- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
válasz
Viktor18 #757 üzenetére
Gondolom azért hozzák most ki a most bemutatott S5-öt és nem a prémium verziót mert:
1: Valamit villantani kellett,nem maradhat le a samsung a többi gyártótól a MWC-n,ahhoz túl törtető vállalat.2: A prémium verzióba gondolom saját 64bites exynos procit akarnak,de az meg még nincs.
Érdekes ötlet 3 kategóriát is a felső szegmensbe lőni,akkor az F-et kell árban a csúcs galaxy S helyére belőni és a S-t olcsóbban adni(nem 5-10e ft különbségre gondolok,hanem többre),máskülönben valamelyik eladása kannibalizálódni fog és sok S5 tulaj érzi majd csalódottnak is magát hogy az övé csak műanyag és kb ugyanannyiért vette.Az már más kérdés hogy az egyéni szociális probléma ha valaki az első pillanatban megveszi az S5-öt és nem tud várni.
Drágábban nem adhatja,az már a Note árszintje,a Note-nál drágábban adni meg egyenesen öngyilkosság,az az árszint eddig csak az Apple-nek jött be.Kiváncsi leszek mit alkot a Samsung.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Viktor18 #738 üzenetére
Másfél évig használtam S2-t. (Első okostelefon) Azt se tudtam mi az, hogy kézi programbezárás, memóriatisztítás. Újraindítva talán ha volt kétszer, mert lemerült. Semmi baja nem volt. Ugyanúgy ment ahogy kellett.
Én 1 évig használtam S II-t és ezt amit írtál max az idő mindent megszépít elvén írhattad, mert a valósághoz nem sok köze van.
-
UFC
aktív tag
válasz
Viktor18 #738 üzenetére
Nem egy kolléga ért velem egyet köztük rengetek android használó is jelenleg nekem is androidom van és tudom mit beszélek. Teszteltem hosszabb ideig nem egy két telefont tehát nem 10 percre voltak a kezemben hanem 2-3 hónapot. Az egyetlen androidos készülék ami nem dadogot be és nem lassult be annyira az a Nexus 5 a többi be mind egy idő után fel fel bukkant egy kis lagg egy kis gondolkodás stb.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Viktor18 #147 üzenetére
Ha uzleti felhasznalasra szanjak mi az ordognek bele szuperkamera csilliard megapixellel?
Fotozni fenykepezovel kell nem telefonnal... ( Ha meg csak pillanatra le kell kattintani valamit arra kb barmelyik mai okostelo fenykepezoje jo )
Azon kell csiszolni, hogy az uzleti alkalmazasok jol mukodjenek rajta. Pl az Exchange kliensek.
Lehessen:
- latni megosztott mappakat
- mas neveben levelet irni
- hasznalni az exchange notes-ot
- Task-ot assigne-olni meg a hasonlo finomsagok. Tokomse akarja lazmeronek meg mittomenminek hasznalni az "uzleti" telefonjat. -
Ati1979
veterán
válasz
Viktor18 #384 üzenetére
Akkor értem...
Az a baj, hogy engem is hívogatnak, hogy miért nem írok alá (végre) hűség nyilatkozatot!
Pedig én nem is akarok telefont venni tőlük. Meg ha akarnék sem tudnék. Ez a vicc. Nokia 1520 nincs is szolgáltatónál. Legalábbis egy ideig nem volt!
Most nem tudom mi a helyzet.
Meg én azt nem eszem meg, hogy 1ft odaadnak valami használhatatlan vackot és cserébe 2 évig legyek náluk.
Szerintem minden szolgáltatónak van egy marketing csapata aki folyamatosan hívogatja az éppen hűségidő nélkül tengő-lengő ügyfeleket. Totál gáz...
-
Ati1979
veterán
válasz
Viktor18 #328 üzenetére
Nevetséges ár érte.
Az csak Mo-n divat, hogy függetlenül előfizetés nélkül vesz valaki telefont. Mert itthon annyira nevetségesen drágák az előfizetésés árak, hogy inkább zsebből kifizetik az emberek a telefonok árát.
Szóval máshol megkapod 100 EUR-ért hűségnyilatkozzattal.
A Samsungot meg kb.semennyire nem érdekli Mo. Ha nem lenne itt gyáruk nem is tudnák, hogy van ilyen ország...(#331) Levwi
Vegyél normális hardverrel felszerelt wp8-as telefont. Az sem akad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Jogász topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Objektívek topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest