Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
belavagyokbp #19297 üzenetére
nem a legutolsó ismert árral, hanem azzal az árral számolnak, amennyiért vásároltad. tehát, ha 70-et költ rá az ember, de másnap már 30-ért kínálják, akkor is 70-nel kell beszámítaniuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
oliverkiss32 #19295 üzenetére
Nincs minden esetben javítás (lásd például Apple). Egyébként meg minden gyártó/forgalmazó a szerviz (ami lehet saját, vagy külsős) rendelkezésre bocsát változó mennyiségű készüléket olyan esetekre, ha nem javítható a telefon. Ez a márkahűség miatt fontos, vagyis az ügyfél kap egy új készüléket (amiről sokszor nem is tájékoztatják) és nem vásárol csalódottságában egy másik márkát (mert javíthatatlan készülék esetén 10% alatti az a réteg, aki ugyanazt a márkát vásárolja). Nos, a Motorolánál ezek a CSEREkészülékek fogytak el.
Bnőm öccse az egyik nagy gyártó itthoni képviseleténél dolgozott, onnan az infó. -
oliverkiss32
aktív tag
válasz
hj.jani95 #19296 üzenetére
Nem is neked írtam.
Engem is zavar, majd elviszem garanciába. A porszememeket te is ki tudod takarítani... Szerzel egy csavarhúzót, az oldalsó csavarokhoz és lekapod a borítást.... és párás levegőt teremtesz vhol, pl. fürdőszobában. (a pára leköti a port) Mikroszálas törlőkendővel le tudod tisztítani.[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
hj.jani95 #19296 üzenetére
Elvileg a legutolsó listaár szerint választhatsz másik telefont/ráfizethetsz, ha úgy gondolod.
Én is pont ma vittem szervízbe az enyémet, kiégett a HOME-gomb világítása. Először a Telenorba vittem be, ott azt mondták, hogy 2-3 hét, mondom akkor inkább beviszem Én magam a szervízbe. Srác megadta a címet, Újpesten van, a Széchenyi tér 9.-szám alatt, Cordon Electronics a cég neve. Elkérték a jótállási jegyet (ha így hívják, fogalmam sincs, a dobozban volt valami kisméretű füzet-féleség), szóval számla meg semmi más nem kellett, megadtam a nevemet, meg a telefonszámomat. Azt mondták, hogy majd küldenek sms-t ha kész, úgyhogy most várok.
Jééé, fanatikus tag lettem. Yeah
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #19295 üzenetére
Nem cserèt irtam
ugy èrtettem hogy mennyi èrtèkü utalványt kapnèk? De amúgy tèged nem zavar? Mostmár nem annyira biztonsàgos a vizzel szemben
-
törölt tag
válasz
hj.jani95 #19291 üzenetére
az biztos, hogy cserélni nem fogják, mert pont a napokban olvastam valahol, hogy elfogytak a cserekészülékek. ezt nem is csodálom, hiszen hónapok óta nem forgalmazzák. ha nem tudják/akarják javítani, akkor a szolgáltatódnál levásárolható utalványt fogsz kapni.
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Szerintetek mit csinálnak a szervizesek a telefonommal? A töltő rèsznèl a gumi szigetelő betèt elcsesződött. Emiatt szinte mindig lifeg a töltődugasz mert nem tud bemenni a helyère a sèrült gumi miatt. A màsik dolog ami idegesit hogy van kèt porszemecske a kijelző alatt (ami azèrt lett kicserèlve mert szoft. frissitèsnèl szètszedtèk ès megkarcolták, emiatt mondtam hogy cserèljèk). Szerintetek mit csinálnak ezzel a problèmákkal?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
oliverkiss32 #19272 üzenetére
miért ne lehetne oly lelkes DFY+ tulaj,élvezi a munka gyümölcsét. az még nem baj.
-
105kacsa
őstag
válasz
belavagyokbp #19287 üzenetére
300/20 600/34 1000/54 1200/60 Clk/Vsel értékek smartas grovernors a megoldás
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
105kacsa #19266 üzenetére
A legutóbbi GB-s WIUI-ban nincs valami megoldás a proxymity szenzor hibájára? Felraktam múlthéten, 5X hívtak, és egyik telefonhívás végén sem jött vissza a képernyőm, meg kellett várnom, míg a másik fél letette, így töröltem is a romot. Pedig tetszett, szeretem a MIUI világát, gyorsabb is volt az előző kiadásnál (azt használtam vagy 2 hónapig), de így használhatatlan volt számomra az a ROM.
-
jr1994
addikt
Sziasztok! Pár hete kérdeztem de nem kaptam akkor választ. Szóval szeretnék a telepítendő rom zipjébe appokat tenni hogy települjenek majd a rendszerrel együtt. Az volt a kérdésem hogy ennek van-e valamilyen felső határa, ha több programot szeretnék így telepíteni. Titanium Backup ezt írja rendszer ROM-nál: 340 MB (86,5 szabad). Tehát ha én mondjuk 100 megányi programot pakolok a zipbe, lesz valami baj? Nem nagy dolog, csak tiszta telepítésnél jó lenne a megszokott kb 15 programom telepítését így letudni.
bisa44: bocsi, nem beszólni akarok de ez elvileg szakmai fórum, nem cset. ha látom hogy 30 új hsz van hirtelen a topikban előre örülök hátha valami jó kis rom jött ki vagy valami..
-
bisa44
csendes tag
válasz
Raqueia #19273 üzenetére
igen, köszönöm! nagyjából mindent jól csináltam, de a májusi verzióban az alap CPU beállítás megfelelő volt, ezekben meg ONDEMAND, ami nem tudom mire jó, de a minimális CPU speed 300mhz volt a max meg 0mhz. Szóval a boot menüben kellett egyik sort átírni és elérhetővé váltak a többi beállítás típusok amik már hasítanak. De köszönöm a segítséget!
más:
ami szintén változott, hogy ebben nem találni az alsó menüsorban elhelyezhető ikonok számát. Pedig alaposan átnéztem. Nem halok bele, de miért vették volna ki a beállítások közül pont ezt... -
bisa44
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #19272 üzenetére
részemről utoljára csak annyit, hogy amit te hozzászóltál az nagyjából ugyanaz a kategória. De ha következetes akarsz lenni, akkor ne csak miattam postolj feleslegesen. Hidd el párszor beírhatnád ugyanezt. De legyen piece és kész.
-
Raqueia
tag
-
Deeday
senior tag
válasz
hk9mxz #19221 üzenetére
Köszönöm akkor lehet nem húzom az időt tovább
Megválok szeretett verziómtól és ki próbálom az újat. Jelzem mióta meg van a telefonom és ki jött ez a rom azóta ez volt fent nem cserélgettem ,mert annyira jó volt hogy nem láttam értelmét. De akkor gondolom az újban sem fogok csalódni.
-
bisa44
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #19269 üzenetére
Ezt nem tudom mire írtad. Engem úgy neveltek, hogy ha valaki segít, azt köszönjem meg. Fórum ide fórum oda, én itt is megpróbálok kulturáltan viselkedni. Különben a tapasztalatom írtam le, hogy mi volt a probléma, hiszen a jövőben más is belekerülhet ilyen helyzetbe. Az én hozzászólásomban nem volt sem sértő, sem rossz akarat, ellenben a tiéddel.
-
bepken
veterán
válasz
105kacsa #19266 üzenetére
mellékesen jegyezem csak meg (és csakis azért, mert rengetegszer olvastam erről a megjelenés óta), hogy én személy szerint semmilyen fixet nem tettem fel. és jelentem, a gombok világítása tökéletesen működik! (mind eddig minden romnál) - mondjuk ez olyan, hogy van akinek külön fix kellett még a qkernel megjelenésekor, van akinek meg nem
-
105kacsa
őstag
A héten valószínű megkezdem a kiadás előtti verziók jb-s WajkIUI tesztelése. Kipróbáltam az összehasonlítási alap miatt quarx 11.02 javított rom-ot. Határozott a fejlődés ott tart mint a gb 1-1.5 évvel ezelőtt, egy dolgot javítanak kettő elromlik, pl most a gombok világítása és a fájlkezelő.Persze ez is gyorsan javítva lett úgy mint anno jöttek ki napi, heti szinten az update zip-ek.A frissen felrakott rom egész jó de belakás után már ez nem mondható el.47 megára is volt hogy lement a szabad memória, szép lassan szabadította magának fel a szükséges ramot(zRAM meg a KSM valamiz javít) ha volt rá elég ideje, ha nem akkor bedobta a kulcsot.A video is csak 854*480 rögzít.Most kipróbálom a spanyol(argentin) Jelly Mokee v1.6 http://www.grupoandroid.com/topic/61192-rom-jelly-mokee-v16/ ami kicsit fel van turbózva(grupoandroidon ezt tartják favoritnak)A véleményem jó lesz a jb de még várni kell rá.Akinek stabil rom kell az még várjon maradjon gb-n, itt sok a csiga-biga gyere ki effektus komolyabb használat esetén várni kell mire megnyitja az alkalmazásokat(ilyenkor a csiga-biga gyere ki címü vers elmondására is van idő
)A fogyasztás viszont egész jó 5mA tétlen állapotban.Remélem jelly-mokee jobb lesz, de még inkább az új wajk.
-
bepken
veterán
válasz
bisa44 #19258 üzenetére
CM7 esetében nem igazán beszélhetünk akadozásokról...max 1-2 akadásról. egyébként teljesen gördülékeny a rendszer. innentől pedig valószínűleg Nálad van valami gebasz.
szerintem próbáld újra rakni! ahogy leírtad, az teljesen jó (bár dalvik cache hiányzik)attól is függ a teljesítmény, hogy milyen governor-t használsz. dobj fel egy DroidX governort, válaszd a BosstedASSv2-t, azzal valószínűleg meg is oldódik ez a problémád
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
killzone1987 #19257 üzenetére
Remélem megoldódik!
-
bisa44
csendes tag
válasz
bepken #19255 üzenetére
ha még van türelmed kérlek adj tanácsot.
Fenn volt most a 10hó 26-ai ROM. Lassú volt akárhogy állítottam is. Előző a Máájusi ebből a szempontból hibátlan volt.
Lehet rosszul telepítek valamit?
felmásolom a memória kártyára a zip filet, Custom recoveryben csinálok egy mentést a jelenlegiről, utána Wipe cache partition és végül wipe data factory reset. Zip feltesz és kész. Ezek után az alkalmazások menü olyan szaggatva jön be, hogy ciki nézni is. Persze használható de miért nem olyan mint a régi rom-nál (ami persze más miatt volt rossz)üdv,
G
-
spinkler
tag
Sziasztok! Milyen romot ajánlanátok, amin stabil a wifi, és jó az akkuidő? Rootolt magyarított romon is el-el száll a kapcsolat, amikor csak 1 csík van a wifi ikonon. White Rabbit 1.8-al is ugyan ez a helyzet, nem tudom miért.Telepítőben a Stable wifi-t állítottam be.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
killzone1987 #19251 üzenetére
Nem nem, még a quarx v4 alatt irtottam az appokat és raktam újra vissza őket kivéve az lg kamerát két napig ment így hibátlanul. Infernoénál már fent sem volt az lg és az is hibátlanul teljesít.Lehet hogy csak egy alkalmazás de hogy nálam meghülyítette a rendszert az biztos.A többi appal nincs gondom.Az lg-t is csak a 720p miatt tettem fel mert ugye az még nincs quarx romra,nekem meg nagyon jól jönne.
Lehet újraraknám az lg-t működne rendesen,de nem kísérletezgetek,marad így.19252-re
Most már nálam is jó a wifi user error lehetett.Töröltem,újra konfiguráltam azóta tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
bisa44
csendes tag
szucsinka
ez a verzió tényleg "hibátlan"?
én most frissítettem fel májusi kiadású 7.2 októberire, de az alkalmazás menü, a zárképernyő enyhén szólva sem SMOOTHLESS. Egyszerűen olyan mintha gyenge lenne. A processzor sebességén meg nem enged változtatni, a max pl 0mhz-n áll Lehet hogy itt van a kutya elásva?
melyik a legújabb teljesen tuti ROM DEFY+ra?
Írtad hogy fel kell telepíteni újra a gyárit. Ezután azért kell megcsinálni a ROOT-olást, mert azt is elfelejti? Bocsi a láma kérdésekért de még nem csináltam.
Régebbi romot ugyanazzal az elvvel kell feltenni mint bármelyik másikat?
-
killzone1987
senior tag
válasz
Black Phone #19245 üzenetére
Köszi inferno!
Kipróbálom meló után. -
hk9mxz
tag
válasz
Atlantisz48 #19243 üzenetére
load all moduls enable a bootmenube... milyen romot hasznalsz?
-
Black Phone
senior tag
válasz
killzone1987 #19244 üzenetére
Igen pontosan,két hiba lett kijavítva benne a file manager ki lett cserélve másikra és a gomb világítás
-
killzone1987
senior tag
válasz
Black Phone #19224 üzenetére
Köszi inferno!a tiédben minden müxik?ha majd Quarxnak jön ki új frissìtése,ugyan úgy rátolhatom,mint eddig?
-
Atlantisz48
őstag
Van olyan hogy a bootmenu-ben a cpu settings-nél 4 szinten skálázza a proci beállítást de a rom csak 3-mat vesz figyelembe?? Szóval hogy a Clk4-et és a Vsel4-et nem veszi figyelembe??
-
pete_21
addikt
-
hk9mxz
tag
http://dotkom.blog.hu/2012/11/04/meddig_huzhatja_meg_a_motorola
szomoru
(mobilrol linkeltem sorry)
[ Szerkesztve ]
-
mentoloskolb
csendes tag
válasz
Black Phone #19231 üzenetére
Akkor asszem eljött az ideje, hogy kipróbáljam
-
jeni
félisten
válasz
szucsinka #19229 üzenetére
ebből melyik?
pontosabban melyik Defy+ amit le kell szedni? Select "MS2Ginger4.0"?
a lusták nevében,hogy ne rontsuk el a telót[ Szerkesztve ]
-
Black Phone
senior tag
válasz
mentoloskolb #19230 üzenetére
Szeva!
Elég wipe cache partition/dalvic és minden megmarad
-
mentoloskolb
csendes tag
válasz
Black Phone #19224 üzenetére
Szeva!
Ha a Quarx félére felteszem a te általad javítottat, akkor nem kell data wipe ugye? És a gapps-t sem kell újra rakni?
-
válasz
killzone1987 #19211 üzenetére
nekem telelett hócipöm a sok romtol sokáig probálgattam melyik amibe nincs semmi hiba mire rájöttem:
tedd vissza a gyárit utána root és ezt tedd fel és ezek az appok: auto memory killer pro,exdailer vibration beépülövel adw ex inditó és utána mikor 100% os az akksi kalibráld.simán 3napig fogja birni nem lassul nem indul ujra .tiszta nyugalom... -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #19227 üzenetére
Rendszerbeállítások / Teljesítmény / Processzor menüben a maximum frekvenciát ellenőrizted/beállítottad?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
trickymoon #17782 üzenetére
Szia okosabb nem vagyok xD de én pont így állítottam be ahogy az elején leírtad és az AnTuTu azt írta ki hogy 800mhz a procim 1100mhz helyett és a no frills cpu control pedig a max órajel 800 volt
Szóval nem értem mi van.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #19222 üzenetére
máshoz nem nyúltam, de ezek nem kőbe vésettek és ráadásul ezek az értékek alulfeszeltek, vagyis kevesebb power kap a nálam a proci, mint a gyári beállításoknál. nálam 10.18 óta működik ezekkel az értékekkel stabilan.
itt olvashatsz többet a témáról (trickymoon összeszedte a fontosabb dolgokat):
http://m.mobilarena.hu/tema/re_motorola_defy_a_szukseges_plusz/hsz_17782-17782.html[ Szerkesztve ]
-
Black Phone
senior tag
válasz
killzone1987 #19219 üzenetére
Enyémet tedd fel ,mert a quarx 11.02 a file kezelő és gombok világítása rossz volt javítottam. [link]
-
dh66e
veterán
válasz
Nálam a legújabb quarx cmx van fent(semmi proci állítgatás) és mióta töröltem az lg kamera pro-t( na az mit kavarhatott
) már nem indul újra a készülék.3.napja stabil,fogyasztás is rendbe jött úgyhogy öröm boldogság.
-
fil
őstag
válasz
"...Egyébként nàlatok a képernyőzár hangja rögtön hallatszódik miután elsötétül a kijelző,mert nálam 2-4 mp is eltelik..."
Ugyanez van nálam is...
-
pete_21
addikt
válasz
killzone1987 #19215 üzenetére
Szerintem is egy újratelepítés a legtisztább...
Nem, ahhoz már nem kell az update. De abban a buildben van pár hiba. Ezzel valószínűleg jobban jársz. -
jeni
félisten
válasz
killzone1987 #19211 üzenetére
hello
tedd fel tisztán ismételten semmi buhera és akkor nézd meg mit produkál a telód?
ez a leggyorsabb módja,hogy kiderüljön a szitu. -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Van egy hatalmasxhibám a Quarx féle CM 10el.
V4et használok alap proci beàllìtással.
A baj ott kezdődött,amikor még a v3at használtam.
Procit a rég bevàlt értêkekkel 1200ra húztam,na eddig oké is volt minden,de aztán azt tapasztaltam,hogy napi 1x magàtól újraindult miutàn a képernyőt lezártam,tehát 30-50 lezárásból 1x pihent meg...
Aztán ìrtam ide a fórumra hogy mitől lehet.
Na ezt akkor ki is veséztük,hogy Quarx nemhiàba adta meg a saját proci beállításait,vagy valamelyik általam telepìtett apptól lehet.
Na jó,akkor fogtam magam àtváltottam V4re,alapon hagytam a proci beállìtásokat,de napi 1x ìgy is megjátszotta,hogy lezártam vagy 30adjàra a képernyőt,és újraindult.
Na akkor elkezdtem irtani az appokat,màr alig maradt vagy 5db,és még most is ezt csinálja.
Aztán a csattanó az,hogy ezekben a napokban egy hívásom sem volt,tegnap hìvtak többször is,miután letettem lezártam a képernyőt néhàny másodperc után azt látom,hogy bootol a teló.
Ezután megint hìvtak,aztán lezártam a képernyőt,és figyeltem újra indul e,de nem,nézegettem többször is,de jó volt.
Aztán egy óra multán megnéztem,hát már megint írhattam be a pinkódot,és volt egy elmulasztott hìvásom.Semmi olyan app nincs ami a hívást rögzìtené,vagy az adatforgalmat számolná,vagy akármi.Color note meg ilyesmi hülyeségek maradtak csak.
Mi lehet a gond?? -
Deeday
senior tag
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata a WajkIUI 2.10.27 ROM-al? Elég rég óta 2.5.27Plus-t használok, de a héten 2-3szor kifagyott. Most csináltam egy cache clear-t, hátha az segít, de túl sok kedvem nincsen, hogy új ROM-ot telepítsek. Ez az új WajkIUI leírás alapján tetszik, de nem látok túl sok visszajelzést...
Köszi előre is. -
pete_21
addikt
válasz
bepken #19198 üzenetére
Hát igen, szerintem sem éri meg.
Néhány helyen megfigyeltem akadást (Beautiful widgets miatt akad néha a főképernyőm), de ezek nem javultak. Kikapcsoltam én is ezt a 16 bites valamit. Nem sokat segít, de a megjelenítésen ront.
Ez szerintem sem nekünk lett kitalálva...
Azt nem tudod, hogy CM10-ben hol lehet a túlgörgetési effektet kapcsolni? CM7-ben megvolt, de itt nem találom...(#19199) oliverkiss32: Persze.
Nem működött a menü gomb háttérvilágítása, és nyilvánvaló, hogy kellett volna. Ez egy hiba. És mivel 3 napon belül nekik kötelességük cserélni a hibás darabot (nem pedig javítani), ezért szó nélkül kaptam egy újat.
(#19205) hk9mxz: Igen, az új Play-ben már benne van ez a funkció. És azt hiszem az is, hogy ha van új frissítés több alkalmazáshoz, nem azt írja, hogy x új frissítés van, hanem kilistázza őket (ez mondjuk lehet, hogy romfüggő is... (lehet, hogy csak JB-n írja?)).
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Ha QCmx-ről akarok Cm7re menni akkor gondot okozhat a Q-kernel?
-
hk9mxz
tag
Nem ide kapcsolodik, de regebben felmerult ebben a forumban is, hogy play-en nem lehet torolni az alkalmazas elozmenyeket. Nem tudom miota, de en csak most vettem eszre, hogy mar lehet. Igaz egyelore csak mobilrol, de szepen egyesevel lehet torolni azokat amiket csak kiprobaltam es nem lesz vagy 1000 alkalmazas az elozmenyekben.
-
tibibi
őstag
én még nem éreztem szükségét a proci húzásának
szvsz elég gyors alapból
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #19201 üzenetére
Nálam 300/22, 600/34, 800/42, 1100/58, működik rendesen.
-
trickymoon
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #19201 üzenetére
Clk4-et írd át 1100-ra és kész leszel, 58-as Vsel értékkel jó az nagyon. ha mégis rebootol akkor emeld 2 értékkel a Vselt, de nem szabadna neki.
A Clk->Vsel aránya (Clk/2)+2=Vsel. Itt tudsz mások tapasztalataiból csemegézni: Clk-Vsel táblázat -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok beszeretném állítani a procimat 1100mhz-ra és így néz ki most. Tudom van egy olyat topik ahova ez már le van írva hogy hogy kell DE nekem van Clk4 és Vsel4-em és nem tudom hogy azokat hogy állítsam be e szerint egyszer beállítottam
http://motoroladefyall.info/content/defy-alap-cpu-be%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1sok-%C3%A9s-cpu-buher%C3%A1l%C3%A1s
de többször volt hogy újraindult. hogyha a topik szerint beállítom és mondjuk minden vsel értéket 2 emelek és clk4 és vsel4 et úgyhagyom ahogy van, akkor lehet hogy nem indul újra??
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Ondemand]
Clk1: [300]
Clk2: [600]
Clk3: [1000]
Clk4: [1000] *gb kernel
Vsel1: [33]
Vsel2: [48]
Vsel3: [58]
Vsel4: [58] *gb kernel
smt_min_cpu_load: [20]
smt_max_cpu_load: [80]
smt_awake_min_freq: [200000]
smt_sleep_max_freq: [200000]
smt_up_min_freq: [1000000]
smt_wakeup_freq: [1000000]
smt_ramp_up_step: [200000]Lehet hogy nagyon hülye kérdést tettem fel ha igen
elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115