- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peter077
aktív tag
válasz
Bernyó84 #47833 üzenetére
Nekem is ugyanez a tokom van, nyár óta használom, a véletlen leeséseknél védi a házat, sajnos későn vettem meg, előtte esett egy hatalmasat a sarkára betonon ( egy pici darab le is pattant belőle), majd csúszott a kijelzőn.
Bicikliztem és a kabátzsebből kicsúszott, a folyamatos tekerés közben a lábam kinyomta a telót a zsebemből.
Az ominózus baleset után lenéztem a bicikliútra, megláttam a mobilt 3 darabban, azt hittem vége.
Na akkor döntöttem úgy, hogy nem halogatom tovább a tok vásárlást. -
kutga
félisten
-
buszospeter
tag
válasz
Bernyó84 #45701 üzenetére
Szia!
Két megoldás is létezik:1.
Névjegyek/Menü/Import-export/export SD-re
Egy .vcf kiterjesztésű fájlt fog létrehozni az SD gyökerében ahonnan később gond nélkül visszaállíthatod.
[kb. ezer éve és nyolc hónapja nem használtam ezt]2.
[szvsz ez a tutti]
Google fiók szinkron és a reset után kb. öt perc alatt ismét minden a helyén.Üdv,
buszospeter -
R19
senior tag
válasz
Bernyó84 #45675 üzenetére
Semmire nem akarlak rábeszélni, de nekem a WhiteRabbit 1.6 a favorit!
Minden frankón működik, számomra ez az etalon! Gyors, stabil, az akksi idő is nagyon szimpatikus. A GPS a korábbi 4-5 perc helyett net elérés nélkül kb. 15 másodperc alatt fog 7-8 fixet!A telepítéséhez ajánlom a #41778) kanyazsombor hsz-t, ezzel a módszerrel egyszerűen tökéletes!
-
domerator
veterán
válasz
Bernyó84 #42381 üzenetére
Ha utána körültekintően teszel rá főzött romokat, akkor nem, mivel az eredeti szoftvert mindig vissza tudod rá tenni és úgy nem lesz rootolt.
(aztán, hogy a szerviznek van-e valami csodafegyvere, amivel valami mélységesen mély logot meg tudnak esetleg nézni, az más kérdés, de az itteni tapasztalatok szerint volt, hogy rootolt telót is javítottak gariban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged