Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
Motorola Test Drive - ez is azt jelzi, hogy a Motorola próbál nyitni a felhasználók felé. szerintem koránt sem olyan elvetemült banda, mint ahogy azt itt már sokan próbálták bizonygatni...
-
maaniac
aktív tag
válasz
hj.jani95 #19596 üzenetére
fogalmam sincs
...még az előző verzió a 2.01 volt fent a telefonomon 10 percig akkor is a wifit próbáltam rábírni a kapcsolódásra...nem sikerült
...úgyhogy gondoltam kipróbálom GB-vel is, hogy rájöjjek mi a gond a router vagy a rom...és láss csodát wr1.8-al pillanatok alatt csatlakozik és nem dobálja el...úgyhogy most egyenlőre marad...viszont ahogy magam ismerem nem lesz fent sokáig
-
maaniac
aktív tag
jönnek a frissítések 1000-el
MIG V2.02, ha jól láttam akkor csak a bootmenüt cserélte le arra, ami az eredeti Quarx romban van, mert sokaknak nem bootolt be...a wifivel kezdhetnének már valamit...de asszem áttúrom még a routerom is...mert ilyen problémára nem panaszkodnak
(de a jelet akkor is gyengébben veszi)
-
nekem az előző quarx jól bánik az akkuval, péntek éjfélkor húztam le a töltőről és vasárnap este még 18%-om volt úgy, hogy közben telefonáltam rendesen.
-
jr1994
addikt
köszi!
-
rzoli
senior tag
válasz
killzone1987 #19589 üzenetére
A hétvégén feltettem 0911 quarx-ot, és nekem is megint zabálja az aksit.
Milyen programmal lehet ellenőrizni, hogy melyik folyamat a ludas? Mert alapból csak annyit látok, hogy a fogyasztás jó harmada tétlen állapotban történik.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
1,5-2 óra tapicskolással wifi + net,teljes fényerővel 100%-ról indulva 1,2GHz proci beállítással nektek is sikerült 60% alá meríteni az akkut?
Még sosem kalibráltam.
Kalibráljam,és ha igen,akkor melyik progival?
Vagy ez így 1,2GHz-en jó? -
peter077
aktív tag
válasz
Micsek #19586 üzenetére
Köszi az infót, xda-s topkja:
[ROM][CM10] Moto Ice Gun Edition V2.01 *UPDATE Nov 12 2012* -
jr1994
addikt
Sziasztok! A legfrissebb gingerbreades wiuit használóktól lenne pár kérdésem
Képernyőmentést hogy a legegyszerűbb csinálni? cm-nél asszem annyi volt hogy bekapcsológomb hosszan > képernyőmentés és kész
más: futtattam antutut és a memóriakártya írási-olvasási sebességét kegyetlenül lassúnak írta. a szokásos 12/6 helyett 4/2 mega volt az írás-olvasási sebesség. ez miért lehet?
-
maaniac
aktív tag
-
peter077
aktív tag
[CM10] MotoIceGun Edition (2012/11/11)
Beats Audio by Dr. Dre 7:02 V.
BraviaEngine Mod
Kickass Kernelizer
Jelly Bean boot animáció
új kamera app felület
Akkumulátor optimalizálás
Internet Speed Tweak
Defrag Adatbázis Tweak
Zipalign Tweak
RAM szkriptek Tweak
SD-kártya Speedfix
Fuck The Log Tweak
Mi Hate Normal Sleeper Tweak
BatterySave Tweak
új felvételi app felület
Különböző más UI változtatások
reális akku élettartama 2 napig, átlagos
clean HWA integráció
Panoráma mód a kamera
App2SD
aktuális időjárási adat a lockscreen-en
Ujjlenyomat beállítása 526 MB
Google Play Store + Google alkalmazások (opcionális)
Google Play Music
Android 4,2 Lockscreen Clock betűtípus
Android 4,2 Clock Widget
Android 4,2 Óra (Riasztás / Countdown / Stopper)
Android 4,2 Camera (beleértve Photo Sphere)
Android 4,2 galéria (beleértve a Sphere Photo)
Android 4,2 Keyboard (beleértve a Swype funkció)
Android 4,2 hangok
[link] -
arrrgggh
tag
válasz
oliverkiss32 #19569 üzenetére
Köszi a gyors tippet!
Próbaképp az ingyeneset raktam fel, ha huzamosabb használat után is megfelel, akkor megveszem az EX-et. -
törölt tag
Sziasztok!
Melyik telefon jobb?
Defy mb525 vagy a Defy+ mb526?
Üzemidő stb. -
bruti01
őstag
na neki áltam a proci kalibrálásba 2init-böl. megszereztem a menüpontok neveit meg hogy mire jók
+Status: [Enable] -->
Alaphelyzetben: Enable (aktiválva)
Ezzel lehet aktiválni a bootmenüben levő cpu szabályzást.
Ha a SetVsel programot akarod használni, akkor ezt Disable-re kell előtte állítani!
+Load all modules: [Enable] -->
Alaphelyzetben: Disable
Ebben nem vagyok biztos, szó szerint annyit jelent, hogy betöltse-e az összes modult... én azt hiszem, hogy ez arra vonatkozik, hogy ha másik governort (szabályozót: pl. powersave, smartass, stb.) akarsz használni, akkor az működjön, vagyis ha hagyod az alapértelmezett Ondemand-on, akkor Disable, ha másikat akarsz választani, akkor Enable.
+Scaling: [Performance]
Alaphelyzetben: Ondemand
Ezzel tudod kiválasztani, hogy milyen fajta cpu szabályozást szeretnél
Lehetőségek: conservative, interactive, ondemand, performance, powersave, smartass, userspace
+Clk1: [350] -->
+Clk2: [650] -->
+Clk3: [1000] -->
A cpu órajel (frekvencia) értékei, amelyeket be tudsz állítani. Elméletileg ezeken az órajeleken tud működni a cpu, gyakorlatilag pl. a System Panel szerint is sokkal kisebb lépcsőkben szabályoz (50MHz, vagy még kisebb), az okát nem tudom.
------------------------------
+Vsel1: [30] -->
+Vsel2: [46] -->
+Vsel3: [58] -->
A fenti cpu órajelekhez tartozó feszültség értékeket tudod beállítani. Alaphelyzetben erősen túl van biztosítva, jóval magasabb értékek vannak megadva, mint ami szükséges, de túl alacsonyra sem érdemes állítani, mert reboot lehet belőle (ha a cpu azon az alacsony feszültségen már nem képes megbízhatóan dolgozni) és szerintem sok más parajelenség okozója is lehet. A publikus táblázatból mindenki kibogarászhatja, hogy melyik érték az általános, illetve ha olyan Clk (frekvencia) értéket szeretnél beállítani, ami sehol nem szerepel a táblázatban, akkor véleményem szerint az alatta és felette levő Clk értékekhez tartozó Vsel (fesz) értékekből arányosan ki lehet következtetni, hogy milyen Vsel lenne jó.
------------------------------
+con_up_threshold: [40] -->
A Conservative szabályzáshoz tartozó threshold érték, azt szabályozza, hogy mekkora százalékos terhelésnél váltson a cpu Clk (freq) feljebb.
+con_down_threshold: [20] -->
A Conservative szabályzáshoz tartozó threshold érték, azt szabályozza, hogy mekkora százalékos terhelésnél váltson a cpu Clk (freq) vissza (lejjebb).
+con_freq_step: [5] -->
A Conservative szabályzáshoz tartozó érték, azt szabályozza, hogy mekkora lépésekkel váltson a cpu Clk (freq).
+con_sampling_rate: [160000] -->
A Conservative szabályzáshoz tartozó érték, mintavételezési gyakoriság.
+int_min_sample_rate: [45000] -->
Az Interactive szabályzáshoz tartozó érték, mintavételezési gyakoriság.
+ond_up_threshold: [26] -->
Az Ondemand szabályzáshoz tartozó threshold érték, azt szabályozza, hogy mekkora százalékos terhelésnél váltson a cpu Clk (freq) feljebb.
+ond_sampling_rate: [50000] -->
Az Ondemand szabályzáshoz tartozó érték, mintavételezési gyakoriság.
+smt_min_cpu_load: [20] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz. Szó szerint a minimum cpu százalékos terhelést lehet vele beállítani.
+smt_max_cpu_load: [80] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz. Szó szerint a maximum cpu százalékos terhelést lehet vele beállítani.
+smt_awake_min_freq: [200000] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz. Szó szerint az ébrenléthez tartozó minimum Clk (freq) értéket lehet vele beállítani.
+smt_sleep_max_freq: [200000] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz. Szó szerint az alváshoz tartozó maximum Clk (freq) értéket lehet vele beállítani.
+smt_up_min_freq: [1000000] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz.
+smt_wakeup_freq: [1000000] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz. Szó szerint az ébredéshez tartozó Clk (freq) értéket lehet vele beállítani.
+smt_ramp_up_step: [250000] -->
A Smartass szabályzáshoz tartozó érték, nem tudom biztosan, hogy hogyan szabályoz. Szó szerint a Clk (freq) lépésközeit lehet vele beállítani.
[Set defaults(*req reboot/don't save!!)]
[Save]most már csak össze kellene hozni egy jót.
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Tudna valaki javasolni egy jó launchert, ami gyorsabb mint a gyári homescreen?
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Nálatok a 11.09-es romban játszadozik a wifi?
Nem is tudom,olyan mintha gyengébben venné a jelet.
Nálam úgy van beállítva,hogy 5perc tétlenség után kikapcsol.
Nos,amikor feloldom a képernyőzárat néha nem jön elő a wifi ikon csak 1-2 perc múlva,de a statusbárt lehúzva látom,hogy aktìv.
Van amikor csak az segìt,hogy kikapcsolom a wifit,várok fél percet,és újra bekapcsolom... -
szabof1
őstag
válasz
szabof1 #19564 üzenetére
Ez a jó link: DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_gyari.sbf
-
szabof1
őstag
válasz
szudas #19560 üzenetére
Simán csak rakd fel rá a BL7-es 2.3.6-os gyári romot.
Most nem tudsz előtte wipe-olni, de utána, amikor a Moto logónál megáll, ki kell venni az akksit, majd vissza és belépni a gyári recoverybe és megcsinálni a wipe-okat. (Leírás: Szervizelés előtti teendők illetve Motorola Defy+ MB526: Felkészülés a CyanogenMod-7 (CM7) telepítésére kezdőknek)[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz
szudas #19562 üzenetére
most töltök fel a dropboxomba egy romot. amint megvan belinkelem. azzal probáld meg
de valamiért nem engedi.
ezért innen probáld meg az eredeti romot letölteni. de szerintem nem fog menni. de egy probát megér. vagy keresd meg szabof1-etÉs befutott ö vágja mi a dörgés.
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz
szudas #19560 üzenetére
hát akkor nagy a gond! ott felfrissitették a legfrissebbre. amit te kinyirtál egy régebbivel. na most erre probáld meg feltolni a 2.3.6-ot de nem vagyok benne biztos hogy menni fog. elvileg meg kell várni mig megjelenik egy nagyomm bootloader számo gyári rom. ugyanis egy elcsesződött bootloader-t csak egy magasabb számu tud helyrehozni.
-
szudas
csendes tag
SOS segítséget kérnék...
Lehet tégláztam a defym
Vissza akartam állitani a gyári romot.
Rsd lite szépen végigmegy ahogy kell kiírja hogy pass,de nem történik semmi...
Sötét kép.Ha újrakezdem a folyamatot megjelenik SWupdate,In progress felirat.végigfut a dolog de megint sötétség..
Mi lehet a baj? -
NPeete
tag
válasz
#57271552 #19552 üzenetére
A gyors kártyákkal a defy+-ban gyári rommal csak óvatosan. Korábban már leírtam, nem csak nekem okoz problémákat a kártya. Az említett haverom azóta belerakott egy lassabbat, nála semmi probléma. Más reakciójára, miszerint a kártya maga hibás, nem igazán tartom valószínűnek, hogy tényleg az összes gyors kártyával problémák lennének...
-
Atlantisz48
őstag
Véleményeket kérnék szerintetek igaz??
-
törölt tag
válasz
SSlyTR #19540 üzenetére
számít a sebesség.
régebben 16gb class6 kártyám volt tele zenékkel (2400 szám), pár hónapja cseréltem 32gb class10-re és az újjal gyorsabban megnyílik például a zenelejátszó, érezhető a különbség.
számít a sebesség akkor is, amikor számítógéphez kötöd a telefont és tartalmat másolsz, írsz, olvasol.számít a sebesség akkor is, ha telefont cserélsz, de a kártyát megtartod és az új telefonod tudja majd a full HD felbontást (1920x1080).
- HD 720p felbontású videó rögzítéséhez class 6 kártya kell,
- full HD 1080p felbontású videó rögzítéséhez class 10 kártya kell, kisebbel nem megy.defyn maximum HD 720p felbontású videó rögzíthető, de ahhoz is minimum class 6-os kártya kell.
-
jeni
félisten
válasz
Atlantisz48 #19549 üzenetére
CL4 valószínű
-
SSlyTR
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #19547 üzenetére
és 720p-ben is jól vesz fel?
-
Atlantisz48
őstag
A 2 GB-os kártyára amit adnak hozzá rá sincs írva hogy hányas
-
bruti01
őstag
válasz
oliverkiss32 #19547 üzenetére
kell a class6-os persze kinek mire van lovéja
-
Atlantisz48
őstag
válasz
oliverkiss32 #19543 üzenetére
Köszönöm
meg is néztem class 6
-
SSlyTR
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #19543 üzenetére
mondjuk az az egyszerűbb
-
SSlyTR
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #19542 üzenetére
sztem valami sebességteszt segít rajtad
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #19542 üzenetére
rá van írva a kártyára
-
-
SSlyTR
aktív tag
Egy nagyobb mem kártyát szeretnék a telóba tenni, szerintetek milyet érdemes? c4, c10?
Felesleges a c10? nem tudom, hogy mekkora eltérés lenne a kártyák sebessége között a telefonban (pc-ben elég nagy van) -
hj.jani95
aktív tag
Amúgy vannak hibài a cm9nek? Hasznàlja egyáltalán valaki?
-
bepken
veterán
ez nem nagy probléma, hidd el
ne benchmark alapján ítélj, tegyél fel egy izmosabb játékot! az antutu a ludas nagy valószínűséggel, nekem is ezt a nullát produlálja
grafikus72! nem kötekedés jelleggel, csak pontosítok. a flash 4.1-től hullik ki
támogatás meg Androidra úgy, ahogy van, megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
oliverkiss32 #19529 üzenetére
Érdemben is hozzá tudsz szólni vagy csak böfizni támadt kedved ?
-
laleeee
őstag
nézzétek már meg légyszi,hogy Nektek megy-e ez a videó . akinek lejátsza,az írja már meg,hogy milyen romot használ
köszi [link]
-
dh66e
veterán
üdv!
Quarx legfrissebb cm10 fut a telón jelenleg.
Antutut(v2.9.3) nem tudom lefuttatni mert megáll a tesztelés a repkedő droidok után.Ennyit ír ki az elért pontszám után:"This score out of date,please test again" alul a listában viszont ezt írja a Date pontnál:"Testing,please wait.....".Valami beállítási probléma lehet vagy újra kell installálnom?
Másik gondom hogy ma el kellett volna küldjek egy névjegyet SMS.ben valakinek de nem tudtam rájönni hogy hol bujkál ez az opció-nem is volt sok időm -úgyhogy pötyögtem a számot meg a nevet "retro" módban,de jó lenne az egyszerűbbet használni.Van erre mód? -
bisa44
csendes tag
válasz
meridaharcos #19518 üzenetére
helyesbítek és bocsánat a félreértésekért. Rajtahagytam a töltőt és elment 100ig! Az tévesztett meg, hogy 96nál már azt írta ki hogy feltöltve.
-
bruti01
őstag
válasz
hj.jani95 #19515 üzenetére
a nightly 2 féle lehet. vagy egy hibajavitó csomag anit a stable-ra kell ráhuzni vagy ha tartalmaz kernelt akkor lehet különálló rom. a nightly lehet több "gyártó" terméke mig a stable általában egy helyröl származik
a stable meg igazábol egy olyan verzióju rom ami igazábol semmire sincs kihegyezve csak egyszerüen stabil. ami a nevében is benne van
ha jol tudom ez a megfogalmazása.
-
Uyuarasy
tag
Helló!
Egy kis megerősítést kérnék...
Adott volt anno egy zöld lencsés Defy, ami a szervízből más IMEI számmal piros lencsés Defy+-ként tért vissza (legalább is MB526-ot ír). Akkor fel is raktam rá a CM9-et (9-20120723-NIGHTLY-jordan), (kernel: 2.6.32.9-g21f1a48), most viszont a CM10-et szeretném, abból is a 2ndBoot-ot, ha jól látom azt fejleszti Quarx tovább.A CM9-el nem volt gond, felment, aztán a nightly-kat ahogy Epsylon pakolta fel, úgy lehetett gond nélkül frissíteni. Most viszont nem vagyok biztos benne hogy kellene csinálni. Új kernel, stb... Ez alapján a leírás alapján nézném most is, de nem világos, hogy mit szabad és mit nem az esetemben.
Köszi a segítséget!
-
bepken
veterán
-
bisa44
csendes tag
válasz
meridaharcos #19512 üzenetére
kicsit elhamarkodott voltam, de most figyeltem meg, hogy 97nél megáll a töltés
nem számít, mert jobb mint múltkor
azt hiszem megpróbálom orvosolni, már nincs kedvem megint újrahúzni a ROM-ot.
-
meridaharcos
senior tag
Nekem is maniac van fent, nagyon tuti!
-
bisa44
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #19509 üzenetére
fentebb ajánlották maniac új Romját. Nekem teljesen más gondjaim voltak,de mind megoldotta úgy néz ki. Próbáld ki azt!
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség mert akárhogy is próbálom nem akar úgy menni ahogy én akarom
Ez van rajta a telefonomon: cm-72-20120923-NIGHTLY-Defy+
és előfordult az elején hogy fordítva volt a kamera hát akkor ráraktam ezt : CM7_Defy+CameraFix-signed
oké is volt egy ideig aztán megint elkezdte és megint ráraktam de nem segített és az vettem a második rárakás után észere hogy a galériám meghülyült sokkal kisebbek voltak az ikonok benne és elvolt tolódva a képernyő ( mint ha nem az én képernyőmre méretezték volna ) és nem akarta kiélesíteni a képet ha zoom-oltam . Aztán ezt szerencsére abba hagyta és ment rendesem.
Egy ideig ment rendesen aztán ma megint elkezdte a fordított kamerát ( a galéria megy rendesem )
aztán megint ráraktam persze nem segített De legalább a galériát nem rontotta el. aztán mást nem tudok csinálni mint hogy várok míg óhajt rendesen menni.Van amikor elkezdi és csinálhatok akármit ( újraindítás )
semmi nem segít, egyszer csak fejjel lefele van és akkor várhatok míg magától megint helyre áll , Egy meghatározatlan ideig.[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
Quarx new build 09.11 changelog (source= github)
(this is what I could make out, view Github for more details yourself)
1. mount ext4 by default in recovery (ext3 can be mounted via ext4) option to format data & cache to ext4
2. Add new scripts for format to ext3/ext4, move stock modules to bootme… …
3. Dutch, German translations
4. CM updates
5. Kernel updates- free up 10MB RAM by making ISP buffer on-demand (from default always-on)
Quarx's Github activities: [link] -
hj.jani95
aktív tag
Az hogy lehet hogy 10 telefon közül 10 nem tud csatlakozni az iskolàm wifijère mert szètkapcsol viszont az ipodom meg igen? Bocs az offèrt de ez hihetetlen?!. Eddig működött telefonról a wifi. Most nem
-
bruti01
őstag
válasz
bepken #19504 üzenetére
Hát mivel nincsa maniac félébe kernel feltoltam a official stable-t és ugy rá a nightly-t. Régen defy-re szerintem ö csinálta a legjobbakat. A wr is rá épitkezett egy idöbe. Nagyon jó sok ram 180mega környékén nagyon smooth ami nagyon meglepö mert majdnem olyan sima mint az s3. Gyors de egy picit eszik bár én egyedi smarttas procibeállitásokat használok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest