- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz TheSaurus62 #49593 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam: WhiteRabbit (cm7) romon nem lehet hozzáadni a gugli fiókot, visszadobja, hogy nem egyezik a felhasználó/jelszó. A régebben kimentett apk telepítőkkel nyilván nincs gondom, azok rámennek most is, de a friss verziók már nem. Mondjuk nincs jelentősége, mert csak mp3 lejátszónak használom. Újabb androiddal meg már nem fogok vele elszórakozni...
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #49595 üzenetére
Sajnos nem jött be. Talán valami újabb ROM kell rá.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
SzaboZE
addikt
válasz TheSaurus62 #49593 üzenetére
Reseteld le, hátha frissíti majd magát a gplay.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
TheSaurus62
tag
Foglalkozik még valaki a Defyvel? Előszedtem, de már nem tudok bejelentkezni a Google fiókomba (Cyanogenmod 7 van rajta). Kerékpárkomputernek használnám, de semmit se tudok rá telepíteni, az .apk fájlokat is ignorálja.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Annak idején még a Vodátol vettem a készüléket. Jól emlékszem, hogy függetlenként árulták? Most pár napig szükség lenne rá újra.
Papa
-
kakukkmarci
senior tag
válasz sebijani1982 #49588 üzenetére
RSD Lite-tal vagy ezzel meg lehetne próbálni újrahúzni, a legutóbbi stock ROM-mal. Persze, ha még lehet olyat találni.
Bár ahhoz meg előfeltétel, hogy bootloader módban tudd indítani...[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
sebijani1982
senior tag
válasz Atlantisz48 #49587 üzenetére
Üdv, anno egy Miui vagy CM rommal lett elrakva.
Rezzen egyet ha bekapcsolom de a kék ledre nem emlékszem. Semmilyen logót, feliratot nem látok, a legelejétől ilyen szürke az egész."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Atlantisz48
őstag
válasz sebijani1982 #49586 üzenetére
Rootolt?
Bekapcsolásnál a kék LED felvillan?
Be tudsz lépni a Recovery-be?[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
Üdv! Ha valaki olvassa még a fórumot:
Elővettem pár éve működőképesen lerakott Defy MB525-öm. Olyan gondom van, hogy a kijelző világítása felvillan, de a kép helyett csak egy nagy szürkeség látszik.
Érintést érzékeli, a jobbra mozdulattal felold a telefon.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
válasz Atlantisz48 #49584 üzenetére
Régi szép idők!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Huu de nagy a csend a topikban, emlékszem amikor még régen napi 50+ hozzászólás jött
-
SzaboZE
addikt
válasz TheSaurus62 #49581 üzenetére
Nekem a 27 végű wui van fent két készüléken is (bringa km óra ) Az sem mindegy alapban milyen rom van a telefonon, nekem - ha jól emlékszem - a nordic vált be.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #49581 üzenetére
Sikerült visszatennem az eredeti gyárit, az legalább stabil.
Azt hiszem, van jobb dolgom is, mint kísérletezni.
Navinak jó lesz.Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #49580 üzenetére
A helyzet reménytelen, de nem válságos. Akármelyik ROM-ot teszem fel, simán felmegy hibaüzenet nélkül, aztán bootloop. A Wajk Ui az egyetlen, ami elindul, az viszont többször is, mint kéne. Konkrétan random újraindul, akár 2-3 percenként. Arra jó kb, hogy fel tudom tölteni az akkut a további kísérletezéshez.
Van ötlete valakinek?Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
TheSaurus62
tag
válasz TheSaurus62 #49579 üzenetére
Köszi, megtaláltam egy oldallal visszább a linket. Csak olvasnom kellett volna...
-
TheSaurus62
tag
Én is előszedtem a Defyt, leginkább navinak akarom/fogom használni. Felraktam rá a WIUI 3.1.21-et (a multilang 3.1.27 folyton bootloopolt), de ez meg minden bekapcsoláskor elölről kezdi a beállításait, mintha akkor raktam volna fel. plusz mindig be akar léptetni a MIUI vagy milyen fiókomba, ami nincs, és nem is szeretnék. Jó lenne egy CM7 legalább, de napok óta hiába keresem a Neten, egyszerűen eltűnt, hibás linkekbe és/vagy nem létező oldalakba futok. Nincs valakink linkje egy működő CM7..10-hez?
Sima Defy, zöld lencsés.
Előre is köszi.Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Hogyan kell képernyőképet lementeni és pontosan hová teszi a lementett képet?
(2.2.2-esem van)(#49575). hsz-emben csak a következőkre voltam kíváncsi:
A Defyhez nekem meglévő gyári hátlapi tok lefedi, tehát valamennyi védi gombokat a víz ellen. Ha a tokot leveszem, a hangerőgombok és a be-kikapcsoló gomb fedetlenné válnak és nem tudom, hogy azon keresztül a víz bemehet-e a készülékbe?(Ja, a magyarítást sikeresen elvégeztem.)
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
nem gondoltam volna, hogy még él a topik, de örülök nagyon
előkerült a polcról az évek óta nem használt Defy-m. Sosem volt szívem eladni, és most is nagyon jól jön(ne).
Viszont az vele a gondom, hogy amint beleteszem a SIM kártyát (vodafone), egy darabig minden rendben, aztán egy idő után nem éled fel a képernyő, semmire sem reagál... Hívni lehet, de nem cseng ki, csak az akksi ki-be segít.
SIM kártya nélkül minden oké
Van valami tippetek mi lehet a gond? Wajk féle WIUI (MIUI-2.12.27) van rajta... -
peter889
őstag
válasz lomposfarkas #49574 üzenetére
És Nálatok szabadon volt a telefon (tok nélkül), vagy gyári hátlapi tokban, vagy pontosan miben?
Ha pl. a gombok szabadon vannak, bírják a vizet?[ Szerkesztve ]
-
lomposfarkas
tag
válasz Genova1983 #49572 üzenetére
Ezt jó tudni Én a minap a Defy +-t kb másfél méterről leejtettem a linóleumra és a beszédkapcsolat sem szakadt meg
-
peter889
őstag
válasz Genova1983 #49572 üzenetére
-
Genova1983
tag
Beszerztem egy szinte hibátlan állapotú Defy-t kemény 3000Ft-ért,kizárólag azért, hogy a vízállóságát teszteljem.
Nos azt kell, hogy mondjam hibátlanul kiállíta a próbát!
Ez két nap intenzív fürdőzést, csúzdázást jelent rengeteg fényképezéssel, még víz alatt is!
Megszolgálta az árát,így marad nálam ameddig csak bírja! -
peter889
őstag
válasz bigzolee74 #49570 üzenetére
Köszi szépen! Mindjárt nézem és próbálkozom. Remélem elboldogulok vele.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretném a telefonomat magyarítani, de nem működik az összefoglalóban említett [(2.2 CEE rom magyarítása részletes leírással)] link.
Tudnátok segíteni, hogyan tudnám minél egyszerűbben a gépre varázsolni a magyar nyelvet?
Nálam a firmware version: 2.2.2Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
mszl
aktív tag
ES File explorer tud smb megosztásokat is kezelni.
És onnan másolhatsz a belső memóriábaA hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
Jabby
őstag
válasz peter889 #49558 üzenetére
Én anno fájlátvitelre PC és Defy között WiFi-n az ingyenes SwiFTP-t használtam. De jó bármelyik FTP szerver app, amely elfut 2.2.2 alatt.
-
n@p@lm
őstag
válasz peter889 #49552 üzenetére
Akkor passz, a WIFI file transer-t ajánlottam volna, de az ingyenesnél 5 mega a határ, ha nem sajnálsz rá pár száz forintot akkor vedd meg a pro verziót és vezeték nélkül tudsz a telefonra másolni.
Nekem bevált.
WiFi File Transfer Pro -
peter889
őstag
-
peter889
őstag
Újra nekifutottam, de a helyzet változatlan.
Kipróbáltam, és próbaként a notebookomat és a PDA-mat Bluetooth párosítottam, és közöttük sikeres volt a fájlátvitel.
Viszont ahogyan írtam, a notebookbomat és a Defymet hiába párosítottam sikeresen, a fájlátvitel hibaüzenettel hiúsult meg, ami a következő: "Ez a Bluetooth-eszkösz vagy számítógép nem tudja feldolgozni ezt a fájltípust."
Holott mindenféle fájl küldését is próbáltam, *.apk-okat is.
Hol lehet a hiba? -
peter889
őstag
válasz RAZR_v3 #49547 üzenetére
Értem.
Nem tudom, a gyári rendszer van-e a Defymen. De az Android 2.2.2.
Notebookomról próbáltam végül a fájlokat átküldeni a Defy-re a bluetooth-on keresztül, de sajnos nem sikerült! Hibaüzenetet ír ki. A párosítás sikeres volt.
Nem tudom, hol lehet a hiba.[ Szerkesztve ]
-
RAZR_v3
tag
válasz peter889 #49546 üzenetére
Rossz választ adtam, kevertem az USB mass storage módot az MTP-vel, melyekből utóbbit a Defy nem tudja.
Ami 100%, hogy működik, az az ADB plugin Total Commanderrel, ezzel nagyon kell vigyázni, mert könnyen téglázhatod a telefonodat. Viszont rootolt Android nélkül nem fog menni, márpedig feltételezem, hogy gyári rendszer van a Defyden, ami nincs rootolva.
Félmegoldást tudok javasolni: ha van bluetooth adaptered, vagy alapból van bluetooth az alaplapodon, akkor párosítsad a telefont a számítógéppel és küldd el bluetoothon pc-ről telefonra a .apk kiterjesztésű fájlokat.
Vagy töltsd fel egy megosztóra (pl. Google Drive) a számítógépedről, aztán a telefonodon lévő Drive alkalmazással töltsd le a Defy-re.
Nehéz az élet microSD nélkül Defy esetében, ez tény.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz peter889 #49545 üzenetére
Előző válaszom annyiban pontosítom, hogy
az asztali gépem Eszközkezelőjében a Lemezmeghajtók között megjelent a "Motorola MB525 USB Device", de a fájlkezelőkben nem látom és nem tudom, hogyan tudnák rá fájlokat vinni a telepítéshez?
(Tehát nekem a Defy belső memóriáját kéne látnom, és nem az SD kártyája tartalmát, hiszen az nincs benne. )
Nem lehet, hogy a Defyben kéne valamit állítani?[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
A Motorola Defymre szeretnék programokat feltelepíteni és ahhoz fájlokat átvinni az asztali számítógépemről.
Szeretném kérdezni, hogyan kell? Mert nekem nem sikerül.
Egyelőre nincs a telefonban memóriakártyám (eBay-ról várom, még lehet hetekbe telik míg ideér.)Így csináltam:
Összekötöttem az asztali gépemmel az adatkábellel, és megjelent az
"USB Connection" kiválasztása a következő lehetőségekkel:
Motorola Phone Portal
Windows media sync
USB mass storage
Ezek közül a "Windows media sync"-et választottam.
Az asztali gépem meghajtói között megjelent az "MB525" (ez lenne a Defym), azonban ha rámegyek, nem jelenik meg semmi és ha fájlt kísérelek meg küldeni rá, akkor az
„Az elem nem másolható - Az eszköz nem válaszol, vagy nincs csatlakoztatva” hibaüzenet jelenik meg.
Ezt már többször is lezongoráztam és semmi változás.Előre is köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
RAZR_v3
tag
HF5X akkura gondolsz? Az 1700 mAh kapacitású. Ebből garantálom, hogy boltból eredetit nem fogsz tudni venni, de hamisítványt sem. Én sokáig vadásztam rá 2015 elején és már akkor se volt sehol. A kisebb kapacitású, 1500 mAh-s eredeti Motorola BF5X akkuból se sikerült kifognom jó darabot hazai boltokban. Vagy tényleg eredeti volt, de alacsonyabb színvonalon gyártva, vagy simán hamisítvány. A lényeg az, hogy rosszul mutatta a töltöttséget. Hamar 1%-on volt de utána még órákig lehetett videókat nézni vele. Kaptam másikat, az is rossz volt, pedig új volt mindkettő. Végül egy használt HF5X-et szereztem ami jól mutatta a töltöttséget százalékban és nem volt vészes állapotban.
Van egy ismerősöm aki Ebay-ről rendelt akkut, megkérdezem, hány napig bírja, ha érdekel. Nem volt drága, de biztosan utángyártott darab.[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Kell egy alternatív telefon nekem, így előkerült a fiók aljából a régi, szeretett defy-m. A problémám az, hogy igen csak kuka az aksija. Lennétek kedvesek linkelni egy megbízható boltot, ahol a lehetőségek szerint, legnagyobb aksit tudom venni bele?
Köszi előre is!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a Motorola Defynél mennyire folyamatos a videofilmek lejátszása?
Mostanság használatos avi, mkv, stb. fájlokra gondolok, teljes filmekre, de nem HD filmekre.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz MaxxDamage #49537 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz peter889 #49536 üzenetére
Természetesen!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
peter889
őstag
válasz MaxxDamage #49535 üzenetére
Köszönöm szépen, és az ára is kedvező. De a Samsung tényleg jó márka a memóriák terén?
-
MaxxDamage
félisten
válasz peter889 #49534 üzenetére
Szia!
Hmmm... 6 éves készülék, 32GB amit kezel max.
Talán egy Samsung EVO+ amit tudnék ajanlani hozzá! (EVO és EVO+ között pár száz Ft a különbség, igy EVO+ ami ajánlott ár/érték aranyban és biztosan eredeti terméket áruló eladó)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Motorola Defyhez szeretnék memóriakártyát venni.
32 GB-osat jól tudja kezelni?
Honnan, milyen márkát javasolnátok?
Tudok külföldről rendelni.(Nem túl régen az ebayről rendeletem 32 GB-os pendrive-ot megbízható eladótól. Elégedett vagyok vele.)
-
FNZ
őstag
válasz p.tibi #49526 üzenetére
ahogy SzaboZE írta, haldoklik a touchscreen. nekem is csinálta, hogy magától elindított a tárcsázót és véletlenszerűen írta a számokat és nem reagált semmit.
rendeltem íbéjről ilyen touchscreen-t kb 1800 ft-ért és kicseréltem, utána már nóóórmálisan működött.ja, boccs, most néztem, hogy decemberi kommentre válaszoltam, de hátha még aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
A_Papa
senior tag
Sok év után elköszönök a topiktól, a Defy-tól... jó telefon volt, bár a végén már sok türelem kellett hozzá...
Papa
-
SzaboZE
addikt
válasz pankeaux #49530 üzenetére
Újabb romokat nem nagyon láttam már a készülékhez, én wajk miuit használok. Nem nagy kaland a telepítés, szépen le van írva, hogyan kell telepíteni. Hazavágni nehéz vele a telefont, max visszateszed a gyárit.
-
SzaboZE
addikt
-
pankeaux
csendes tag
SZiasztok -
most jön az a rész,hogy trim kellene 2.2.2 alá.
Természetesen, vallattam a goglit , de nincs eredmény.Valami tipp,légyszi ? -
p.tibi
újonc
Sziasztok, olyan problémám van a sima motorola defy-mmel, hogy néha "önálló életre kel", tegnap tettem fel rá a 4.4.2-es slimkatet (az itteni leírások alapján, ezért hála ), előtte valami 2.3-as? android volt rajta, akkor is csinálta, pont ezért cseréltem a romot. A lényeg, hogy tegnap a friss rendszer királyul ment, nagy boldogan be is laktam, ma pedig megint azt játssza, hogy képernyő feloldás után hozzá se érek, de beugrik a beállításokba, vagy ami épp eszébe jut és olyankor kb semmire sem reagál, főleg mikor töltőn van, akkor csinálja, de mikor nincs is, előfordul... Annyi még ide tartozik, hogy az előző gazdája elég sokat mókolt vele, sok rendszer volt már rajta.
Ha valakinek van valami ötlete, amivel ki lehetne küszöbölni a fentieket, kérem ossza meg velem. Köszönet előre is! -
pateszi
csendes tag
Sziasztok,
Motorola Defyhez keresnék hátlapot, mert elvesztettem.Érdekel használt is, ha valakinél a teló már tönkrement, esetleg új cseredarab. -
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #49523 üzenetére
na, misztikus módon magától bebootolt a gyári froyo, mégse volt failed ezek szerint a flashelés.
-
zsirfecske
addikt
hali, visszaolvasgattam de némi help jól jönne. jelenleg kicsit tönkreraktam a telót, cm11 telepítés cm7 után nem jött be ezért a gyári froyo-t akartam visszaflashelni rsdlite-al. elsőre látta is a telót a szoft, csak nem csekkoltam az sbf-et (korrupt volt) és failed lett a flash. bootloader jön be alapból és rögtön ki is írja hogy corrupt flash volt, de amúgy battery ok és ready to flash, csak azóta nem látja az rsd sehol. w10, w8.1, winxp gépeken is próbáltam, de az istennek nem ismerte fel. több drivert és rsd lite verziót is néztem. azóta le is merült az akksi, de macgywer hack-el simán él, de így sem tudom újból láttatni rsdlite alatt. szóval elegem volt, már lassan nem ér ennyit nekem, amúgyis gondolkoztam hogy eladom ha még érdekel egyáltalán bárkit. valakinek ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Vettem egy defyt mb525-öt,wipe után csak a cm logoig tölt utánna semmi.Mit tudok tenni a válaszokat köszönöm.
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Van egy Defy Mini telefonom is. Az utóbbi időben megszaporodtak a hívószám nélküli, különféle értékesítésekkel kapcsolatos hívások. Próbáltam letiltani (a Samsungomon sikerült), de itt nem találom a menüben. Vagy nincs is ilyen lehetőség benne? Ha mégis, leírnátok, hogy hol?
A választ előre is köszönöm.
Üdv."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
-
SzaboZE
addikt
válasz golyós #49516 üzenetére
És a víz alatt hogyan szeretnél beszélni a telefonba? Víz alatt max a kamerát használja az ember, ott szokás a hangerő gombot használni fotózáshoz.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Egy forumtárs írta, hogy itt érdeklődjek egy program iránt.
Strapabíró telefonommal a gondom, hogy a víz alatt meghülyül, érintésnek veszi ahol érintkezik a vizzel, ezáltal nem alkalmas víz alatti telefonálásra. Állitólag tudtok rá valami programot ami használna a helyzeten.köszönöm!
(Evolveo Strongphone Q4)
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
sebijani1982
senior tag
válasz mclaren777 #49514 üzenetére
A telefon sajnos 512 MB memóriával rendelkezik, ami ha 2.3 feletti ROM-ot használsz, akkor baromi kevés.
Ha szerencséd van (4 vagy feletti ROM-ot használva, belakva!) akkor kb 150-180 MB szabad memória marad a programoknak a rendszer éhsége miatt.
Ez pedig sajnos kevés. Esetleg a háttérfolyamatok tiltásával, csökkentésével, illetve a programok kilépéskori bezárásával tudsz nyerni +20-30 MB-ot.Viszont, ha a motorola kijönne a mai követelményeknek megfelelő (4 mag, 1vagy 2 GB memó), ilyen méretű és minőségű telefonnal, zokszó nélkül arra cserélném az S4-m ami a defy-t váltotta.Persze, csak ha ennyire testre szabható maradna
-
mclaren777
senior tag
válasz Button #49513 üzenetére
És mi a helyzet a MIUI / WIUI / egyéb alternatív ROM-okkal?
Ha tényleg így van, akkor inkább nem is kísérletezgetek a kis gyári Froyo-s Defy-mmel (éppen most terveztem) hanem lecserélem, habár sajnálom, mert olyan jó ár/érték arányú strapás kis teló nemigen van most mint a Defy volt anno.
-
Button
aktív tag
nagyon jó kis teló ez, de mára 2 dolog miatt lett zsákutca (amellett, hogy tökéletesen működik)
- ha cm7 alapú dolgokat rak fel az ember, akkor az appsok egyszerűen nem indulnak el, vagy sokkal régebbi verzió van csak
- ha cm 10-11 alapúakat, akkor baromi lassú lesz (és esetleg el is bootol néha), habár minden futmost éppen 2.3.7-el próbálkoztam, endomondózni akarnék.. namost az pl 11-esnél tart, a 9-es indul el, és marha lassan..
-
mszl
aktív tag
válasz bigzolee74 #49508 üzenetére
Amióta kiadták használom a defy-t.
Most éppen másodlagos telefonként. Futásoknál veszem nagy hasznát, ma is toltunk egy jó kis futást.
Sza**á áztunk ilyen esetekre és a meleg száraz napokon is jól jön mert akkor meg az izzadság miatt lucsog a nedvességtől!!
A mostani Redmi Note biztos nem viselné el a sok esőt, izzadságot!!!
Most is fontos szerepet tölt be!![ Szerkesztve ]
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
bigzolee74
csendes tag
válasz mclaren777 #49510 üzenetére
Olyan, hogy atomstabil szerintem 4.0 fölött nincs.
Sokáig használtam a Sevenrock 2013.01.17-et ez viszonylag jó volt. Néha újra kell indítani.
A leírásokat figyelmesen olvasd el.
A telepítést mindíg 0-ról kezdtem (RSD Lite) soha semmien bootlop nem volt. -
mclaren777
senior tag
válasz bigzolee74 #49509 üzenetére
Szia!
Klassz kis gyűjteménynek néz ki, köszönjük szépen!
Viszont Tőled is megkérdezném:
Sima zöld lencsés MB525 Defy-re Te melyik atomstabil, hibátlan legalább 4.0 Android rendszert javasolod?
-
bigzolee74
csendes tag
[link]
A link újra. -
bigzolee74
csendes tag
[link]
Az évek során összegyűjtött Defy rom-okat telepítési leírásokat most megosztom veletek.
Használjátok egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz sebijani1982 #49506 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, de sajnos már nem él a link.
-
sebijani1982
senior tag
válasz mclaren777 #49499 üzenetére
Üdv!
Tegyél egy próbát ezzel:
[link]Ezt szokták dicsérni. Én anno Miui rom-ot is használtam. De nem igazán elég már a hardver a 4-es androidokhoz.
-
jeni
félisten
válasz mclaren777 #49501 üzenetére
én is próbáltam,nem jött össze
elvileg csak a Defy 526 amin működne
talán ha átlehetve 525-t 526-ra alakítani,akkor lehetséges.
más a kernel,és tudtommal emiatt nem lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Nők, nőügyek (18+)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest