- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy új aksit, akkor kell valami bejegyzést törölni a telefonból, hogy tiszta lappal induljon az aksi?
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni Defy+ telóval kapcsolatban.
Egyik napról másikra teljesen megzanzult, wipe cache, dalvik és factory reset után is minden úgy maradt rajta ahogy volt. Tehát híváslisták, appok, minden. Ha manuálisan próbáltam appot törölni, reboot után minden a helyén volt, mint törlés elött.
Napról napra egyre jobban kezdett megpukkani, mára már eljutott oda, hogy telefonálni sem lehet vele, mert mindig újraindul, ha épp elindul.
RSD Lite flashnél "Error verifying Code Group 39 checksums." hibaüzenet.
Örök téglalét vagy lehet rajta még segíteni szerintetek?
thx
-
14adam
addikt
üdv
egy olyan kérdésem lenne mit lehet akkor csinálni ha a fényképezőgép fordított képet + tükörképet ad?
Hardreset volt már.
Mivel a telefon nekem csak azért van,hogy sms-t küldjek meg hívjak ezért valami alapfokú szájbarágós választ kérnék
Előre is köszönöm -
bod101
aktív tag
Sziasztok!
A Online Nandroid Backup * ROOT-os mentés az jó backup az aktuális romról?
Másik kérdés:
egy Defy+-nál nem müködnek a gombok LED-i, érdemes szervízeltetni?
Köszönöm!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
vétó
aktív tag
http://viewitem.eim.ebay.hu/New-OEM-Motorola-BF5X-Battery-For-Bravo-MB520-Defy-MB525-XT860-XT862-Photon-4G/321113058881/item?transId=1144700894011
múlt héten hétfőn jött meg, sokkal korábban, mint ahogy ígérték. azóta használom. tegnap este, amikor letettem a telefont 70%-on állt az akku...
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
csmat
senior tag
sziasztok
honnan érdemes aksit rendelni? -
senior tag
-
Bernyó84
aktív tag
válasz Zsírkrétamen #48785 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az új hardveraprós design nem jött be :S
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
senior tag
válasz Gépészjanek #48784 üzenetére
Ezt nem igazán ide kéne. Bünti járhat érte. Erre való a Hardverapró
-
Gépészjanek
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá válik a Defy-m (MB-525, zöld lencsés). Megkímélt, végig tokban tartott, soha nem szervizelt készülék ha jól emlékszem 2012 év elejei.
27.000 Ft-ra gondoltam érte.
Tel: harminc-413- kilencven 92. -
zolnagy
őstag
GPS problémája már volt valakinek?
Konkrétan a gps programból kilép bizonyos idő után magától.
A legjobb, hogy akkor teszi ezt, amikor a csúcsban a legnagyobb szükség lenne rá.Több romot is kipróbáltam (gyári, cm-ek...), de mindenhol jelentkezett.
Több navi programot is feltettem és sajnos mindegyiknél volt a jelenség, így most már csak hardveres hibára tudok gyanakodni.
Pont olyan hiba, amit lehetetlen gariztatni, mert persze azonnal nem jelentkezik, csak használat közben. -
bisa44
csendes tag
válasz #71562240 #48775 üzenetére
ma beadtam. Nem tudom hogy kell eltüntetni minden nyomot, de memória kártyát kiszedtem, telefont újra raktam, 2.3.6-ot angolt. Ez elvileg hivatalos kiadás ha jól tudom. Pár dolgot rápakoltam, hogy ne látszódjon hogy vadiúj a rendszer.
A fülek már el voltak törve, a vodás ismerős szerint ez miatt már cseréltek készülékházat. Remélem nálam sem szórakoznak.
Egyébként mondta, hogy a problémák amik előjöttek nekem, az nagyon sok embernek volt panasza.
üdv,
FG
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Megéri még ilyen jószágot venni? Természetesen használtan venném, csak az érdekel hogy azért mai körülmények között helytáll-e még. Egész jó áron kaphatóak s tetszik is csak azt nem tudom hogy nem fogyott-e nagyon el hardverileg. Nem játszani akarok rajta de egy normál sebességű fényképezés, videózás netezésre használnám.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
törölt tag
válasz bisa44 #48774 üzenetére
Garanciális szervizeléshez vissza kell tenni a hivatalos gyári ROM-ot, úgy, hogy semmi nyoma ne maradjon annak, hogy főzött ROM volt rajta, meg hogy rootolás történt. A szervizelő hangulatától függ, de többeknél ragadták már meg az alkalmat, hogy a főzött ROM-ra hivatkozva vonták meg a garanciát, amihez egyébként joguk is van, sőt elvileg kötelességük megvonni.
Az általad leírt rutinjavítások miatt nem fogják a készüléket cserélni - kivéve ha hónapokig alkatrészhiány lenne valamiből, de nem lesz. Szervizelés előtt tisztázd, hogy az előlap rögzítőfülei épek, és szervizelés után ellenőrizd, hogy épek is maradtak-e, merthogy sokszor megrepesztik túlhúzás miatt. -
bisa44
csendes tag
SZiasztok!
DEFY+ először a közelség érzékelő vacakolt, utána a kereső gomb led, most meg a mikrofon. Szóval most tuti megy a szervízbe. A kérdésem, hogy van esetleg olyan metódus amit ha követek, akkor inkább cserélik a készüléket minthogy nekiálljanak javítani? Ha a 2.3.6-ot tettem fel, akkor az nem baj ugye? Nem tudom mi volt rajta gyárilag.
Előre is köszönöm a válaszokat!
üdv,
Guszty
-
grunge
addikt
Sziasztok! Eladó LCD kijelzője van valakinek? Bármi javaslatot szivesen várok, hogy hol lehet ezt minél gyorsabban beszerezni.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Jabby
őstag
Megtaláltam a megoldást, közzé teszem, hátha mást is érdekel:
Az app neve: Bluetooth GPS
Ezzel az alkalmazással a külső GPS-t kezeli a többi GPS-t használó app. -
törölt tag
válasz vadallat88 #48770 üzenetére
Az akkut például egy másik Defy-ban tudnád leellenőrizni. Van olyan, hogy egyik napról a másikra egy nagyobb cellaköteg egyszerre megzakkan, de valószínűbb, hogy szoftveres a gond. Kísérletezz. Próbálkozz kalibrációval is, lásd első hozzászólás és Mélyvíz első hozzászólás.
-
vadallat88
tag
válasz #71562240 #48769 üzenetére
rendben. Köszönöm megpróbálom a battery monitort és ha ez nem vállik be akkor érdemes esetleg egy másik szoftvert feltennem? vagy új akku?
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
törölt tag
válasz vadallat88 #48768 üzenetére
"a képen az van h mi mennyit fogyaszt." Ez nyilvánvaló, ezért nem értettem, hogy mit nem értesz.
"mi az h a telefon tétlen és 51%ot fogyasztott?" Mi ezzel a baj? (Megválaszolom: semmi.)
"Miért csak egy napot bír?" Vagy az akku megzakkant; vagy az akkukezelő szoftver megzakkant; vagy valami app kéretlenül fut a háttérben a telefon tétlen állapotában is; vagy... Az utóbbit le tudod ellenőrizni szoftverfutás-figyelő (Battery Monitor...) appal. -
vadallat88
tag
válasz #71562240 #48767 üzenetére
a képen az van h mi mennyit fogyaszt. mi az h a telefon tétlen és 51%ot fogyasztott? v akkor ha nem ez akkor így megadta volna az akku magát egyik napról a másikra? olyat láttam hogy egyszerre bír 4napot utánna mág csak 3és fél majd így szépen lassan csökken a teljesítmény na de így? a kérdés? hogy lehetséges ez? mi lehet az oka? Miért csak egy napot bír? Hogyan kérdezzem még ezt?
[ Szerkesztve ]
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
törölt tag
-
vadallat88
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy a telefon eddig kb 3-4 napot bírt... most meg csak egyet. (használat nélkül) Nem fut semmi a háttérben. De az akkumlátor figyelőben felfigyeltem err: mi az hogy tétlenség 51%??? nem értem. Esetleg valki tudna segíteni. Mellékelek egy képet:ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Defymre hogyan tudom ráerőszakolni, hogy egy külső BT-os GPS vevőt használjon, s ne a sajátját olyan app-ban ahol nincs lehetőség GPS port állítására? -
Sziasztok!
Elég rég jártam erre (kb. 1 éve). Gondoltam cserélni kéne a régi MIUI ROM-ot. Látom létezik már 4.3-as Jelly Bean ROM is.
Érdemes feltenni, stabilan működik, vagy maradjak inkább a 4.2.2-nél?
Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
chab7
addikt
válasz kelly7 #48759 üzenetére
Mivel ezt már nem próbáltam (és nem is fogom, mert már nincs defy-m) így csak tippre mondom, hogy ugyanúgy kell mint ahogy azt tetted fel ami most van rajta.
wipe data / wipe cache / wipe dalvik / install zip / betallózod a kártyáról ahová előzőleg felmásoltad / újra egy wipe cache és dalvik (de data nem) / rebootLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
olyan problémám ill. észrevételem van a telóval kapcsolatban, hogy mostanság nem értesít egyből mobilnetnél ha fb értesítést kapok, vagy mélem jön stb. stb. hanem akkor zajdul fel amikor befejezek egy telefonhívást.
Eddig nem volt ilyen furcsasága a telefonnak, mi lehet a gond? valami meggajdulhatott benne? fehér nyuszi van rajta vagy hogyishíják 1.6 asszem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne a defy gyári 2.2-es sbf-ére. Tud vki élő linket?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
teo77
őstag
-
törölt tag
válasz fenergie84 #48753 üzenetére
Gariztasd újra, főleg, ha bizonyítani tudod, hogy a szerviz repesztettte meg a füleket.
-
chab7
addikt
válasz fenergie84 #48751 üzenetére
Ha szorosan így is rajta van az előlap akkor nemigen számít. Valamikor régebben írta is valaki, hogy ettől még vízálló marad és az egy darab rpedt csvarfüles Defy-mmel is sikerült tengerparton vízalatti videót készítenem mindennemű beázás nélkül.
De hát a víz alatti dolgok mindig is rizikók voltak a készüléknél - főleg szerviz után, ahol nem is a csavaroknál lesz a kókány hanem a szigetelést vajon visszatették-e rendesenLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
fenergie84
addikt
Gariztattam a telót, mert kiment az egyik led és úgy kaptam vissza, h 3 csavarnál a tartófül berepedt...
Szerintetek ez a vízállóságát nagymértékben befolyásolja? -
Arcsi
tag
Infó azoknak, akiknek hozzám hasonlóan kiégett az alsó gombsor led, és még T-mob. garanciás a telefonjuk. Nekem kb két héten belül megvolt a javítás, és a komplett kijelzőt cserélték, aminek nagyon örültem mert full karcos volt
Ha jól értettem amúgy Budaörsre küldték a Telemax szervizbe.[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Csak jeleznem, hogy a 3G Hot spot gyari progi remekul mukodik es megosztja a mobil netet wifin keresztul. Tudtam ra csatlakozni tabbal es laptoppal is. Meg mindig szuper kis telo ez a Defy.
Up!
-
törölt tag
válasz penge010 #48740 üzenetére
Tehát a szoftverfrissítés alatt valamelyik főzött ROM felrakását értetted, nem közölted, hogy melyiket. Az események részletes adatainak leírásával (benne például a telepítés módjának részletes leírásával tálald a problémádat a Mélyvíz topikban, ott jobban ismerik az egyes főzött ROM-okból és azok hibás telepítéséből adódó típusproblémákat és megoldásukat. Lehet, hogy a battery.stat fájl törlése segítene, de mondom, részletezd a Mélyvízben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Android legalább a Froyo verzióig igencsak háklis a memóriakártya-típusokkal szemben, tehát részben szerencse kérdése, hogy olyat fogsz-e ki amit szeret. Sok tapasztalat összegyűlt már a topikban, hogy milyen típusokkal nem szokott gond lenni. Például Samsung, SanDisk Cl6 stabil szokott lenni.
(#48738) penge010 Ott dől el a dolog, hogy mit értesz azalatt, hogy szoftverfrissítés, azt hogyan csináltad, és hogyan, miről történt az "eredeti" szoftver visszatétele.
[ Szerkesztve ]
-
penge010
tag
Sziasztok!
szeretnék seitséget kérni!
nem találtam flipout topicot, igy itt nem fel a kérdésem.
Szóval volna ez a telóm,szoftver frissités után az a hiba lépett fl hogy nem tölt!
Van egy szürke akkumulátor és benne egy kérdőjel, ha rá dugom usb-én minden működik.
azóta vissza tettem az eredeti szoftvert semmi változás!
Előrre is köszönöm! -
Coyot
őstag
válasz n@p@lm #48735 üzenetére
Főzött romokkal meg megint jó vagyok 1-2 hónapig? Vagy van rá megbízható, stabil rom?
Közben kipróbáltam kivettem az sd kártyát. És láss csodát hozza a régi sebességet ami alapvetően már használható. Szar a microsd kártya? Egy 16 gigással is pont uezt csinálja érdemes megnézni egy harmadikkal?
Má' nem
-
Coyot
őstag
Srácok!
Mi a teendő akkor ha a defym annyira be van lassulva sokszor hogy már a kijelző is csak 10seces késéssel kapcsol be, gyakorlatilag használhatatlan. Mindez 4 nappal a factory reset után. Borzasztó lassú egyszerűen nem is értem. Az elérhető gyári frissítés fenn van rajta. Nem rootolt nem hekkelt.
Má' nem
-
kelly7
aktív tag
A legújabb cm10-et honnan lehet letölteni?
-
Bernyó84
aktív tag
Megtaláltam. Azt hittem, hogy ha anélkül letöltöm a Play apk fájlt és feltelepítem akor jó lesz.... Fura, hogy nem tudok account-ot hozzáadni.... De akkor megpróbálom a CustomizePack-ot.
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Bernyó84
aktív tag
Felraktam a Defy-mre a WR2.1.1-et és valami miatt nem tudok accountot (gmail) hozzáadni, így nem tudom visszaszinkronizálni a kontaktjaimat, a Play sem működik emiatt. A böngészőből megy azt internet, tudok netezni. WiFi-t használok, mert nincs mobilnetem. Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
-
mentos1975
csendes tag
Sziasztok!
Help!
megakadtam....több éve telepítgetem a telóm, semmi gond nem volt de most megadta magát..
utoljára már cm10 volt rajta. egyszer csak nem akar tölteni normálisan elindult a töltés, de random módon leállt.
utángyártott aksi, visszacseréltem azzal is.
jó....vissza az egész rsd lite gyári rom...
DE!!!!!!!!!!!
azóta nem látja a gépem.egyik se..aksi csere,másik defy vel...másik usb kábel...
semmi!
bootloderben se látja, a képernyőn kiírja h csatlakoztatva az usb de a gépen nem történik semmi.
s nem is tölt csak hálózati töltőről.
semmi gond a gyári rom megy minden ok.
csak a géppel semmi kommunikáció.ha bedugom a kép feléled, de semmi!
Ötlet?
Peti -
Bernyó84
aktív tag
válasz 105kacsa #48722 üzenetére
Köszi. Lehet kipróbálom. eredetileg WR 2.1.1 volt tervben, de lehet ez lesz... Mondjuk lehet kipróbálom mindkettőt és amlyik gyorsabb és stabilabb, az marad...
-
sunny007
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok: Rendszeresen frissítettem mindig a kis Defymet a legújabb nightly verzióra, viszont a mai nap az én figyelmetlenségemből elkövettem egy hibát. Véletlenül megformáztam a memóriakártyát a boot menüben és minden adat törlődött róla az oprendszerrel együtt. TWRP jelezte a hibát, amikor ki akartam lépni, de nem tudtam mit csinálni, kiléptem belőle. A Moto logóig tölt be és ennyi ... ha be tudnék lépni a boot menübe akkor nem lenne gond, de így ... Van esetleg erre valami megoldás vagy kuka? Ha kuka, akkor vihetitek alkatrésznek! Doboz, töltő, headset, memóriakártya jár hozzá! Előre is köszi a válaszokat! -
Cruiserke
tag
Hali
Haverom telóját akarom újrarakni. Nekem is volt anno defy-m de már egy éve elhagytam a topicot. Következő a kérdés. Jelenleg melyik a legstabilabb ROM, mindennapos használatra? Lényegtelen, hogy GB, ICS esetleg JB alapú.
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis help konvertálás téren. Szaggatásmentesen akarok lejátszani filmeket. A filmeket a kijelző natív felbontására méretezném le, milyen bitrátát, kodeket használjak konvertálásnál? MX Player-t használok, proci 1ghz-en fut.
-
Babetta-X
senior tag
Hát a telefonálás utáni gondom nem oldódott meg, pedig minden más tényleg szuper és tetszik. Nincs olyan beállítás cm7 alatt, hogy amíg telefonálok ne sötétüljön el a kijelző automatikusan?
-
Grekooo
csendes tag
Sziasztok!
Két és fél év után elromlott a telóm hangszorója. Pesten a Nyuati környékén tudtok ajánlani vmi megbízható szervízt? Kb. mennyibe kerül ezt megcsináltatni?
-
törölt tag
válasz RootRulez #48709 üzenetére
Ez például meghökkentő, hogy a nagy cégváltás közepette úgy tűnik, teljesen elsikkadt a Defy termékvonal folytatása. Pedig egy ilyen sikeres típust csak-csak tovább kellett volna vinni, de úgy tűnik, a Google teljesen átszabja a Moto arculatát. Azért én még reménykedem (álmodozom), hogy megújul a Defy is, lesz többféle változata, közte a 6,2"-os kijelzőjű Defy2 Mega, HD vagy full HD felbontással, olcsón...
-
RootRulez
félisten
Na srácok, én is megválok a DEFY-től,. illetve igencsak megmarad még, de már nem fogom használni...2 és fél év hűséges szolgáltat után (sztem sose volt ilyen "sokági" egy telóm) nyugdíjazásra kerül... Egyébként kivártam volna még őszig, hátha felröppen vmi DEFY2-es pletyka, hír, akármi, de kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot és jó áron juthattam egy Xperia P-hez...
═════════════════════════════════════════
-
105kacsa
őstag
MSB Revised 3.0 elérhető a blogomban [link] letisztult, minimális energiafelhasználású gyors rom.A CM7 használok próbáljanak egy SBF-fel kezdett új tiszta telepítést,utána üres sd-kártyával amin csak a zip van fent felrakni a rom-ot és a tiszta rendszert használni(egy napig tesztelni) és csak utána visszarakni a régi app-okat.Pár embernek már megváltozott az elképzelése így és nem menne vissza 2.3 GB alapú androidra mikor már a 4.3 is használhatjuk.
Köszönöm a letöltéseket!Az összes munkám [link] letöltéseinek száma meghaladja az 1300 (mikor kezdem 100 volt a cél).Ezzel befejezem a defy/defyplus rom kiadásokat és az Artix2 lesz az elsődleges!ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
DigitXT
nagyúr
válasz #71562240 #48690 üzenetére
Elnézést, hogy tanácskérésem a topik céljaival ellentétes,
de úgy tartom, hogy semmi nem tart örökké, legfőképpen
nem egy telefon birtoklása. Ha visszanézed a HSZ-eimet
elég régóta megvan a kicsike, és semmi komoly baj nem
volt vele, így semmi rosszat nem írtam róla eddig... Most
írtam pár apró/bosszantó dolgot, az csak azért van, mert
ezek sajna előjöttek - arrafelé terelnek, hogy ideje váltani.Köszönöm a részletes leírást! Kár, hogy nincs a piacon
hasonlóan jó ár/érték arányú készülék. Tablet nem kell a
telefon helyett: max. mellette tudnám elképzelni, nem egy
női táskában. Bele se férne, és különbenis hogy nézne ki?
Nem helyettesítő termékek, na. Részemről Desire Z-t
váltott a One X: már ez is kistepsi, kvázi-kétkezes telefon.
Amit biztosan tud a Barátnőm, hogy ilyet nem szeretne.Mégegyszer leírom, azért ITT kérdeztem, mert gondoltam
vannak, akik jobban képben vannak a mai kínálattal, és ha
pont Defyről váltanának, van már elképzelésük, hogy mire,
vagy ha váltottak, akkor be tudják írni, hogy megérte-e?
Jobb volt-e a Defy, stb.? Emiatt (szerintem) ez nem is OFF.Utánanézek a hivatkozott készülékeknek, köszönöm!
Elnézést ha az "árulásommal" vkit megbántottam. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok újra! Végre mindennapos használatba vettem a telefont, de máris előjött az első zavaró dolog. Ha valaki engem hív fel, egyszerűen nem tudom letenni, miután befejeztük a hívást tök sötét a kijelző, és akármit nyomok (nyomnék) semmi nem történik, csak a led villog. Akksi kivétel segít, vagy egy jó 5-10 perc várakozás, és utána magához tér. Nem mindig de 10-ből 8-szor ezt csinálja. Mi lehet a probléma, találkozott már valaki ilyennel? Ha én hívok akkor semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Nők, nőügyek (18+)
- Gurulunk, WAZE?!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest