Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nud
tag
Olyankor mi van ha a motorlola jelnél megakad,és nem indul tovább??
A kék led se villan fel...[ Szerkesztve ]
-
hk9mxz
tag
válasz
oliverkiss32 #20696 üzenetére
igen sertette mivel mast is allandoan oltogatsz... honnan tudod miert kerdez valaki? lehet mar megnezett mindent es igy sem talalta... en befejeztem, de legyen igazad
-
hk9mxz
tag
válasz
oliverkiss32 #20694 üzenetére
tudtam, hogy ezt mondod... nalatod ezert nem kell mindenkinek beszolni, meg leugatni... Te is kerulhetsz ilyen helyzetbe...
ui.: telon is van kereses[ Szerkesztve ]
-
hk9mxz
tag
válasz
oliverkiss32 #20685 üzenetére
"Létezik kereső is a fórumban. Annál egyszerűbben nem lehet megtalálni valamit."
toled ideztem
-
tomlac14
tag
válasz
oliverkiss32 #20689 üzenetére
na most kerültem én is gép elé
battery fix
CM7_Defy+_Batt_Fix-Nov2012-signed a neve -
Nando36
tag
válasz
belavagyokbp #20686 üzenetére
Köszi!
Úgy néz ki, hogy az ADW launcher lesz a ludas. Valaki feltette a mostani updatet?
Nekem avval nem akar csak működni. -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #20687 üzenetére
Teljesen felesleges
-
tomlac14
tag
válasz
oliverkiss32 #20685 üzenetére
van hozzá battery fix! ;-)
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
belavagyokbp #20686 üzenetére
Install után is kell wipe cache és wipe dalvik. Minden leírásban így van.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Nando36 #20681 üzenetére
Wipe Data nem kell! Az a data partíciót törli, azon vannak eltárolva a felhasználói alkalmazások & egy-két google app is oda megy, ha marketről telepíted. Csak Cache-et üríts. (illetve, ha új romot teszel fel akkor: wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache, install zip rom&gapps, utána reboot.)
[ Szerkesztve ]
-
Nando36
tag
Cm 7.2 Fuzz
Csak csináltam egy reboot/wipe data/wipe dalvik-ot és azóta indálásnál összeomlik a launcher, ergo nem tudom használni a telót...
Visszaállítottam egy régebbi mentésre, majd miután frissítem és előtte/utána nyomok egy wipe data/wipe dalvik-ot, megint kifekszik...
Ez mitől lehet?
Előtte/utána kell wipe? Vagy elég csak előtte? -
nud
tag
Tud abban valaki segíteni,h bizonyos romoknál miért futok bele bootloop-ba?
Van olyan rom is,amit egyszer már felraktam,de másodjára nem sikerül
Amikkel próbálkozni szoktam:cm 7-9-10
Találkoztam olyan rommal is amit megpróbáltam cm7 és cm 9-10 leírás alapján felrakni.
Az az érdekes ha 7-est használom:felmegy,de az ékezetes karakterek hiányoznak,ha a másik módszer szerint próbálom,akkor meg mikor végre elő kéne jönnie a beállításoknak(g-mail accuont,pin):
Hibaüzenet:a titkosítás sikertelen....
Biztos én bénáztam el valamit,de nem tudok rájönni h mit :/[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
maaniac #20676 üzenetére
IV. Béla és maaniac!
az utóbbi napokban többször felmerült az 1. hsz szerkesztésének kérdése, amit legutóbbi alkalommal jómagam vállaltam.
a topicot rendszeresen nyomonkövetve azt kell mondjam, kevés olyan kérdés érkezik, mely a "GYIK" kategóriába tartozik és nem találni rá választ az első hozzászólásban.a fent említett aksi bikázó módszer szerintem túl erős ahhoz, hogy GYIK legyen...mint említettétek is, 1 év alatt ~3 ember alkalmazta...
akinek pedig sorszámozni kell, hogy mit hol talál...na...szerintem az maradjon nyugton a kis fenekén...
-
maaniac
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #20675 üzenetére
szivesen...örülök h sikerült...a végén még felbátorítotok, hogy menjen bele az 1. hsz-be
....de akkor csakis hatalmas figyelmeztető felhívásokkal
[ Szerkesztve ]
-
maaniac
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #20671 üzenetére
igen arról szólnak csak ez veszélyes dolog lehet ha valaki nem figyel rá hogy mennyit hadja úgy az akksit...ilyen módszerrel simán ki is lehet sütni...ezért nem nagyon hangoztattam...nem szeretném h miattam süljön el valakinek az akksija...mert ha nem is az én nem odafigyelésemből történne akkor is valamilyen közöm lenne hozzá
manien22 nem az a típus vagyok
[ Szerkesztve ]
-
oliverkiss32
aktív tag
Fent van a gyári rom!
Köszönöm a segítséget.
Jöhet a rootolás és a CM!
[ Szerkesztve ]
-
oliverkiss32
aktív tag
"1. vegyél egy usb hosszabbítót apró pénzért...legolcsóbb a legjobb ebben az esetben
2. vágd le azt a végét, amelyik nem a géphez csatlakozik
3.a piros és fekete kábelre lesz szükséged (ezeken érdemes kis golyókat létrehozni-fejts le kicsit többet)
4.vedd ki az akksit a telefonból
5.a piros kábelgalacsint nyomd be a + jel fölé.....a fekete kábel galacsint pedig a - jel fölé...a két középső csatlakozót hagyd szabadon
én így töltöttem fel a full lemerült akksim 13%-ra kb. 15 perc alatt...számomra a flashellési megfelelő töltöttség volt a lényeg (ezt elértem 10% felett már minden fasza a rendszernek)
az akksit így ne próbáld fullra feltölteni, mert könnyen kiégetheted...minden ellenőrző elektronika hiányzik ebből a technikából...csak saját felelőségedre próbáld ki és csak végszügség esetén
u.i.:fél óránál többre nem merném így hagyni az akksit
Még annyit írnák hozzá,hogy mint ezt hálózati adapterröl csináld." -
manien22
csendes tag
Üdv
4.1.2-es rom van fent a telefonon.
Belső tárhelyét(2 giga) nem ismeri fel valamiért,és nem enged telepíteni rá semmit csak a memóriakártyára.
Erre van valami megoldást?
Romot nem szeretnék váltani,mert ez most stabil,és megfelel nekem -
PHenis
senior tag
válasz
hj.jani95 #20662 üzenetére
Előszöris az akkut kapd ki de gyorsan és ne tedd vissza amíg biztos hogy ki nem száradt teljesen.
Szét kellene szedni és úgy kiszárítani, nem bonyolult, a youtubeon van videó. Ha erre nincs lehetőséged/bátorságod, akkor tegyél egy könyvet a radiátorra és arra a telefont kijelzővel lefele akku nélkül(!), hagyd ott 1-2 napig...[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Most fürdettem elöször a defym és elég szarul jártam. Beázott az akksi alatt és a képernyö jobb alsó sarkában egy félcentis csík. Ezzel mit csináljak?
-
szpali
addikt
Mennyi most a használt piaci értéke egy Defy+y-nak?
-
PHenis
senior tag
válasz
oliverkiss32 #20649 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy előbb kell feltenni a romot, és utána wipe minden. Amúgy én is küzdöttem ezzel a problémával. Nekem az ext3-ra formázás nem csinált semmit, csak egyből visszadobott a főmenübe (CPU, 2ndboot...). Aztán berágtam, és a gyári recoveryből csináltam egy full wipe-ot. Utána elsőre bootolt.
-
hj.jani95
aktív tag
Valaki help!! Felraktam wiui-t de nem enged bejelentkezni a kugli akkuntomba. Helyesen beirok mindent erre elkezdi hogy rossz jelszò vagy felhasznàló nèv. Mit tegyek?
Màr 5ször felraktam de mèg mindig ez van[ Szerkesztve ]
-
manien22
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #20655 üzenetére
Énis 2 napja ugyan így jártam,nem töltött semmit bootloderbe lépve,akárhova dugtam.
Írj pü-t és segítek hogy hogyan tölsd fel.
(Énis kaptam a feltöltési módot)
Nekem sikerült! -
norci84
tag
válasz
oliverkiss32 #20655 üzenetére
Igen,tölt,majd ha feltöltött zöldre vált!
-
oliverkiss32
aktív tag
Bootloader-be sikerült belépni 20 újraindulás/fagyás után csak battery lowt ír. Amúgy kábel nélkül semmit sem csinál a Defy+, nem tudom miért. Ha konnektorból dugom be az usb-t, akkor bejön a moto logo, de nem lép tovább, fehér led nem világít. Ha számítógépről dugom be, fehér led világít, de semmi mást nem csinál (kivéve ha nyomogatom a bekapcs. gombot ->így sikerült belépni bootloader-be), töltés "menübe" se lép be.
Most ugye tölteni szeretném, szóval az a kérdésem hogy ha szimplán a fehér led világít, akkor tölt?[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #20653 üzenetére
Így van.
Ott rontottad el a romolást, hogy format to ext 3 után nem szabad wipeolni(!), mert az visszaállítja a data partíciót ext4-re. Csak simán az install.zip kellett volna, reboot és kész.
Egyébként bekerülhetne az 1. hsz-be a visszatérés ext4-ről 3-ra mert sokan belefutottak már bootloop-ba.
[ Szerkesztve ]
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
belavagyokbp #20650 üzenetére
Gyári ROM telepítésénél nem baj, ha nem érem el a bootmenu-t és a recovery-t? Ez alapján akkor...
-
bepken
veterán
válasz
Derejebááá #20648 üzenetére
ha most azt mondom, hogy "szerintem nem befolyásolja a romcsere.....de fogalmam sincs, mi lehet a baj", akkor nem fogsz neki gyári visszaállítást nyomni?
- szerintem ne görcsölj rajta...annál hamarabb derül ki, hogyha a készülékkel van baj. de szerintem amúgy meg fogja oldani.
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
belavagyokbp #20650 üzenetére
Melyik RSD-vel, hogyan? Ebben újonc vagyok....
Leírás!!![ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #20649 üzenetére
Én visszatenném RSD-vel a gyári romot, rootolnám, CWM-et telepítenék, és utána ráküldeném a CM7-et.
Ott rontottad el, hogy CM7 telepítés előtt wipe-oltál stable recoveryből, elég csak formázni a data partíciót ext3-ra, az már önmagában töröl mindent. Utána már csak install zip from... és kész (én utána se szoktam wipeolni, mert megesik hogy a rom a data partícióra is tesz pár programot).[ Szerkesztve ]
-
oliverkiss32
aktív tag
Na heló!
1205 QCMX-re akartam fölrakni egy fuzz CM7.2-őt.
Beléptem bootmenube, átállítottam 2ndInitre, ext3-ra, aztán stable recovery - felraktam a cm7.2-őt (wipe előtte/utána) és nem bootolt be..... akksi ki/be, trükkök, mindenféle.
Jó gondoltam, akkor visszateszem a QCMX-et, hogy használni tudjam a telómat. A JB-s zipeket már letöröltem, ezért egy régi nokiával másoltam föl az SD-re a cuccokat. Beléptem a stable recovery-be,, wipeoltam, telepített a QCMX és közben kikapcsolt a teló.(Este 70%-os akksival hagytam abba a próbálkozást.) Azóta csak az usb-re reagál, világít a fehér led, de bootmenu/cwm recovery-ig nem jutok el.Mit tegyek?
szabof kapitány jelentkezz!
[ Szerkesztve ]
-
Derejebááá
csendes tag
Bocs a pontatlanságért. Tehát, le lett tiltva a sim kártya kimenő bejövő hívások egyaránt. utána pár nappal pedig a telefon is, nem tudtam a telefonnal semmilyen hálózatra csatlakozni, még akkor sem ha más sim volt benne. Rendezve lett minden a szolgáltatóval, mondták hogy mindent visszakapcsolnak. A sim kártya működik, de jelenleg másik telefonban mert ha a defy + ban van, a rendszer felbootol, beírom a pint, bekapcsol. csak segélyhívások, utána nincs szolgáltatás utána megint csak segélyhívást ír, és ennyi. Tettem bele másik sim kártyát, és azzal sem. Beszéltem a szolgáltatóval. Ők azt mondják mennie kéne. És jelenleg itt állunk. A kérdésem az lenne, okozhat e az problémát, ha egy imeivel letiltott telón rom csere van, mármint hogy ez a feloldásnál okozhat e gondot. Amúgy a telefonon minden műkszik rendesen. Ezt leszámítve.
Mert ha nem akkor visszarakom rá a gyárit, és beviszem hogy nézzék meg. csak azért örülnék ha ezt meg tudnám úszni
-
bepken
veterán
válasz
Derejebááá #20645 üzenetére
kicsit pontosíts kérlek...mi az hogy "a sim kártya megy a telo nem" ? a sim kártyán max a szolgáltatást (kimenő/bemenő forgalmat) korlátozzák. IMEI tiltáskor pedig már magára a hálózatra se tudsz csatlakozni
egyébként én inkább azt tanácsolnám, hogy ezt a szolgálatóval tisztázd...
-
hk9mxz
tag
válasz
Derejebááá #20645 üzenetére
mit ertessz ezalatt, hogy nem megy?
-
Derejebááá
csendes tag
A sztori, Egy defy + le lett imei alapján tiltva, se kimenő se bejövő semmi. Közben történt rajta egy rom csere, minden rendben volt. Most hogy vissza lett kapcsolva a sim kártya és a telefon is, a sim kártya megy a telo nem, szerintetek okozhatja ezt a letiltás közbeni rom csere? Ha én úgy tudom nem, de javítsatok ki, illetve, egy gyárira visszaállítás megoldhatja e a gondot?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
manien22
csendes tag
-
-
bepken
veterán
igazad van, jó meglátás!
- én úgy 9-10 éve beszélgettem egy amerikai cserediák lánnyal (szerencsémre ő akkor "kicsit tudni magyar", legalábbis jobban, mint én az angolt
) és ő már akkor azt mesélte, hogy náluk bizony fizetsz egy x összegű havidíjat, aztán annyit beszélsz, annyi sms-t küldesz, amennyit csak akarsz! és mondom ez cirka 9-10 évvel ezelőtt volt!
igen, valószínűleg itthon azt a szintű nyereséget, mint amit ott termelnek az USA-ban...hát soha sem tudják majd megtermelni. még azt is el tudom képzelni, hogy mondjuk abból a pénzből, amiből egy Verizon méretű vállalat ilyen filléres akciókat tud összehozni, abból itthon még a tornyok fejlesztéséről kell gondoskodniuk. -
válasz
bepken #20640 üzenetére
Mert még nem éri meg a szolgáltatóknak. Egyrészt kevesen vagyunk -> az egy előfizetőre eső hálózat fenntartási költség magas, és ezt nem kompenzálja a magas fogyasztás / fő, mivel spórolósak vagyunk átlagban. Ehhez jön hozzá, hogy semmi nem kényszeríti őket a versenyre...
Ha az összes szolgáltató egy közös hálózatot üzemeltetne, akkor máris nagyobb esély lenne az alacsonyabb árakra.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
DROID RAZR M FOR $49.99 - Verizon - ez egyszerűen pofátlanul olcsó!
miért nincs hasonló ajánlat nálunk?
-
peter077
aktív tag
-
tibibi
őstag
tudja esetleg valaki ha kirakok a főképernyőre egy gyorshívót akkor miért vágja ketté egy fehér sávval a képet.MIG rom.
-
bepken
veterán
öööö....az imént YouTube videót néztem Opera Mobile böngészővel....és ugyebár JellyBean van a telefonomon....hmmm...jó tudni, hogy a YouTube is HTML5-öt használ
- persze a natív kliens mellett ez lényetelen, de tagadhatatlanul létezik!
-
válasz
oliverkiss32 #20623 üzenetére
én is azt telepitettem, semmi baja
-
bepken
veterán
egy kis "OFF"....
reggeli közben olvasgatom az XDA-tAranyköpés #1 - "The Nokia 3310 would be perfect for you. You can open apps instantly, for example: alarm clock, calculator, currency converter and..."
Aranyköpés #2 - "Making those battery drain posts are useless since Quarx does not have any magic orbs to look into your phone! Donate one to him if you have one..."
köszönöm a figyelmet!
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz
Csak 2011-es gb gapps van. Ez a legutolsó (2011.11.11.): [link]
-
Raqueia
tag
nekem is cm7 van. 3579 pont antutuban 1200 mhz n. Pár napja proszaltam a cm10 et, az meg jobb pontokat adott, de egyertelmuen sokkal lassabb volt. hát ennyit a benchmarkokról.
-
hj.jani95
aktív tag
Mi a vélemény a mostani JB-s wiuiról? Valaki próbálta már? Használható? Bugos még?
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Má' mindegy!
-
nekem a friss ropogós CM7.2-vel 1200mhz-en a következő eredmény jött ki:
[ Szerkesztve ]
-
manien22
csendes tag
Reggeli Quarx rommal
-
hj.jani95
aktív tag
Tök jó a frissités
Bár még nem tudok semmi pozitívat mondani mert most raktam fel.
-
killzone1987
senior tag
Üdv m.kinek!
Egy röpke kérdés...
A CPU SPY vajon mikor lessz kompatibilis a QUARX 4.1.2-vel,erről tud valaki valamit? -
OK, meguntam a CMX-et, szép, de nem jó
visszatértem a stable 7.2-höz, istenem micsoda megnyugvást érzek
a lockscreen-t hiányolom kompletten (időjárással, kinézettel, használhatósággal) meg a status bar módosításait is, a gyakran hívottak listája se volt rossz, de hogy ez gyors, a másik meg csiga volt, azt nem pótolja semmi -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
bepken #20614 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy az ICS nem jutott el abba a fejlesztési fázisba (és már nem is fog), hogy minden szükséges drivert update-eljenek(teszem azt motoRIL), így jó pár játék el sem indul. Írhatnék még a JB védelmében a GPU húzásáról, linaro projektről, de nekem bőven elég az, hogy fejlesztik, az ICSvel ellentétben...
-
bepken
veterán
válasz
105kacsa #20613 üzenetére
"Google Asszisztens, hangvezérléssel ne ez oda.b a szabad memóriának" - igen...minden bizonnyal...akkor azt is tudnod kéne, hogy ez a mondat így, ebben a formájában nem igaz...
- a google asszisztens egyáltalán nem basz oda semmilyen memóriafogyasztásnak...ha elindítasz egy Operát vagy egy FB Messenger-t, akkor az kb 2-3x annyit vesz el a memóriából. márpedig én ezeket mind használom napi szinten.
úgyhogy én tartom a véleményem, miszerint inkább ne nyilatkozz olyanról, amivel nem vagy közvetlen kapcsolatban! ez ugyanis dezinformálás, mely egy fórumban elég rosszul veszi ki magát...szvsz...
egy rom megítélését pedig - funkcióival együtt - nyugodtan bízzuk a felhasználókra! és itt most a "felhasználó" a kulcsszó.
-
bepken
veterán
válasz
105kacsa #20608 üzenetére
Te most komolyan egy olyan dologgal kapcsolatban vitatkozol, amit ki se próbáltál? - legalábbis nem most volt, hogy CMX-el próbálkoztál ezek szerint
természetesen, ha be van építve, akkor nem KELL!!! gapps-al bajlódni (igazából attól függetlenül olyanra cseréli le, amilyenre akarja...) - nem értem, hogy ezen minek lovagolni...
-
Halo
senior tag
(beírom ide is, ide is tartozik, meg nem biztos, hogy olvassa mindenki a másik topicot. aki kétszer olvasná, attól elnézést!)
Így jártam any... avagy egy újabb fejezet az Ilyen-még-nem-volt kategóriában.
Előzmény: Öcsém Defy+-ján QCMX 12.05-as verzió figyelt fent.
Követelmény: WIUI kell
Bonyodalom indul: valahol olvasta, neki olyan verziójú Defy+-a van, amire Froyo kell, hogy felmásszon majd rá a WIUI. (persze engem nem kérdezett... de... akkor nem született volna ez a hsz...)
RDS-sel felmászott valami, ami hazavágta a telót. Olyannyira, hogy tök süket, semmi képernyő, semmi semmi, hangerő fel - le - power gombokkal belépni bárhova nem lehet. Töltést nem jelzett ki. Átjött, fogtam a fejem, próbáltam az én Defy-s akksimmal bármit is csinálni, semmi. Telefon süket - képhalott - agyhalott?
Az akksija fel volt töltve 85%-ra, ez legalább kiderült az én telómban.
Próbálkoztam pc-re dugni - akksi ki-be, mindenféle verzió - fórumtúrkálás - minden, semmi.
Aztán néztünk egy videót, kellett hozzá hang. Laptopon hang bekapcs.
Megoldás: Ismétlem - laptopon hang bekapcs! valamiért próbálkozok újra: RDS lite-ra megint rádug, usb pittyent... Nézek meredten, RDS felismeri a telót, pedig ugye a telefon sötét - nincs képernyő - így aztán nem is tudtuk, hogy már benne vagyunk a gyári rom telepítéséhez szükséges menüben! Gyorsan feltol ROM, s minden ok.
Örülés: ezerrel!
Tanulság: megosztás Többiekkel, hátha valaki belefut ebbe a hibába/bugba/gebaszba. A lényeg, ha tök sötét a telód, s úgy látod, nem reagál semmire, csinálj egy akksi ki-bet, hangerő fel+powerrel lépj be a menübe, várj egy percet, biztos ami biztos, s utána dugd fel pc-re - ha RDS felismeri, örülés ezerrel! -
bepken
veterán
válasz
105kacsa #20603 üzenetére
ICS > JB upgrade - pl. sokkal használhatóbb status bar, jobb memória kezelés, működő 4.2 camera, működő Google Asszisztens, hangvezérléssel, meg mindennel
- ez mind működik.
persze ez még messze van a teljes értékű JB-től, de azért nem mondanám, hogy nincs különbség az ICS és a JB között...(#20599) Mentolka: kivétel nélkül minden CM rom mellé telepíteni kell a gapps-ot, mivel alapból egyik sem tartalmazza.
-
105kacsa
őstag
A cm7-nél jelenleg semmi sem stabilabb.A JB nagyon messze van tőle, egyébként meg ami plusz lenne az ICS-hez képest az meg nem működik benne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest