Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
válasz Bálnaborjú #1626 üzenetére
1. Az üvegrepedésről eddig ebben a fórumban kb 2-3 alkalommal számoltak be. Véleményem szerint nem típushiba. A rossz összeszerelés miatt ilyen előfordulhat, vagy ha feszegetik a stapabíróság határait. De úgy gondolom az általános összeszerelési minőségre nem lehet panasz.
2.Wifi problémáim nem voltak, ha gyenge a jel (egy egységet mutat csak), és jópár fal van köztem és a router között akkor előfordult hogy ledobott, de azonnal visszacsatlakozott. A router közelében személy szerint ilyen problémám soha nem volt. (asus, tp-link típusokkal próbálva, bár a tp-link re sok panasz volt ebben a fórumban már..).
3. VGA (640*480)/24 fps
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
Ha valakinek van tapasztalata arról, hogy mely felesleges gyári appok fogják vissza legjobban a telót, amik jelentéktelenek (kigyomlálhatók) akkor légyszi írjátok már meg!
Tegnap az androidos tippeket, a hírolvasós progit , meg azt a 7music nevűt leszedtem, és kb 60 megával több memóriám van általánosságan.. 170 körül mozog alapjáraton.
Előre is köszi a tippeket.
-
RJocó
tag
Időközben találtam egyet a fagyasztásra:
Antek Apps manager, ezzel megoldható a fagyasztás ingyenesen! Jó kis app.
-
RJocó
tag
Hát nekem megjelent egy superuser nevezetű ikon az appok között, bár olvastam, hogy volt olyan is hogy attól még hogy az ottvan nem tuti hogy rootolva van a teló.
vagy: [link]
Vagy tedd fel a titanium b-t. Ha az elindul akkor sztm tuti.
Lehet van egyszerűb módja is megnézni, de annyira még én se értek hozzá, csak egy lelkes kezdő vagyok. -
RJocó
tag
válasz oliverkiss32 #1756 üzenetére
Jó ezért nem kell ennyire ellenségesnek lenni, valamikor elkell kezdeni mindenkinek!
Viszont ami igaz az igaz, hogy ami nem ide vág téma azzal kapcsolatban más kapcsolódó fórumokon kell kérdezni... -
-
RJocó
tag
válasz Sweet Lou 6 #2365 üzenetére
Azzal vigyázz,úgy hallottam összeakad a telefonkönyvvel, és valami zűrt csinál a kontaktokkal. De jah csak rootolt telón, próbáld ki hogy kifagyasztod csak, sztm semmiképpen ne töröld. max ha nem okoz gubancot!
De én is azt csin mint az előttem szóló, leszedtem a widgetet, és a market-os progit használom.
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
sziasztok! tudtok ajánlani valami jó kis autós tartót? van kifejezetten defykhez való? vagy csak ilyen univerzális cuccok?? (navigáció használatra kellene)
idõközben találtam, de sztm marha drága, bár van hozzá töltő is..
www.argep.hu/trend/MOTO/Motorola-defy-autos.html[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz szilvalekvár #2851 üzenetére
megnyugtatlak az összes angol ha ez zavaró, és szeretnél magyar nyelvet akkor olvass vissza kicsit, vagy nortol oldalára kukkants fel
vagy: [link]
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz szilvalekvár #2857 üzenetére
Jó értem én, de az alkalmazások többsége amit majd letöltesz úgyis angol lesz..meg a beállításokat az ember nem babrálja egész nap, hogy esetleg legyen olyan dolog amit nem tudsz, egyszer kell csak megtanulni utánna már nincsen gond vele. Esetleg alternatív megoldás a more local 2 nevezetű program, ami a gyári navigációd, meg a többi google-s cuccokat magyarítja...Illetve ha teszel fel egy alkalmazást akkor ha elérhető automatice magyarra állítja, plus market is magyar lesz, magyar hozzászólásokkal elsősorban
-
RJocó
tag
Sziasztok!
A proci órajelének változtatására milyen mód van? A SetVsel nekem nem megy mivel a program indításakor, újraindul a teló..
(Rootolt, gyári 2.3.5 )[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
telepítettem a 2ndInit et, és a telepítés befejeztével elkezdett világítani állandóan a kis zöld led fent, ez normális, hogyan tudom kikapcsolni?
Újraindítás után már nem világít...megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
Tudtok ajánlani megbízható 8GB-os micro sd kártyát? Én ilyenre gondoltam, nemtudom, hogy jó lenne e: Kingston 8Gb MicroSDHC memóriakártya (Class10)
Használ e valaki hasonlót?
És még egy kérdés: ha kiakarom cserélni akkor elvileg csak át kell másolni mindent a régiről az új kártyára igaz? -
RJocó
tag
válasz kótyagos42 #4923 üzenetére
Köszi szépen! Esetleg még annyit, hogy te milyen áron vetted? Meg milyen sebességet tud? ( class menni? )
-
RJocó
tag
Mivel a proci állításakor, sok feszültség értéket lentebb vettem, vagy hagytam alapbeállításon ( biztonságos határokon belül), ezèrt a sebesség növekedés mellett nekem tovább bírja az aksi..am ez annyit tesz, hogy: játèk minden nap (fél óra kb l), net wifivel, egy kicsit mobilnettel..meg beszélgetés, napi fél óra kb.. ìgy két nap( reggel leveszem a töltőről, másnap este teszem vissza 15 % körül) a proci állítgatása előtt ez másfél nap volt..
-
RJocó
tag
A gyártó csak azt mondja hogy megfelelne neki...hivatalosan nem volt bevizsgálva úgy tudom...éppen ezért nem látod a dobozon és a leírásban sem sehol..csak marketing szöveg. Aki strapatelefont akar az vesz egy sonim-ot pl :-) sztm a defy re éppen annyira kell vigyázni mint bármelyik másik okostelóra..a karcállóság minden új telónál már megvan..annyit tud a defy többet hogy eldugaszolták a csatlakozóit, meg megoldották hogy a mikrofon meg a hangszórók vìzhatlanok legyenek. Viszont mindenkinek csak ajánlani tudom aki kétkedve nézi a telót. Király kis készülék, hamar megszerettem :-)
-
RJocó
tag
válasz 1NST1G8R #5758 üzenetére
Ha a két kis fehér nyílszerű izére gondolsz akkor: az akkor jön elő mikor bekapcsolod a wifit, és lehet utánba ott is marad..de a lényeg az hogy lehúzod az állapitsávot fentről és bezárid az ottlévő connection mediashare izét..vagy valami hasonló a neve. Ha nem erre gondoltál akkor ötletem sincsen hogy mi lehet az.
-
RJocó
tag
Valaki feltette már a legfrissebb márciusi cm7-et? Van valakinek taoasztalata esetleg vele? S még annyi, hogy melyuk szerintetek most a legjobb cm amit rátehetnék? A hétvégén vagy holnap elszánom magam és ráteszem a kicsikére valamelyiket..
Előre is köszi! Jó pihenést a hosszú hétvégén motofanok:-) -
RJocó
tag
válasz majorosgabor #5788 üzenetére
Köszi szépen:-)
Más: a mai aksikat már nem kell 16órán át tölteni. Tölthetitek, de nem lesz jobb, már nem az technológia, mint régen volt. -
RJocó
tag
cm-ek nél mik azok a .md5sum végződésű fájlok? nem csak a zip kell a telepítéshez? (lehet hülye kérdés volt..bocsi érte cm-ben nem vagyok otthon)
-
RJocó
tag
válasz mediumgecso #5850 üzenetére
Kíváncsian várom a tapasztalatokat!
-
RJocó
tag
válasz mediumgecso #5856 üzenetére
melyik cm7 re térsz vissza? melyik verzióra? Az általad linkelt oldalon a legfrissebbre? Vagy valami más verzióra?
-
RJocó
tag
Arra gondoltam, hogy a március 16-it teszem fel rá..Elvileg abba benne van a gapps is meg a camera plusz aksi fix is. ha jól tudom .. S szabof1 leírása alapján tenném fel. Elvileg a menete ugyan az. Úgytudom neked is cm7 van fent Nortol. Azzal megvagy elégedve? Stabil? Hozza azt a +-t amit vártál tőle?
Időközen olvastam a hozzászólásod végét köszi
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
Köszi Hát akkor csak bepróbálkozok , szabof1 féle fixekkel, egy gapps csomaggal, plusz a márc 16-i cm7 el. Ha nem lesz gapps se fix benne akkor elvileg minden gond nélkül telepíthetem későb is ugye?
még annyi, hogy ha nem megy valamiért és vissza kell térni akkor azt hogyan tudom? A mentést visszaállítani..
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
A battery fix úgy működik hogy 90% körül a teló kiírja hogy feltöltve, és nem jelzi hogy töltődne, de annak ellenére felmegy 100%-ig, vagy úgy mint normál eseten nem áll meg és mint a gyári elmegy 100% ig??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest