Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
Ha eddig valaki vacilált volna a v6 supercharger telepítésével: Ma feltettem, mintha csak egy másik telefon lenne...Minden villámgyors lett, lapozás, megnyitás gondolkodás nélkül, memoria 200 Mb felett mindig. Semmi programot nem tettem fel, simán a terminal emulator programmal, néhány egyszerű lépés. (cm 7.2 van nekem fent.)
Itt a leírás, ha kedvet kapna valaki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1513187
Instructions for the "older" update 8:
Go to Settings - Cyanogenmod - Performance and make sure that "Lock home in memory" is not checked. If it is uncheck it, restart the device and recheck
(don't worry, the tweak will take over - I didn't have a single launcher redraw).
Download the "V6_SuperCharger_for_Android-update8.sh.txt" from the original thread or from the attachments here and put it to the root directory of your SD card.
Open "Terminal Emulator"
Type "su" (and approve the Superuser request) (without quotes.. I hope that's obvious)
Type "cd /sdcard"
Type "sh V6*" (this is cAsE-sensitive)
Type "0", "1", "2", or "3" to set how fast the text will scrool. "2" is a good selection for the first time.
Choose "9"
Type "16" (your device will restart without further warning!) -
konigjanos
senior tag
A full screen caller id-re van valamilyen alternatíva? Az utóbbi időben nagyon belassul, jó néhány másodper eltellik, mire fel tudom venni, addig fekete a képernyő---
-
konigjanos
senior tag
Nem mennek el az sms-ek, hol lehet a baj? Leszedtem az utóbbi napokban feltett programokat, de semmi...
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! Mitől lehet, hogy a hívásokat a legtöbbször nem tudom letenni? Beszélek, fülhöz rakva ugye elsötétül a kijelző, amikor elveszem, nem kapcsol be, és semmi gombra nem reagál. Leginkább amikor én hívok valakit...
Ha frissítem a cm-et újabbra (januári van fent) a v6-ot is újra kell tennem? -
konigjanos
senior tag
Feltettem most a cm9-et. Állat! Szép, gyors. Viszont a kék téma nagyon nem tetszik, hol lehet leszedni a cm7 narancssárga témáját?
-
konigjanos
senior tag
A cm9-ben nem lehet valahol beállítani, hogy lezárt képernyőnél balra (vagy bármerre) elhúzva néma üzemmódba tegye, mint a cm7? mindenféle alkalmazást rá lehet programozni, de a profilokat sehol nem láttam.
Az alkalmazások hangerejét nem lehet valahogy külön állítani? Ha lehalkítom a média hangerőt, a hívó név felolvasás is lehalkul...
A hívócsoportokat át lehet nevezni?[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
CM9-NIGHTLY-120522 van fent a defy+-omon. végignéztem többször a beállításokat, de sehol nem találtam meg, hol lehet beállítani a 4 gomb funkcióját. A beállítások gombra hosszan nyomva szeretném beállítani a billentyűzet megjelenítését. A google appsokat is feltettem, mégsincs gmail ikon, ez normális?
-
konigjanos
senior tag
Ezt nem értem. Ezt írja a cm9 05.22.-i frissítésre az oldal: New governor settings - smartass and boosted works properly
Na, ez nekem nincs benne...hol lehet? -
konigjanos
senior tag
Melyik a legjobb cpu beállítás a cm9-ben gyorsaság és egyben hosszú üzemidő tekintetében? nekem a smartass csak 300 és 1000 között váltogat, és mintha többet enne vele...a boosted egyenlőre nem rossz...
-
konigjanos
senior tag
válasz konigjanos #9203 üzenetére
Felraktam. Amit nem értek: a menüben beállítottam a smartassv2-t, de a boot menüben továbbra sem jelenik meg a cpu beállításoknál. itt csak sima smartass van, amit átállítottam ezekre az értékekre:
Status: [Enable]
Load all modules: [Enable]
Scaling: [Ondemand]
Clk1: [300]
Clk2: [600]
Clk3: [800]
Clk4: [1100]
Vsel1: [20]
Vsel2: [32]
Vsel3: [42]
Vsel4: [65]
con_up_threshold: [80]
con_down_threshold: [20]
con_freq_step: [5]
con_sampling_rate: [160000]
int_min_sampling_rate: [50000]
ond_up_threshold: [86]
ond_sampling_rate: [50000]
smt_min_cpu_load: [40]
smt_max_cpu_load: [85]
smt_awake_min_freq: [30000]
smt_sleep_max_freq: [30000]
smt_up_min_freq: [1200000]
smt_wakeup_freq: [1200000]
smt_ramp_up_step: [250000]
Viszont a smartassv2 is ezeken dolgozik innentől... -
konigjanos
senior tag
válasz konigjanos #9207 üzenetére
Most erősen megnőtt a fogyasztásom ezekkel az értékekkel...Sajnos sok mindent átírtam, hol vannak meg az eredeti értékek, 4 szintre?
-
konigjanos
senior tag
francba.leejtettem, elmozdult a hangszoró, most halkabban halom. ötlet?
-
konigjanos
senior tag
Segítsetek légyszi! Egy barátom vett androidos telefont, de semmi buherálást nem szeretni, root-olni sem, viszont megszokta az előző telefonján, hogy bemondja a hívó nevét. Mivel tudnám megoldani?saját részre sikerült az svox-al, de a magyart csak a lucky patcherrel lehet beüzemelni, amihez root jog kell...
-
konigjanos
senior tag
Van mai quarx cm9 : http://quarx2k.ru/cm9-nightly-defy+/
Dobom is fel, mert a 7.-i nekem nem volt hibátlan. -
konigjanos
senior tag
válasz PirosHello #9526 üzenetére
A 05.22 quarx cm9 nekem tökéletesen bevált, azt a mentésem tettem vissza. a júniusiakkal gondban voltam, sok alkalmazás fc-zett (nem volt factory reset, lehet, az volt a baj...)
-
konigjanos
senior tag
A cm7 és a cm9 processzor vsel értékei megegyeznek? lejjebb venném. de a táblázatban nem találtam cm9-hez tartozó értékeket, van valakinek bevált?
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
válasz konigjanos #9850 üzenetére
Légyszi, erre válaszoljatok, ha tudtok.
-
konigjanos
senior tag
A barátom HTC-ját nyomkodva láttam, hogy nekik a gyári romban is jópofa dolgok vannak, pl: az sms ikon jelzi alapból az olvasatlan üzeneteket. Nincs ilyen funkciónk a defyre?
-
konigjanos
senior tag
google video chat működik valahogy a defyn? Milyen programot kellene letölteni hozzá?
-
konigjanos
senior tag
válasz konigjanos #10349 üzenetére
És végre van emelkedő hangerejű csengetés!
-
konigjanos
senior tag
válasz 105kacsa #10410 üzenetére
Én pont ezen a rom-on, és pont a mariskát használom svox-al a hívó nevének kimondására. Az érdekes, hogy minden rom frissítésnél kizárólag két program döglik meg, a mariska, meg a titanium backup. Ezt a kettőt mindig újrateszem, és jó is. Most is hibátlan a mariska. Viszont azt elmondhatnád, hogy lehet a navihoz belőni, hogy mondja az utcaneveket....
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
válasz kótyagos42 #10413 üzenetére
Kell hozzá az svox, az swox mariska (magyar hang) és az announcify program.
-
konigjanos
senior tag
Nekem is minden rom csere után ez van. A megoldás:
A playről leszeded a triál verziót, a lucky patherrel a custom patch-et megcsinálod, ekkor még nem fog működni, viszont így már fel tudod tenni a teljeset, azt is custom patch-eled, és a triált uninstalálod. Nálam mindig ezt kell csinálni rom csere után, de így hibátlan.
Az announcify-vel használom, sajnos valóban csengéssel együtt mondja a nevet, de az új kangban már van hangosodó csengetés, így érthető, ki keres.[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
A kang féle cm9-ben hol lehet beállítani a túlgörgetési animációt? a quarx félében jobban tetszett...
-
konigjanos
senior tag
válasz FuRiONight #10503 üzenetére
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=210
-
konigjanos
senior tag
válasz FuRiONight #10505 üzenetére
Az usb debuging, és az ismeretlen forrású alkalmazások be van pipálva?
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
válasz PirosHello #10930 üzenetére
Ugyan ez volt nekem, is, kétszer is ujratettem, hiába, de ahogy kivettem az összes programot a hwa selectorból, rögtön megjavult...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest