Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
OTG képes ez a készülék?(bocs ha már írtátok valahol) -
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pici problémám. A hátlapom nem illeszkedik rendesen(van egy kis hézag) ezért vízbe nem teszem bele, viszont hóba már raktam és csap alá is. Ilyenkor az következik be hogy a gyári videókamera app egy ideig működik, majd megáll a kép csak a hangot veszi továbbra is illetve a "perc számláló" sem fagy be. Ebben az esetben a telefon egy TMP fájt hoz létre. A kamerából való kilépés után következő megnyitásra vagy azt írja hogy: a kamera nem található/érzékelhető, vagy elindítja de kék-zöld csíkos a kép. Próbáltam rájönni mitől van ez hogy pl.: hány csepp víztől lesz ilyen de nem jöttem rá ugyanis olyan is volt mikor nem tapasztaltam ezt a problémát. A hátlap hézagának nincs köze hozzá mert úgyis befagy ha csak a kijelzőt éri a víz. Amúgy a telefont úgy kaptam hogy CM10 volt rajta. Esetleg rom hiba?
Bocsi ha már volt ilyen kérdés/válasz de nem találtam rá. -
senior tag
válasz Zsírkrétamen #47770 üzenetére
Azt hiszem megoldottam, legalábbis más kamera szoftverrel nem csinálja ezt. Bár vannak érdekes újraindulgatások, illetve az aksit nagyon zabálja, de a lényeg hogy jó. Viszont akkor a kérdés, miért van ilyen bug a kamerában ?!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy Defy-hoz való előlapi hangszóróm(legalábbis nekem azt mondták hogy az) ,még a készülékhez kaptam csak nem cseréltem ki. Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá és ott lessz a Veletech-en szivesen odaadom neki![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Gépészjanek #48784 üzenetére
Ezt nem igazán ide kéne. Bünti járhat érte. Erre való a Hardverapró
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest