- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Valaki87 #11752 üzenetére
Megtudhatnám mi rosszat írtam?
Szerintem teljesen normálisan kérdeztem...Te például olyat szeretnél, amit a gyári android nem tud.
Tegyél fel egy buherált rom-ot , esetleg vmelyik launcherben is megtalálhatod ezt a funkciót.
Így kell válaszolni, nem letolni a másikat, hogy mert kérdezni! -
Kroni1
veterán
válasz
Valaki87 #11760 üzenetére
Én apexet használok, de nem konkrétan ez miatt, hanem mert azt jobban testre lehet szabni, és pl. a google keresősávot is el lehet tüntetni vele kezdőképernyőről.. De ez a menürendszer engem speciel sose zavart, a kezdőképernyőkön lehet mappába rendezni a cuccokat ugyis amit gyakran használsz.
-
fatorzs
tag
válasz
Valaki87 #11767 üzenetére
Ha sok fény van, akkor talán HDR. Ha kevés fény van... akkor mindegy, ígyis úgyis olajfestmény lesz
De ez elég szubjektív, próbáld ki.
Én a sima google camerát használom, szerintem jobban eltalálja a színeket, mint a moto-féle. -
válasz
Valaki87 #11752 üzenetére
Úgy tudod mappába rendezni az ikonokat, hogy egyiket a másik fölé húzod, ott elengeded, igy létrejön egy mappa mely ezt a két ikont tartalmazza, a 3.-at megint fölé húzod es igy tovább...
@11754: ezt a mappába rendezést csak a kezdőkepernyőkön tudod megtenni, az alkalmazásfiókban nem.
-
ronin79
addikt
válasz
Valaki87 #11745 üzenetére
Stimm, nem vagy te lusta csak lehet ha megynitod a linkeket akkor sz@rt sem fogsz belőle érteni még ha tíz évig fogod bújni is. Pont ezért és a hozzád hasonlóakért álltam le az xda-s topikokkal és megosztásokkal.
Ha sosem nyúltál a telóhoz akkor most akarod elkezdeni, ha valakitől készen megkapnál hozzá mindent?
Fizetned meg nem hiszem, hogy kéne érte, vannak itt jófej emberkék akik még nem csömörlöttek meg a hozzád hasonlóaktól és akiket bátran lekockázhatsz és lenézhetsz. -
ronin79
addikt
válasz
Valaki87 #11743 üzenetére
Ha a többire lehetett nyilván erre is működne és ha nem lennél lusta akkor meg is csinálhatnád magadnak
és mielőtt azt mondanád nem tudod hogy kell
ZipMe-vel kimented a redszerappokat (systemui-, settings-, framework.apk, stb.), TickleMyAndroidba bemásolod a _WorkArea1/in mappába, majd ugyanezeket az appokat egy GPE romból a _WorkArea2/in mappába és framework telepítés után kicsomagolod majd átmásolod a values-hu mappákat, visszacsomagolás eredeti szignózással (ha hibát kapsz elolvasod a log fájlt és javítod), zipme update-be bemásolod és telepíted recoban. Piszkosul nagyvonalakban, de részletezni fölösleges lenne jobban, hisz úgysem fogsz nekilátni inkább megvárod a sült galambot ghiottone kollégától
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest