- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
én ezt egyszerűbben fogalmaznám
Vannak akik értenek,ahhoz,hogy mi van a telefonban
és vannak akik nem,csak a hype miatt veszem
Ez utóbbiak rengetegen vannak,mondhatni az össz telefonfelhasználók 80-90 százaléka.
Nem részletezem ezek tudatlanságát és egyben nagyképűségét ezen telefonok terén,de biztos te is tapasztaltad már,hogy sokaknak még mindig a nokia a legjobb,meg az iphone és a Samsung s sorozat a király,mert mást nem ismernek...ez van beléjük táplálva. -
Viktor18
tag
Igazad van. Ma már többet tudok mint anno. Jelenleg Note 3 van és pl. a beállításokon belül a Kapcsolatok fülnél,ha a lap aljáról görgetem felfele lassan, akkor kicsit beakad. Nem feltünő, de most már kiszúrom a legkisebb akadást is. Ma délután jött egy S2. Este kicsit leültem vele és a Nótával. Most már feltünőbb S2-n az akadás. Tudom, hogy nem ugyan az a kettő, de Note 3 mellett már zavaró.
sys25: Ha minden igaz nem F széria lesz, hanem F mint Fashion. Ha ez így lesz, akkor nem lesz olyan rossz egy jobb kiadás az S5-ből. Itt ugye szóba se jöhetne a műanyag. Csak nem tudom minek kell 100 félét kiadni egy telefonból. Ha megcsinálják saját procival, fém házzal, alapból 32GB háttértárral, akkor alapból miért nem tudják egyből így kiadni. Hiába könnyebb a műanyaggal szórakozni, de hát na...
-
Peterson_
addikt
Én lagot pl az én telefonomon nem tapasztaltam nagyon tapasztaltam 4.3-nál sem, 4.4 óta meg bizang gyors lett az egész, mármint magán a launcheren, de meg is kell nézni, hogy milyen vas van benne.
De böngészőben pl simán van ilyesmi, és néha előfordulnak ilyen bealvások, mint pl indítóikonnal nyitom a képernyőt és mégsem indul el a progi. -
Viktor18
tag
Ne vicceljünk már. Másfél évig használtam S2-t. (Első okostelefon) Azt se tudtam mi az, hogy kézi programbezárás, memóriatisztítás. Újraindítva talán ha volt kétszer, mert lemerült. Semmi baja nem volt. Ugyanúgy ment ahogy kellett. Pedig abban csak 1 giga van és nincs nagyon miből gazdálkodnia a Droidnak. S5-nél valószínűleg azért laggol, mert nem nyúltak hozzá egy kicsit sem. Nem mintha a Samu nagyon beleturkálna a guglis Droidba. Pedig ideje lenne már. majd jönnek a személyes tapasztalatok és elválik milyen. Mobilteszteknek sem hiszek már. Némelyik telefont ott húzzák le ahol tudják, mert elfogultak. Majd jön a Tizen, abba bele van nyúlva rendesen, mert házi. Talán az majd lesz rendesen optimalizálva.
-
Petyyyyy
addikt
Na igen...quad core 2GHz fölött, oszt még mindig "sehol semmi". Sokan vagyunk ezzel, hogy nem sírnánk ki a szemünket egy almás vagy wp-s gördülékenységért. Ezt én szükséges rossznak hívom, amitől bizonyos összeg ellenében megválnék.
Hogy tudják vagy akarják-e egyáltalán orvosolni a dolgot, na ez egy f.sza kérdés.
-
Petyyyyy
addikt
Ez nem S40 felület, hogy egy hónapig ne kelljen bezárnod semmit. Aki droidot használ, reflexből bezárja az appokat. Legalább is szinte mindenütt ezt látom. Majd reszelnek rajta...
A húgom mindig úgy kéri el a telómat, hogy " naa add már oda kicsit az S8-adat, hadd engri bördszözzek". Remélhetőleg mire annál a számozásnál járunk, már nem ez lesz az egyik fő téma a telefonnal kapcsolatban. -
cbrfireblade
aktív tag
Nem eget verően fontos, bár enyhén beleéltem magam... most a napokban jött az ötlet, hogy veszek egyet, akkor még nem tudtam erről, hogy jön az S5, nem követem a telefonok világát...
Most 135-ért már van 2év gyártói garanciával stb., de ha április körül annyit csökken, hogy ekkora összegért már nemcsak a telefont tudom megvenni, hanem tok, fólia st., akkor várok.
1 dologtól tartok, hogy nehogy később már csak "bolti" garanciával lehessen kapni.... nem értek hozzá, hogy hogy vannak a garanciával a gyártók, de pl nem hinném, hogy ha x idő múlva már 40 ezerért lehet kapni, akkor is megéri nekik a prémium garancia... (én úgy gondolom ezt csak egy x ideig vagy egy meghatározott darabszámig adják) -
Mr.Silkó
veterán
Most nem egymást kövezzük, most minket köveznek.
Annyira gyerekes amúgy, hogy mindenki az ember torkának esik, ha véletlen kritikát fogalmazok meg a kedvenc (vagy éppen általuk használt) telefonnal kapcsolatban. Én is elismerem, ha az általam használt telefonnak hiányosságai vannak...
-
Csapoati
nagyúr
Ettől a prémium baromságtól mindig a hányinger kerülget (ne vedd sértésnek, nem személy szerint rád irányul ez, hanem a jelenség felé). Kivagyiság, semmi több. Az autó tényleg rossz példa, mert a bőr sokkal drágább, mint a szövet. A fém viszont nem cirkónium vagy ilyesmi, szóval nehogy azt higgyétek már, hogy ez valami drága cucc. A Vertu anyagai, na azok prémium cuccok, olyat nem látsz mindenhol. Vagy akkor a kanalam is prémium, mert fém?
Azt aláírom, hogy ez most a konszenzus, hogy a fém prémium, de ez is a marketing által gerjesztett dolog. A Motorola V3 prémium volt a fém házával? Nem hiszem, abban az időben rengeteg telefon volt fém. Az okostelefonoknál jött ez elő megint, hogy a fém a király, pedig annak is megvan a maga hátránya. Szerintem az iPhone 5C is egy nagyon jó minőségű telefon, ahogy a Lumiák is polikarbonát hátlappal jönnek, mégis jó őket kézben tartani. Inkább a kialakítás a kérdés itt, de az már ránézésre is jobb, mint az S3-S4-nél.
Ja és szerintem a telefon továbbra is egy szórakoztatási/munkaeszköz, nem pedig villogásra való státuszszimbólum. Kivéve a Vertut.#511: Jesszus...
-
Csapoati
nagyúr
Az a baj, hogy ez még több ténnyé kivetített vélemény.
Az eladásokat kivéve, azok valóban nem nőttek nagyot az S3-hoz képest, bár így is nőttek. A designra panaszkodók java része meg más márka fanboya.
Ja és a Note eladásait is ide kéne venni, azok tudtommal nőttek.szerk.: Szerintem a legtöbb embernek inkább a csúszós műanyaggal volt baja az S3-S4 hátlapján, mert az tényleg gáz volt. Itt viszont úgy tűnik, hogy kiküszöbölték ezt. Inentől meg tényleg csak egyéni preferencia kérdése, hogy polikarbonát (Lumiák, 5C vagy Galaxy S), illetve fém.
#497: Ezt majd az eladások döntik el, nem te vagy én vagy a fórumozók.
-
Csapoati
nagyúr
Igen, mindenki unja. Ezt mondták az S4-nél is, mégis megvették vagy 50-60 millióan.
Csak tudnám, hogy a saját véleményeteket miért kell beállítani ténynek... Ha most én azt mondom, hogy az iPhone designja 4 éve változatlan (ez mondjuk igaz is) és mindenki unja, akkor az is tény lesz? Az eladások ott is mást mutatnak, az emberek szeretik azt a formát. Miért elképzelhetetlen, hogy a Samsungét is szeretik?#477: Melyik melyik?
-
Leskin
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest