Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
jolnez ki
baratnom meg egy ilyen pluss droid figurat kapott tolem par honapja
-
Phoenix0523
tag
Ki kellene próbálnom pl. 1 Legendet vagy Desire-t, mert nem tudom elképzelni, hogy még a MILESTONE-tól is gyorsabb lehet. (Eddig Z10-et használtam, ahhoz képest ez 1500x-os sebesség gyorsulás(minimum)
)
Amúgy lehet, hogy nekem azért is ilyen gyors, mert mindössze 7 programom van (asphalt 5,skies of glory,adobe reader, adobe AIR,astro,twitter,MSNdroid, de nem is akarok többet rárakni, amíg nem lehet kártyára telepíteni) vagy csak szerintem ilyen gyors?
sheratan:"a rendszer gyorsulása, a push tartalmak, kártyára telepítés, frissített frissítéskezelés, stb az sokkal fontosabb."<-Teljes mértkében egyetértek, de lehet ez még gyorsabb? -
törölt tag
nem biztos, hogy konkrétan az, lehet, hogy simán kisebb frissítés. volt róla szó a GOT oldalon, hogy kijött bizonyos régióban egy .38-as frissítés is, de nem láttak benne semmi igazi újdonságot. nem biztos, hogy egy ilyen frissítéscsomag főverziót frissít, lehet, hogy csak néhány heyi bugfix. szerintem (bár ne mvagoyk biztos benne) a régiókban csinálják, nem a központi motorola szoftverfejlesztők.
Phoenix0523: ha telus firmware lesz, az jó, mert úgy emlékszem, hogy azt egy az egyben lehet használni nálunk is. illetve talán a 3G frekvenciák nem stimmelnek, de azt már meg lehet oldani a bootloader törése nélkül is, hogy a baseband verziót kicserélik a firmware csomagban. legalábbis úgy tudom. ahogy a kernelt is cserélték.
-
törölt tag
2.0-t használsz még mindig? vagy lehet, hogy összekeverlek valakivel, aki írta, hogy 2.0-t hazsnál, amíg ki nem jön a froyo (ha ez a helyzet, akkor elnézést). szóval nem érdemes várni, ha csak egy hétig van fent, akkor is megéri a 2.1...
amúgy meg kicsit vicces, hogy most itt megy már a sárdobálás, holott semmilyen információ nincs a dologról, csak a facebookos beírkálások... a Hero például most kapott hivatalosan 2.1-et. ott is mentek rosszhírét kelteni, meg fikázni a céget?
-
Cyberpunk
félisten
Ha nem lesz Froyo Milestone-ra akkor remélem olyan pereket akasztanak a nyakukba hogy csak na.
Én minden esetre adom el a készülékem mikkor még lehet jó áronÉs meglehetősen rossz hírnevét fogom kelteni minden fórumon ahol csak járok. De gondolom nem csak én
Egyébként feltörték már a Milestone bootloader-ét? Mert ha hivatalosan nem lesz rá akkor még lehet nemhivatalosan
Na ezt jól megmondtam...
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem lesz rá kétlem hogy megmernek lépni ilyen döntést. Egyrészt marha sok potenciális vásárlót buknának el.
Akik vettek már Milestone-t vagy Droidot azok többsége látván hogy milyen szemét módon bánnak a frissítésékkel. Ha telefont akar cserélni (márpedig nyugaton könnyebben megteszik ezt az emberek) akkor nem fog újra Motorola készüléket venni az biztos. Legalább is ha magamból indulok ki
Aki meg szemez vele az meg pont ezért látván hogy mennyire nagy ívben tesznek a vásárlóikra.Értem én hogy jön a Droid2, de mikorra is jön az év vége
Nem kéne ekkora köcsögnek lenni kérem szépen.
Arra tuti lesz 3.0 erre meg tesznek nagy ívben.
Már lehet hogy megbántam hogy nem N900-ast vettem rezisztív kijelző ide vagy oda arra legalább lesz Megoo. Meg amúgy is van rajta egy mérföldekkel jobb OS a Maemo5.0 kár hogy program támogatás nuku. -
eami
veterán
egyelőre a droid sem kapta meg. ha a droid nem kapja meg akkor USAban olyan pert akasztanak a nyakukba, hogy azt nem teszik zsebre... ugyanis a mai napig flash10 mint feature szerepel a specifikációban, ami ugyebár Froyo függő. Szóval a droid szerintem tuti megkapja, ha a droid megkapja nem hiszem hogy a milestone ne kapná meg..
-
Rickazoid
addikt
Nálam olyankor csak rezeg, de ma például zenehallgatás közben szólalt meg valami egész más, mint az sms hang, de az egyedi csengőhangok se stimmelnek néha.. szóval nem csak akkor, nem sikerült még rájönnöm, mi után jön elő, gondoltam megkérdezem vannak-e tapasztalatok másnál is ilyesmivel.
-
premete
veterán
-
DVlad
őstag
Össze vissza beszélnek. Az első híváskor azt mondta a hölgy, hogy nincsen bemutatóteremben, de ha most megrendelem, akkor holnap délelőtt kihozzák. (Azért rákérdeztem, hogy szombaton? Nevetett és mondta, hogy ja nem.)
Aztán felhívtam az összes nagyobb pesti boltot és sehol sem volt. Gondoltam lecsekkolom még egyszer a telenort, hogy biztosan megy e a dolog. Másik hölgy vette fel és azt mondta, hogy nem tudja, hogy az előző hölgy miért mondta amit, mert nincsen készleten, meg kell rendelni. Tehát csak szerda, esetleg kedd, de még ma 6-ig visszahív, hogy mi a helyzet.
Kiváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest