Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IV. Béla
tag
válasz
norci84 #20397 üzenetére
Az a lényeg, hogy NE az sd kártyán legyenek a csengőhangok, hanem a system mappában, mert a 11.18 és 11.28 romok hívás közben szerintem elérhetetlenné teszik az sd kártyát és azért nem szól a csengőhang.
Többen is panaszkodtak erre a hibára, azért írtam le ezt a lehetséges megoldást. -
IV. Béla
tag
Csengőhang probléma Quarx CMX 11.18 és 11.28
Bejövő hívásnál éppen csak megszólalt a csengőhang, aztán elnémult. Olyan is előfordult, hogy nem is csengett.
Úgy néz ki, rájöttem a hiba okára: a használatban lévő csengőhang az SD kártyán volt tárolva. Tegnap bemásoltam a system/media/audio/ringtones mappába és azóta nem jelentkezett a hiba, pedig sok hívásom volt.
A csengőhang bemásolás után annyi a lényeg, hogy az SD kártyát le kell választani és úgy kell beállítani a hangot, különben a rendszer mutatja az SD kártyán lévő fájlt is, de nem jelzi, melyik-melyik.
Csengőhang áthelyezés, törlés célszerű nézni az appokat, használja-e valamelyik az adott hangot, ha igen, akkor be kell állítani újra, különben előfurdalhat, hogy nem fog jelezni. -
norci84
tag
Ha lejebb görgetsz ott az xda oldalán,akkor az is be van linkelve!20121109-es kell neki,és van is mirror ahonnan le tudod húzni!
Jhnny86:A kamerahanggal kapcsolatban nincs ötletem,de emiatt nem túrkásznám szét a romot,ha nem haragszol meg!Ilyen beállítás külön a mig-ben nincs!Google a barátod!
[ Szerkesztve ]
-
Jhnny86
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #20387 üzenetére
Olyan program kellene amivel ki lehet kapcsolni azokat a szinkronizációkat amiket folyton letölt ha egy kis nethez jut. De még kipróbálom amit Norci írt
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
Nem tudtok valami jó kis rendszer karbantartót ajánlani ami ki takarítja a már letörölt játékok után maradt szemetet a telcsiről és egyéb nem használt fájlokat is töröl ? -
norci84
tag
válasz
Jhnny86 #20384 üzenetére
Minek vennéd lejjebb a proci sebességét???Jó az alapon 1000mhz-en!!!Ha cm10 van rajta,az miért nem jó,abban nincsenek blur funkciók,és ha csak böngészel akkor felraksz egy böngészőt és kész!Én ezt használom és eddig nagyon jó!Kicsit finomítgatott cm10!
[ Szerkesztve ]
-
Jhnny86
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Defy+-t, és a magyarosítás miatt találtam ide. Jelenleg CM10 van a telefonon, de szívesen próbálkoznék más verziókkal csak nem tudom melyekkel.
Ami kifejezetten fontos:
-akkumulátor ideje
-fényképező elnémíthatósága
-zseblámpás program
-lehetőleg 0 internetre felmászó programAmi egyáltalán nem izgat:
-telefon sebessége
-internetes programokA telefon kiválasztásnál a strapabírósága és az aksi mérete volt a fő szempont.. internetezésre elég lenne egy opera böngésző az is csak akkor ha wifizek.
Találtam egy oldalt ahol a blúrtalanításról írnak de ilyet én nem tudok csinálni
Ezért érdekelne olyan program ami utólag törölné le ezeket.
És még talán annyi hogy 900MHZ-re szeretném beállítani a telefont.. de majd keresgélek hogy hogyan
-
manien22
csendes tag
Megeszem a kalapom.
Most teljesen szűz gyári 2.3.6-t flasheltem a Deffy+omra.
Bekapcsol a wifi,de utánna ki is,van amikor percekre is bekapcsol,de hálózatot nem talál.
Lehetséges hogy csak kimozdult az antenna? -
Ákinard
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #20376 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de kérlek, a továbbiakban kímélj meg az ilyen "értelmes" válaszoktól. Ahogy olvasom, sokak kérését tolmácsolom most...
-
dh66e
veterán
válasz
Ákinard #20372 üzenetére
Nálam ilyet nem csinál,most nekem is gyári rootolt magyarított rom van fent.
Próbáld meg az alábbiakat
-állítsd át a csengőhangot egy másikra ,telefon újraindít és tedd vissza azt ami most nem működik ha ez nem jön be akkor,
- törlöd azt a csengőhangot amit beállítottál teló újraindít majd másold fel újra vagy töltsd le ahogy korábban csináltad.Csak egy tipp,de hátha. -
Jolet
őstag
először a legújabb 11.30-ast tettem fel azt írta 4.2-eshez jó, itt találtam a fórumon, de kiléptek a kuglis dolgok
aztán visszatettem a 07.24-est és azzal működik mindende míg az elsőben 102 dolog van ebben csak 75
azt sem tudom, hogy jó e az úgy ahogy a végén megoldottam, hogy csak ráfrissítettem, de működik
pár program hiányzik, és pár új is van benne4.1.2-őt ír ki a teló verziószámra
igen hagyományos módon a kék lednél persze bemegy
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #20370 üzenetére
Sehogy.
-
Ákinard
aktív tag
Hátha valamelyikőtök találkozott már ezzel:
Beállítok egy csengőhangot úgy, hogy a médialejátszóban menügomb/egyebek/beállít csengőhangként.
És beállítja csengőhangnak.
De kikapcs-bekapcs után visszaáll az alap bip-bip-bip-re.Eddig ilyen nem volt. Csak most csinálja pár napja.... Nagyon idegesítő.
A sima magyarított szoft van rajta nem pimpeltem semmi mást, és nem is változtattam semmin a hiba óta.
Mi okozza? Mit tehetnék vele?
-
Raqueia
tag
cm10 nél lehet/érdemes húzni a procit meg állítani a governort interactive-rol?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lehet hogy ezt a kérdést nem ebben a topikban kéne feltennem.
Hogyan kell java-t elindítani telefonon ?? .jar kiterjesztést?? -
Jolet
őstag
A mentés után factory resetet csináltam majd feltettem az újat persze tökre üres volt, mivel nem akartam elölről kezdeni gondoltam a recoveryből rátolom a mentést ami persze visszahozta az előzőt ekkor reset nélkül rátelepítettem az újat és elfogadta
Sajnos mivel a legujabbra cseréltem a gappst is ezért az most nem megy de keresek egy régebbi verziót azzal talán
Érdekes hogy az első újra indításkor és azóta sem megy be a recoverybe hiába választom azt kilépéskor
Most itt tartok -
Frenky89
addikt
Kösz, viszont már sose derül ki, hogy nálam mi volt a gebasz, mert inkább mindenestől újraraktam az egész rendszert - úgyis se ártott már neki.
CM Filemanager-t, hogy lehet rávenni, hogy root módban is működjön? Jelenleg az Access Mode pont nincs engedélyezve a menüjében és nem tudom, hogy hogy kellene engedélyezni, hogy választhassak a módok közül.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
-
Frenky89
addikt
1118-as CMX-re felraktam ma a 1128-ast és eltűnt minden cuccom ami a google acc-hoz kapcsolható (gapp-ok vannak, de nem nyílnak meg, kontaktok sehol) + még pár app, ami nem google-ös. Csak cache és dalvik wipe volt. Mi történhetett?
-
pete_21
addikt
Az a biztos, ha most csinálsz egy teljes mentést a romodról. Utána wipe cache, wipe dalvik, (wipe battery stats is mehet szerintem), új romot felteszed, wipe cache, wipe dalvik. Újraindítod a telefont. Ha betöltött, még egyszer újraindítod.
Ha valami gáz lenne vele, akkor viszont lehet, hogy wipe data is kell... -
rzoli
senior tag
-
bepken
veterán
-
Attas
aktív tag
Hi. Ha csinálok egy mentést a Backup All -al akkor a telepített programok is mentésre kerülnek? pl. játékok és azok mentései?
-
Jolet
őstag
buta kérdés, de ha meglévő cm10-re akarom az újabbat, akkor csak simán ráindítom vagy előlről kell kezdeni?
09.28ról 11.29re
-
laleeee
őstag
Köszönöm !
-
-
mazsi
senior tag
Tudja valaki, mi lett Quarx oldalával?
-
Jolet
őstag
válasz
belavagyokbp #20346 üzenetére
köszi!
mondjuk annyira nem zavar, de most még van rajta garancia februárig
csak lusta vagyok visszaállítani
hol tudom lementeni a jelenlegi cm10-es beállításokat? a mentés megőrzi az ikonok elhelyezését? -
laleeee
őstag
sziasztok. lehet hogy nagy baj van. tegnap a 105kacsa féle romnál megállt a töltés 81%-nál. ma feltettem az új fuzz romot és az is csak 81%-ig tölt. mi lehet a baj,megfőtt az aksim ? segítsetek már
-
Jolet
őstag
sziasztok!
lenne egy kérdésem... sajnos a telefonomon a kereső gombnak nincs világítása és a mellette lévő is csak fél fénnyel világít
ez hardveres vagy szoftveres gond lehet?
Köszi -
bruti01
őstag
Quarx cm 10 éhez a legujjabhoz kell battery fix?
-
dh66e
veterán
válasz
manien22 #20334 üzenetére
ajjaj,de hát ugye valamit valamiért olcsó volt hát nem tudom.
esetleg az 1 hsz-ben le van írva a pesti központi szerviz elérhetősége kérj tőlük egy árajánlatot más hirtelen nem jut eszembe.
Persze szoftveresen próbálkozhatsz de csak a hozzávalót (gyáriról beszélek)szabad feltenni ha jól tudom annak meg utána kell járni hogy melyik piacról származik a kütyü.[ Szerkesztve ]
-
manien22
csendes tag
De van.
Csak külföldön
Olyan nem lehet hogy kimozdult az antenna?
Mert a hátulján bal felső sarkában magán a házon van egy kisebb ütődés,nem vészes,de mi nagyon arra gyanakodunk:/
Ha 5ezer forint lenne a javítás,az is megérné nekem,de a legjobb lenne ha szoftveres baja van -
bruti01
őstag
Quarx cm 10 nightly-ját hogy kell feltenni? dual boot-osat.
-
manien22
csendes tag
S.O.S.
Ma vettem egy Defy+-t
Karcmentesen,fóliával,tokkal,tartozékokkal 25ér.
Egyettlen egy baja van,wifi-bluetooth ki-be kapcsolgat.
Raktam rá cyanogenmod 10-et azzal is ugyanez,probáltam pár módszert de nem ment.
Valaki találkozott már ilyennel?
Esetleg megoldás? -
bruti01
őstag
válasz
oliverkiss32 #20324 üzenetére
dehogy teszem
régen is azért altam le a miui vonallal mert értelmetlenül laggolt. mint mostanában is. meg már rég nem romoltam és a cm romokat jobban csipáztam mindig is.
-
bruti01
őstag
hmm már beprobálkoznék egy ics esetleg jb rommal. melyik a legjobb mostanság?
-
félreérthetően irtam, az "..ameddig a telefon kikapcsolja a képernyőt" helyett "ami idő alatt"
maga a képernyő kikapcsol rendesen, csak azt akartam írni, hogy miután kikapcsol, olyan mintha az addig "gyorsítótárazott" alkalmazásokat elfelejtené, azaz kezdődhet a várakozás ismét. -
vornia
senior tag
válasz
oliverkiss32 #20316 üzenetére
Közben rájöttem,de már a szerkesztési időn,és a nyúlon túl
Pardon
-
vornia
senior tag
válasz
f4lcon #20262 üzenetére
Szia.
Hagy kérdezzek hülyeséget,auto screen off nem megy?Mondjuk hogy 1 perc után (30mp,stb) kikapcsolja a képernyőt?
+Hangerő gombra képernyő élesztést nem akarod használni?Hogy ne kelljen a power gombbal állandóan szenvedni..vagy ha értesítési sávon pl. te böksz rá az alvó módra?Én így szoktam.-.
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
válasz
jr1994 #20306 üzenetére
ismert bug.
a megoldás: custom recovery > mounts and storage > mount sd card
killzone1987! flash-elj fel egy másik gapps-ot! valószínűleg megoldja.
(#20302) nud: a tegnapi problémád is onnan indult, hogy a 25-i romot tetted fel.... az CM10.1! nem egy működő, teljes értékű rom, csupán egy első build! szerintem ne bántsd....
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Hy all!
QUARX 11.28-ai romban a market nem csinál semmit,ez eddig oké is,de az összes nêvjegyem is eltűnt!
Hogyan tudom vissza szinkronizálni őket az e-mail fiókomból?
A market javítására van lehetőség?
Előre is THX a segítséget!
Üdv -
jr1994
addikt
sziasztok! rakoncátlankodik a recoverym. frissítenék a tegnapi quarx cmx-re de a backup el sem indul
pedig újra is indítottam, wipe cache + dalvik megvolt.
"Can't mount backup path" hibaüzenettel ledob.
A Recovery verziója Bootmenu ICS Revovery v5.6.7mit csináljak??
-
törölt tag
válasz
norci84 #20301 üzenetére
http://quarx2k.ru/cm10-2ndboot-nightly-defy(+)/CM10-20121128-NIGHTLY-mb526.zip
Senkinek se áruld el a linket, ezt csak a beavatottak ismerhetikAhogy Oroszlánkirály ironikusan írja ezzel a rom-mal
- legalább 6 napig bírja az akku
- processzor húzható 2100-2200-ra, miközben a feszültség visszavehető 10-re
- updételi a rendszermagot egyről nyolcra,
- a Need For Speed PC verziója is zökkenőmentesen fut a húzott procin
- a kijelző csak a harmadát fogyasztja
- minden bejövő hívás tölti az akkut
- Android 5.0 és iPhone 7.2 béta system appok telepítve
- törés a Windows Phone store fizetős appok ingyenes letöltéséhez, full Android konvertálással
- környékbeli Androidok érzékelése, minden Androidnál legalább kettővel nagyobb verziószámot mutat
- wifi és mobilinternet nélkül is lehet böngészni
+ az interfész nagyobb lesz, mint az alulfeszlet turbóáram!!! -
maaniac
aktív tag
-
nud
tag
válasz
norci84 #20298 üzenetére
Még nem volt időm sokat foglalkozni vele,a gyárihoz képest gyorsabb,de még nem húztam..
Az a baj h nem tudom még h meg tartom-e.
Nem annyira vészes,még nézegetem
Először minden/furcsa szokatlan a gyárihoz képest.
20121128-CM7.2markspeedboost.1.1-defy--ez is jó,gyors...
Lehet h még ezt is meglesem : cm-10-20121125-UNOFFICIAL-mb526[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Interactive Brokers társalgó
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LED világítás a lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BMW topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest