-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
válasz
vwpolopg #15989 üzenetére
Nekem most pár napja érkezett meg egy AliExpressről rendelt GripShell, mert a korábbi, Expansys-os rendelésű gyári sajnos 1,5 év használat után tönkre ment (elszakadt az oldalsó gumi).
Az Ali-s eladó szerint eredeti gyári termék, viszont a csomagolást nézve szerintem nem... ettől függetlenül azonban semmiben sem különbözik a korábban vásárolttól, szóval ha hamisítvány is, minőségben szerintem semmiben sem tér el a gyáritól, így nekem megérte a szállítással együtt elköltött 2500 Ft-ot. -
válasz
vwpolopg #15817 üzenetére
Igen, ebben a sorrendben és a root nem feltétel csak praktikus - pl. Adaway-hoz.
Már nincs Moto G-m (3 is volt
) úgy emlékszem, hogy roottal nem jön meg az OTA frssítés, ezért csak akkor rootolj, ha elértél 5.1-ig vagy 5.1.1-ig. Nem tudom, hogy hol jár a GPE most.
FONTOS: ugye XT1032-ről beszélünk? Asszem, hogy a GPE-ről nincs visszaút gyári Motorola ROM-ra.
-
mobilizmo
addikt
válasz
vwpolopg #15809 üzenetére
Rezgő motort próbáld ki. Gyári 5.0.2 sokaknak nem jött be, 4.4.4-el sokkal gördülékenyebben működött. Mostanában már jön az 5.1 az lehet, hogy megoldja ezt a problémát. Sokan (köztük én is) viszont inkább egy cfw felrakásával orvosolták a helyzetet. Mivel népszerű típusról van szó elég nagy a választék ebben a tekintetben és várhatóan még a 6-os verzióból is lesz majd a telefonra. Szerintem ennyiért megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged