Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Ezzel a függetlenséggel csak óvatosan. Az egy dolog, hogy egy telefon technikailag független, azaz bármelyik hálózaton működik. A másik dolog, hogy amikor ilyen telefont szolgáltatótól veszel, akkor mi szerepel a szerződésben. Ha a szolgáltató kiköti, hogy csak az ő hálózatában használhatod (és ezért pl. olcsóbban is veszed meg), akkor nem használhatod más szolgáltató hálózatán, még ha a telefon képes is erre. IMEI alapján akár le is tilthat a másik szolgáltató, ha az, amelyiktől vetted, erre kéri.
Szóval csak óvatosan. A T-Mobile pl. hivatalosan is megerősítette ezt nekem levélben: minden náluk vett készülék hálózatfüggő. Azaz az is, ami technikailag esetleg mégis az lenne. A vicc az, hogy az árlistájukban van olyan készülék, aminél nincs megjelölve, hogy hálózatfüggő, de a levél alapján azok sem használhatók más hálózaton.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
azigazimoris
aktív tag
Nálam GPS teljesen oké.
A Nokiáimhoz képest mindenképpen gyorsabban fog jelet.
Talán (biztos) a wifi modulja gyengébb mint amazoké, bár lehet, hogy ez csak egyedi eset, de nekem jóval gyengébb jelet vesz, mint a Nokiák.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Lacopapi
addikt
A háromszögesnél nyomj egy data/factory resetet....ekkor MINDEN alkalmazásod és minden egyéb beállításod eltűnik a gépről,de jó eséllyel elindul,mintha új lenne.Aztán lehet rá felrakni ilyen-olyan dolgokat újra.
vagy: ugyanott csak a Wipe cache opciót nyomod,ekkor megmaradnak a beállítások (Eris is),de korántsem biztos,hogy ennyi elég...
Vagy: akksi ki-szünet-be....
Mindenesetre ,hogy megismerd végre a telefonodat,ajánlanám a testvértopik (Mélyvíz) első hozzászólását átolvasni...nagyon nem árt.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
Gondolom, megcsináltad a nandroid backupot, amit ír az app, hogy csinálj meg, közvetlenül azután, hogy csupa nagybetűvel a szádba rágták, hogy ez erishez készült, más telefonon nem tudják, hogy működik-e.
Szóval állítsd vissza a nandroid backupot.Ja, olyanod nincs, mert a gyári recovery jön be. Rootolva van egyáltalán a telefonod? És eclair van rajta?
Szóval feltettél egy programot, ami kifejezetten rootolt 2.1 eris Droidra készült és csodálkozol, hogy nem megy?
Első körben hang le, lépj be és csinálj egy data wipe-ot. Ha elindul, Hurrá, ha nem indul, akkor hang fel, bootloader és rsd-vel sbf telepítés. (lásd 1. Hsz)
Egyébként meg facepalm, de óriási, amit csináltál...
-
törölt tag
A Blur egyrészt egy felület, az rajt van a CEE-n is, ezért az ilyen ROM-okat nem csak deblur-nek, hanem "félblur-nek" is szokás nevezni. Másrészt afféle kommunikációs-szinkronizációs szoftverhalmaz, az nincs benne a CEE-ben, és az az amit szidni szoktak okkal-ok nélkül, de szükséged különösebben nincs rá.
-
rum-cajsz
őstag
Röviden: A blur az, ami azért kell, hogy megőszülj a lassuságtól, és gyorsabban merüljön az aksid.
És az a szomorú, hogy ez nem vicc. A blur alkalmazásokat törölve a telefonról, a sebesség problémák megszűntek. Ergó eddig csak a memóriát zabálták feleslegesen, mert eddig sem használtam őket.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
szpali
addikt
Szia!
Én ilyet rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/Windscreen-Car-Mount-for-Motorola-Defy-029-/220880104780Az eredeti Motorola olcsó másolata mágnes nélkül (ha a gyáriba belerakod a készüléket, akkor automatikusan elindul a CarDock Defy+-nál)
A kamerát így hirtelen nem tudom, hogy szabadon hagyja-e, de majd holnap ránézek.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
Megnéztem és tényleg takarja a kamerát, viszont nem tart semeddig kivágni.
Szerintem meg is fogom csinálni valamelyik nap, mert már régóta szeretnék vezetés közbeni TimeLaps videót késízteni. (ezzel az appal szoktam készíteni)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest