúcs audit amiben suzuki húzat és kormány van fogásra érzetre, a finom bőr helyett esetleg vagy a minőségi szövet helyett. (Hülye példa de ez jutott most eszembe)
-
UFC
aktív tag
válasz
Csapoati #490 üzenetére
Nem tudom érdekes iPhone design jára senki nem panaszkodott csak max annyit hoznak fel hogy az sem változott de olyat nem olvastam még hogy gagyi. Itt meg van 500 hozzászólás és abból 400 legalább az hogy milyen szar. Persze van aki megveszi mert leszarja a külsejét vesz rá tokot stb. Írták is páran őt nem zavarja a külső vesz rá tokot azt kész.
Az hogy azért megveszik az emberek mert a legújabb és villogjon vele attól nem lesz jó. Nem is az.
De az S4 se hozta a várt eladásokat. Szóval már ott is veszítettek pár embert. Hidd el csomóan megveszik de lehet fél év 1 év múlva már túl is ad rajta. Megveszik kipróbálják és eladja amíg még tudja. Az androidos telók úgy se tartják az árukat. Kiadástól számítva 2-3 hónap múlva már esnek 30-40 ezer forintot.
-
UFC
aktív tag
Várjál azért a Z1 Z2 nem olyan régi mint a Galaxy S2 S3 S4 S5.
Az hogy pár évig maradnak valami olyan design-nál ami bevált az oké. De mikor már mindenki unja és jobban örülne más design-nak és több év telt el és majdnem minden model úgy néz ki csak egyik kisebb másiknak meg más a színe azért az egy kicsit más.
Ha a többségnek tetszene a samsung design-ja akkor nem lenne gond ha megtartja akár 10 évig (most csak mondtam valamit) de mikor azért a többség már várna valamit mert gagyinak találják akkor elég szomorú.
-
UFC
aktív tag
Most ez nem úgy kell érteni csak az se minden esetben jó ha mindent egy dologgal helyettesítesz. Így értettem. Bár ez személyes vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest