- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Törölje a gmail accountját, indítsa újra a telefont, és adja be újra az accountot.
Néha megzavarodnak a goole appok, szerintem van köze a gmail címnek, ez segíteni szokott.
Találkoztam olyan telefonnal, hogy citromailt adott mega ballf@szés kifagyott, újraindulgatott, kb, fél óra alatt jutottam el a reset menüig, utána gmail cím és hibátlan azóta is. -
dsr
senior tag
Nálunk is van a családban SP , Xperia Z-is , nekem is majdnem SP lett , de most már örülök annak , hogy nem.
A G szinte tökéletes , színhű kijelzője mellett az SP fátyolos kijelzőjét nézni valami borzalom számomra.
Támogatottság egyenlő a nullával a Sony oldaláról , míg a G-re szinte havonta érkeznek kisebb Updatek, itt is látszik a gyártók közti különbség.
Kamerában jobb a Sony , de aki profi képeket akar lőni az vegyen inkább fényképező gépet.
Hiába gyengébb a vas a G-ben , akkor is sokkal folyamatosabb , akadásmentes a működése.Én a G mellett döntök , de nem elfogultságból , csupán tisztán látásból.
-
fatorzs
tag
Nekem sony telefonom volt a moto előtt (-neo v), és egy életre megtanultam a leckét.... gusztustalan a hozzáállásuk, olyan bugokkal adnak ki szoftvert, amiknek öt perc tesztelés után ki kellett volna bukniuk, aztán a következő frissítés megjavít egyet, de hoz két újat stb.
Inkább a moto g! -
ghiottone
nagyúr
Az SP gyári 4.3-as rendszere egy bughalmaz. Néha olyan lassulásokat csinál, hogy már szinte a hajamat tépem - mondjuk indítod a kamerát és vársz 30 másodpercet, vagy a Playről töltenél le valamit.
- A kijelzője gyengébb, mint a G-jé.
- az üveg kegyetlenül zsirosodik, maszatos és nehéz tisztitani. A G-t elég ha néha lehúzom a póló, ingen egy kecses kézmuzdulattal és tiszta.
- a kamerája jobb, szebb képeket csinál,
- az aksija vegyes, tesóm nem okostelefonkét használja, így csak lesek amikor 11-12 napos üzemidőről dob át képeket(30 perc telefon, 1,5 óra kijelző+netezéssel, adatkapcsolat, wifi, BT, gps kikapcsolva. Normál használattal viszont ugyanúgy merül mint a G.Szóval jó készülék az SP, de a G-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest