- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabifapeti
csendes tag
A felvetésed teljesen jogos
Egyébként én ezért is reménykedtem egy kicsit abban, hogy lesz egy prémium modell is fémből. Tudod, hogy megpróbálhassam fémből összetörni a sarkát. És akkor a Samu is jól járna, mert tuti többel húzna le a prémiumért mint amibe a fém került nekik -
Gabifapeti
csendes tag
Lehet igazad van, de szerintem kevésbé sérülékenyebb, ha megfelelően van megcsinálva. Pl. Édesapám S3-a széttöredezett több helyen, pedig ő vigyáz rá. Mondjuk szerencsére az S4-nél nekem nincs ilyen gondom. Mondjuk az is igaz, hogy az S4 műanyag kerete sokkal előnyösebb kialakítású mint az S3-é volt.
A drágában teljesen igazad van. Nade az S5 olcsó lesz? :-)
-
Gabifapeti
csendes tag
Hello!
Se az S4-en se az S5-ön nem látszik a világító LED.
Én is meglepődtem, de az S4-en bal oldalt van legfelül és csak akkor látom ha világít. Most néztem meg.
De valóban hiányzik egy szenzor vagy kettőt egybeolvasztottak valahogy... :-)Ami a telefont illeti: Nekem csalódás sajnos
Ami nem tetszik:
- Még nagyobb.
- A kijelző kb. ugyanaz: Értem én, hogy AMOLED, de ezt a pentile vagy diamond mátrixot lehetne már hanyagolni. Számomra az többet jelentene mint a még nagyob felbontás pentileal. Annak semmi értelme nincs.
- Plusz fémet én is nagyon szeretnék... Igaz én megelégednék egy valódi fém kerettel. A műanyag hátlappal nincs nagy bajom, de ez a műanyag keret elég sérülékeny.Ui: Látom megelőztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest