Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz Bernyó84 #42381 üzenetére
Ha utána körültekintően teszel rá főzött romokat, akkor nem, mivel az eredeti szoftvert mindig vissza tudod rá tenni és úgy nem lesz rootolt.
(aztán, hogy a szerviznek van-e valami csodafegyvere, amivel valami mélységesen mély logot meg tudnak esetleg nézni, az más kérdés, de az itteni tapasztalatok szerint volt, hogy rootolt telót is javítottak gariban)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
R19
senior tag
válasz Bernyó84 #45675 üzenetére
Semmire nem akarlak rábeszélni, de nekem a WhiteRabbit 1.6 a favorit!
Minden frankón működik, számomra ez az etalon! Gyors, stabil, az akksi idő is nagyon szimpatikus. A GPS a korábbi 4-5 perc helyett net elérés nélkül kb. 15 másodperc alatt fog 7-8 fixet!A telepítéséhez ajánlom a #41778) kanyazsombor hsz-t, ezzel a módszerrel egyszerűen tökéletes!
[ Szerkesztve ]
-
buszospeter
tag
válasz Bernyó84 #45701 üzenetére
Szia!
Két megoldás is létezik:1.
Névjegyek/Menü/Import-export/export SD-re
Egy .vcf kiterjesztésű fájlt fog létrehozni az SD gyökerében ahonnan később gond nélkül visszaállíthatod.
[kb. ezer éve és nyolc hónapja nem használtam ezt]2.
[szvsz ez a tutti]
Google fiók szinkron és a reset után kb. öt perc alatt ismét minden a helyén.Üdv,
buszospeter[ Szerkesztve ]
_____Üdv, buszospeter_____
-
kutga
nagyúr
válasz Bernyó84 #47833 üzenetére
Megvétele óta tok nélkül használom a telót, zsebben hordva, semmi sérülés nincs rajta.
Igaz zsebben semmi nincs mellette, meg egyébként is vigyázok rá.
A tokot mindig is kényelmetlennek tartottam, ezektől a keretektől meg túlságosan bumszli lesz a telefon.
Let the Zone take me if I am.
-
peter077
aktív tag
válasz Bernyó84 #47833 üzenetére
Nekem is ugyanez a tokom van, nyár óta használom, a véletlen leeséseknél védi a házat, sajnos későn vettem meg, előtte esett egy hatalmasat a sarkára betonon ( egy pici darab le is pattant belőle), majd csúszott a kijelzőn.
Bicikliztem és a kabátzsebből kicsúszott, a folyamatos tekerés közben a lábam kinyomta a telót a zsebemből.
Az ominózus baleset után lenéztem a bicikliútra, megláttam a mobilt 3 darabban, azt hittem vége.
Na akkor döntöttem úgy, hogy nem halogatom tovább a tok vásárlást.Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest