Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter077
aktív tag
válasz
killzone1987 #21597 üzenetére
Az újakat is le lehet formázni ext3-ra CWM-ben, csak a data partíciót "bántja", a romot nem.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Tejes Pite #21595 üzenetére
Köszi Tejespite!
Remélem ez lessz az a dátumú QCMX,amelyikre annó azt mondtam,hogy az összes közül a legjobb!
Jut eszembe,Quarx valamelyik letöltőoldalán,ahol appokat is lehet leszedni,van köztük egy CMX rom.
az a kérdésem,h az miért van külön?
Az az ext3-asok közül a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
killzone1987 #21591 üzenetére
11.18-as nálam sokáig fent volt, szerintem az jó.
-
peter077
aktív tag
válasz
trickymoon #21589 üzenetére
xda-sok szerint megy QCMX-en is, a napokban adok neki egy esélyt.
Van még itt más is: [MOD][CWM] Brainmaster's Tweaks for Android 4+ - Memfree tweak & BM Seeder Tweak
Hajrá, lehet tesztelni. -
hj.jani95
aktív tag
válasz
killzone1987 #21591 üzenetére
Ez a Modern Combat 3. Néztem videókat a YT-on és ott tök normálisan ment, nálam pedig az emberek ilyen eldeformált, anorexiás alakok voltak. Lehet azért mert torrentről szedtem le. Ki tudja... szerintem a gameloft nem ilyen játékokat csinál...
-
killzone1987
senior tag
válasz
hj.jani95 #21584 üzenetére
Ez milyen game?
Döfin megy?
Megtudja mondani valaki,h EXT 3-as QUARX CMX-énél melyik rom,ami úgymond nagyon jó volt,kamera,videó szép képet,vidit csinált (nem pixeleset,és a vidi nem akadozott)nem zabálta az akkut,nem indulgatott újra a teló.
Nekem úgy rémlik,h nem a legutolsó,vagyis a 24-i volt,hanem valamelyik előttelevő,vagy nem?! -
trickymoon
aktív tag
válasz
pete_21 #21587 üzenetére
[GSam Battery Monitor]-t tudom erre ajánlani.
-
trickymoon
aktív tag
Hali, kaptam UpdateMe-re frissítést tegnap, és ez volt benne:
Seeder - entropy generator to provide significant lag reduction
Nálam smooth-abbak az átmenetek, fagyás, reboot nem volt, próbáljátok ki.
-
pete_21
addikt
Battery Monitor Widget Pro-ban meg tudjátok mondani, hogy kell alkalmazásra lebontva megnézni, hogy mi (esetleg mikor) mennyire szívta az akksit?
Köszi! -
hj.jani95
aktív tag
válasz
belavagyokbp #21553 üzenetére
Neked nem vékony az emberek lába? Olyan mintha lap lába lenne (csak egy kicsit vastagabb). Vagy csak bálam van ez?
[ Szerkesztve ]
-
szagabor
tag
Quarx 12.30-i rom telepítés óta telefonbeszélgetés befejezése után rendszeresen lefagy a telefon program és ujra PIN-t kér ! Járt így valaki más is ?
-
szepsuti
aktív tag
Srácok!
Nagy bajban vagyok. Pár napja telepítettem a legfrissebb wiuit(2.12.28) működött is minden flottul egészen a mai napig. Hibajelenség: Nem csatlakozik fel a hálózatra, nincs semmi térerő. Visszatettem az eggyel korábbit, hátha a rom a ludas. De nem. Átraktam másik telefonba a sim kártyát, nincs letiltva a sim, ott működött. Volt minden chache ürítés factory reset, de semmi sem segített. Tanácstalan vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
tibibi
őstag
-
mate0314
aktív tag
cm 12.30 van a mobilomon és nem tudja a mobil hogy hány %-on van az akku, ha töltőre dugom, azt írja azonnal hogy feltöltve. Töröltem battery statot de nem változott. ötlet?
-
Kösz, de ez nálam nem működik (csak behozza külön-külön a hangerő és a kikapcsolás dialog boxot). Akkor marad a szétszerelés.
Azért ez egy design flaw-nak tűnik, mármint, hogy egy légmentesre lezárt eszközből rutinszerűen ki kell szedni az aksit (akár vizes/poros környezetben is), rakhattak volna rá egy reset gombot (mint néhány kiszedhetetlen aksis eszközön van.)
-
bepken
veterán
válasz
belavagyokbp #21570 üzenetére
az mondjuk már valami
de egyébként van egy olyan érzésem, hogy csak rosszul optimalizálták a tablet verziót...szépen le kell ilyenkor húzni az értékelést, arra szokott válasz érkezni (értsd: frissítés)
ja és állítólag a vásárlástól számított x percen belüli törléssel egy időben a pénzt is visszakapod. (valahol olvastam, nem röhögni, ha hülyeség!
)
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Dark Archon #21569 üzenetére
Ngayon jó hogy ezt leírtad, de nem is erről volt szó...
-
válasz
Tejes Pite #21566 üzenetére
Nekem is ezt írja ki, pedig "Pannonos", de mint tudjuk, ez a telefon minden szolgáltatónál független.
-
bepken
veterán
válasz
belavagyokbp #21556 üzenetére
akkor viszont nem értem...
nem lehet, hogy mókoltál valamit a build.prop-ban?
-
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
belavagyokbp #21553 üzenetére
Köszi a 'megoldást'. Megnézem
-
PHenis
senior tag
válasz
I3ence #21552 üzenetére
Aha. Érdekes jelenség, dolgoztam már telefongyártás közelében, de ilyen megoldással még nem találkoztam. Szerintem csak simán tönkrement valami a beázástól és ezért világít. Én nem gondolnám, hogy szándékos. Elképzelhetőnek tartom, hogy egy szétszedés, szárítás, takarítás után megjavulna...
De hogy a lényegre ugorjak, szerintem egy ilyen művelet után én megpróbálnám a garit...
[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
hj.jani95 #21551 üzenetére
Nekem megy. Gondolom a gameloft lógó után kilép, ugye?
Megoldás: Állítsd át a telefon nyelvét angolra, indítsd el a játékot. Ezután lépj ki, állítsd vissza magyarra a nyelvet, és elvileg működni fog rendesen.
(#21552) I3ence: Azt nem a viber csinálja? Ha letörlöd, elvileg abbamarad... (legalábbis ha az okozza).
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Valakinek van olyan akinek megy a modern combat 3?
-
PHenis
senior tag
-
-
I3ence
tag
1 eve hasznalok CM romokat, de tavaly tavasszal vizet kapott a telefon, piros led kivillant, igy gari ugrott. Kb. nyaron eghetett ki a bal szelso ikonom, mint nalad, szeptember kornyeken a keresos, jobbszelso. Utana par hettel mar csak a haziko vilagitott, ugy gondoltam, akkor mar ugyis majd' 1 eve hasznalom a telefont, kikapcsolom a vilagitast, tudom hol vannak a gombok.
Most decemberben, mikor uj CM10-et telepitettem, ugye bootnal mukodott meg a feny es oriasi meglepetesemre a 2 szelso gomb vilagitott (ami jo fel eve "meghalt"?), a ket kozepso pedig sotet maradt. Fogalmam nincs mi okozhatja, de szervizben javitjak ha jol tudom
-
tibibi
őstag
Ti,hogy szoktátok felrakni az újabb qcmx romot kell valami wipe vagy simán mehet az elözőre?
20121230.211522 van most rajta.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz
adidas4death #21539 üzenetére
Még 1 dolog! Ha használtan veszed főzött rommal, nézd meg, hogy MB526 (Defy+), van-e ráírva a telefonra az akksi alatt, előfordult, hogy sima Defy-re (MB525) BL7-es Defy+ gyári romot tettek fel figyelmetlenségből , majd eladták custom kerneles rommal, csak "elfelejtettek" erről szólni.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Dark Archon #21536 üzenetére
Nem a 720p miatt, ezt csak olvastam róla, hogy tudja a 720p-t és ezért kérdeztem rá ennyi.
Egyszerűen csak tetszik a telefon ezért.
meg hogy lehet azért vele is ROM-ot cserélgetni szépen, ez is szempont azért mert HD2-m is van és azzal is el lehet lenni ilyen téren -
hj.jani95
aktív tag
Èszrevette valaki hogy eddig G.Playen az NFS Most wanted kompatibilis volt, most meg, meg se talàlja a Play. Mièrt? CMX-et hasznàlok
-
válasz
adidas4death #21531 üzenetére
Gyárilag nem tudja a 720p-t és, ha élesítve van, akkor sem lesz nagy élmény. Szóval, ha ez neked fontos, másik telefont veszel.
-
Sziasztok, van arra mód, hogy egy "kifagyott" Defy+-t akkumulátor kivétel nélkül újra lehessen indítani? (Általában olyankor fagy ki, amikor a szétszerelés problematikus, pl. tömegközlekedési eszközön.
) Eredeti (gyári) rom.
(Valójában nem is fagy ki csak kiírja, hogy 100%-ra van kihajtva a processzor (ill. csiga lassú lesz), de ekkor már hiába irtom ki az összes alkalmazást, nem segít. Akár shutdown is indítható, de 20 perc alatt sem állt le legutóbb...)
-
bepken
veterán
válasz
bepken #21520 üzenetére
itt van tehát a nemrég egy Kolléga által "linkelt" CM7 jordan_plus verziója: cm-7-20130101-NIGHTLY-jordan_plus-signed.zip
ezúton kérem a Kollégát, hogy használja bátran a link funkciót (vagy legalább másoljon be egy linket a szöveg mezőbe)
-
peter077
aktív tag
válasz
adidas4death #21531 üzenetére
Tudja a 720p-t.
Az akksit nézd meg, az élén van egy indikátor matrica, a beázást jelzi, alapállapotban fehér alapon piros x-el van tele, beázás esetén elszíneződik az egész pirosra.
Előfordulhat még: hangszóró recsegés, alsó LED gombsoron valamelyik kiégett, az oldalsó rögzítő csavaroknál repedés, oldalsó/felső nyílás takarók sérültek. -
adidas4death
aktív tag
válasz
peter077 #21529 üzenetére
Akkor végülis megéri a Defy+-t választani mert az tutira tudja a 720p-t? Azt olvastam hogy a BAYER lencsések tudják, vagy nem?
Van/vannak esetleg intő jelek vagy dolgok amire oda kell figyelni vásárlásnál/előtte? (gondolok itt valami tipushibára, vagy a gari meglétére/volt-e már javitva vagy bármi másra )
Rendben, elnézést[ Szerkesztve ]
-
netseft
aktív tag
válasz
Dark Archon #21499 üzenetére
Jól érted. Már hogyne létezne, hónapok óta belekerült a magyar nyelv is.
-
peter077
aktív tag
válasz
adidas4death #21526 üzenetére
A proci és a chipset teljesen ugyanaz ( TI OMAP 3630), POWERVR (3D) grafikus gyorsítóval szerelve, csak az órajel különbözik, ill. a Defy-t két fajta kamera lencsével szerelték ( SOC és BAYER), a Defy+-ban BAYER modulos lencse van, ill. az akku kapacitását növelték a Defy+-ban.
Tehát röviden: a két telefon órajelben (800/1000MHz), akksiban különbözik és kamerában különbözhet.
Elég, ha az egyik topikban teszed fel a kérdést. -
-
Sziasztok!
Ez ismert jelenség?
Szervíz?
Bolti gari esetén mi a legjobb eljárás?[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tervezem egy Defy/Defy+ vásárlását, de előtte érdeklődnék hogy mennyivel tud többet a defy+ igen tudom más proci meg 200Mhz+ de ez olyan nagy különbség lenne, hogy megérje azt választani?
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a GPU ami bennük van, adreno szinten kb. hol van? melyikkel van egy szinten/veri oda?
Előre is köszönöm.
Üdv.: adidas4death
-
törölt tag
Üdv! egy kis segítség annak aki használni szeretné az eldugott fm rádiót a telójában...innen letölthető egy app amivel közvetlenül elérhető és állomást is tud tárolni :
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10390394&postcount=1
FMRadio_fixed.apk-t töltsétek le, csak az megy rendesen. TESZTELTEM! -
domedee
senior tag
Sziasztok, már régen próbáltam segítséget kérni de senkinek nem volt ötlete a következőre:
Próbálom felrakni a WIUI-t WIUI.
Viszont mindig ezt kapom:E: Can't make /tmp/update_binaryNulláról sbf flash, root, 2ndInit 1.4.2, 2x reboot, wipe data/cache..., install zip és kapom a hibaüzit.
Megoldás?
-
törölt tag
-
bepken
veterán
a CM7 miféle helyen lelhető fel? és biztos, hogy Defy+ topicba való?
SzalaiG! ezt a kérdéskört sajnos egyikünk se fogja megválaszolni....időről időre vannak sláger modellek, nyilván a Defy is közéjük tartozik.
viszont tény, hogy egyetlen cikk se jelent meg (még) arról, hogy a Motorola szándékozik e gyarapítani ezt a családot (vagy bármelyiket itt Magyarországon....)szerintem lesz még ilyen karakterrel rendelkező készülék, de nem biztos, hogy a Moto kezei alól fog kikerülni. illetve az se, hogy ilyen ár-érték aránnyal fog e rendelkezni.
mint már mondtam, jelenleg nem ismert kiváltó model.
[ Szerkesztve ]
-
Tejes Pite
aktív tag
-
Szőr
csendes tag
Üdv mindenkinek!
[JB]CM10-20121231-NIGHTLY
http://defy.bytekiste.de/cm10-2ndboot-nightly-defy(+)/CM10-20121231-NIGHTLY-mb526(last-in-2012).zip
[GB]cm-7-20130101-NIGHTLY-jordan
cm-7-20130101-NIGHTLY-jordan.zip
-
tibibi
őstag
qcmx romnál belehet állitani,hogy hívás után automatikussan a főképernyőre lépjen vissza ne a telefonkönyvbe? Remélem érthető voltam.
-
bepken
veterán
válasz
IV. Béla #21511 üzenetére
én ezt értem, és valóban csupán a "normális kamera" részre kaptam fel a fejem, habár olvastam az előzményeket.
én akkor is túlzásnak tartom az elvárásokat ebben az árkategóriában, főleg az egyéb szolgáltatások és a minőség tükrében. mindent sajnos nem lehet egyszerre
szerintem a mobiltelefon történelme során, néhány "arra kihegyezett" készüléket leszámítva, nem igazán számolhatott az ember minőséggel. legfőképp nem a közép kategória alján keresgélve.
ideális fényviszonyok mellett, digizoom nélkül talán egy olcsóbb fényképező minőségét súrolják néha ezek a képek...de csak egy 2-4" méretű kijelzőn.mondom mindezt laikusként.
-
laleeee
őstag
http://ubuntu.hu/node/33007
-
IV. Béla
tag
válasz
SzalaiG #21501 üzenetére
ha strapabíró telefonra vágysz, akkor én a helyedben egy kicsit várnék. nagyon gyenge most a kínálat, csak visszafelé fejlődnél, előbb-utóbb csak kihoz valamelyik gyártó egy normális felbontású kijelzős készüléket.
azért lehet ismerősi körben sok defy, mert magunkhoz hasonlóan - defyt szerető - jó fej emberekkel barátkozunk
-
IV. Béla
tag
válasz
bepken #21506 üzenetére
arról szólt a beszélgetés, kinek, mi hiányzik a defy+ tökéletességéhez, így került szóba a kamera és annak nem létező gombja. én is vágom, hogy nem egy Nokia 808 PureView-ról és nem is 200ezer forintos készülékről beszélünk.
de ettől függetlenül olcsóbb kategóriás készülékek is szebb képet készítenek. az én defy+-omon olyan, mintha mindig be lenne kapcsolva a "star filter". ezt a régi dallas sorozatban használták, azokban a jelenetekben, amikor az öregasszonyt közelről mutatták, ezzel a szűrővel eltűntek a ráncai, viszont cserébe homályos is lett a kép.
meg is találtam a defy+ előnyét: öregasszonyok fotózásához ideális készülék -
pete_21
addikt
válasz
anonymus89 #21507 üzenetére
Az nem a rom hibája. Kiégett a led. Vigyétek be a szervízbe, és kicserélik a led-et.
(De előtte tegyétek vissza a gyári romot.) -
YAS-dude
őstag
válasz
Már egy ideje működik a google voice search magyarul. Nomeg a swype billentyűzet bétája is tud magyar hangfelismerést (saját engine-jük van rá, jobb is mint a google szerintem).
-
gacsoi
senior tag
válasz
Ezt azért így konkrétan nem mondanám
)
Több keyboard is tudja a hangalapú bevitelt, és sok tudja a magyar nyelvet is.
pl. big buttons keyboard deluxe -
bepken
veterán
-
105kacsa
őstag
válasz
Dark Archon #21497 üzenetére
Miért kell külön kamera gomb?Rengeteg kamera alkalmazás van ahol bármelyik gombot a(kikapcs,hangerő vagy lent a kereső, vissza, home és menü)be lehet állítani kamera gombnak.(CameraZoomFx, Lg Camera stb.
-
pete_21
addikt
válasz
anonymus89 #21493 üzenetére
Mit értesz home gombos hiba alatt?
Augusztusi CM10 már nagyon régi, szerintem tedd fel a legújabbat, tiszta telepítéssel.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- The First Berserker: Khazan
- Villanyszerelés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Telekom mobilszolgáltatások
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest