Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peter077
aktív tag
válasz
Bernyó84 #47833 üzenetére
Nekem is ugyanez a tokom van, nyár óta használom, a véletlen leeséseknél védi a házat, sajnos későn vettem meg, előtte esett egy hatalmasat a sarkára betonon ( egy pici darab le is pattant belőle), majd csúszott a kijelzőn.
Bicikliztem és a kabátzsebből kicsúszott, a folyamatos tekerés közben a lábam kinyomta a telót a zsebemből.
Az ominózus baleset után lenéztem a bicikliútra, megláttam a mobilt 3 darabban, azt hittem vége.
Na akkor döntöttem úgy, hogy nem halogatom tovább a tok vásárlást. -
kutga
nagyúr
-
buszospeter
tag
válasz
Bernyó84 #45701 üzenetére
Szia!
Két megoldás is létezik:1.
Névjegyek/Menü/Import-export/export SD-re
Egy .vcf kiterjesztésű fájlt fog létrehozni az SD gyökerében ahonnan később gond nélkül visszaállíthatod.
[kb. ezer éve és nyolc hónapja nem használtam ezt]2.
[szvsz ez a tutti]
Google fiók szinkron és a reset után kb. öt perc alatt ismét minden a helyén.Üdv,
buszospeter -
R19
senior tag
válasz
Bernyó84 #45675 üzenetére
Semmire nem akarlak rábeszélni, de nekem a WhiteRabbit 1.6 a favorit!
Minden frankón működik, számomra ez az etalon! Gyors, stabil, az akksi idő is nagyon szimpatikus. A GPS a korábbi 4-5 perc helyett net elérés nélkül kb. 15 másodperc alatt fog 7-8 fixet!A telepítéséhez ajánlom a #41778) kanyazsombor hsz-t, ezzel a módszerrel egyszerűen tökéletes!
-
domerator
veterán
válasz
Bernyó84 #42381 üzenetére
Ha utána körültekintően teszel rá főzött romokat, akkor nem, mivel az eredeti szoftvert mindig vissza tudod rá tenni és úgy nem lesz rootolt.
(aztán, hogy a szerviznek van-e valami csodafegyvere, amivel valami mélységesen mély logot meg tudnak esetleg nézni, az más kérdés, de az itteni tapasztalatok szerint volt, hogy rootolt telót is javítottak gariban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Dodgee S110 256GB // Számla+Garancia //
- Honor Magic V3 két hetes, garanciával.
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 2 év garancia Ibrány Szabolcs út 11.Central Gsm.TEL30:2605667
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPhone 15 Pro, 128 GB,Media Markt vétel,Apple gari 2028.01.14 + biztosítás
- Apple iphone 13 mini 128 GB 12 hó garancia.Ibrány Szabolcs út11.Central-Gsm-Tel:30/2605667
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest