Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok most látom hogy ki jött egy új frissítés Quarx-tól és azt nem tudom hogyha rá szeretném rakni a telefonomra akkor
Akkor az update_for_18.10_v4 ezt ki lehet hagyni??
És akkor csak ezt a kettőt kell telepíteni??CM10-20121102-NIGHTLY-mb526
gapps-jb-20120726-minimalSegítséget előre is kösz
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem mi történik ha a beállítások->>>>>CyanogenMod Beállítása->>>>>Teljesítmény
menüpontban a virtuális memória méretét átállítom mondjuk kevesebbre ??cm-72-20120923-NIGHTLY-Defy+
Segítséget előre is köszi -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok beszeretném állítani a procimat 1100mhz-ra és így néz ki most. Tudom van egy olyat topik ahova ez már le van írva hogy hogy kell DE nekem van Clk4 és Vsel4-em és nem tudom hogy azokat hogy állítsam be e szerint egyszer beállítottam
http://motoroladefyall.info/content/defy-alap-cpu-be%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1sok-%C3%A9s-cpu-buher%C3%A1l%C3%A1s
de többször volt hogy újraindult. hogyha a topik szerint beállítom és mondjuk minden vsel értéket 2 emelek és clk4 és vsel4 et úgyhagyom ahogy van, akkor lehet hogy nem indul újra??
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Ondemand]
Clk1: [300]
Clk2: [600]
Clk3: [1000]
Clk4: [1000] *gb kernel
Vsel1: [33]
Vsel2: [48]
Vsel3: [58]
Vsel4: [58] *gb kernel
smt_min_cpu_load: [20]
smt_max_cpu_load: [80]
smt_awake_min_freq: [200000]
smt_sleep_max_freq: [200000]
smt_up_min_freq: [1000000]
smt_wakeup_freq: [1000000]
smt_ramp_up_step: [200000]Lehet hogy nagyon hülye kérdést tettem fel ha igen elnézést
-
Atlantisz48
őstag
válasz trickymoon #17782 üzenetére
Szia okosabb nem vagyok xD de én pont így állítottam be ahogy az elején leírtad és az AnTuTu azt írta ki hogy 800mhz a procim 1100mhz helyett és a no frills cpu control pedig a max órajel 800 volt Szóval nem értem mi van.
-
Atlantisz48
őstag
Van olyan hogy a bootmenu-ben a cpu settings-nél 4 szinten skálázza a proci beállítást de a rom csak 3-mat vesz figyelembe?? Szóval hogy a Clk4-et és a Vsel4-et nem veszi figyelembe??
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok csak egy gyors véleményt szeretnék szerintetek jó?? Vagy a Vsel3-tól lefele hagyam az alapértelmezett értékeket?? Hogy egészségesebb ??
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Smartass]
+Clk1: [300]
+Clk2: [800]
+Clk3: [1200]
---------------------------
+Vsel1: [22]
+Vsel2: [40]
+Vsel3: [64]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
smt_awake_min_freq: [520000]
smt_sleep_max_freq: [400000]
smt_up_min_freq: [1100000]
smt_wakeup_freq: [700000]
smt_ramp_up_step: [100000]Előre is kösz
-
Atlantisz48
őstag
válasz belavagyokbp #19338 üzenetére
Rendben, de ami a Vsel3 alatti értékeket én átállítottam eszerint:
http://motoroladefyall.info/content/cpu-piszk%C3%A1l%C3%A1s
De én kevésnek véltem egyes dolgokhoz az 1,1 ghz-t ezért ha 1,2 re állítom a többi érték a Vsel-ek alatt maradhat, és nem lesz hatással a telómra?? vagy állítsam alapértelmezetre??
-
Atlantisz48
őstag
válasz belavagyokbp #19338 üzenetére
Lehet hogy rájöttem azok a beállítások smartass modra vonatkoznak úgye??
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok egy gyors segítség kéne mit kell csinálni hogy ha cm7.2 re cm10-et akarok rakni hogy nem tünjenek el az adatok , szóval melyik lépést kell kihagyni??
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség mert akárhogy is próbálom nem akar úgy menni ahogy én akarom
Ez van rajta a telefonomon: cm-72-20120923-NIGHTLY-Defy+
és előfordult az elején hogy fordítva volt a kamera hát akkor ráraktam ezt : CM7_Defy+CameraFix-signed
oké is volt egy ideig aztán megint elkezdte és megint ráraktam de nem segített és az vettem a második rárakás után észere hogy a galériám meghülyült sokkal kisebbek voltak az ikonok benne és elvolt tolódva a képernyő ( mint ha nem az én képernyőmre méretezték volna ) és nem akarta kiélesíteni a képet ha zoom-oltam . Aztán ezt szerencsére abba hagyta és ment rendesem.
Egy ideig ment rendesen aztán ma megint elkezdte a fordított kamerát ( a galéria megy rendesem )
aztán megint ráraktam persze nem segített De legalább a galériát nem rontotta el. aztán mást nem tudok csinálni mint hogy várok míg óhajt rendesen menni.Van amikor elkezdi és csinálhatok akármit ( újraindítás )
semmi nem segít, egyszer csak fejjel lefele van és akkor várhatok míg magától megint helyre áll , Egy meghatározatlan ideig.[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz oliverkiss32 #19543 üzenetére
Köszönöm meg is néztem class 6
-
Atlantisz48
őstag
A 2 GB-os kártyára amit adnak hozzá rá sincs írva hogy hányas
-
Atlantisz48
őstag
Véleményeket kérnék szerintetek igaz??
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok valaki tudna nekem ötletet mondani hogy mitől szokott a telefon magától bekapcsolni?? Csak mert tegnap este kikapcsoltam és egyszer csak látom úgy 10 perc után hogy világít a képernyő és nézem hát bekapcsolt magátok és nem tudom hogy miért aztán nem akartam megvárni hogy bekapcsoljon ezért kivettem az akksit és vissza azóta jól megy amúgy nem szokta ezt csinálni sűrűn ha jól emlékszem akkor még 1x csinált ilyet de az rég volt.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lehet hogy ezt a kérdést nem ebben a topikban kéne feltennem.
Hogyan kell java-t elindítani telefonon ?? .jar kiterjesztést?? -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok valaki tudna pár véleményt tapasztalatot írni erről a romról?? CM7.2-20121212.1134-Defyplus
Ez Fuzz romja
Ja és ha egy antutu tesztet küldene nagyon megköszönném
Előre is kösz : Zoli -
Atlantisz48
őstag
válasz Tejes Pite #20902 üzenetére
Szia akkor valószínű hogy ezt rakom a telomra neked is ez van mennyi az antutu pontod??
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok feltettem a telomra ezt a romot : CM7.2-20121212.1134-Defyplus FuzZ
és a motorola logo-nál meg áll nem tudjátok mi lehet a hiba ?? mindent Szabof1 lépései alapján csináltam. -
Atlantisz48
őstag
Na hogy valami jót is mondjak visszaraktam a 11.18 as CMX et és az legalább elindult
-
Atlantisz48
őstag
Lenne egy kérdésem ami lehet hogy hülyeség de ha :
a gyári 2.3.6 ot visszarakom a telómra akkor még rootolt marad??
DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_gyari
ezt
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem ha a googleplay-re regisztrálunk akkor egy csomó alkalmazást tölthetünk le
de csak azokat mutatja ami elindul a telefonon ( Defy) DE van egy csomó alkalmazás ami a market szerint nem indul el és közben simán megy. nem tudnátok egy megoldást mondani hogy ,hogy tudnám megcsinálni azt a hogy az összes alkalmazást letölthessem mármint megjelenjenek és letöltöm és max tényleg nem megy de rengeteg kivétel van . Na szóval amit szeretnék hogy valahogy átverni a googleplay-t hogy nekem nem mb526 os telóm van hanem mondjuk úgy lássa hogy galaxy s3 és akkor minden játékot mutat ( nem feltétlenül ez csak mondtam egy példát amin minden menne )
Nem feltétlenül játékokról beszélek hanem alkalmazásokról is.[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
sziasztok kéne egy kis segítség:
Ha visszaszeretnék térni ext4 fájlrendszerről ext3 -ra akkor azt ugye úgy kell hogy:
Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs után nem kell semmit csináljak csak RSD vel a gyári romot felrakom és nem kell wipe cache és data ? és utána mehet a rootolt gyári rom ??
Ez a menet is jó??
-
Atlantisz48
őstag
Láttam hogy itt többen írták hogy egy éjszaka alatt 40 % ot merült a telefonjuk , hát erre a problémára tudnám ajánlani a Wiui romot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110
éjszaka kemény 3% ot merült ( kb 8 óra alatt ) nekem
Egy hátránya van a kamera Szemcsés képet csinál remélem majd javítják[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
Valaki tudna pár szót írni erről??
v4 (JB) 2.12.21+http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110
Ki szeretném próbálni de azért pár infót szeretnék róla tudni ami fontos lehet.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni abban az ügyben hogy van a Googleplay és nem tudom hogy mi alapján dönti el hogy "mi nem indult el" a telon és mi igen úgy értem ami elindul azt felajánlja és ami nem azt ha keresem akkor nem adja ki de ha gépről nézem akkor kiírja hogy nem kompatibilis az eszközzel . és van erre egy megoldás amit még régebben az egyik koléga ajánlott hogy írak át 2 dolgot a Build.prop nevű fájlban . Nos egy meg is csináltam többféle névvel ( mert a MB526 kellet átírni meg hogy Motorola ) pl : Galaxy Nexus , samsung na árt átírtam és semmi nem történt próbátuk s2,s3 al is de nem változott mondtam jólvan akkor így marad később, felraktam a telómra a wiui romot ( 2.3.7 v2.12.27/28 ) és amikor kerestem dolgokat a googleplay-en akkor rengeteg uj app lett elérhető és nem értettem hogy miért mert a MB526 és motorola maradt a régi néven . és most hogy visszaraktam a gyárit ( a videozás és a fényképezés miatt) úgyanúgy megint nem elérhető
valakinek van valami ötlete hogy mi szerint osztályoz a googleplay?? -
Atlantisz48
őstag
Valaki tudna küldeni egy (Wiui) build.prop fájlt?? összehasonlításra kéne , sajnos nekem nincsen csak gyári van és összeszeretném a kettőt hasonlítani .
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok segitseget szeretnek attol kerni akinek gyari rootolt ROM van atelojan ,azzal kapcsolatban hogy milyen appokat fagyasztott mert en jelenleg 60 mb rammal Al nemsokaig huzom
-
Atlantisz48
őstag
Nálam is volt többször olyan hogy nem a saját töltőmmel töltöttem mert éppen nem volt nálam. PL : egy ilyen Alcatel telefon töltőjével de ez a telefon nem androidos volt , vga kamera stb . És hát 2 óra alatt 20%-ot ha töltött a Defy+ omon xD
-
Atlantisz48
őstag
Szia Fuzz új romjáról írsz majd tesztet ?? vagy már írtál?? csak mert kíváncsi lennék rá
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
sziasztok kène egy kis segitsèg :
gyári rom rootolt
a procit 1100 mhz re Állitottam es ha bebootol akkor nem azt irja hanem hogy.mèg mindig 1000 mhz pedig mentettem a beállitast
valami ötlet?? -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok valaki lenne olyan kedves és adna egy linket vagy leírná hogy hogyan kell telepíteni WR 2.1.1 -et mert nagyon sok jót hallottam róla és szeretném kipróbálni de nem tudom hogy kell telepíteni mert kicsit eltérő a többi romhoz képest. és nem tudom hogy is van ez . Előre is köszönöm ..... ja igen és hogy honnan tudnám letölteni és milyen + fájlokat kell leszedjek mellé ( +zippek )
Köszönöm -
Atlantisz48
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.