Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Hali.
A belső memóriában a programok (fb, sms, stb) hol tárolják a saját adataikat? Van valami közös hely?
Böngészgettem, de nem találtam semmit, ami utalna rá. -
hj.jani95
aktív tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
belavagyokbp
aktív tag
Na, nálam is jelentkezik az alsó gombsor világítási probléma, a HOME gombom halványabb lett a többinél. Ezt így már cserélik, vagy meg kell várni, amíg végleg kiég? Ez javítható probléma, vagy csere? Érdemesebb rögtön a szervízbe vinnem majd?
-
hj.jani95
aktív tag
Cmx alatt nem akar működni rendesen a google now, miért? Eddig ment( a régebbiekbe, a nem kernelesben). Illetve még az lenne a kérdésem hogy akkor hogy lenne célszerü beállitani a Zramotmeg azt a Ksm-met (vagy hogy irják)?
-
laleeee
őstag
válasz
killzone1987
üzenetére
köszönöm

-
bisa44
csendes tag
biztosan elég lenne, ha használnám a keresőt, de ne haragudjatok meg a gyermeteg kérdéseimért.
DEFY+-om van, feltettem rá CM 72-120127.0846-Nightly-Defy+
bugok:
- felső lehúzható menü ikonjai néha inaktívak, de ez ritka és nem is zavaró
- alsó "mindig aktív" menüsor eltünik. Ez már zavaró, csak újraindítás segít
- ami nagyon jó volt az alap rendszerben, ha hívtak, és felvettem, akkor elsötétült a kép, ahogy elvettem a fülemtől újra élt a kép és le tudtam tenni. Na ez a funkció eléggé rakoncátlankodik. MIÉRT? lehet a képernyővédő fólia?köszönöm a válaszokat előre is.
-
hj.jani95
aktív tag
Mostmàr "hasznàlhatóbb" a CMX? Hol tart?

Mik a "hibái"? -
laleeee
őstag
cm-7-20121028-NIGHTLY-jordan_plus-signed ezt meleg szívvel ajánlanám,és azt szeretném kérdezni,hogy cm7-ben hol lehet beállítani a háttérkép görgetését ?
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
tessék pete21, ezeket találtam gyorsban...
Fil:
A zRAM-ról azt olvastam, hogy úgy működik mint egy cache és gyorsít, de némileg növeli a fogyasztást. A KSM, meg egy memória optimalizáló, de azt hiszem, hogy az app-októl is függ, hogy ki tudják-e használni.Belavagyokbp:
zRam 10%, KSM bekapcsolva, 16bit átlátszóság bekapcsolva.Aki tud konkrétabbat,majd kijavít

-
killzone1987
senior tag
válasz
pete_21
üzenetére
Hogy is mondjam...
Nem tudom utána olvastál e annak,amit személyes tapasztalatként írtak meg...
Nálam is,mint mindenkinél,aki ezt a Quarx 2ndbootos romot használja,a zram alapból tiltva van......
Én is azért állítottam 10 %ra,mert egész jól ketyeg ennyivel is.
Már nem vagyok benne biztos de asszem így jobban is takarékoskodik az akkuval...
Ha gép elé kerültem,megkeresem azt a hozzászólást,az a biztos a kérdésedre... -
halas111
csendes tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
köszönöm! ez a kernel-t is cseréli?
a júliusi gaps jó hozzá? -
halas111
csendes tag
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy meik a legfrissebb "használható" JB Defy+-ra. esetleg link? -
pete_21
addikt
válasz
spinkler
üzenetére
Értem. Ez a gond, hogy a gyárival nem produkál ilyen egyértelműen bizonyítható hibát, mint pl. az, hogy nem kapcsolódik le a mobilnetről.
Sajnos ezt az újraindulásos hibát nehéz előidézni, és a szervízben tényleg nem foglalkoznak vele annyit, hogy előjöjjön.
Sajnálom, hogy egy ilyenbe futottál bele...
Nem hiszem, hogy egy GSM boltban tudnának vele sokmindent kezdeni. Biztos elkérnének nem kis összeget a bevizsgálásért. És lehet, hogy a javítás is jó nagy összegbe kerülne. Pl. alaplapcsere...
Mondjuk azért lehet, hogy érdemes lenne rákérdezni náluk, az ingyen van.
De én csak találgatok, majd az okosabbak megmondják, mit érdemes vele csinálni. -
Laxxon
csendes tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
Köszönöm a gyors választ

-
szekka
csendes tag
Valaki múltkor kérdezte hogyan lehet a cardock-ot rávarázsolni a WajkIUI-ra, mert nincs benne.
Nos én most csináltam meg, a gb-s gappsból system/app/ itt van carhomegoogle.apk és carhomelauncher.apk, ezeket átmásoltam a telefonon sd-re és simán telepítettem őket. Gyári tartóm van, simán kapcsolja a cardock-ot WajkIUI alatt.
-
Laxxon
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, ha le van már írva akkor bocs, nem olvasnám végig az egész fórumot.
Adott egy Defy+, Lehetséges valahogy teljes mentést csinálnom a teljes rommról ?( Alkalmazások, számok,beállítások)
Nem a gyári rom van fent( magyar nyelv+720+panoráma) vissza is kell csuknom, mert szervízbe megy.
Szóval van valami módszer amivel megspórolhatok 2 nap állítgatást?Köszönöm.
-
dh66e
veterán
válasz
bepken
üzenetére
Nemrég beszéltünk a gondomról a random jellegű újraindulások miatt,tegnap letöröltem az LG Camera-t és a mai nap eddig semmi probléma.Kíváncsi vagyok hogy tényleg képes e egy app így befolyásolni a telefon működését bár ha belegondolok anno mikor szervizbe vittem teljesen gyári állapotban(2.3.6) az összeomlás után akkor egyetlen letöltött app volt fent(mtva olimpia)Szóval ahogy fil is említette lehet hogy ezek be tudnak kavarni,és ha igen hogy lehet kiszűrni?
Lehet spinkler kollégánál is ez okozza a problémát? -
Black Phone
senior tag
Igen nálam aromas wiui oldotta meg. Ezt raktam most fel
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Persze. De mostmàr minden okés
-
M3oH
addikt
Elerheto a WR 1,8 is: [link] Ha esetleg vkit erdekel

-
pete_21
addikt
válasz
killzone1987
üzenetére
Köszi a választ!
És azt meg tudod erősíteni, hogy a zRam alapból 18%-on van-e?
Mert nekem a listában, ahol beállítom az értéket, ott egyik sem aktív, csak a 18%-hoz oda van írva, hogy az az alapbeállítás.
Illetve azt lehet tudni, hogy ez hogy működik? Mármint annyi elég lenne nekem, hogy az alacsonyabb érték hatékonyabb-e memóriafelszabadítás területén? -
spinkler
tag
válasz
pete_21
üzenetére
A gyárit tudtam kapcsolgatni, de azzal újraindul. A wiui az meg ment, de azt nem tudtam kapcsolgatni. Kikapcsolt adatforgalommal merült le nagyon hamar, hogy miért azt nem tudom..
Bepkennek igaza van, nem fogják cserélni, hisz nem is találják a hibát, pedig "hosszú tesztet" végeztek rajta...
Így csere sem lesz.... GSM-es kérdésre tud valaki választ? -
hj.jani95
aktív tag
Hali.
Nem tudom hogy mièrt de (nálam) gondok vannak a Wiuival. Ritkán gondol egyet ès ledob az otthoni wifimrôl (eddig semmi baja nem volt) nèha nem akar rá kapcsolódni. A hotspot internet megosztással is bajok vannak, röpke 20 perc szenvedès után tudtam rá csatlakozni egy másik telefonnal. A másik vicces eset az hogy egy hete nem telepitettem semmit ès ma irta ki hogy megtelt a belsô memória (?!?!?!?!?!?). Kb 5 alkalmazást töltöttem rá szval nem hiszem hogy 5 app foglalna 1,2gigát. Nah mindegy, ezek után felakartam rakni ùjra de a "forgó" vörõs "szem" után nem hajlandó tovább menni, nem bootol be. Sajnos nem vagyok gèp közelben igy nem tudom megcsinálni. Valaki esetleg nem jàrt igy mint èn?
Szerk.: be bootolt,vègre -
pete_21
addikt
válasz
spinkler
üzenetére
Én is használtam a 2.9.27-et, a 2.5.27-et is, és egyikkel sem volt ilyen jellegű gondom. Néha kapcsolgattam a mobilnetet (bár nekem folyamatosan aktív volt, tényleg nagyon ritkán kapcsoltam ki és be.), de akkor semmi gond nem volt.
2G-n használtad a mobilnetet? Mert azzal tényleg minimálisnak kéne lennie a fogasztásnak... (valahol 0,4-0,5% / óra körül)
Tényleg valami gáz lehet a telefonoddal. A gyári rom nem produkált ilyen hibát a mobilnettel (mármint hogy nem lehet kikapcsolni?) ?
A gyárival "csak" annyi volt a hiba, hogy újraindulgatott? -
dh66e
veterán
válasz
spinkler
üzenetére
Igen értem,de mivel látom hogy még így is ragaszkodsz hozzá hát nem tudom......
Véleményem szerint mivel már 2x bent volt a telefon szervizben és harmadjára is produkálja a hibát ez a garanciális szakzsargonban valahogy így hangzik(most nem keresgetném) a user javára:
"Tartósan fennálló hiba mely nem javítható cserekészülékre jogosít"
Mindenképpen cseréltettném,szerviztől kérnék egy cserére feljogosító szakvéleményt ezzel bemennék a szolgáltatóhoz és választanék egy telefont ha már nincs Döfike.Más járható utat nem tudok mondani.
Tv-t cseréltettem ki így két hónappal a gari lejárta előtt igaz egy sokkal modernebbre mert már régesrég nem gyártották és újra ami nagyon fontos,de ha neked jó egy működő használt is és van nekik akkor azt kérsz. -
kymco
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
Szóval nandroidos visszaállítás után megy az rsd?
-
pete_21
addikt
válasz
Black Phone
üzenetére
Köszi.

(#19039) Dudi08: Sajnos nem tudom. Tapasztalatom még nincs vele, hogyan lehet gyári SBF-et visszatenni custom kernel után. Én abban a hitben voltam, hogy a custom kerneles Quarx CM10 után elég visszaállítani egy korábbi nandbackupot, és azzal eltűnik minden nyoma a custom kernelnek. Tehát nem kéne gondot okozni egy gyári sbf flashelésnek.
De -inferno- kollégának nem jött össze, hibát írt ki az RSD Lite. WIUI 2.10.27-et feltette a custom kerneles CM10 után, és a WIUI-ra már felment a gyári SBF.
Nem tudom, miért csak így ment, valami custom kernel nyom mégis maradt a telefonon?
Viszont a lényeg az, hogy vissza lehet tenni a gyári sbf-et. Ha egy korábbi nandbackup után nem is, de a WIUI 2.10.27 után biztos.
-
szabof1
őstag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Miért pont "ASIA"-t? Jobb valamiben, mint a nálunk szokásos CEE rom?
-
spinkler
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nekem meg kétszer volt bent a telenornál, mert újraindul. Először 2,5 hétig, 2x meg 3,5 hétig úgy, hogy hozzá sem nyúltak.
Kérdés: GSM boltban ezt az újraindulásos problémát meg tudják csinálni? a garancia sem érdekel, csak lenne már normálisan használható. ha igen, mennyibe kerülhet a javítása?
-
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
Szerintem nem annyira nehéz, hogy lehetetlen lenne megoldania. A barátnőm is tud kernelt cserélni az X8-án, ha rendesen elmagyarázom neki
.Fel kell tenni a motodrivereket - 3 kattintás, fel kell telepítenie az RSD-liteot - megint 3 kattintás, majd, miután bekapcsolta, rá kell dugnia az USB-re a telefont (mivel már amúgy is bootloaderben kapcsol be, nem is kell oda belépnie), leszedni egy 300megás file-t, és az RSD-liteon belül betallózni, majd start-gomb.
De a saját belátása szerint döntsön, hogy egy 15 perces feladat miatt megéri-e szervízbe vinnie a telefont, ahol 2-3 hétig ülnek rajta, és lehet a garit is megvonják, mert hogy "ilyen nem fordulhat elő, biztos romot akart cserélni".
-
pzol
csendes tag
Sziasztok!
Lassan kezdek szétesni, úgyhogy segítséget kérek!
Defyt vennék. Eddig jó...
Mivel nem gyári rommal használnám, sőt leginkább azért veszem, mert MIUI "támogatás" kifejezetten van rá, ezért tehát nem fontos a garancia. VAgyis lehet használt is. Más kérdés, hogy nehéz jót találni stb.
Sima defy VAGY defy + ? Ez itt a kérdés! És melyik rom. Felőlem lehet CM is, igaz, ahhoz még nem volt szerecsém.
Rom. Három dolog lenne nekem fontos:
- kétirányú hangrögzítés menjen (sima defy-n ment MIUI rommal királyul ezzel a rommal: http://miui.hu/ota/2.4.20/MIUI.hu_Defy_2.4.20_Signed.zip )
- elfogadható üzemidő
- stabilitás (kinek nem az?)Pl. azt se tudom, hogy defy plusz esetében már mindegyik verzió rootolható-e (bl6 / bl7 ???). És hogy a kernel támogatja-e alapból a 2wcr-t.
Ha bárki szokott hívást rögzíteni defy pluszon, érdekelne, hogy megy-e azon is alapból? (sima defyn megy kernel csere nélkül)
Tudom, hogy sok ez egyszerre
, de bármelyik részére nagyon örülnék a válasznak! -
dh66e
veterán
válasz
montauk
üzenetére
Amennyiben nem érdekelnek a technikai részletek ill nem akarsz vele szenvedni akkor elviszed a szervizbe(ha pesti vagy) egy nap alatt rendbe hozzák és sms-ben értesítenek ha készen van.
bepken
Egyetértek,anno én is a szervizbe vittem inkább mert semmit de semmit nem értettem abból amiről a fórumban szó volt,ma már más a helyzet,de még mindig inkább kérdezek mint válaszolok.

-
bepken
veterán
válasz
belavagyokbp
üzenetére
meglátásom szerint pedig nem jó ötlet mókolásra buzdítani olyas valakit, aki gyári frissítéssel elvérzett és szervíz után kérdezősködik.
az igaz, hogy jó eséllyel helyre lehetne hozni az általad javasolt módon, de ehhez előbb mindenképpen utána kell olvasnia annak, amire készül!a szervízre ugyan várni kell, de egyéb kellemetlenség kizárva. ha most valami rosszul sül el (bár kicsi az esélye, de megvan), az már okozhat kellemetlenségeket.
-
spinkler
tag
válasz
pete_21
üzenetére
Wajkiui 2.9.27es romot használtam. A funkciógombot megtaláltam, de hiába nyomogattam, nem kapcsolta a mobilnetet... A fórumon is rákérdeztem, de senki más nem tapasztalt ilyet. Én is azért raktam fel, mert azt írták a legtakarékosabb, de nekem egy nap alatt csontra lemerült, pedig nem is csináltam vele semmit...
-
belavagyokbp
aktív tag
Idézet:
"Azóta pedig "Bootloader 09.10 Code Corrupt Battery OK OK to program connect usb data cable" van és slussz... "
Tehát elvileg az akksiban elegendő energia van (én 20%-al is toltam fel már rá SBF-fájlt, nem volt vele gond).
Ki kéne deríteni, hogy BL6-os, vagy BL7-es rom volt-e rajta, és aszerint felflashelni RSD-lite-al egy gyári romot. Igazából fel is lehetne már most küldeni rá a BL7-es ASIA-t, majd rá a rootoltat (bár lehet neki nincs is szüksége rootra, de a magyarításhoz az elengedhetetlen). -
jeni
félisten
válasz
belavagyokbp
üzenetére
szerintem nem tudja,de a teló címke alapján tudna tájékoztatni

új friss belépős,és nagy lány az illető

-
jeni
félisten
válasz
montauk
üzenetére
Szia
A szoftver frissítés mire értsem?
Gyári Moto oldalról ment a dolog,mivel írtad,hogy nincs főzött rom a készüléken,és nem egy letöltött moto rommal próbáltad?
Tudom,hogy naiv a kérdés,de próbálok és próbálunk segíteni és kideríteni mi a bánat van a telóddal?
A telód abban az állapotban ahogy van nem tudod tölteni,kell tutira valaki akinél tudnád fullra töltetni az aksiját.Mindig fullon szabad ráereszteni a frissítést,amúgy nem volt jó ötlet az.
Ha látja telódat a géped,akkor még az SBF fájlal helyre hozható a Defy+.
Kérjél meg valakit aki megtudná neked ezt oldani,mert még a végén téglázod a döfit.Gyanítom,hogy nem volt elegendő kraft az aksiban és ezért pukkant el,de NEM VÉGLEG.
Amúgy a márkaszerviz Bp-n Újpesten van.
A szervizelést eddig is, és ezentúl is a Cordon Electronics (régi nevén Cirma Kft.) végzi.
Elérhetőségük: 1045 Budapest Széchenyi tér 9., Telefon: +36-1-2720708, Titkos mobil: +36-30-3859167
A legelső hozzászólást olvasd el,és abból sokat tanulhatsz.

Elméletileg ha tényleg nem nyúltál bele akkor is garanciában meg kell oldaniuk a szervizeseknek Újpesten gyorsabban menne ha személyesen viszed oda.
Rosszabb esetben magyarázkodnod kell majd ott. -
-
pete_21
addikt
válasz
Black Phone
üzenetére
De azt írtad, hogy Defy+-nál úgy sikerült, hogy egy aromás romot tettél fel. Utána felment a gyári sbf.
Erre lennék kíváncsi, melyik aromás után ment fel a gyári. -
pete_21
addikt
válasz
Black Phone
üzenetére
Kérlek írd le, melyik rom után ment fel a gyári sbf. Ne kelljen kísérletezgetni, ha valaki belefut ebbe.
(#19001) peter077: Nem tudja valaki, hogy a lockscreenen lévő időjárásért melyik program a felelős? Mármint tudom, hogy alapból benne van a CMX-ben, de az csak fehéren mutatja. Ez viszont sokkal látványosabb. Nem tudom, melyik programot kell feltenni, hogy így nézzen ki.

(#19034) spinkler: Melyik WIUI-t próbáltad? A 2.3-as Droidra épülő WIUI az egyik legtakarékosabb rom, ami létezik. Hogyhogy nem lehetett kikapcsolni a mobilnetet? A kapcsolót megtaláltad, csak nem működött a funkció?

-
spinkler
tag
Sziasztok! Milyen romot ajánlanátok egy olyan telefonra, amin ha megy a mobilnet újraindul? Próbáltam Wiui romot, ezzel nem indult újra viszont zabálta az akksit és nem tudtam ki be kapcsolni az adatforgalmat, próbáltam az ms2ginger romot, de ezzel is újraindul.... Nagyon kellene valami, mert ez így nem igazán jó. Köszönöm a segítségeteket!
-
montauk
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb 4 hónapos defy +-om, amiben a hét elején valami nagyon elkezdte zabálni az akksit, tegnap pedig már szinte minden (!) app-ot force close-olt. Azóta pedig gyakorlatilag kardjába dőlt, állandóan lefagy, újraindul/vagy nem.
Megpróbáltam egy szoftver frissítést, az 84%-ig ment (kb. 4 próba volt), aztán levágott. Azóta pedig "Bootloader 09.10 Code Corrupt Battery OK OK to program connect usb data cable" van és slussz...

Van valami ötletetek? Telenoros, egyáltalán nem piszkált (főzött, vagy mi, én az ilyeneket nem is értem, lány vagyok, így válaszoljatok légyszi, hehe

Motorola szakszervizt hol találok? Úgy tudom, ha telenorba viszem, több napig tart, mert ők is elküldik a moto szerviznek.Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
én csak azt mondom, hogy szerintem onnantól, hogy visszapakolod a mentést, semmi közöd nincs a CMX-hez vagy a custom kernel-hez.
-
szabof1
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nekem úgy jött le, hogy már nem tudsz belépni a custom recoverybe.
-
bepken
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
ez érdekes, mert nekem itt figyel az SD kártyán egy nandroid mentés a maniac103 féle romról. ha pedig azt visszaraknám (korábban már megtettem), onnantól semmi közöm nem lenne a CMX-hez....
szerintem Te néztél be valamit.
-
szabof1
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére

Keresni kellene más BL7-es (2.3.6-os) gyári Defy+ romokat és azokkal kísérletezni. (A Defynél is így hoztuk össze, próba-szerencse alapon.) -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Na ezt a spanyolt el indította....
defy+ nál akkor még nem tudom,mivel az már bl7-es -
szabof1
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Sima Defyre a bootloopos leírásomban levő gyári romokat kellene végigpróbálni. (Milyen kamerás? - Bayer -> Akkor legvégső esetben egy BL6-os Defy+ rom is helyrehozhatja.)
Defy+-ra nincs tippem - sajnos a tiéd már BL7-es. BL6-os esetén a BL7-es gyári telepítését ajánlottam volna. -
szabof1
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Ez most Defy vagy Defy+? Milyen gyári romokkal próbálkoztál?
-
dh66e
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
Sorry, de én ebből egy kukkot sem értettem.

Mit nem lehet feltenni,miért és mire?Kicsit bővebben ha lehet.
szerk:
látom már írod az esetedet. -
Black Phone
senior tag
válasz
szabof1
üzenetére
Saját tapasztalat,feltettem a cm10 + v4-et gondoltam kipróbálok egy másikat,de tiszta telepítést szeretem volna csinálni,na itt ijedtem meg,hogy rögtön ahogy rányomtam a start-ra failed error -ral elszállt.
Na közben javítom,nem lehet vissza térni eredetire.....
már 5 romot raktam fel és mindegyikkel ezt csinálja,valami ötlet?Ui.: ha felteszed a cm10 + v4 akkor gyárira nem lehet vissza térni,legalábbis én ezt tapasztaltam....
-
szabof1
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Ez komoly? Tudsz adni linket, hogy hol olvastad? Vagy személyes tapasztalat?
És aki mégsem rakott fel stabil főzött romot a gyári előtt, az hogyan tudta visszahozni?Ez fontos infó, be kellene írnom a leírásomba is, ezért biztosra akarok menni.

-
Black Phone
senior tag
Na mindenki úgy próbálgassa a új cm10-zet, hogy rögtön nem lehet feltenni gyári romot először valami stable főzött romot és csak is utána,mert már rsd hibát észlel az elején...
Ez defy/defy+ - ra is vonatkozik -
dh66e
veterán
No látom azért elő elő fordul ez az újraindulgatás másoknál is.
Ma megint kétszer csinálta a kis drága most "csak úgy" pihent éppen.Most éppen irtom le az összes appot róla mert nekem is az a gyanúm(mint fil szaktársnak) hogy valamelyik betesz rendesen ennek a quarx(cm10,v4) romnak-amihez viszont ragaszkodok a gyári után mert kiváló a számomra. Procit nem állítgattam nekem az alap beállítások is megfelelnek.Majd jelentem hogy mire jutottam. -
killzone1987
senior tag
Köszi szépen a segítőkészségeteiket!

Nos a proci beállítások visszaálltak maguktól,amikor updateltem v4re.
Ami appra gyanakodhatom,az csak az AUTO RAM OPTIMIZER app.
Akkor ezt uninstallálom,és meglátjuk mi lessz,mert eddig minden romnál használtam,ezelőtt nem volt vele semmi gubanc...
-
fil
őstag
válasz
killzone1987
üzenetére
Meg lehet próbálni, de szerintem valamelyik app okozza, nem maga a rom. Tehát azt lenne jó kideríteni melyik, mert ,ha csinálsz is egy tiszta újratelepítést és és visszaállítod a most használt appokat, megint elő fog jönni... - valószínűleg.
Azért gondolom, mert én mióta rootoltam a telót összesen 2x csináltam tiszta telepítést - Nothing but Speed, és az elsó CM9 Kangs-re váltás - mindíg csak updateltem a következőre és nem tapasztaltam ilyen problémát. Pedíg váltogattam Quarx, Defy++ között többször. Mikor gondom volt, valamivel annak oka többnyire valamilyen app volt.
Természetesen ez csak egy vélemény. -
maaniac
aktív tag
válasz
killzone1987
üzenetére
bootmenüben is ellenőrizted az órajeleket?...nemvagyok benne biztos hogy az update visszaállítja azt is...bár én nem piszkáltam, viszont nem is indult újra
párszor belassult....ezért is cseréltem le az új wiui-ra, de akármilyen szép meg jó is, azért ez mégsem JB...hiányoznak a JB finomságai...úgyhogy hamarosan feldobom valamelyik "átfőzött" CMX-et...valószínű, hogy németet és a spanyolt is kipróbálom
köszönet érte peter077-nek

-
killzone1987
senior tag
Hali mindenkinek!
QUARX 4-es updatéjével,alap proci beállításokkal,még mindig ujraindul magától a teló lezárt képernyőnél.
Az ezelőtti updaténél is ez volt,ezért is toltam rá a v4et,hátha megoldja,és még a proci beállításaihoz sem piszkáltam,csak a v3nál.
Megoldás van-e erre,tapasztalta már ezt más is?
Vagy rakjam megint újra tiszta telepítéssel a romot? -
spinkler
tag
Én már 2x küldtem be a telenorhoz, mert újraindul a telefon és mind a 2x úgy jött vissza, hogy nem tapasztalták a hibát.... Mióta legutóbb visszakerült hozzám, nem rootoltam, nem magyarítottam, itthonra vettem wifit és nem indult újra. Majd elmentem valahová, és bekapcsoltam a mobilnetet, rá 1-2 percre újraindult.. Ezt már többször tapasztaltam, hogy mobilnetet használva indul újra. SIM kártya új, az sem lehet a hiba oka...
Szerk: Én amikor lecseréltem a gyári romot WIUI-ra 2.9.27, akkor nekem valami miatt nem akarta ki be kapcsolni az adatforgalmat, csak újraindítás után tudtam visszakapcsolni, + nagyon hamar lemerült. (Ezt a problémát mások nem nagyon tapasztalták) Más romot nem próbáltam.
-
nud
tag
Más is jelezte már hogy újraindul a defy +!
Engem kezd idegesíteni hogy magától ezt csinálja!Már gondolkozok azon hogy eladom...
Ha visszavinném a t-mobilnak erre hivatkozva,kicserélik?
Egyszer akkor történ újraindulás,mikor facebookoztam,és közben mp3-at hallgattam fülessel.
Akkor az volt az érzésem h a procinak ez nem tetszett,és melegedés miatt ezzel gátolta meg a nagyobb bajt.
Nem tudom,az segítene,ha lecserélném a gyári romot? -
bepken
veterán
válasz
mate0314
üzenetére
mint azt már korábban írtuk, ez a build ebben a stádiumában még nyugodtan produkálhat ilyesmit...ha órajelet állítgatsz (vagy akárcsak governor-t módosítasz!!) akkor ezeket a hibákat is számításba kell venned!
a Quarx által beállított órajel/vsel értékek nem a véletlen műve, egyszerűen direkt úgy állította be őket.ezt most nem azért írtam le, hogy bárkit is elijesszek, nyilván semmi rosszat nem tesz vele, ha ezeket a paramétereket módosítja, ha kicsit játszadozik velük. csak is azért, hogy tudjátok, valószínűleg honnan ered a hiba! úgy is mondhatnám: aki nem akar hibákat, az ne térjen le az előre kitaposott ösvényről!

mellesleg mióta én is emeltem az órajelet, fagyogat pár program...szóval lehet, hogy újra flash-elem a update v4-et

-
ilyen AOKP Weather lockscreen elérhető cm7 alá is?
-
peter077
aktív tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
Barkácsolnak a "német rom" alkotói (is), már több 2ndboot-os QCMX Quarx-ra épülő rom is van, én most ezt használom: [url=http://custom-android.de/portfolio/cm10-jelly-bean-cannon-2]CM10 Jelly Bean Cannon 6.2.1[/url]
Features:
Apex Launcher
Ram Management + zRam
SWAP Support
Zipalgin Tweak
Awesome Beats Mod
Bravia Engine Mod
Fuckthelogger Tweak
Smooth Scroll Tweak
AOKP Wetter Lockscreen
Internet Speed Tweak
SD Card Speed Fix
Update Me
Time Killer
Közös verzió Defy/Defy+ -ra
Speed Optimization
3G TurboCharger
Custom Kernel
V-sync letiltása
Pár screenshot:

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest