Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajoco
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Defym van lassan 2 hónapja, és egyre jobban szeretném több mindenre is használni (Nokiás voltam eddig). A gondom, hogy nem nem tudok a google account - tal belépni. Mindig megszakad, és kiírja, hogy Your phone needs to communicate with Google servers to set up your account. Thos may take up to five minutes. Aztán megszakad kb 1 perc múlva, és a hibaüzenet: Can't establish a reliable data connection to the server.
Már próbáltam wifit (2 különböző helyen), mobilnetet, ugyan ez a helyzet.
A kiindulási gondom egyébként egy zöld pixel a 'vissza' gomb felett 2 mm-rel, és találtam egy Pixel Fixer nevű programot, de nem tudok a Marketre belépni, hogy letöltsem. Ha valakinek van ötlete, szívesen veszem. Köszönettel!Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
válasz feketepeti #11848 üzenetére
rothadt: sajna van gmail fiókom, ezért is nem tudom, mi a bánata
feketepeti: ahhoz, amit mondasz, root kell? Az én telóm teljesen gyári, leszámítva 8 programot, amit pluszban telepítettem...
Esetleg van olyan oldal, ahonnan le lehet tölteni Marketes progikat (free), de nem kell hozzá barcode scanner (mert az sincs nekem, vagy az gyárilag van Defy-ben?), mert az is jó lenne. Persze hiányzik a gmail is, mutathatná, ha jött levelem...
Köszönöm, hogy segítettetek.
Még 1 kérdés? Ha factory reset, hard reset lenne a vége, akkor tudok valami mentést csinálni, hogy legalább a neveket ne kelljen újra átszenvedni a telóra...?
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
válasz DeadMeat #11876 üzenetére
Nem segített a clear cache...
Canniball: Hogy a phone portal miért nem jutott eszembe, köszi... megnézem, hogy lehet...
Feketepeti: Lehet, hogy rooot lesz a vége, de még várok vele. Bár itt nagyon szépen leírta ABE lépésről lépésre, azért még próbálkozom mással.
-
szajoco
csendes tag
válasz LEGIOX #13973 üzenetére
Biztos, hogy hibás a készüléked!
Átlagos használat 3,5 nap napi min. fél óra Angry Birds, de a rekord (csak telefonálás napi fél óra) 5 nap és 11 óra.
2G only, illetve amikor alszom, repülős üzem.
Gyári aksi, sem proci variálás, sem szoftver.
ÜdvFour wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
válasz CoolBoy323 #14479 üzenetére
Azt mondja, hogy "call from .... "
Tehát ha mondjuk anyukád hív, aki anyu-ként van elmentve, akkor azt mondja néked, hogy "kól from enjú", angolosan.Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
válasz kistoka #14624 üzenetére
Nekem is megkavarta az ébresztésre beállított lágy muzsikát, helyette a gyári ring-ring szólt max hangerőn. Majdnem szívrohamot kaptam. Semmi moddolt cucc nincs rajta, gyári 2 hónapos teló. Szóval jöhetne a frissítés...
-
szajoco
csendes tag
válasz zsirfecske #866 üzenetére
"mindenféle bluetooth file transfer app nélkül küldtem és fogadtam bt-n vele adatot, nemértem miről beszéltek."
Na ezt szeretnék én is...
Egy zeneszámot szerettem volna kedvesemnek átküldeni, és nem jöttem rá, hogy lehet? Lehet? Taníts, mester.Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
Aksiról.
Én vagyok az a balek, aki okostelefont vett, de nem használja ki.
DE! Nálam szempont volt a navigáció is, erre (is) tökéletes a Defy.
Szempont a szép megjelenés, megjelenítés.
Fontos a strapa, mindig ez volt az álom.
Munkára nem használom, csak személyes kapcsolattartásra.
Nem szopódtam be Fészbúkra, van normális életem.
Napi 8 órát dolgozom, a telefon nem is lehet nálam (egyébként telefon szervízben dolgozom... Nokia...).
Együtt élek a barátnőmmel, nem vagyok meleg, sem PC guru, gyík (geek), sem mobil-mániás.
És én vagyok az, akinek 5 nap 11 óra az aksiidő rekord.
És igen, este flight mode, mert ha alszok, akkor alszok.
És nappal batt saver mode, meg 2G, mert elég.
És otthon kevés wifi, de napi fél óra Angry Bird.
Zárásként annyit, hogy irigylem azokat, akik napi 3-4 órát ráérnek nyomkodni a telefonjukat.Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
válasz banán007 #15412 üzenetére
Én vateráról vettem fóliát, 500Ft, 1 nap alatt itt volt. 2 hónapja van rajta, sehol nem jött fel, alapos törlőkendőzés után mindenféle vizes-fürdőszobás hókuszpókusz nélkül az íróasztalomon tettem fel rá. Ultraslim, ultraclear, amennyit kell, annyit pluszban véd a GG-n.
-
szajoco
csendes tag
válasz BobChemistry #16078 üzenetére
Én hasonlóan jártam el az aksival, kikapcsolásig merít, kikapcsolva tölt fullig, ezt 3szor csináltam meg, és érezhető a javulás. Nekem bejött.
-
szajoco
csendes tag
[link]
Hátha érdekel valakit egy vaterás Defy.
Bár nem említi, miért adja el.
Egyelőre jó áron van.Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
-
szajoco
csendes tag
WiFi probléma 2.2 frissítés után.
A router only B-n van, simán működött frissítés előtt (mixedről állítottam B-re, mert mixed-en 2percenként megszakadt. Frissítés után nem akart csatlakozni, volt router újraindítás, teló aksi ki-be, factory reset, semmi eredmény.
DE! Valamiért az az ötletem jött, routert B/G mixedre állítottam. És lőn.
Nem tudom, miért, de most jó.
Eddig pont mixed módban nem működött, most meg pont ebben...
SMC router, ha valakinek ilyen gondja akad, 1 próbát megér.Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
szajoco
csendes tag
Üdv,
1 hete vettem szeretett Defy-be új gyári aksit.
A gond a következő:
Nem tudom 80-82% fölé feltölteni.
Akár mennyit van töltőn, akár fél napot is, nem tölt fel teljesen.
Már egész jól bírja, kezdetben 1 napot sem ment el, most már másfél napnál jár.
De engem azért zavar ez a nemcsekély 20%, ami hiányzik.
Valakinek ötlet?Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest