- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #15624 üzenetére
És hogy csinálod? De ne azt válaszold, h. a leírtak alapján.
Két tipp: vagy driver, vagy telepítés után nem egyből recoverybe bootolsz a megfelelő kombinációval. -
Zoja™
őstag
válasz
DeathAdder #15622 üzenetére
Persze, mert az teljesen gyári GPe-re állítja a telefont. Abban nincs root, cusrom recovery. De a téma összefoglalóban le van minden írva, ami neked kell.
-
Zoja™
őstag
válasz
DeathAdder #15620 üzenetére
Esetleg az 1klikkes GPe 5.1?
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13647 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13645 üzenetére
És ha az egész GPE KK rendszert újrahúzód azután sem javul meg ?
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13641 üzenetére
Trükkös a helyzet ... mivel mikor kiválasztod a Recovery-t nem a bekapcs gombot kell nyomni hanem a hangerő fel gombot, először nekem is fura volt de a hangerő fel gomb = az Enter gombbal !
Úgy csináld hogy a "hangerő le" navigálj a Recovery -hez, majd nyomd meg a hangerő fel gombot, és ekkor 99% hogy be fog lépni, engem is ez szívatott meg
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #13641 üzenetére
Amikor fastboot módban kiválsztottad a recoveryt a nem a bekapcs gombot nyomtad meg a hangerő fel helyett?
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #13636 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #13634 üzenetére
Passz
Gyári recovery működött, vagy ha most visszarakod az bejön rendesen?
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #13112 üzenetére
Google Now Launcher.
-
Zoja™
őstag
válasz
DeathAdder #13109 üzenetére
Mert ez az alap kinézet.
-
Krinyo
senior tag
válasz
DeathAdder #13071 üzenetére
56 egy vadiúj 4G...
-
Upo
addikt
válasz
DeathAdder #13071 üzenetére
Több féle kijelzővel csinálják a g-t, észre is vették annak idején hogy kicsit más a képe, pont kifogtad. A végén a széles csatlakozó egyforma, de az LG máshogy hozta össze ezek szerint az érintőt a kijelzővel mint a másik gyártó. Egyébként meg lehetett volna próbálni szétválasztani az érintőt és a képernyőt, de így értelmetlen.
Betonstabil kézű forrasztómágusok lehet hogy megpróbálnák a szalagkábelt hajszálvékony vezetékekkel átkötögetni egy bazinagy nagyító alatt, de ez nem fehér embernek való türelemjáték, az ember ilyet max. magának csinál meg. Ha az enyém lenne én lehet hogy megpróbálnám, de hogy befejezném-e ??? -
lajozs
aktív tag
válasz
DeathAdder #13067 üzenetére
A művelt temetkezési vállalkozó erre teszi ki a R.I.P. táblát...
Ha a telefonok egyéb hardver-blokkjai megegyeznek (és nyilván maguk a telók is azonosak), és a csati-sáv mindkét végcsatlakozója csereszabatos, lehet, hogy csak a különböző IC-k miatt más a belső szerkezet, és a teljes csatiszalag funkcionálisan egymást kiváltó. Ehhez azért az @nggabi-szintű hsz-et is várd ki... -
válasz
DeathAdder #12954 üzenetére
Ebay nem nagy ügy és nagyon jó benne, hogy a PayPal fizetés miatt védve vagy az átverések ellen, ha nem azt kapod mint amit írtak, akkor jó eséllyel visszakövetelheted a vételárat.
Az alaplaphibás készülékkel meg kapsz a kijelző mellé egy rakás egyéb értékes alkatrészt is.
-
isoram
csendes tag
válasz
DeathAdder #12950 üzenetére
"- annál a sony-nál is pont ilyen tünetek voltak?
Mi volt végül ott a probléma, ha nem a kijelző?"Ott alaplapi csatlakozó volt kontakthibás, hiába lett benne cserélve 2 komplett kijelző.
Eredeti hiba az volt, hogy időnként nem a teljes felületen érzékelt.
Ha a használt mellett döntesz az is lehet jó vétel, és gyorsabb is a szállítás, de ezt innen megítélni nem lehet.
Igazából neked kell eldönteni melyik mellett döntesz. -
isoram
csendes tag
válasz
DeathAdder #12946 üzenetére
Vegyél egy új komplett (kerettel együtt) összeragasztott kijelzőt, és cseréld ki.
szvsz. 99%, hogy megoldódik a probléma.
Ha előtte szétszeded a telót nézd meg találsz-e ujjlenyomatokat és szerelésnyomokat a belső fém felületeken.
Ezek esetleg árulkodhatnak korábbi javításról.
Amennyiben nem javul meg az új kijelzőtől akkor azt még el tudod adni nagy eséllyel, akár veszteség nélkül is.
Ez 6-8 ezerből kijöhet, persze kell hozzá némi türelem mire megérkezik.
Sajnos sony-nál volt olyan eset, hogy a komplett csere sem hozta meg a várt eredményt, de ez nagyon-nagyon ritka. -
Zoja™
őstag
válasz
DeathAdder #12946 üzenetére
Valószínűleg az érintő lesz a hibás, vagy annak a szalagkábele.
Most olvasgattam pár oldalt vissza, pont neked linkelték az etradesupply-t. Vagy e-bayen is van kerettel együtt komplett kijelző van 7,5-8 ezerért. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
DeathAdder #12944 üzenetére
A digitizer az érintést érzékelő felület, ami a külső üvegbe van építve. Közvetlenül alatta van a kijelző, nagyon kis hézaggal (defy- n nagyobb volt, ott más volt a csere) ezért mondtam, hogy az egészet keretestül egyben cserélném.
-
Zoja™
őstag
válasz
DeathAdder #12944 üzenetére
Tegyük helyre a dolgot, mert én is bezavarodtam. Elkezdett Ghost Touch-t produkálni a telefonod, utána vettél egy alaplaphibás telefont, kicserélted a kijelzőt és ugyanúgy megvan a hiba?
-
Zoja™
őstag
válasz
DeathAdder #12942 üzenetére
Vagy rendelhetnél hozzá egy vatta új kijelző/digitizer/keret triót, ami össze is van szerelve, ráadásul 8-9 ezerből ki is jön és házhoz is kapod.
Munka ugyanannyi van vele, de az legalább új...
Egyébként valószínűnek tartom, hogy az általad vett kijelzőn is volt már digitizer cserélve, csak sz@rul lett felragasztva. A ragasztó egyenetlenségei miatt feszül az üveg és úgy érzékeli, mint ha folyamatosan nyomnák.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
DeathAdder #12940 üzenetére
Úúú, hát nem tudom... Én továbbra is kijelzőre tippelnék, valami összeszerelési hiba, feszültség, vagy sérülés.
Bár nem merném biztosra mondani... Mit tettél eddig a hiba okának kiderítése érdekében és mi alapján mondta a srác, hogy más eredetű a hiba ? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
DeathAdder #12938 üzenetére
Én meg a kijelzőt a kerettel cserélném ki, bár nagyjából mindegy is, kb. ugyanannyi munka.
A videó alapján könnyű lesz, de a keretről biztosan nem választanám le a kijelző- érintő szettet a keretről, gondolom a hangszóró is jó benne. Defyhez képest is könnyű meló. -
válasz
DeathAdder #12935 üzenetére
Én az alaplapot tenném át a jó kijelzősbe, ha elég ügyes (vagy bátor
) lennék hozzá. [link]
Illetve a bontásra ítélt Moto G-t venném amennyiben tenyleg szép állapotú.
-
Kroni1
veterán
válasz
DeathAdder #12930 üzenetére
Valóban, valamiért én T5-re gondoltam..
Rendben, ha ugy alakul várom a PÜ-t, köszönöm!
-
Kroni1
veterán
válasz
DeathAdder #12927 üzenetére
T4-es kell? Én T5-re emlékeztem..
Amugy ha a használtat veszed és nincs szükséged a többire akkor a hangszórót és a jack panelt megegyezés szerint lehet, hogy átvenném, nekem azok szarakodnak.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
DeathAdder #12927 üzenetére
Én a használtat venném meg... Persze, ki hogy áll a dolgokhoz...
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #12926 üzenetére
-
válasz
DeathAdder #12806 üzenetére
Múltkor linkelte valaki itt vagy a Moto G 2 topikban: tér-erő.com
-
laleeee
őstag
válasz
DeathAdder #12029 üzenetére
biztos van rá garancia ,nem ?
-
válasz
DeathAdder #12016 üzenetére
Mennyi idős készüléken jelentkezett ez az anomália?
Más. A GPS merülést az enyém is csinálja. Aki esetleg még nem hallott volna róla, ingyenesen és legálisan telepithető a HERE Béta a here.com oldalról.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
DeathAdder #12016 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #12013 üzenetére
Ez a nedvesség csak egy tipp, ne vedd készpénznek max. ha valóban olyan környezetben volt.
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #12010 üzenetére
A fájlrendszerek, a gyári f2fs-t használ míg a gpe ext4-et.
Jól látni a hibát, sajnos dunsztom sincs mi okozza, de én is valami hardweres hibárá gyanakodnék, habár androidnál sose tudni. Esetleg nedvesség és kipróbálni egy szárítást? -
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #12010 üzenetére
ja és nincs benne sim, próbáltam már repülő üzemmódba is tenni, akkor is ugyanez van..
-
ronin79
addikt
válasz
DeathAdder #12008 üzenetére
Ha bootloopolsz nyomj egy factory resetet recoveryben, de én inkább ezt tolnám fel, főként gpe után. GPe ext4 a gyári meg f2fs, erre ügyelj.
-
lajozs
aktív tag
válasz
DeathAdder #12004 üzenetére
Itt válogathatsz.
Postaköltség mentesen, fele-kétharmad áron. -
namyang
tag
válasz
Szia,
ugyan a jelenségre nem tudok magyarázatot adni, és egyáltalán nem biztos, hogy valós a párhuzam a két dolog között, de munkatársam egy HTC-vel járt így kb fél éve. Ott az volt a szituáció, hogy néha (általában amikor elmentünk ebédelni) a telefonja megbolondult, és mintha folyamatosan nyomkodná valaki 10 ujjal, össze vissza kattintgatott, feloldotta magának a bill zárat, hívásindítás, minden...
Hetekbe telt, mire megfejtettük, hogy nem az étteremben adott kaja nem tetszik a telefonnak, hanem ott nincs 3G, átvált 2G-re és ettől bolondul meg. később ezt sokat teszteltük (és tényleg ez volt a baja), majd beállította, hogy csak 3G, és azóta semmi baja nem volt.
Igazából szerintem telefon egyedi hibája volt, de mivel semmi magyarázatom nincs a jelenségre gondoltam leírom, hogy azért nem biztos, hogy a képernyő a hibás... -
cszn
őstag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged