Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
válasz
killzone1987 #20996 üzenetére
Szvsz a vizsgaidőszak van nála "toppon".
-
peter077
aktív tag
válasz
roobert #20995 üzenetére
Ha figyelmesen megnézed az euroskank oldaalon ki van írva:
Not compatible with 4.1.x.
All APKs updated to 4.2.1 versions, where applicable.A rom amit letöltöttél 4.1.2-es verzió, a gapps pedig 4.2, nem kompatibilis a rommal.
Ajánlom a minimal gapps-ot, vagy a gapps-jb-20121011-et.#20996 killzone1987: Vagy a Moto XT910.
[ Szerkesztve ]
-
roobert
csendes tag
Sziasztok!
Életemben először telepítettem főzött romot a telefonomra a következő leírás alapján: http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=206
Innen töltöttem le a legfrissebb CM10 verziót (CM10-20121205-NIGHTLY-mb526.zip): http://quarx2k.ru/cm10-2ndboot-nightly-defy%28+%29/
Innen pedig a gapps-et (gapps-jb-20121212-signed): http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=cm10&device=gapps
A sikeres telepítés után elindul a telefon, viszont nem működik a billentyűzet, a következő üzenetet írja ki néhány másodpercenként: unfortunately android keyboard (aosp) has stopped. Enélkül esélytelen bármit művelni a telefonnal, másik billentyűzetet se tudok letölteni.
Milyen megoldást tudnátok ajánlani erre a helyzetre? Előre is köszi a segítséget!
-
laleeee
őstag
felejtsétek el a fuzz cm7-et,egyre szarabb. maniac103 hetedikei rulez !
-
válasz
atp_elte #20991 üzenetére
a motoblur a sense-hez képest egyszerű mint egy faék.
default rommal nekem egyszer sem volt fagyás, pedig majdnem egy évig az volt rajta. ha nem szemeteled tele minden szirsz@rral, akkor nem lesz baj.
flash pedig hivatalosan már nincs. (ez nem csak a defy-re igaz, hanem ugy az androidra általánosságban) -
atp_elte
csendes tag
válasz
pete_21 #20988 üzenetére
Pl. arra lennek kivancsi, hogyha az ember nem hasznal fozott romot, az eredeti mennyire stabil, gyors, van-e benne fagyas kulonbozo programok hasznalatakor, a flash hogyan mukodik,
Milyen a MotoBlur a HTC Sense-hez kepest?
Ilyen kerdesekre keresek valaszt.
Ezeket a fozott romokat annyira nem vagom, hogy mirol szolnak, mert ilyenekkel meg nem kellett foglalkoznom.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
pete_21 #20988 üzenetére
"A Defy+-nak a többi okostelefonhoz képest viszonylag sokáig bírja az akksija egy töltéssel. (Bár ~2 naponta így is tölteni kell, akkor is, ha nem nyomogatod sokat)"
Ez attól függ mit értesz azon hogy nem nyomogatja sokat ill milyen rom van rajta.Nálam minimális wifi és gps ill telefonálás és sms mellett is 3napig bírja ( nincs este repülő módban sem)
Amennyiben csak készenlét van napi 10 perc telefonálás mellett 5 napig simán elmegy a gyári rommal úgy hogy már a sárgában van az akku jelző.
Pl cmx rommal 2 nap alatt lemerült akárhogy is próbáltam óvni a használattól. -
killzone1987
senior tag
válasz
snookie86 #20987 üzenetére
Èn is épp kérdezni akartam,h mikor jön frissìtés,mert ez az 5.-i elég instabilra sikerült sajnos.
Lásd: alap böngésző fagyás csak akku ki-be segít,hajlamos magától újraindulni.
Kaptam egy sms-t,és a rezgés megbolondult,folyamatosan rezgett,amíg megnem néztem az üzenetet.
És ugyebár az SD-n kiválasztott mp3 elhallgatása.
Akku gyors megzabálása...
Belassulás...
Stb-stb... -
pete_21
addikt
válasz
atp_elte #20986 üzenetére
Szia!
Ami engem illet, én nagyon meg vagyok elégedve a Defy +-szal. Igazából nem tudom, mit írjak róla, mire lennél kíváncsi.
Szerencsénkre nagyon jól el vagyunk látva rom-ügyileg. A gyári rom is nagyon stabil, de a CM7 romok már nagyon kiforrottak, nagyon gyorsak, és megbízhatóak. Van 4.1-es Android alapú romunk is (CM10), ez kicsit kevésbé stabil, de mégis többen ezt használjuk már. Kb. 2 naponta kell neki egy újraindítás, de ettől függetlenül jó gyors a rom (bár annyira talán nem, mint a CM7), és a 4.1-es Androidnak nagyon szép a felülete, és nagyon felhasználóbarát funkciói vannak.
A Defy+-nak a többi okostelefonhoz képest viszonylag sokáig bírja az akksija egy töltéssel. (Bár ~2 naponta így is tölteni kell, akkor is, ha nem nyomogatod sokat)
Én meg vagyok vele elégedve, az pedig hatalmas plusz a telefonnak, hogy pl. esőben, hóban is elő merem venni, ha telefonálnom kell.
Nem tudom, mire lennél még kíváncsi, kérdezz nyugodtan. -
snookie86
csendes tag
Nem nagyon akar érkezni a következő CMX Quarx frissítés...pedig bőven lenne még mit javítani
[ Szerkesztve ]
-
atp_elte
csendes tag
Sziasztok!
Jelenlegi androidos keszulekem kezd egy kicsit keves lenni (pl. egy FB programfrissites utan mar keves memoriat ir ki, egyebkent egy HTC Wildfire), nagyon szeretem, mert jo kis mobil, de szuksegem lenne egy picit magasabb belso tudasra (a HTC megmarad masodik telefonnak).
Tobbszor olvastam mar a Motorola Defy + tesztet, szimpatikusnak tunik a keszulek, es az ara is most ert arra a szintre, ami szamomra megfizetheto kategoriaba tartozik (48k az xxl-nel)...
Mondanatok par szot a napi hasznalat tapasztalatairol? Illetve esetleg tudnatok mondani meg par androidos keszuleket ebben az arkategoriaban es hasonlo tudassal?
Hasznalt keszuleket nem akarok venni, nem bizom az ilyenekben.
Koszi a valaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
norci84
tag
válasz
Tejes Pite #20982 üzenetére
Volt itt egy srác aki a munkája miatt cseréli!Nem használja ki az arc-ot!Beszéltem vele én is ,csere is mehetett volna,de hát a távolság az nagy!
[ Szerkesztve ]
-
jgyuri21
csendes tag
Sziasztok.
Megéri elcserélni egy defy+ t egy se arc s re? mind2 teló szép állapotban van. -
válasz
bepken #20975 üzenetére
És ezt a menüt hol találom?
Nem az enyém a telefon, így nem tudom biztosan megmondani, hogy azonnal vagy kicsit később kapcsol ki a zene. Női tulaj mesélte nekem az egészet.
A saját Defy-m jelenleg egy CM9-et futtat, és csak később kerül rá valamilyen CM7 vagy CM10...
(#20976) Tejes Pite: Nincs task killer.
-
Nando36
tag
válasz
Tejes Pite #20973 üzenetére
Jobb lett!
köszi a tippet! -
Sziasztok!
Defy+ gyári szoftverben a zenelejátszó (a gyári és a winamp is) kikapcsol azután, hogy a képernyő kikapcsol.
Korábban azt javasoltátok erre, hogy valami program listában állítsak át valamit, de a settings -> applications menüben nem találok semmi erre vonatkozó beállítást.Mit tudok tenni annak érdekében, hogy a zene lejátszás folytatódjon akkor is ha a kijelző kikapcsol?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nando36
tag
válasz
Tejes Pite #20971 üzenetére
Vissza szoktam másolni a régi battd filet. Kipróbálom evvel is!
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Nando36 #20970 üzenetére
Különböző akksik nem számítanak. Ezt tetted föl? CM7_Defy+_Batt_Fix-Nov2012
-
Nando36
tag
válasz
Tejes Pite #20969 üzenetére
Ez azért CM 7.2 esetében szerintem nem igaz. Gondolj csak a különböző akksira...
Mellesleg a battery fix (még szabof1 kollégától kaptam) szerintem nem jól műkszik.
Ugyan a töltésjelző felmegy 100%-ra, de 86%-os töltöttség után, ugrásszerűen. Szóval, ahogy mértem olyan 1555maH-nyit tölt csak az 1700-es akksimba
Próbálkoztam már wipe-val is, de az sem oldotta meg. Nem tudom még mit lehetne? -
Nando36
tag
Defy+ esetében (CM 7.2 Fuzz), ha recovery módba mentek, akkor nektek is felül azt írja ki a menü, hogy: Bootmenu recovery v5.0.6-jordan
Nem jordanplus-t kellene kiírnia?
-
jeni
félisten
minden Defy és Defy+ független !
a maszek az ami illegálisan árul cuccot,vagyis inkább nem bizonyított a termék eredete.
meg aztán nem tudni mikor zárba be,ugyanis volt ilyenbe részem anno,megvettem a SonyEriccson szupi telefonját,aztán kiderült,hogy Tmobilra és Pannonra le volt tiltva és éppen amire használtam a Vodafone kártyára jó volt 20 napon belül vissza vittem és boltnak se hire se hamva nem volt. fel hivtam az ürgét habogott,hebegett összevissza,aztán felkinált cserébe más telót,mire közöltem vele,hogy rendőrségi ügy lesz belőle. ugyanis törvény tiltja a letiltott telefonok árusítását és titkolását,vagyis a vevő megtévesztését.amúgy akkor mikor bent voltam ki volt téve,hogy letiltott telefonok árusítását,forgalmazását,eladását rendőrségi feljelentés von maga után.
még szerencsém volt egy ismerős révén a t-nél jóvá íratni az adás-vételi szerződés alapján,hogy vétlen voltam adologban. így eladtam rendes áron úgy,hogy mind három szolgáltaóval müködött.
emiatt elvből nem veszek maszeknál vagyis egy GSM boltban terméket.
az előtizetős telókat a letiltás miatt senki sem szereti megvenni. a feltöltős telóknál nincs ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
konigjanos #20959 üzenetére
ha te adod el akkor minél többet ha te veszel akkor minnél kevesebbet
kérdés,hogy maszek vételű vagy szolgáltatótól és előfizetéses vagy feltöltös kártyás,meg aztán milyen állapotú? -
norci84
tag
válasz
konigjanos #20959 üzenetére
Állapottól függően változó!Az enyém 1 éves volt 40-ért ment el a minap,és állapota makulátlan volt!!Szerintem 40k alatt ne add el!
-
konigjanos
senior tag
Vajon mit ér most egy áprilisi vásárlású defy + ?
-
norci84
tag
válasz
Atlantisz48 #20950 üzenetére
Nem marad rootolt,csak ha utána újra rootolod,mivel amit leírtál az nem rootolt!
-
maaniac
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #20954 üzenetére
egy kis trükközéssel minden megoldható
...először is root és egy fájlkezelő kell hozzá (root explorer vagy es file explorer)...keresd meg a build.prop fájlt a system mappában és nyisd meg szövegként...majd ezt a két sort írd át:
ro.product.model=MB526
ro.product.manufacturer=Motorolaerre:
ro.product.manufacturer=samsung
ro.product.model=Galaxy Nexuselmented a változásokat és restart...aztán már élvezheted az új nexus-odat
persze azért előtte csinálj biztonsági mentést a build.prop fájlról
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem ha a googleplay-re regisztrálunk akkor egy csomó alkalmazást tölthetünk le
de csak azokat mutatja ami elindul a telefonon ( Defy) DE van egy csomó alkalmazás ami a market szerint nem indul el és közben simán megy. nem tudnátok egy megoldást mondani hogy ,hogy tudnám megcsinálni azt a hogy az összes alkalmazást letölthessem mármint megjelenjenek és letöltöm és max tényleg nem megy de rengeteg kivétel van . Na szóval amit szeretnék hogy valahogy átverni a googleplay-t hogy nekem nem mb526 os telóm van hanem mondjuk úgy lássa hogy galaxy s3 és akkor minden játékot mutat ( nem feltétlenül ez csak mondtam egy példát amin minden menne )
Nem feltétlenül játékokról beszélek hanem alkalmazásokról is.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
Atlantisz48 #20952 üzenetére
Ne aggódj ezen mindenki átesik de van egy szabóf1(ünk)
aki mindenre reagál a leírásaiban ha probléma merül fel.
"Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erőltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi főzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-ről akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket!"[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
Atlantisz48 #20950 üzenetére
Nem,akkor gyári lesz ezért viheted nyugodt szívvel szervizbe ha gondod támad.
-
Atlantisz48
őstag
Lenne egy kérdésem ami lehet hogy hülyeség de ha :
a gyári 2.3.6 ot visszarakom a telómra akkor még rootolt marad??
DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_gyari
ezt
-
kunasgabi
tag
Amit észrevettem eddig,hogy miután feltettem a romot( CM7.2-20121212.1134 ) és felállt a rendszer a billentyűzet azonnal fc-zik.Ezt megoldottam egy másik billentyűzet felrakásával.De ami jobban bosszant az az,hogy hívás után nem mindig ébred fel a kijelző. Teljesen változó mikor csinálja,olyankor a kikapcsoló gomb vagy a hangerő gombok segítenek. Egyébként hasít mint a villám.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
Jelentem a telefonunk egész jól bírja a finn szaunát. 4-5 órát használtam 90 fokon és 30 fokban felváltva. Meglepett, hogy a wifi vétele magasabb hőfokon sokkal stabilabb. Fene se érti.
Hónap végén jár le a garancia, szerettem volna az ismerőssel átnézetni, vagy cserélni előtte, de nem a pára fogja kikészíteni.
-
norci84
tag
válasz
killzone1987 #20945 üzenetére
Mintha a magam szokásait olvastam volna vissza!Rutinos,magyar,találékony...
-
killzone1987
senior tag
válasz
bepken #20944 üzenetére
Üdv!
Nekem a döfi + om,kb 4-5 hós,és még egyetlen karc sincs a kijelzőn!
Zsebben hordom mindenféle tok,kijelzővédő fólia nélkül.
Egyedül akkor kap extra "védelmet",amikor dolgozok.
Elősször is megemlìteném a finom szemcséjű vasport,mert flexelgetnem is kell.
Ezellen a jó öreg kajászacskó van segítségemre,és ha véletlen kiszakadna,gyorsan cserélem is.(Most mondjon valaki erre jobb megoldàst,én egyet tudok is; esetleg a vízàlló tok telefonhoz)
A màsodik "védelmem",hogy kijelzővel befelé hordom,ugyanis kikerülhetetlen,hogy ha valaminek nekidől az ember,általàban ilyenkor csak egy reccsenést hall,vagy csak megnêzné az időt,és hoppááá berepedt a kijelző...
Na ezellen a kijelzővêdő fólia sem segítene...
A harmadik és egyben az utolsó,hogy sosem rakok teló mellé a zsebbe semmi màst,csak a telót!
Sziasztok! -
bepken
veterán
válasz
tomlac14 #20943 üzenetére
tényleg nem kötekedni akarok....de éppen Te vagy tévedésben
a GG egy rugalmas/hajlékony bevonat, mely kiemelt karcálló tulajdonsággal bír. a telefon és a kijelző viszont továbbra sem ütésálló!
bisa44! - ez természetesen nem egyenlő a sérthetetlenséggel
nekem az a véleményem, hogy egy GG nélküli kijelző sokkal hamarabb és sokkal csúnyábban képes képes karcolódni.... - ettől függetlenül én is mindenkinek csak ajánlani tudom a fóliát, ártani nem árt.
viszont azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy Defy és Defy+ esetében még egyaránt az első generációs GorillaGlass-ról beszélünk! -
dh66e
veterán
válasz
bepken #20938 üzenetére
Bepken hidd ell ha nem egy lestrapált szigetelésű telefonja van akkor bírja a port- én már csak tudom.- fóliával és tokkal semmi kárt nem tud benne tenni
Ahogy elnézem egyre kell nagyon figyelni a teljes védelem mellett melósoknak hogy ha pofára is esik a teló ne egy kavics legyen alatta mert akkor annyi a GG-nak.. -
peter077
aktív tag
válasz
konigjanos #20939 üzenetére
Sajnos nincs ötletem, leszedtem a romot telepítés után szinte azonnal, nem talált jelet, pedig a baseband jól be volt állítva.
-
Amalgam
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Asztalos vagyok, egyébbként.
-
én sokszor fürdettem már meg a sajátomat, eddig minden probléma nélkül.
a kijelző nem szereti a vizet, mert nem mindig reagál rendesen az érintésre viz alatt, de amugy oké -
bepken
veterán
válasz
Amalgam #20929 üzenetére
csak azért, hogy ne érjen meglepetésként...a kijelző az érzékeny (esetenként TÚLérzékeny) fajtából való. egy piszkos vagy esetleg enyhén olajos kéz meg tudja hülyíteni.
viszont nem kell megijedni, ez semmit nem von le az összképből. egy törlőkendővel (vagy a farmerba óvatosan beletörölve) szépen le lehet tisztítani és onnantól hibátlanul működik tovább.
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok, volna két kérdésem:
1. A Defy Plus-ban van magyar menü?
2. Avi, Dvix formátumokat lejátszik a teló?A válaszokat előre is köszönöm.
Szeretnék egy második telót, és a Defy Plus-ra gondoltam. Munkás telónak használnám.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
Tejes Pite #20925 üzenetére
"Regisztrált
2012-12-12 16:55, azaz 2 napja ― újonc"Csak óvatosan a moderátorral való fenyegetőzéssel főleg ha minősítesz.
-
gacsoi
senior tag
válasz
Lehet, hogy félreértelmezte, de mégsem hiszem, hogy ez a megfelelő hangnem, ahogyan az ilyen helyzetet le kell reagálni. Próbál csak segíteni
-
bepken
veterán
válasz
várj várj...ez a része már valóban felesleges.
igaz, OFF topic volt a javából...viszont sokkal de sokkal érdektelenebb témákat is látott már ez a topic... - sajnos.szerk: úgy lesz
[ Szerkesztve ]
-
Tejes Pite
aktív tag
Tényleg olvasd el mégegyszer amit írtak, mert te értetted teljesen félre. Most meg elmebeteg módon próbálod bizonyítani az igazadat. Fogd már föl hogy nem erről volt szó, kérlek! Írogass privátokat ha szófosásod van, ne a topikot szemeteld tele. Ez a Defy+ topik, maradjunk témánál, köszi. Ha nem sikerül szívesen megkérek egy moderátort.
bepken te meg ne válaszolj neki és abbahagyja, mert ahogy kiderült, úgysem érti meg.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
igen, valóban nagyon elbeszélünk egymás mellett...pontosabban Te térsz el nagyon attól a témától, mely során ez felmerült. ezért is kértelek, hogy olvass vissza/újra és úgy értékeld ezt a "beszólásomat"!
de ha már így benne vagyunk
nem hiszem, hogy épp Neked vagy nekem kellene magyarázkodni, hogy mi is az a "külső forrás", hiszen nyilvánvaló, hogy mindketten alkalmaztuk már ezt a telepítési módot. a beta teszteket pedig külön kiemeltem, hogy ne vedd bele a buliba...
továbbra is tartom a véleményem, miszerint Emberünk olyan dolgot "követelt" meg a telefontól vagy ha tetszik a Google-tól, mely egyszerűen értelmetlen. Ő, mint - jó okkal feltételezhetően - "újonc" android user, arra próbálta rávenni a telefont, hogy a webes felületről indított telepítés ne a telefonra érkezzen, hanem külön állományként a PC-re töltést követően lehessen áttenni SD kártyára (vagy memóriába..tökmindegy), majd ezután telepíteni a telefonra. kérdem én....ennek 2013 derekán mi értelme volna??? ja hogy mobilnet forgalom meg hasonló. hmm... na ugye
erről van szó! erre lett kitalálva az egész, kérem szépen!
arról nem is beszélve, hogy a warez témát továbbra is csupán az irónia kedvéért hoztam fel...és ehhez kapcsolódóan jegyeztem meg, hogy a nem a Play-ről indított telepítések zöme akár warez-nak is tekinthető, mivel az adott alkalmazás sok féle okból kifolyólag eshet a "nem kompatibilis" kategóriába. (régió korlátozás, elégtelen hardveres háttér, vagy csak mert a fejlesztő ki akar szúrni Veled!)
például az itt oly' sokat emlegetett, "rigónak" meg "hárombetűsnek" csúfolt IGO for Android is ebbe a kategóriába esik. és nyilván nem a hardveres korlátok miatt...egyszerűen a fejlesztő így akarja és kész.
hogyha Te ennek ellenére egy fejlesztő által "nem kompatibilisnek" ítélt eszközre teszel fel egy ilyen szoftvert, - ismételem, akár ingyenes, akár fizetős! - akkor azt simán lehet wareznak tekinteni!de hogyha nem hiszel nekem, akkor kérdezz meg egy Admint innen a PH-ról, hogy Neki mi a véleménye erről a témáról.
-
mazsi
senior tag
válasz
bepken #20921 üzenetére
A kedvedért egy példa a Swipe mellett a SlideIt. 3-4 éve vettem meg windows telefonra, majd androidra. A mai napig a hivatalos frissítés előtt 2-3 héttel kapom emailben a frissítést tőlük. A "szerinted nem hivatalos program" szinte mindig több funkciót tud, mint a Play-re felkerülő - hülye lennék azt használni.
-
mazsi
senior tag
válasz
bepken #20921 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Írhatnék 4-5 alkalmazást egy rendszerintegrátor istállójából, amit több multi is használ, de felesleges, ha a Play-en, vagy Google-ben keres majd rá valaki.
A valláson kívül nem divat az "egy az igaz út" nézet. Legálisan telepíthet bárki jogtiszta apk fájlt a telefonjára.
Egy rendszer visszaállítása is egyszerűbb és gyorsabb saját forrásból, mint internetről. Titanium Backup, vagy társai talán már jártak a telefonodon.
A warez pedig tűrt műfaj, ha nem is legális. Okkal alkalmaznak egyre több gyártónál olyan szakembereket, akik előtte ROM-okat főzögettek. Egy szintig a gyártónak is érdeke, hogy egyre kevésbé üldözött megoldások tegyék jobbá a készülékeket. A kinyitott bootloaderek ebbe az irányba viszik világunk. Ettől még mindig csak öszvér szinten nyílt az Android forráskódja, de még mindig jobb, mint a többi operációs rendszer.
Tényleg ne feszegessük! Nem akarlak megtéríteni és nem ismerem el észérvek nélkül az igazad. No offense...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
kérlek olvasd el újra - lehetőleg előröl - azt a "beszélgetést" és magad is belátod majd, hogy egyrészt nem arról volt szó, amit Te most leírtál...másrészt a warez témában próbáltam kellőképpen ironikusan fogalmazni
- gondoltam, talán nem egy szakmai topicban kellene részletezni, mit és hogyan lehet
mutass egy olyan alkalmazást, amit a GooglePlay megkerülésével HIVATALOSAN feltehetsz a telefonodra (ingyenes vagy fizetős, az teljesen mindegy...) - a beta verziókon kívül, mint pl. Swype Beta, nem igazán tudom kisujjból rázni őket...de cáfolj rám nyugodtan
amiről Te beszélsz, az mókolás. amiről mi beszéltük, az "hivatalos telepítés". azt pedig kizárólag GooglePlay-en keresztül, közvetlenül a telefonra töltve lehet. tehát a PC valóban kimarad a buliból.
-
rpeter
csendes tag
válasz
hj.jani95 #20909 üzenetére
APN beállításokat nézd át és kell hozzá aktív internetcsomag (netstart például csak akkor figyelj rá, hogy semmi ne használja mert egy vagyon lesz a számla adatforgalom alapján). De a t-mobile helpdesk ezekre egyből tud válaszolni és le is küldi sms-ben az apn adatokat.
Erről már volt pár oldalnyi flame, de továbbra is tartom, hogy okostelefon mobilnet nélkül félkarú óriás
-
mazsi
senior tag
válasz
bepken #20808 üzenetére
Szerintem Te még nem láttál pda-t az okostelefon korszak előtt, ahol a pc szinkronprogramja telepített minden alkalmazást a készülékre. Nagyon is volt/van létjogosultsága annak a megoldásnak is, ha kártyáról telepítesz programot.
Másrészt boldog tudatlanságban éled mindennapjaid, ha nálad minden olyan dolog tiltott, ami a Play rendszerén kívül működik. A warez teljesen mást jelent, mint a te szótáradban. Estél már át app engedélyeztetésen a Play/Market/Store bármelyikén? iPhone-on el se tudnék képzelni olyan bétatesztelést, amit az Apple rendszerén akarok hivatalos úton engedélyeztetni. Hetekig várhatsz tétlenül egy indokolatlan tökölésre részükről minden alkalommal.
Másrészt ha a kártyámról nem tudok apk fájlokat telepíteni, akkor pont a Google alkalmazások anomáliáit nem tudom orvosolni, csak szervizben, vagy 2000 fokos üzemi hőmérsékleten. Ismerős Play alkalmazása hülyült meg annyira, hogy a végén már másik készüléken sem tudott azzal a hozzáféréssel alkalmazásokat telepíteni. Gyári beállítások visszaállítása után már alapból fagyott a Play. Végül egy régebbi verzió telepítése oldotta meg 30. próbálkozásra a gondot, miközben több tucat guru próbált segíteni neki. Nyílván mehetett volna szervízbe, vagy vehetett volna új telefont is, de valahogy nem ezt szerette volna.
Okkal telepíthetsz ismeretlen forrásból programokat. Gondolom nem érint, de számos vállalati alkalmazás nem is kerül közforgalomba, az apk-t küldik el, vagy azonos készüléknél a módosított ROM-ot teszik minden telefonra.
-
szabof1
őstag
válasz
Tejes Pite #20915 üzenetére
De bizony, hogy kell.
Elkerülte a figyelmemet, hogy QCMX-ről menne vissza a kolléga.
A CM9-CM10-es telepítési leírásom végére be is írtam, hogy hogyan járjunk el ilyen esetben. -
Atlantisz48
őstag
Na hogy valami jót is mondjak visszaraktam a 11.18 as CMX et és az legalább elindult
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #20914 üzenetére
Hé többiek! 11.18-asnál már kellett az a visszaállási módszer (ext4 ext3-ra... stb.) ?
NagyZL ha azt válaszolják hogy igen, akkor szerintem újra kell tenned a gyári romot.
[link]-> Ehhez még annyit teszek hozzá hogy akkor válaszd a 2.3.5-öst, ha az volt gyárilag a telefonodon és nem frissítetted a 2.3.6-ra. Ha igen, akkor az utóbbit értelemszerűen. -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #20911 üzenetére
Nem tetted hozzá hogy a 11.18-as CMX-ről csináltad ezt.
-
szabof1
őstag
válasz
Atlantisz48 #20911 üzenetére
Egyes CM7.2 romoknál ilyenkor az akksi kivétel segít - utána már elindul. Próbáld ki!
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok feltettem a telomra ezt a romot : CM7.2-20121212.1134-Defyplus FuzZ
és a motorola logo-nál meg áll nem tudjátok mi lehet a hiba ?? mindent Szabof1 lépései alapján csináltam. -
hj.jani95
aktív tag
válasz
Tejes Pite #20905 üzenetére
Tudom hogy nem új funkció
csak nem tudom hogy hogyan "varázsoljak" ingyenfészt androidra. Mert a régi időkben a nokia 5230-ammal csak beirtam a linket és ment. Androidra valahogy máshogy kell. Csak nem tudom hogy hogy
-
norci84
tag
Sziasztok kedves Defy+os barátok!Szeretnék elbúcsúzni tőletek,és megköszönni a sok hasznos dolgot amit tanulhattam!Ma nagyon jó áron elvitték tőlem szeretett defy+omat!Sajnálom is,de hát az élet ilyen,haladunk előre!Minden jót kívánok mindegyikőtöknek,és jó romolgatást,sok türelmet a segítségek kiosztásához!Hiányozni fogtok!Azért még párszor benézek!Minden jót!!!
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #20904 üzenetére
Nekem a 12.05 van fönt, még nem volt időm felrakni az újat. Ha most írok egy antutu pontszámot, akkor mennyivel leszel okosabb? A CM7.2-ők a legstabilabb ROM-ok (na jó ott a miui vonal is, a wiuival), nem fogsz csalódni benne.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Tejes Pite #20902 üzenetére
Szia akkor valószínű hogy ezt rakom a telomra neked is ez van mennyi az antutu pontod??
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #20901 üzenetére
Nagyon, jó, gyors ROM. Olyan mint általában a CM7-ek.. hibátlan.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok valaki tudna pár véleményt tapasztalatot írni erről a romról?? CM7.2-20121212.1134-Defyplus
Ez Fuzz romja
Ja és ha egy antutu tesztet küldene nagyon megköszönném
Előre is kösz : Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest