Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate0314
aktív tag
hi.
Ezek tényleg bírják! mivel a vizet sem engedi be ebből következik hogy a port se. Természetesen a hangszórónál meg a lyukaknál összegyűlhet, de nem jut be! ki kell fújni és kész!
Ha egy kicsit is bátor vagy simán meg lehet oldani a magyar nyelvet!
A fényképezőtöl ne félj! (ha egy ájfonon is így van megoldva és nincs panasz akkor neked se lesz) + végső esetben akár a hangerőgombot is ki lehet nevezni exponáló gombnak...
-
YAS-dude
őstag
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy por biztosan nem megy bele, viszont a hangszóró lyuk be tud koszolódni. Fújni szerintem nem szabad, mert az a hangszórómembránt is biztos nagyon megnyúzza, én finomabb sörtéjű kis kefével (fogkefe akár) szoktam kipucolni. Vagy ki is lehet mosni belőle
Magyarítást lehet rá rakni, itt valahol (gondolom az 1.hsz) megtalálod a hogyanját.Vannak olyan kamera alkalmazások (pro capture pl.) amikben be lehet állítani, hogy a hangerő gombokkal fókuszáljon és exponáljon a fénykép készítésekor.
-
bepken
veterán
még annyit megjegyeznék, hogy van lehetőség ilyen olyan kamera app segítségével, erre a célre "kinevezni" fizikai gombot (jelen esetben ez vagy hangerő fel vagy hangerő le...)
de nem sok értelmét látom, hiszen míg egy dedikált kamera gomb exponálás céljából "fokozatosan" nyomható be, ezek "sima" nyomógombok. így tehát null funkcióval rendelkeznek ilyen szempontból.de ez persze mit sem változtat a tényen, hogy abszolút használható a kamera a képernyőt tapizva is.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepe79
addikt
MB526 (Defy+) erősebb procival szerelt (1GHz), ha jól tudom nagyobb a beépített (programoknak rendelkezésre álló) tárterület is, nagyobb az akksi, és gyárilag újabb Androidokkal szerelt. Ezeken kívül lényeges különbség nem nagyon jut eszembe.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Beléptem a csapatba sikerült egy tipp top példányt kifognom,kaptam hozzá 2db tokot,2db fóliát meg ami hozzá való gyárilag.Teljesen gyári a cucc az op.rendszer is, fél éves,de még van rá másfél év gari.
Sokkal kellemesebb a kezelése mint amire számítottam,a quertyvel még vannak gondjaim sokszor mellényomok ill a névjegyek görgetése is szokatlan még,de majd ráérzek.
Fólia felrakásánál mire ügyeljek ?-mert most csupasz a kijelző az eladó leszedte az övét hogy lássam nincs csalafintaság.Simán rátapasztom vagy vizezni kell egy picit?
Szóval köszi az eddigi segítséget mindenkinek! -
addikt
Vizezni?!?! Megőrültél? Egy bankkártyával óvatosan apránként kell rávasalni, hogy ne legyen alatta légbuborék. Bár, ha rám hallgatsz, nem teszel rá semmit, mivel nincs pereme a kijelzőnek, úgyis felpöndörödik.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Hát elsőre én is elpusztítottam 1-2 fóliát, de utána már lazán ment. Visszahajtod a hordozó papírt, hogy kilógjon a fólia, aztán mm pontosan és derékszögben a kijelző elejére kell illeszteni. Utána műa. kártyával kivasalni. Macerás, de GSM boltban szvsz kiröhögnének, ha ezzel állítanál be. De mindez az előző telómon volt, erre nem raktam semmit. Ha a fólia takarja a fényérzékelőt, az ugyanis okozhat problémákat.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
bepken
veterán
nem bezavart, hanem "USB Mass Storage" állapotban csatlakoztattad a géphez. ilyenkor a telefon nem látja a kártyát, nyílván mivel a számítógép használja, mint háttértár
egyébként, ha SD kártyán lévő hangfájlt állítasz be csengőhangnak, akkor ahelyett ilyen esetben (mármint, ha a pc használja a kártyát) az alapértelmezett csengőhang fog megszólalni. csak azért írom, mert ettől is sokan meg szoktak ijedni
szerk: páran megelőztek
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
semmi baj! itt mi mindenre fel vagyunk készülve
pete_21! CM-et szeretnél frissíteni? ha igen, akkor CWM-ben wipe cache > flash zip (a friss CM zip) > wipe cache > wipe dalvik cache. és kész is, indíthatod újra
ko_is! szerintem épp ezért nem is foglalkozik vele egyik CM fejlesztő sem nekem legjobban megpakolva, felesleges appokkal is 800 mega körül volt a belső
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
tehát ezt úgy érted, hogy semmit se mókoltál vele? még root sincs?
esetleg vedd elő sorban, miket telepítettél az utóbbi időben, kicsi az esélye, hogy ilyen a gond, de hátha...
ja igen! az állapotsávban nem volt véletlenül egy kérdőjeles háromszög?
-
bepken
veterán
bootmenüben mit szeretnél csinálni???? gyárival azt hiszem csak frissíteni lehet, de szerintem ne nagyon matass arra fele
szerintem felesleges rögtön szervizbe vinni...gyári visszaállítást még mindenképpen megpróbálnám.
piros jelecske? és pontosan mit ábrázol? így nem tudok segíteni..
-
bepken
veterán
ja én úgy értelmeztem, hogy még tudsz mászkálni a telefonban, csak "NO SIGNAL" felirat fogad. ettől pedig még nyugodtan tudtál volna nyomni egy gyári visszaállítást menüből.
nincs ötletem, mitől jöhetett ez elő Nálad...de még akár aksi hiba is lehetséges. ha jól tudom ez az automatikus bekapcsolás olyankor történik, amikor bekapcsolt állapotban lett kikapva az aksi (nálam legalábbis ilyenkor történt meg), de nem akarok hülyeséget mondani.
az a kis ikon amit említettél, valószínűleg ilyen volt: [link], ez nem más, mint a "csak segélyhívás" jelző ikonja.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
dh66e
veterán
No megvan a telefon,de okosabb nem lettem.
Üsz srác két napja dolgozott ott ezért annyit tudott elmondani amit a gari papírra ráírt a szervizes:sw
Tehát szoftverezték a telefont,de hogy mitől zavarodott meg arról halvány lila gőzöm sincs,tájékoztatás meg zéró.
Most egy kicsit elbizonytalanodtam hogy merjek e belevágni a rootolásba és a cf telepítésbe,mert ha nem gyári sw-el vittem volna be akkor mi a helyzet -
bepken
veterán
szerintem a Te esetedbe is megoldható lett volna a dolog, úgy emlékszem azt írtad, hogy túl jutottál a M logón. ha ez megtörtént, majdnem biztos, hogy lehetett volna mókolni vele, ergó egy esetleges rootolás után simán vissza lett volna pakolva a gyári sbf.
egyébként minden okés? rendben van a készülék? aksihoz nem is nyúltak akkor?
-
szabof1
őstag
Gyorshívó funkció...
Rom függő. Valószínűleg a gyárin nics. Én marketes alkalmazást használok rá. Egy tapizósat (Quick Dial) és egy hangvezérlőset (Voice Speed Dial). Van elég sok hasonló program, ingyenes is. -
M_AND_Ms
veterán
Nem tudom mit szeretnél pontosan, de a kedvenc kontakjaidat widget-ként ki tudod rakni a képernyőre a kívánt funkciókkal (tárcsázás, sms, stb)
A Motorola Widgets-ből a Contact quick task-ot kell kiválasztani.Így pl barátnőd hívásához elég csak a home képernyőn a widget-re bökni.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
De hát ez (mármint a quick contact widget) pont az, amit keresel! Nyomod (röviden) az ikont, és már hívja is! Ez a legegyszerűbb módja, mi lehetne ennél egyszerűbb? Ez a módszer nem az "ez is jó" kategória, hanem hajszálpontosan az, amit keresel. Ez maga a megtestesült gyorshívás. Ráadásul még okosabb is és többet is tud egy ilyen quick contact, mint a "hagyományos telók" gombja.
(#10161) dh66e: Na látom, amíg írtam, közben te is elismerőbbé váltál a módszer iránt.
[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
Ha mindent jól csinálsz, akkor nem vész el semmi. Tényleg elég részletes a leírás, szóval nem sok esély van rá, de ha mégis elrontasz valamit, és amiatt újrakell rakni az egész telót, akkor viszont minden elveszik, szóval amit tudsz, szerintem ments le a biztonság kedvéért.
-
RJocó
tag
-
dh66e
veterán
Egy kis help kéne már a vége fele járok a magyarításnak,de....
Hol kell bekapcsolni az usb debuggingot?
Valaki szánjon meg.
itt tartok:
"2. Custom Recovery telepítése!
Töltsük le az alábbi linkről és telepítsük a SndInitDefy_2.0.apk filet! Telepítés, másoljuk fel a m.kártyára SndInitDefy_2.0.apk filet, majd fájlkezelő (Files) segítségévle keressük meg és telepítsük!
http://data.hu/get/4621514/SndInitDefy_2.0.apk vagy http://motoroladefyall.info/motorola/SndInitDefy_2.0.apk
Telepítés befejeztével nyissuk meg!
A telefonnak élő internet kapcsolat kell!
-Válasszuk a programban az "Install 2ndInit Recovery"-t
-Válasszuk az "1.0.7 (Latest version)
Elindul letöltés és telepítés, telepítés közben a superuser program többször engedélyt kér, ezt természetesen engedélyezzük! (az USB debugging-nak be kell hogy kapcsolva legyen)" -
Bjørgersson
félisten
Settings\Applications\Development\USB Debugging
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Icetee
aktív tag
Az a gond hogy elég sok mentett adatom van a telefonon, amit nem szeretném ha elveszne. A legtöbb egy programon belül van, amit nem hiszem hogy le lehetne menteni, így lehet akkor nem foglalkozok vele, nagy ritkán használtam csak a GPS-t, de néha azért jó (lenne) hogy van benne.
-
dh66e
veterán
Választ nem kaptam így magad uram....
Feltettem a quarx féle cuccot szabof1 leírása alapján (nekem csak az ad támpontot)de 20 perce piros led és fekete háttér.Valamit nem jól csináltam az már tuti lehet átugrottam egy fejezetet mert gapps zippet - most olvasom -hogy fel kell rakni hozzá(??? )ill az update fájlt egy időben telepítsem a cmx zip fájlal vagy annál újra el kell játszani az egész folyamatot?
Ha valaki megszánna....szerk:
akksit kivettem most pörög a cyanogen mod karikája.
várom a csodát.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
szia!
nem tudom mire gondolsz rég olvastam azt a leírást. viszont ami a lényeg, új romot telepítésekor 2 lehetőség van. vagy egy adott fejlesztő régebbi romjáról váltasz egy frissebbre, ilyenkor az eljárás recoveryben wipe cache - wipe dalvik cache - install zip from sd card ( - wipe cache, dalvik). illetve van a tiszta telepítés, ami azt jelenti hogy teljesen előről kezdjük a telepítést. ilyenkor wipe data/factory resettel kezdődik a telepítés, továbbiakban a menete ugyanaz. ezt más főverziójú android rendszerek telepítése, valamint különböző romfőzők közötti váltáskor használjuk.
igaz most quarx-quarx váltás történik de jelentős változás történik a rendszerben ezért ajánlott tiszta telepítéssel felrakni. én is úgy fogom.
am erre valaki? (#18464) jr1994
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
bepken
veterán
nem tettem repülőbe (nekem az előző verziónál se volt rá szükség, egyszerűen kikapcsoltam a kijelzőt 2 percig és magához tért) - itt viszont most bekapcsolom és elég gyorsan magához is tér, mindenféle akciózás nélkül. ami szerintem tök jó
OC sikerült, a szokásos 1100Mhz-n ketyeg most is. governor-hoz nem nyúltam, az alap boosted van beállítva.
antutu-ban a 2D/3D eredmény eszméletlenül magas! (gondolom új driver) - szóval ezzel is elégedett vagyoka korábban említett hw-gomb világítás probléma nálam nem jelentkezett, tökéletesen mászik fel-le a fényerő, ahogy CM7-nél megszokhattuk.
(#18482) fil: lusta voltam még utána olvasni, hogy mik is ezek az okosságok... én egyenlőre nem babrálom, várom az infókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest