- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Hát a telefonálás utáni gondom nem oldódott meg, pedig minden más tényleg szuper és tetszik. Nincs olyan beállítás cm7 alatt, hogy amíg telefonálok ne sötétüljön el a kijelző automatikusan?
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok újra! Végre mindennapos használatba vettem a telefont, de máris előjött az első zavaró dolog. Ha valaki engem hív fel, egyszerűen nem tudom letenni, miután befejeztük a hívást tök sötét a kijelző, és akármit nyomok (nyomnék) semmi nem történik, csak a led villog. Akksi kivétel segít, vagy egy jó 5-10 perc várakozás, és utána magához tér. Nem mindig de 10-ből 8-szor ezt csinálja. Mi lehet a probléma, találkozott már valaki ilyennel? Ha én hívok akkor semmi gond nincs.
-
Babetta-X
senior tag
-
Babetta-X
senior tag
Van valakinek tanácsa arra, hogyan tudok "retro hangulatú" képet vagy videót csinálni telefonon?
Ilyesmire gondolok, mint ebben a klipben:
[30y felhő] -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok újra! No csak nem bírtam ki, mivel a magyar nyelv felvarázsolása is elég furának tűnt, ezért nem vártam sokat és feltettem egy CM7-et a Defyre. Teljesen meg vagyok vele elégedve, idáig nincs okom panaszra.
Két dolgon viszont szívesen javítanék, az üzemidőn,és a kamerán (nekem BAYER modulos, és úgy hallottam lehet rajta okosítani)
Milyen progikat érdemes feltenni, mit érdemes állítgatni, hogy jobb legyen? Biztos vannak általános igazságok azért kérdem csak. A minden érintésre rezgést kikapcsoltam, de gondolom van valami task killer vagy ilyesmi is.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Új defy tulaj vagyok, ma tettem szert egy gyárinak mondható sima defyre. Még semmi rootolás meg hasonló varázsszó nem történt rajta., Idáig főleg Nokiákkal nyomultam, egy ideig próbáltam csak egy Alcatel ot990-et, de csalódás volt.
Most úgy döntöttem muszáj váltani így szereztem a defy-t.Kérdésem az lenne, hogy jelenleg melyik a legstabilabb gyári rom amiben van magyar nyelv, ritkán fagy, és egy kezdő is fel tudja telepíteni? Elég sok egyenlőre a kínai rész a dolgokban, symbianból kiéleztem magamat, de azt a tudást a kukába dobhatom ma már sajnos. Telefonálás mellett fényképezésre is sokat használom a telefont, szóval az sem lenne hátrány, ha a kamera rész is működne Az, hogy mennyire új/régi egyáltalán nem izgat.
Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Hobby elektronika
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest