Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #2071 üzenetére
Nem lett buborékos, de maradt alatta 1-2 porszem. Egy tűvel újra felhúztam és a hegyével kiszedtem alóla. A nagy buborékot ki kell simogatni, az aprók meg eltűnnek 1-2 nap alatt.
Elvileg többször leszedhető, lemosható és újrarakható. Először nagyon poros maradt, utána a csap alá dugtam és úgy tettem rá vizesen.
-
oliverkiss32
aktív tag
Napok kérdése és megjön a flottától a Defy+-om.60.000-ért elég jó vétel szerintem, főleg ,hogy a flottás előfizetés anyámé ,de neki nem kellett új teló
Juppí!
-
Mentolka
senior tag
válasz
M_AND_Ms #2091 üzenetére
Van egy bevált felület, azt szeretném beállítani (pl. Cyanogen). Csak éppen, ami Samsung Galaxy3-on egyértelmű, az itt körülményes.
Ja, és nonszensz, hogy egy ekkora szolgáltató (Tmobil) magyarországi forgalmazásban NEM magyar nyelvű szoftverrel adja a zokost...[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Nagyon köszönöm a segítséget! Most megy rajta a magyar 236.
Amúgy erre gondoltam (ez csak defy-n menne?).
Most szemet vetettem a Wajk féle ROM-ra.
Amúgy a ROM-olásnál több helyen olvastam, hogy ajánlott kezdésnek a Froyo, és arra mehetnek a főzött ROM-ok.Akkor a jelenlegi 2.3.6 helyett be kéne szereznem a 2.2-t? -
Mentolka
senior tag
Nem vettem sértésnek! Igazság szerint, legalább 5-6 site-ot végignézegettem, mielőtt nekiláttam.A magyarítás tök egyszerű volt, aztán gondoltam rárakom a CM7.1.0-át, és onnantól kezdett rémálommá válni. Szóról-szóra azt tettem, amit az xda fórumban írnak, erre nesze...
A Galaxy3-ra már legalább 20 ROM-ot raktam fel, és nem volt vele gond.
-
nortol
senior tag
válasz
Mentolka #2078 üzenetére
Ezt 12 órával ezelött írtad: "Most vettem az okostelót,"
Szerintem rekordot töntöttél a "hogyan tegyük taccsra minnél hamarabb a telefont semmi tudással, minimális utánna olvasással" címü játékban.
Ha nem lennének Joe30-hoz hasonló hozzáértő és türelmes emberek, akkor dunát lehetne rekeszteni a téglásított, tönkretett defykből :-)
Ezt ne vedd sértésnek, inkább tanulságnak...
-
csaszi72
senior tag
Pár napja vettem én is.
Egyenlőre próbálgatom a gyári romot.
Angol nem vész.
Ez a voice command nagyon bejövős! -
Mentolka
senior tag
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Ez - "joe30-Motorola Defy+ Android 2.3.6 magyarítása" - mehet rá a gyári ROM-ra???
(vagy előtte fel kell tenni a 2.2-öt?) -
mistar
tag
Na szóval megküzdöttem. Nem volt egyszerű menet.
Hiába írta ki, hogy sikerült a ROOT-olás, nem ment a 2ndInit. (állandóan hibát jelzett) Így aztán nem akaródzott sikeredni a CMR-nek sem
Ekkorra már azt hittem a készüléknek is vége lassan ...(
)
Fogtam magam, megcsináltam a Joe30 mester által összefoglaltakat. Az viszont sikerült kompletten elsőre
Köszönöm a segítséget! -
kodak8
csendes tag
lehet hogy láma kérdés lesz az alábbi, de:
most akarok venni a telenornál defy+ -t, a honlapukon azt írják nincs benne magyar nyelv. de ez csak azt jelenti, hogy nincs magyar menü, ugye? magyar szókészlet ettől függetlenül lesz benne, tehát gépelés közben ismerni fogja a magyar szavakat és úgy javítja ki ha valamit elírok?
most egy desire-öm van, ez is ilyen, tehát nincs benne magyar menü de tudja a magyar szavakat.
-
Mec
aktív tag
válasz
p1ranha #2057 üzenetére
én Mamut-ban vettem a KFC előtti telefonosnál fóliát, nevére nem emlékszem, valami fekete-fehér csomagolás (talán MyScreen..), van benne egy matt és egy fényes, 1500Ft volt. A mattot ajánlotta, először azt raktam rá, de nagyon sokat rontott a kijelzőn, totál homály lett ezért levettem és a fényesre cseréltem át. Tökéletesen passzol, karcot nem láttam még rajta.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
2.3.6 Honnan érhető el,miben más mint a 2.3.5 ?
-
Joe30
csendes tag
válasz
bala6120 #2060 üzenetére
Szia!
Akkor javítom:
Root--> 2ndInit: CWM recovery--> Backup--> RSD lite használatával felrakom : joe30-Motorola Defy+ Android 2.3.6 magyarítása-->2ndInit ismét telepítése,(mivel a 2.3.6 le fogja szedni ha jól emlékszem)CWM recovery--> Restore--> 2ndInit: CWM recovery uninstall--> Unroot--> Így visszakaptam a gyári rendszert, ha jól sejtem.[ Szerkesztve ]
-
bala6120
senior tag
válasz
bala6120 #2055 üzenetére
Akkor megválaszolom magamnak, ha nem jó szóljatok:
Root--> 2ndInit: CWM recovery--> Backup--> RDS lite használatával felrakom : joe30-Motorola Defy+ Android 2.3.6 magyarítása--> CWM recovery--> Restore--> 2ndInit: CWM recovery uninstall--> Unroot--> Így visszakaptam a gyári rendszert, ha jól sejtem.
[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Most vettem az okostelót, 2.3.5-ös ROM (Build: 4.5.1-134_DFP-125)van rajta. Erre csak simán feltehetem a CM7.1.0-át? Már rootoltam, de hiába nyomkodom bekapcsoláskor a LE gombot, nem jön elő az AndroidMenu.
Mit kéne még tennem? -
p1ranha
csendes tag
Voltam ma a "gyorsbolt"-ban, a case-mate tok nagyon bejövős, komplettnek tűnik, de vettem utángyártott fóliát, ami irtózatosan rossz volt, mire feltettem tök karcos volt az egész ráadásul rá volt ragasztva egy fül, ami miatt ragacsos is lett. Ki is dobtam a kukába. Valaki tudna ajánlani olcsó fóliát, ami mondjuk könnyen feltehető és alig karcolódik?
-
L@ja
csendes tag
Kedves Plusszos Társaság!
szeretnék érdeklődni tud-e valamelyikőtök defy plusszos akksi eladóhelyet.
előre is köszi
L@ja[ Szerkesztve ]
-
bala6120
senior tag
T-Mobilos Defy+-t magyarítom, akkor mivel lehet a legegyszerűbben visszaállítani gyári állapotra, Motorola Software Update? A T-Mobilos is 2.3.6-os?
Köszi!
-
Mec
aktív tag
válasz
vbandit #1951 üzenetére
Én ezt a hangrögzítőt használom, egyszerű, mp3-ba rögzít-listáz, angol nyelvű:
[lHi-Q MP3 Recorder] -
nortol
senior tag
Wazze, te még nem rootoltad a telefont :-)
[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
Hidd el, hogy ha telepítetted a SndInitDefy_2.0.apk-t, majd a programon belül installáltad a clockworkmod-ot, akkor miközben bootol a telefon, egy ideig világít a kék led a telefonon a boot közben.
Na ekkor meg kell nyomni a hangerő gomb alsó felét és így belép a bootmenübe... -
nortol
senior tag
válasz
szabof1 #2035 üzenetére
Itt van egy topik, ahol lehet, hogy pont az 1.7-es verzió egyik random hibájáról beszélünk.
Mióta a 2.0-ás verzióval csináltam a CWM-et, azóta a hiba nem jelentkezett...
Le is kopogom! -
peetair
csendes tag
Sziasztok! Van olyan alkalmazás defy+-ra, ami a telefont álló helyzetben, de fejjel lefelé tartva a képernyőt 180 fokkal elforgatja? Jó lenne, mert zenehallgatáskor kényelmesebb lenne, hogy így "alulra" kerülne a fülhallgató csatlakozó dugója.
-
miskin9
csendes tag
Engem érdeke! Ez a típusú widget-kapcsoló formátum tetszik legjobban, de alapból csak 4 féle van feltelepítve. Szerintem szebb, mint a Widgetsoid-os kapcsolók.
Milyen néven kell keresnem a marketen?Bocsánat, már van válasz (nem volt időm végigolvasni a hozzászólásokat, mert rohannom kell, de ezeket a widgeteket fel akartam tenni.) Töröltem volna a hozzászólást, de csak szerkesztésre van lehetőségem. (?)
[ Szerkesztve ]
-
jazzkifli
tag
válasz
ambudriver #2029 üzenetére
Top Secret, nekem bevált
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel le lehet jelszavazni egy két mappát. Pl. a kamera képeket csak jelszóval lehessen megnyitni...vagy mindegy melyiket, amelyiket beállítom.
Kösz a válasz!
Üdv! -
nortol
senior tag
Én írtam, hogy sosem használtam töltőt, csak usb-t laptopon, ahol viszont bármikor feltölti a laptop 100%-ra az akkumulátort, vagyis a telefont.
Az, hogy "okítást" kapsz, az csakis azért volt, mert valaki vette a fáradtságot, hogy neked segítsen, de neked állt feljebb...
Sajnos ezekbe a dolgokba túl sok minden szólhat bele. Többek között a csatlakozó, a csatlakozó áramellátása, stb... USB 1.1, USB 2.0, stb...
Ami neked nem megy bizonyos körülmények között, az lehet, hogy másnak simán, mert nem ugyanazok a körülmények...
Amire Te egy extra rossz pontot adsz, arra én Én kénytelen vagyok egy extra plussz ponttal válaszolni, mert a laptop tökéletesen tölt usb-ről.
Ha pedig csak töltést akarok, és nem akarom, hogy közben csesztessenek a telefonon, repülő módba teszem...
-
Joe30
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #2015 üzenetére
Szia!
Erről regényt tudnák írni, én igazából sok ilyen boltból vásároltam "drága" készülékeket, nem is volt semmi probléma velük..(ezt most nem szeretném részletezni hogy milyeneket, jelentősége nincs)
Most utóbbi esetben, viszont volt (van) hiba a készülékkel. Meghibásodott, bár már vásárlástól számítva jelen volt a hiba, de reménykedtem hogy majd csak helyrejön. Nem javult meg magától.
Felhívtam a az xy gsm boltot, hogy mi a probléma vele, azt mondták adjam fel postán, és ha megérkezik megnézik.(természetesen megkérdeztem tőlük hogy az ünnepek alatt tudnak vele foglalkozni? A Válasz:IGEN) Feladtam futárszolgálattal másnapra ott volt a készülék.
3 nap múlva felhívtam őket, azt mondták leadták a szervizbe, de az csak Jan. 2. -án nyit.
Még ha nem hívtam volna fel őket hogy mikor tudják megnézni?
Rendben, gondoltam várok még egy pár napot, felhívtam őket ismét, felhívom; nincs kész a készülék, nem tudják mi van vele...
Na ekkor elszállt egy kissé az agyam elmagyaráztam neki hogy itt vagyok lassan 2 hete készülék nélkül, és nem tudnak róla semmit...
A Válaszuk hogy felhívják akkor a szervizt, és visszahívnak. 2 perc múlva csörög a telefon, megkérdezték alkatrészre vár a telefon, azon a napon már nem lesz kész, de másnapra igen és fel is adják. 2 nap elteltével semmi, felhívtam ismét, semmi hír róla...
jó mondom akkor kérném a üzletvezetőt, azt természetesen nem adja, mert ebben ő a kompetens...
Azt tudja tenni hogy felhívja ismét a szervizt, és majd visszahív, 2 óra eltelte semmi...felhívom, húúú nem tudta még felhívni őket, annyira elfoglalt volt....
De csörögni fog, megígéri...
Na csörgött is; sajnos még a szervizben sem tudják hogy mi lehet a baja, így további várakozás...
Ekkor kérdezem én milyen alkatrészre vártak? Ő azt nem tudja!!!!))
Hát itt tartunk most, hogy mi lesz belőle azt nem tudom, de innentől nagyon elgondolkodtató az ilyen boltokból vásárolható-e készülék bolti garanciával! (ilyen készülék, gyártói garanciával nem volt nekik)
A bolt nevét direkt nem írtam, de nem az általad említett volt!
Bocs hogy ilyen hosszú voltam! -
Rimbri
tag
Nincs valakinek eladó defy+ ?
-
AnTigy
tag
Szia
Látom ismét alkottál
Nekem tetszik!
De.... ha már lúd alapon ehhez egy 3, is dukálna, nevezetesen a csörög ÉS rezeg. Ha volna kedved ilyennel kiegésziteni úgy, hogy menjen stílusban és mérteben a többi eredeti - és az Általad készített mobil data - Defy+-os kapcsolókhoz, az nagyszerű lenne
Köszi előre is, ha megcsinálod !!!!!
Más: A kikapcsoló (hosszan nyomott power) power menüből nagyon hiányzik a Reboot és a (reboot into)Recovery funkció. Volna vki aki rácuppanna? Sajnos én kevés vagyok hozzá
-
balbekk12
tag
bocs,az amatőr kérdésért:
Motorola DEFY+ -ba hova kell felmásolni a *.apk fájlkoat?? és milyen progival??? -
oliverkiss32
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire lehet bízni a forgalmazói garanciákban (pl. nextel)? Melyik megbízható ezek közül a boltok közül? Hallottam olyat ,hogy ezek a boltok más régiókba szánt telefonokat szereznek meg ezért nem tudnak rá gyári garanciát adni.Szolgáltatóknál még elég drága az SE Ray, pedig nagyon bejön.
Ha ezt nem tudom biztonságos garanciával megvenni 70 ezer körül akkor Defy+-t veszek szerintem, mert az 70 ezer a szolgáltatóknál és független mindenhol.
Köszönöm!
Üdv.
Oli -
nortol
senior tag
Azért mehet el az "ahogyan írodba", mert neki máshogy viselkedik a telefonja?
Itt gyakorlatilag mindenki úgy jön ide, hogy van egy problémája, de hogy konkrétan milyen rom, stb van a telefonján, arról szinte senki sem értekezik.
A válaszadók is csak saját tapasztalatuk alapján próbálnak válaszolni láma kérdésekre, de az a köszönet, hogy menjenek a pi"sc"ába?Én a helyedben ezt átgondolnám, mert hamar válaszok nélkül fogsz maradni.
Én, ha lusta vagyok valamit hamar letesztelni, nem is reagálok inkább, de aki reagál, valószínüleg letesztelte és így válaszol valamire(ez a jobbik eset :-) )
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok kicserélték a telod,ce ez se tölt kikapcxolva USB röl,csak a fehér led vilàgit.
Melyik lednek kéne égni? Alapba hogy lépek recoverybe ? -
dunc
nagyúr
Kicserélték a telefont,és ez se tölt USB rõl. Fehér led villàgít,de nem jön be AZ aku jel,mint töltönél. Ha USB re van kötve kikapcsolva melyik lednek kéne vilàgitani ?
Alapba,hogy lépek recoverybe ? -
szabof1
őstag
Itt (a 2. lépésnél) megtalálod részletesen képekkel: Biztonsági mentés készítése az aktuális ROM-ról Motorola Defy telefonon
-
nortol
senior tag
-
nortol
senior tag
Jelenleg csak itt található meg, de szépen leírja a mentés hogyanját is a megfelelő helyen: http://sesmart.hu/phpBB/viewtopic.php?f=77&t=4161
"válasszuk a "+Recovery-->" opciót majd ezen belül "[custom Recovery]"
Most bent vagyunk a ClockworkMod Recovery-ben!
Válasszuk ki a "-backup and restore" ezen belül "-Backup"-ot
Ez eltarthat pár percig, így lesz a mostani állapotról egy teljes mentés, amivel bármikor visszaállíthatjuk a telefont a magyarítás előtti állapotra! (ez megtalálható az sd kártyán clockworkmod\backup\ mappában, ha le szeretnénk menteni a sz.gépre)
Ha ez megvan megjelenik a "Backup complete", és visszaáll recovery főmenüjébe."Köszönhetitek Joe30-nak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Ukrajnai háború
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112