- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
Remélem hogy koncepció is marad.
Hogy is fogalmazzak?Hááát nem egy díjnyertes iparművészeti alkotás...
Főleg hogy a hátlap közepe kipattintható.
Az s5 háztartásikeksz hátlapja se nyerte el a tetszésem túlságosan,de ettől még az is szebb!
Na meg az oldalsó gombok elhelyezése...
Ezektől a már majdnem hogy hátlapra rakott gomboktól az Asus Memo Pad HD7-nél is az agyvérzés kerülget.Nagyon rossz helyen van... -
sys25
aktív tag
Én majd akkor hiszem el ezt a minőséget,ha élőben ki tudom próbálni és a fotós tehetségtelenségemmel és tudatlanságommal automata módban ilyen,vagy legalább hasonló képeket tudok vele lőni.
Az emberek nagyrésze alig,vagy egyáltalán nem ért a fotós beállításokhoz,így egy fotós szaki finomhangolásával lőtt fotókat egy laikus soha nem fogja otthon reprodukálni.
Már ha ezek a fotók tényleg az S5-tel készültek...
Na de majd úgyis a puding próbája az evés lesz. -
sys25
aktív tag
válasz
Parallaxis #835 üzenetére
Szegényke kapott már az élettől,elég megviselt a külseje és az akku se a legjobb már,úgyhogy inkább "véletlenül kilöki valaki a kezemből" és megyek a T-hez komplett telót cseréltetni ha már egyszer fizetem a biztosítást.
Nem ér már annyi utánjárást ez a teló.Új hátlap,új akku,új füles+ gariban a kijelző?Olcsóbban kijövök ha összetöröm. -
sys25
aktív tag
válasz
robesz25 #821 üzenetére
Hát jah...
Volt IPS paneles telóval is dolgom (i4S) és nekem az jobban bejött,azzal sose volt gond és szép is volt.
Elvileg a SAmoled+ helyett a pentile mátrixosra azért tért át a Samsung,mert olcsóbb az előállítása+ kevesebb a probléma vele,pont a beégések elkerülése a Pentile egyik jó tulajdonsága elvileg.DE a csodás pentile amoledes Samsungomon már vagy 4 hónapja jelentkezett a beégés/sávosodás,+4 beragadt vörös pixel,pedig nincs még 1,5 éves,régen az S2-mnél már 1 hónapos korától voltak gondok a kijelzővel,nem is volt sokáig nálam.
Szóval ennyit a nagy marketing dumáról!
Csak IPS kijelzős telót veszek ezután! -
sys25
aktív tag
válasz
jooker82 #786 üzenetére
Én tudatos vásárlónak tartom magam,nálam nem a hype a döntő.
Általában kinézek pár telót magamnak ami tetszik külsőleg egy adott alsó és felső ár között,majd pontokba szedem a tulajdonságaikat/tudásukat és egy 10-es skálán osztályozom hogy mennyire fontos számomra,vagy hogy mennyire jó az a tudása.
A végén azt veszem meg amelyik nyertesként kerül ki az összehasonlításból.
Az ismerősök furán is néznek rám emiatt,de velük ellentétben én ritkán elégedetlenkedek a telóim miatt,én tudom hogy miért vettem,náluk általában csak a márka,a kijelzőméret és a külső dominál,aztán jön a "nem túl jó a kamera,szar az akksi,akad a teló,falhoz vágom" stb szidalmak jönnek.
Na az ilyenek kapásból váltanak az új zászlós hajók egyikére,mert szerintük ami új az bizosan csúcs minden téren.
Pedig a kettő ritkán jelent egyet.
Sok olyat ismerek aki csak azért vett S4-et mert az a csúcs!Azt se tudja hogy mi van benne,vagy azt hogy lehet hogy van ami esetleg jobban megérte volna,de hát mindenki ezt veszi,akkor csak jó lehet... -
sys25
aktív tag
Na igen!Emiatt viszont lehet hogy felejtős lesz a Samsung.Csinálhat bármilyen prémium telót ha nem lesz megoldható egy CM rom felrakása a gyári hulladék helyett,pontosabban inkább a gyári visszarakása nyom nélkül.Reméljük az okos hozzáértő emberek találnak majd megoldást erre a problémára.
Az apple is minden os verziónál megpróbál keresztbe tenni a JB-seknek,de mégis mindig feltörik.
Amíg élek remélek! -
sys25
aktív tag
De az esetek többségében nem mindenki olyan szerencsés mint Te!
Meg igazából azokra az emberekre céloztam akik most megveszik a telót és késöbb meg puffognak hogy késöbb hasonló áron ott a prémium verzió,de nekik csak a sima van.Lesz rengeteg ilyen ember és figyeld meg hogy a Samut fogják szidni,nem a kontrollálhatatlan birtoklási vágyukat.Persze lesz olyan vásárló is akinek 100%-ig megfelel majd a sima S5 is.Am ha a Samsung okosan/okosabban árazna,nálunk akkor se lenne olcsóbb,sőt inkább drágább lesz az első időszakban.Ismerjük a szolgáltatói árazást,meg a mobilos boltok nagyrésze is feltolja a haszonkulcsot a szokásosnál is magasabb,mert tudják hogy akiknek mindenáron ez kell,azok drágábban is megveszik majd.
Mi sokat nem fogunk érezni az S4 alá belőtt árazásból. -
sys25
aktív tag
Ez igazából úgy lenne értelmes,ha az S5 mondjuk LG G2 árszint körül lenne(szvsz többet nem is ér),prémium F meg kezdene a szokásos S kategóriás áron.
Bár ehhez az új exynos procival nagyobbat kéne durrantani a jelenlegi csúcs Qualcomm prociknál (nem Antutu pontszámokban,arra eddig is ráfeküdt a Samsung),amire az eddigi tapasztalatok alapján nem sok esély van.
Van olyan érzésem hogy a Samsung továbbra is követni fogja az eddigi árlépcsőket,Az S5 lesz vagy 180-190e,az F 200-210e,az új Note meg 220-240e kezdésnek,szóval az S5 fix hogy nem lesz olcsóbb,de az F tuti hogy drágább lesz.
És még az Apple-re mondjuk hogy drága...
A Samu jó diák,ezt is szépen lassan eltanulják.
De ne legyen igazam,mert egy prémium Samu még engem is érdekelne! -
sys25
aktív tag
válasz
Viktor18 #757 üzenetére
Gondolom azért hozzák most ki a most bemutatott S5-öt és nem a prémium verziót mert:
1: Valamit villantani kellett,nem maradhat le a samsung a többi gyártótól a MWC-n,ahhoz túl törtető vállalat.2: A prémium verzióba gondolom saját 64bites exynos procit akarnak,de az meg még nincs.
Érdekes ötlet 3 kategóriát is a felső szegmensbe lőni,akkor az F-et kell árban a csúcs galaxy S helyére belőni és a S-t olcsóbban adni(nem 5-10e ft különbségre gondolok,hanem többre),máskülönben valamelyik eladása kannibalizálódni fog és sok S5 tulaj érzi majd csalódottnak is magát hogy az övé csak műanyag és kb ugyanannyiért vette.Az már más kérdés hogy az egyéni szociális probléma ha valaki az első pillanatban megveszi az S5-öt és nem tud várni.
Drágábban nem adhatja,az már a Note árszintje,a Note-nál drágábban adni meg egyenesen öngyilkosság,az az árszint eddig csak az Apple-nek jött be.Kiváncsi leszek mit alkot a Samsung.
-
-
sys25
aktív tag
Ízlések és pofonok.
Nekem pl jobb érzés volt fogni az üveg+fém iphone 4S-emet vagy a fém xperia p-met mint a csupa plasztik galaxy-mat.
Arról nem is beszélve hogy ugyanolyan használat mellett a szifonon alig volt 1-2 hajszálkarc,míg a galaxy eléggé "elhasználódott".Kapott mind2 az élettől de a szifon becsülettel állta a sarat,a galaxy viszont... -
sys25
aktív tag
válasz
Nightfall75 #586 üzenetére
2 napja epe problémákkal küzdök és háztartási kekszen élek,úgyhogy a képed után pláne nem teszik a hátlap.
-
sys25
aktív tag
válasz
Csapoati #202 üzenetére
Az én személyes tapasztalatom az hogy 10emberből 9 legalább 2évente cseréli a telefonját,de sokan ennél korábban,addig meg általában kibírja az akku.Kevés olyan embert ismerek aki 1,5-2 év alatt akkut cserélt volna,szóval az esetek többségében nem létszükséglet a cserélhető akku és az emiatt leszedhető hátlap.Viszont vízállóság szempontjából kevésbé hatásos védelem az unibodyhoz képest.
-
sys25
aktív tag
válasz
csapoadam83 #182 üzenetére
Az biztos hogy a lakkozott hátlap elhagyása jó döntés volt,bár ettől a tésztaszűrő hátlaptól nem esek extázisba.Jobb mint a zongora lakkos megoldás,de ennél láttunk már jobbat és szebbet más gyártóktól.
viszont ha már IP67,akkor jöhetett volna valami unibody ház!
Ilyet egy kis kézügyességgel bárki csinálhat otthon,csak egy kis gumicsík,némi ragasztó és 2gumi dugó kell a csatikhoz.
A Sony-khoz képest ez nagyon ergya megoldás,pedig szerintem azok a telefonok a követendő példák ha már IP szabványos telót akar valamelyik gyártó csinálni. -
sys25
aktív tag
válasz
csapoadam83 #158 üzenetére
Talán nem is az a baj hogy tipikus samsung,mert elvégre a Sony Z-Z1-Z1C-Z2 is tipikus Sony,hanem az a baj hogy a dizájnt érő sok negatív kritika ellenére is egy túl szépnek nem mondható telót dobtak piacra.Nem lenne baj a "tipikussággal" ha eleve szép lenne ez a dizájn,de nem az.
Bár ettől függetlenül rengetegen fogják majd venni,ami egy 2-3 generációval öregebb vagy alsóbb kategóriáról váltásnál még ok,de sokan az S4-et is lecserélik erre jampizásból,mert ez e "csúcs" most,holott nem nyújt az S4nél amnyival többet mint amennyivel drágább lesz.
Ez pont olyan mint amikor az almákat cserélgetik,pedig ott is mindig csak minden 2. generációnál van értelme a cserének. -
sys25
aktív tag
Lehet hogy én változom,de az okostelefon korszak elött mindig volt 1-1 teló amire ránézve azt mondtam hogy "na ez kell nekem,de nagyon".
Manapság nem nagyon kap el ilyen érzés.
Talán 2 okostelóm volt amit szívből szerettem,az egyik az az SGS2,a másik meg az i4S,de azóta egyik teló se nőtt igazán a szívemhez.
Azt hiszem a teló vásárlással megvárom a második félévet,kiváncsi vagyok még mit villant a többi gyártó,de legfőképp az új iphone-ra leszek kíváncsi,a Samsung az idei évre biztos hogy kilőve. -
sys25
aktív tag
Tudom,nézegetem már egy ideje a kínai csúcs telókat,csak még mindig visszatartó erő számomra a hazai,de legalább európai gariztatás hiánya,na meg az hogy a szolgáltatóknál nem lehet kapni,pedig 90%-ban az előfizum mellé veszek telót.Bár valószínűleg ez a probléma lassan de biztosan változni fog.
A Samsung talán majd akkor fog észbe kapni és villantani valamit ha kezdenek majd elterjedni a kína csúcs telók a világ több részén is.
Amúgy a Samsung is az Alma által járt útra lépett.
Minimális egy kevés innováció,megszokott külső,tehát összességében semmi extra,inkább a Samsung fanokból élnek meg akiknek elég annyi hogy most ez a készülék a csúcs Samu.
Annyi a különbség hogy az apple fanatikusai sokkal fanatikusabbak,tehát ők ezt vígan megcsinálhatják mert még sokáig megtudják tartani a vásárlóikat,viszont droidon belül több alternatíva is van,így a született Samsung fanokat leszámítva,egyre kevesebb ember nyálelválasztása indul meg ezektől az egyre unalmasabbá váló S szériás galaxy-któl. -
sys25
aktív tag
Úgy érzem hogy az idei év 2 nyertese a felső kategóriában a Sony és az Apple lehet.
Utánuk jöhet majd az LG.
A HTC labdába se fog rúgni, ismét kidob majd egy túlárazott "semmi extra" telót.
A samsung meg lassan de biztosan maga alatt vágja a fát.Elpofátlanodtak.Látják hogy komoly változások nélkül is dagad a bankszámla,de ez se fog a végtelenségig menni.
Elöbb utóbb a Samsung fanok is megunják a samu külsejét és UI-ját.
Én is Samsungos voltam és vagyok,de a következő telóm 1000% hogy nem tőlük lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest