- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Tiszta gyári S4-et nem használtam, csak 'táccsvizes' példányokkal volt dolgom, de a legtöbben nem tiszta gyári telefont vesznek, hanem az agyonterhelt rendszerű/felületű szolgáltatói verziót, így nem arra utaltam, hogy a gyári S4 laggol, hanem az általános verzió, amin a Samsung felülete van, és ami tönkrevágja az egyébként nem rossz telefont.
-
Mr.Silkó
veterán
Most nem egymást kövezzük, most minket köveznek.
Annyira gyerekes amúgy, hogy mindenki az ember torkának esik, ha véletlen kritikát fogalmazok meg a kedvenc (vagy éppen általuk használt) telefonnal kapcsolatban. Én is elismerem, ha az általam használt telefonnak hiányosságai vannak...
-
Mr.Silkó
veterán
1. Elég vicces, hogy kijelented, hogy nem lehetett hosszabban a kezemben S4, ehhez jósnak kéne lenned minimum. De tévedtél ebben.
2. Az S5-ről meg te sem tudhatod, hogy jobb lesz-e ebben, hiszen hacsak nem fogtál a bejelentés óta ilyet a kezedben, akkor nem is tudhatod. Nyilván erősebb lett a telefon, de attól még nem biztos, hogy nem fog fagyni.És mielőtt ki lennék kiáltva trollnak, megjegyzem, hogy egészen az S5-ig szimpatizáltam a Samsunggal - volt S3-mam is, és szerettem - és nem azt írtam, hogy ótvar az S5, csak azt, hogy ilyen erős vassal ciki ha akad, még ha friss is.
-
Mr.Silkó
veterán
Sajnos Mo.-on lehúzásra mennek a szolgáltatók.. Elhozol egy csúcstelót - kezdőrészlet nélkül nem is nagyon megy - és nemhogy kevesebbet kéne érte fizetni a hűség/rablánc miatt, hanem még néha többet is, mint függetlenül. Dehát mit tegyen, akinek nincs egybe fölös 150k-ja és csúcstelefont szeretne... :/
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
csapoadam83 #288 üzenetére
Ha jól látom az aláírásodban, neked is G2-d van, ugye? Hát nekem is. És imádom, de bevallom nagyot dobna az összhatáson ha legalább az oldalsó keret fémből lenne! Tudom, nem bántó a műanyagsága, mert jól össze van szerelve, de aki fogott már kézben prémium anyagból készült telefont, az tudja miről beszélek.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#01696768 #92 üzenetére
A Z2 nem hiszem, hogy csak papíron jobb, az IPS kijelző, a valódi vízállóság, a minőségibb anyaghasználat, a 3gb RAM, és a jobb kamera mind a Sony felé billentik a mérleget. A Samsungnak csak a hagyományosan erős marketingje segíthet, mert ez így szerintem harmatgyenge.
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem semmi bajom a Samsunggal, volt S3-mam is, és szerettem, de az a hátlap, uram atyám! 2 aggályom van még: az ujjlenyomat olvasó hatékonysága, és az IP védelem is kérdéses, hiszen hasonló kialakításúnak tűnik az S4 Active is, és ez utóbbi sok fórum szerint nem túl hatékonyan védett a leszedhető hátlap miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest