- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SN2O
aktív tag
válasz
Peterson_ #704 üzenetére
Csak én látom úgy,hogy itt egy nyolcmagos(4+4) proci szerepel a dobozon?
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=5z4dDT7NhTc -
Leskin
tag
válasz
Peterson_ #414 üzenetére
Igen minden fejlődik. De nekem pár hete a z1 compact kijelzője az etalon - akár ips akár nem - gőzöm sincs róla, de veri az amoledet...számomra
de tökékletesen jó az amoled is. Amire én még kívncsi leszek, hogy ugye aksi nem igazán mondható upgrade.nek - de fog e javulni az akkuideje - mert ugye azt hangottatjék hogy fog....
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Peterson_ #276 üzenetére
Kíváncsian várom ... használtam már S4 -t és Note 3 -t (igen lehet tiltani bizonyos alkalmazásokat, de nem is ezzel van a gond hanem azzal hogy maga az egész rendszer egy "blotware") engem valahogy nem győztek meg, és nagyon valószínű hogy ez az S5 sem
Nem lenne ez sem rossz ... de min. egy fémház kéne hozzá
(#281) Snoop-y
Nem a launcher -el van a gond, hanem a Samu által módosított rendszer-el !
Ha ennyire jó a gyári rendszer akkor miért a Slimkat romot használod ? -
taxy88
aktív tag
-
oszi666
őstag
válasz
Peterson_ #123 üzenetére
Na mondjuk ez igaz, bnom galaxy s3 telojanez marhara tetszik, hogy lehet allitani a szinhomersekletet.
Meg annyit, nem ertem miert kellene feltetlenul valtoztatni a dizajnon. Lassan ot eve van galaxy s sorozat. A forma, az hogy ranezel, es meg kikapcsolt allapotban, samsung felirat nelkul is meg tudod modnani, hogy ez tuti egy galaxy s akarhany. Szerintem ez fontos nagyon marketing szempontbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest