Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Én lagot pl az én telefonomon nem tapasztaltam nagyon tapasztaltam 4.3-nál sem, 4.4 óta meg bizang gyors lett az egész, mármint magán a launcheren, de meg is kell nézni, hogy milyen vas van benne.
De böngészőben pl simán van ilyesmi, és néha előfordulnak ilyen bealvások, mint pl indítóikonnal nyitom a képernyőt és mégsem indul el a progi. -
Peterson_
addikt
Majdnem eltaláltad.
Egy az, hogy ez nem a Samsungra vonatkozik, hanem az S800-ra, de akármelyik másik SoC-ra is, ami melegedésre leszebályoz
Másfelől az iOS-nál könnyebb optimalizálniuk a fejlesztőknek,mert nem kell annyi felé "szakadniuk".
Így a "kisebb processzoroknak" kevésbé kell erőből megoldaniuk a dolgokat. -
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
Már megint az AnTuTu...
Note 3 és Note 3 között is lehet több ezer pontos különbség.
Nekem eddig a negatív rekordom 21000 pont a legmagasabb eredmény pedig 36000+ volt.
Akkora különbség, ami itt van, elhanyagolható, de egyébként nem is különösebben relevánsak ezek az értékek.
Van még egy csomó benchmark progi, mire tesztelik a srácok az MA-n, úgyis kiderül, hogy milyen is valójában. -
Peterson_
addikt
"Tesztelve"....
Pont Te mondtad, hogy utoljára S III-ad volt.
Note nál simán megoldható, hogy 800-900MB Legyen alapból használatban, de ugye tiltani is lehet a legtöbb gyári retek alkalmazást.
Ezen kívül muszáj lesz nekik, ha olvastad volna a hírt, Koreában kötelezték őket és a többi gyártót erre.
Én is utálom a sok felesleges gyári vackot, de legalább a rendszer nem akad még semmitől, mint az S III-nál ahogy volt. -
Peterson_
addikt
válasz
Fritz Teufel #248 üzenetére
Tán megfeledkeztél a Z1c-ről.
Az tényleg csak méretre "mini" -
Peterson_
addikt
válasz
mediumgecso #235 üzenetére
Jogos.
Még az N8 is képes jobb képeket lőni mint az S4, cimborám pont egy két hete mutatta(N8 helyett/mellé vett S4-et).
Pedig az nagyon nem mai gyerek. -
Peterson_
addikt
Na bumm, én is összehasonlítottam, szerintem Max fényerőn semmivel sem jobb, mint a Nótáé
oszi666:
-Oda viszont kell is, mert jelentősen rosszabb minőségű panel van benne.
Itt már nincs az a kékes, és néhol tényleg brutálisan mű színárnyalat.
Tudom, ezt nézem minden nap, mellette még egy HD Super IPS-t.
A színhőmérséklet állítás pl van a Sonykban is, de pl való igaz, a Z1c-nél marhára nincs rá szükség, mert így is nagyon szép. -
Peterson_
addikt
válasz
Barthezz2 #108 üzenetére
Már bocsi, de láttad az pl a Note3-ban lévő kijelzőt?
A legtöbb kritikát simán meg tudom érteni, de ez pont olyan, ami szerintem egyáltalán nem jogos.
Túl kéne már lépni ezen, semmi gond nincs vele.
Ha meg túl harsány, stb, 5 féle sémából lehet választani ami rendesen belenyúl A színekbe.marositech:
-A G2 pro-nál meg 1:1-ben lenyúlták a Note3 kisablakos megoldását, ott miért nem rinyál senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest