- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #787 üzenetére
2 dolog: vagy csöndben maradnak mint a one max és atrix modelleknél, vagy kimagyarázzák.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #616 üzenetére
Így van
-
joey04
titán
válasz
jooker82 #471 üzenetére
de akkor nem csak én vagyok itt hülye,mert az emberek 90%-a bevette
jaTe is többször hozzászólsz az ilyenekhez és egy szóval nem irod,hogy pletyka,v hiszem,ha látom stb...
keress egyetlen olyan hozzászólást, ami olyan mint a tied, hogy olyat kérek számon a gyártón, amit nem ígért. ne a kívánalmaira gondolj, mert a fém burkolatot nagyon vártam én is, és vérciki ami most van, de sehol nem ígérte a samsung, hogy az is lesz. az f vagy milyen széria is csak pletyka, majd meglátjuk mi lesz belőle. ez olyan, amikor sok idióta hőzöngött az 5c bejelentésekor, hogy az apple nem ezt ígérte! lol. az apple egy szóval nem utalt arra hogy olcsó iphone-t fog csinálni. aki meg a pletykát komolyan veszi, azt tényleg nem tudom sajnálni, mert hülye. -
joey04
titán
válasz
csapoadam83 #153 üzenetére
semmi extrát nem csinálok vele, egyszerűen túl magasak az elvárásaim, nem tart ott a technika (főleg az android), hogy ezt teljesítse. btw iPhone-ban is keveselltem az 1gb-ot, de az azért érdekes, hogy a note 3 3gb-tal bánik kb úgy... lg nem kell, g2 pláne. undorító ház, az aztán igazán ramzabáló ui, förtelmes hátlapi gombok, 0 support. szóval nekem az a készülék nem opció. ez persze csak szvsz, nem szeretnék vitát nyitni.
-
joey04
titán
válasz
callmeakos #106 üzenetére
Az s4 eladási csalódást okoztak a samunak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest