Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
válasz
hk9mxz
üzenetére
Nagy változás elsőként az aroma telepítő, mikor telepítést megkezded minden változást felsorol.Ez még nem a végleges változaté de izelítőnek most ezt találtam changelog:
- added Aroma Installer , thnx to amarullz
- added Control Panel support
- added Swipe to Remove Notification support
- added three type Camera app
- updated camera drivers
- updated sensors drivers
- allow disabling the proximity sensor
- added choiceable LauncherPRO
- optimized lockscreen animations
- updated APN settings
- updated keyboard layout
- less battery drops
- updated themes
- fixed DSP manager
- fixed USB icon
- updated Google Play to 3.9.16 -
törölt tag
válasz
szpali
üzenetére
no para, szinkronizálhatod mobilnettel is, csak akkor kis méretű kép lesz továbbítva első körben. miután később szinkronizáltál wi-fi-vel is, automatikusan cserélődik a rossz minőségű kép a nagy felbontásúra.
ez mindkét irányba igaz (gmail és telefon címjegyzék között), mindegy, hová töltöd a képet.aztán lehet, hogy 3G-n már nagy képet küld, azt nem próbáltam. 2G-n biztosan csak kis képet küld, minkét irányba próbáltam.
-
törölt tag
nekem meg az egyik haverom tartozik pénzzel már vagy 1 éve és időnként felhívom, de sohasem veszi fel. aztán pár napja látom a fényképét, hogy hív. felvettem és egy jó hosszú monológban elküldtem a fenébe, majd kiderült, hogy a másik tóth attila hívott... utána jó hosszú monológban magyarázkodtam és kértem az elnézéseket a csúnya szavakért

én is azon gondolkodtam, hogy ilyen szarvas hibát biztosan javítanak, de azt már kétlem, hogy az ilyen javítások eljutnak a főzött romokhoz is.
ettől függetlenül fasza a defy+ JB-nnel és szerintem a motorola azért nem frissít hivatalosan, mert az emberek megtartanák hosszabb ideig a telefont, amit a részvényesek nem néznének jó szemmel
-
törölt tag
válasz
tibibi
üzenetére
utánajártam a címjegyzék fénykép (contact photo) témakörnek.
a gmail címjegyzékben régebben [az ICS előtti világban] tényleg csak 96x96 pixeles képeket lehetett használni, aztán jött a 256x256 és most pedig a 400x400.
annyi az érdekesség az egészben, ha a telefon és a gmail között mobilneten törénik a szinkronizáció, úgy a fotó (adatforgalom csökkentési okok miatt) csak 96x96 pixelben kerül elküldésre a másik eszköznek, viszont wi-fi-n történt szinkronizáció után a nagy felbontású kép is továbbításra kerül.
-
Hát EZ a leírás így nem sokat ér, mert nem működnek a linkek...
-
unonova
csendes tag
Üdv! Beats by Dr Dre Solo HD működik Defy+-al? Tudom, hogy HTC vagy iPhone lenne a nyerő, de értelem szerűen Defym van
Esetleg egyéb headphone alternatíva? -
konigjanos
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Küldtem neked privit MyBackup-pal kapcsolatban...
-
mazsi
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem 4 Szabó Attilát vont össze a névjegyzékem. Fél éjfélkor hívtam egy találkozó miatt a haverom. Az utolsó pillanatban tűnt fel a nem oda illő fotó

Szerintem biztosan javítani fogják ezt, mert nem hiszem, hogy nem nyafognak eleget John Smith-ek és Lee Changok üzletfelei. -
PHenis
senior tag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Oké, köszi. Eddig is csináltam csak nem tudtam, hogy szükséges-e...
-
hj.jani95
aktív tag
Lehet màr az újjab CMX-el filmet nèzni online? Mert én ezzel az újjal + a kernellel nem tudtam mert kèrte a Flash vagy nem indult el. Viszont a règebbivel (azt hiszem a szeptemberivel) lehetett.
-
bepken
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
próbálkoztam már én is ezzel a programmal...nem tudom, ha Neked tényleg működik, akkor rendben. de én sehol se láttam olyat leírva, hogy root nélkül képes backup-ot csinálni...az, hogy lementi az .apk fájlokat....hát szóval az nekünk kevés (bár frissíteni egészen biztos, hogy tud majd) - Play-en ezt írja: "Users who have a rooted phone: You can backup apk+data as well as market links!" - és Neked az apk+data backup-ra volna szükséged.
szóval mindenképp győződj meg róla, hogy a data-t is elmentette, még mielőtt nekilátsz a data wipe-nak!
-
jr1994
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
én úgy voltam vele hogy rootoláskor egyszer lesz egy teljes törlés, kibírom. mondjuk vásárlás után egy hónappal rootoltam is, így nekem nem volt nagy probléma
-
válasz
bepken
üzenetére
Dehogyisnem, most is, root nélkül tudok mentést csinálni MyBackup-pal, és már volt rá példa, hogy vissza is állítottam több játék mentését is. Csak azóta lejárt a próbaverzió és természetesen az OTP is most baszakszik, így még nem tudom megvenni.
Semmi nem tud kárpótolni 100+ órányi játék mentést, mégiscsak 2012 van, alap lenne, hogy nem vész el.
-
bepken
veterán
válasz
hj.jani95
üzenetére
hát ne haragudj, de akkor nagyon félre értetted a kérdést
- az adatokról kizárólag root jogosultsággal tud mentést csinálni. szóval egyszerűen sehogy sem oldható meg, hogy ne veszítse el az adatokat, ez van.(#18771) belavagyokbp: én szabof1 leírásában is azt láttam, hogy KELL data wipe is. bár most így átgondolva, lehet hogy ebben a speciális esetben (értsd: 231-es Build number, viszont OTA frissített) lehetséges, hogy nem okozna bootloader error-t, ha elmaradna a wipe data...
de ezért is írtam, hogy meg lehet próbálni, csak ismerje a következményeket.
PHenis! wipe cache + dalvik cache-t mindig érdemes nyomni, nem kér enni

-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
Azon gondolkozom (már régen csináltam), hogyha feldobja a gyári sbf-et, + rá a rootolt sbf-et, abból még nem feltétlenül következik, hogy elvész a data partíció is. Ha nem nyom wipe datát a gyári recoveryben, akkor nem fog elveszni, és elvileg a rendszer is befog rendesen bootolni (nem lesz bootloop), mivel a gyárira dob egy gyári rendszert. Nem tudom, hogy mennyire érthető, de szerintem megmarad mindene. Utána, mivel a rendszer már rootolva lesz, simán lementhet mindent adatostul, így pl a mentései is megmaradnak.
-
bepken
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
NEM! ha ez fontos számodra, akkor mindenképp gondold végig! (bár szerintem pár játék mentés elvesztéséért maximálisan kárpótolni tud bármelyik costum rom
de ez relatív, Neked kell mérlegelned)
a másik pedig, ha már rootolt lesz a telefonod, akkor lesz lehetőséged backup-ot készíteni az alkalmazásokról, adatokkal együtt. és ami még fontosabb, full rendszerekről is tudsz backup-ot csinálni, tehát bármi olyan van, ami nem tetszik, 10 perc alatt vissza tudod állítani az addigi belakott rendszeredet. ami szerintem tök jó dolog
egyébként nekem is OTA frissítést kapott a telefon anno és az első (kapásból a rootolt) sbf flash-nek bootloader error lett a vége.
persze ettől még megpróbálhatod feltenni kapásból a rootolt sbf-et, de vedd figyelembe, hogy MINDENHOL azt írják, hogy bootloader error-t eredményez. megjegyezném, hogy Nortol kollégát is direkt kértem, hogy tegye bele az ő leírásába ezt az információt, az itteni tapasztalatok alaján. illetve szabof1 is nyilván ezért tér ki rá külön. -
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen.
-
-
törölt tag
válasz
hk9mxz
üzenetére
a személyek alkalmazás automatikusan összekapcsolt egy fiókban (!) lévő két Tóth Attilát úgy, hogy az egyik alá berendezte az összes adatot, pedig mindkét névjegyben ki volt töltve szinte minden mező és megegyező adat (a nevükön kívül) nem volt.
ergo, nem elméleti síkon okoskodtam, hanem a gyakorlat beszélt az elektronikus tollamból
-
hj.jani95
aktív tag
Erre valaki vàlaszol?
Màs: A "règi" CMX-el (amelyikben nem volt ez a kernelre cucc) tudtam filmet nèzni, flash nèlkül de felmelegedett tőle a teló. Most viszont az "újal" nem tudtam nèzni (okt 18.) Ès az lenne a kèrdèsem hogy mostmàr lehet? -
hk9mxz
tag
válasz
üzenetére
akkor olvasd el megegyszer es ertelmezd

"Ha egynél több fiókjában találhatók névjegyadatok, a Személyek alkalmazás egyetlen bejegyzésbe kapcsolja össze az ismétlődéseket. Ez a folyamat manuálisan is kezelhető. "Ez nem azt jelenti, hogy az osszes Kiss Pistat osszekapcsolja, csak az egyezoeket amiket masolatkent tud beazonositani.
-
-
jr1994
addikt
új fix (v3) 10.18-as quarx cm10 buildhez: [link]
-
törölt tag
válasz
bepken
üzenetére
ami a mostani ROMban zavar:
- indulás után lassan szedi össze magát. kell legalább 2 perc, mire normálisan lehet használni,
- a galériának nem elérhető a beállítás menüje,
- galériában az USB-n feltöltött képek megnyitására 10-15 percet kell várni,
- képernyőzár ablakon hol megjelenik az elérhetőségem és a naptár, hol pedig nem.
- nem értem, a hívás ablakban miért húzzák fel a hívó 96x96 pixeles profilképet 480x480-ra. a felhúzás miatt a képek homályosak, pixelesek, IGÉNYTELENEK. vagy a gmail-ben kellene engedélyezni nagyobb képeket, vagy a hívás ablakban kellene visszavenni a képet, mert így gagyi hatása van.tetszik:
- baromi gyors a rendszer, nálam akadozás-mentes,
- értesítősávon: beállítások menü elérhetősége,
- értesítősávon: jobb szélsővel gombbal az összes ablak bezárása,
- értesítéseket ki lehet kapcsolni apponként azok egyedi beállításában,
- értesítősávon gyors beállítások, pl. wifi, stb. (quick settings app ment a kukába),
- értesítő sávon e-mail előnézet + opciók,
- értesítőnél nem fogadott hívásokhoz visszahívás + sms opció,
- értesítések gyors kidobása oldalra húzva,
- asztalon az ikonok számát testre lehet szabni (nekem most 4 helyett 5 sor van),
- akksi kijelzője százalékosan is mutat, ha beállítom,
- hangerő menüben gyorsan, minden beállítható,
- névjegyek egyszerűbb kezelése,
- mappák egyszerűbb létrehozása (ikonokat egymásra húzni),
- képernyőzárat balra húzva kamera jön elő,
- képernyőzárra lehet más háttérkép,
- képernyőzárra mehet az elérhetőségem, ha elveszik a telefon,
- képernyőzárra további testreszabhatósága,
- copy/paste megoldás a szövegnél,
- gmail új kezelőfelülete,
- legnagyobb királyság pedig a home gombbal előhívható ablakváltó megoldása (előnézet + oldara húzással kidobás). -
belavagyokbp
aktív tag
Fix a nagy energiafogyasztásra CM10-ben: [link]
Ne csomagoljátok ki, csak töröljétek a kiterjesztést a file végéről!! -
bepken
veterán
válasz
üzenetére
gyári rom 2600 körül tudott, ha jól emlékszem. de itt most a friss driver az, ami igazán lényeges szerintem

amin még javítani kell: a hívás fogadás/bontás még mindig be tud ragadni egy kicsi (kezdek ismét belenyugodni...), illetve néha előfordul, hogy többet gondolkozik egy app megnyitásakor, de ez nálam ugyanígy előfordult CM7 alatt is (igaz elhanyagolható mértékben)
maga a görgetés viszont hibátlan! nem igazán tudok semmibe se belekötni úgy igazán. csak így tovább Quarx!
-
hj.jani95
aktív tag
Mèrt van az hogy felraktam a gyàri SBF-et majd rootoltam majd felraktam a Wiui ès a recovery/boot menübe ott van mèg mindig a 2ndboot. Ez mèrt van?
-
törölt tag
válasz
bepken
üzenetére
nálam az IO ütemezőben SIO van beállítva. nálatok is ez?
egyébként szépen látszik, hogy a tuning mennyit számít a teljesítményben, hárman mértük 1000, 1100 és 1200 max. CPU értékekkel.
egyébként jó értékek az antutu-ban a 2800-3000 körüliek? milyen volt a stock defy+ mérése?más: tegnap átolvastam a nexus 7 súgóját.
tudtátok, hogy ha két ugyanolyan (pl.: Tóth Attila) elnevezésű névjegykártya van a telefonban, akkor a JB automatikusan összeolvasztja azokat eggyé?
ez igen vicces dolog, ha más jelentkezik a vonal végén, mint akit vártunk
az a jó, hogy szétválaszthatók a névjegyek, csak macera, ha sok a bejegyzés és sok a megegyező név. -
bepken
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
"Ha neked az itteni romtól eltérő build numberes romod lenne, amit nem tudsz rootolni egyik rootoló programmal sem és a romod build numbere DFP-180 feletti és nem találsz hozzá rootoló SBF-et, akkor követheted ezt a leírást is, de ez esetben először mindenképpen telepítened kell a címben is nevezett gyári romot (az 1. lépéssorozat szerint) és onnantól már olyan verziójú, de szintén gyári romod lesz, amelyet a rákövetkező lépésekben (2. lépéssorozat) rootolni is tudsz."
ez annyit tesz, hogy hacsak nem "2.3.6 4.5.1-134_DFP-231" build number-t látsz a tulajdonságokban, akkor előbb muszáj lesz feldobnod a "2.3.6 4.5.1-134_DFP-231" build number-rel rendelkező gyári sbf-et és csak azután tudod feldobni a rootolt sbf-et. teccikérteni?
- a 180 azért egy mérvadó szám, mert az még BL6-os, tehát lehet rootolni az általad említett SoC segítségével is (de ezt ugyebár már kilőttük)ja és majd elfelejtettem! akkor is muszáj leszel előbb a 2.3.6 4.5.1-134_DFP-231-es gyári romot felpakolni, ha OTA frissítést használtál.
ennek tükrében a többi kérdésed értelmét veszti, hiszen minden adatod odalesz (app-okat tudod backup-olni adatok nélkül, névjegyek, stb szinkronizálhatóak)
a megvásárolt programokat bármikor újra letöltheted, ez ettől az egésztől tejes mértékben független.M3oH! nem tudom, melyik CMX build-et próbáltad utoljára, de szerintem érdemes lenne kipróbálnod. valószínűleg pozitívan csalódnál

-
válasz
f4lcon
üzenetére
Értem, köszi. A leírás alapján jól értem, hogy nekem nem kell a wipe data? Ill. a wipe data a 3rd party cuccokhoz nem nyúl az SD kártyán, ugye? S ha a root meg van, minden ugyanúgy fog kinézni, mint előtte? Megy a Market, egyéb Google cuccok, megvásárolt programjaim, megy a frissítés, stb? Mit jelent a signed / no signed? Bocs a sok kérdésért

-
bepken
veterán
talán tényleg odébb van, és talán csak a CM7 szintjén lesz (az se 100-as ugyanis!)...szóval így nézve kissé túlzásnak tűnhet a lelkesedésem

grafikus72: a teljesítmény menüpontban nézegesd az I/O ütemező beállításokat! - egyébként antutu mindig is szar volt kártya sebesség mérésben...
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
-
törölt tag
válasz
bepken
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Időközben frissítettem én is, nálam a legutóbbi 2954-hez képest kicsi visszaesés volt. Database IO-ban rontott.
A teszt előtt visszaállítottam a CPU-t 300/22, 600/34, 800/42, 1100/58-ra, viszont most Interaktívan futott.Azt nem értem, hogy egy Samsung 32 GB-os, class10-es sd kártyám van, aminek 21/24 MB/s-ot kellene tudnia, ehhez képest 4/12-n szüttyög. Lehet, az az oka, mindössze 2 GB szabad hely van rajta?
-
pete_21
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Köszi. És a válaszképessége, gördülékenysége milyen a CM7-hez képest?
Én pár hete tettem egy próbát, akkor még a 09.24-gyel, custom kernel nélkül. Eszméletlen döcögős volt a WIUI-hoz képest, még a beállításokon is csomót gondolkozott. Nagyon lomha volt szegény... A CM7-tel/WIUI-val nem is lehetett egy lapon említeni.
Na erre lennék kíváncsi, hogy azóta mennyit változott a helyzet. Te is jó sokat használtál CM7-et (az aláírásodban még mindig az van.
), szóval tudod, milyen az, amikor jól pörög egy rom.
Érdekelne, milyen hozzá képest. -
bepken
veterán
válasz
pete_21
üzenetére
nézd...én tényleg használom a telefonom, úgyhogy nagyon ritka, hogy 1 napnál tovább bírja. persze vannak időszakok, amikor pár napig kevésbé nyomkodom, ilyenkor 2 nap meg szokott lenni.
a CMX még mindig többet fogyaszt, de engem ez kevésbé zavar...inkább a néha előforduló gondolkozóba esések szoktak zavarni, de az előző update óta mintha ezek is ritkábban jönnének elő.
lényeg a lényeg, én most tuti nem megyek vissza CM7-re, Quarx rövid időn belül összehozza a tökéletes JB romot. és én erről nem akarok lemaradni
szerintem ezzel a maival mindenkinek bizonyított (annak is, aki kételkedett) -
bepken
veterán
második próbálkozásra még jobb lett

-
bepken
veterán
válasz
killzone1987
üzenetére
+ (#18731) grafikus72
+ (#18740) szucsinkaaz update_for_18.10_v2.zip tartalma:
24.10 Kernel update:more linaro optimizations, add power hal, interactive governor(should be default in bootemnu for correct work power hal), cleanup/disable unused drivers, fix SGX clocks, add bp_ptc service(only service)
- a Linaro-ról többek között itt olvashattok egy kicsit: www.linaro.org - lényegében egy fejlesztő csapatról van szó (kicsit talán a CM csapathoz hasonlíthatóak), akik elég komoly eredményeket értek már el Android optimalizáció terén. - hogy a frissítésbe milyen tweak került be tűlük, arról fogalmam sincs (lehet hülyeséget mondok, de talán maga a zRAM vagy a KSM is tőlük lehet...ez csak tipp)- HAL (Hardware Abstraction Layer) - fogalmam sincs, nem találtam olyan írást, amit most képes lennék feldolgozni, úgyhogy ezt passzolom.
- governor-ok közé bekerült egy "INTERACTIVE" nevű governor, és ez az instrukciók szerint alapértelmezettként be is lett állítva, mivel ezzel tutira működik az imént említett Power HAL (hmm...ja.)
mellesleg ezzel egy időben a proci is visszaállt alap értékekre, én egyenlőre nem bántom.- nem használt driver-ek ki lettek pucolva
- SGX clock - bizony bizony! a GPU piszkálgatásáról van szó
mint azt már írtam, a proci alapjáraton ketyeg...az antutu viszont ehhez képest eszméletlen magas értékeket dobott a grafikus megjelenítésre !!!!2D - 317 pont !!!!
3D - 842 pont !!!!
így most 1000Mhz-en 2782 pontot értem el !!!...szóval....elég SOK dolog változott a update_for_18.10_v2.zip által

én mondtam, hogy nem kell sokáig várnunk

-
szucsinka
őstag
vki tudja milyen frissitéseket tartalmaz az új CMX updatev2 ??
(dicsák bugssi új ávátárum ván)

-
törölt tag
ajánlok szíves figyelmetekbe egy jópofa, ingyenes app-ot,
Call informer a neve, amivel extra információ megjeleníthető a hívó/hívott félről.az app-ban be lehet állítani, hogy csöngetés közben a hívó (telefonodon mentett) névjegykártyájának melyik adatait írja ki a képernyőre:
- hívó beceneve,
- hívó cégneve, beosztása,
- hívó címe,
- hívó névjegyében szereplő jegyzet,
meg lehet határozni, a képernyő melyik részére és milyen betűmérettel kerüljenek ki az infók.Az 1.24-es ingyenes. Az újabb verzió fizetős, de sokkal többet nem tud.
http://www.papktop.com/call-informer-1-2-4.htmlBeállításokban a Contact Incomlete-t nem érdemes kipipálni, mert akkor csak azt jelzi, ha hiányzik valamelyik adat.
-
killzone1987
senior tag
Mik is lettek a változások a mai cmx updatéban?
Csak néhány szóban magyarul leírná valaki?
Előre is THX!
-
laleeee
őstag
válasz
killzone1987
üzenetére
http://quarx2k.ru/cm10-2ndboot-nightly-defy(+)/
-
dh66e
veterán
válasz
killzone1987
üzenetére
Hisz most töltöttem le onnan.

Biztos a dátum téveszt meg,az csak annyit takar hogy melyik romhoz jött ki.Mögötte ott van hogy 24.Oct.2012 -
pete_21
addikt
válasz
killzone1987
üzenetére
De, ez az: update_for_18.10_v2.zip
Nézd meg a dátumot.
(#18727) bepken: Értem. Köszi. Viszont amelyik GG-s, annál teljesen egyforma a Defy-hez és Defy+-hoz való, mint ahogy a gyári is?

-
killzone1987
senior tag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
Köszi Belavagyok,ez van meg nekem is könyvjelzőzve,de ide még nem töltötte föl QUARX a mai 2ndboot- os updatét a cmxhez.

-
törölt tag
beszámolnátok majd a CM10 18.10 v2-es update működési tapasztalatairól?
most még nem merem feltenni, mert a sima 18.10-es megakasztotta, belassította a rendszert (pedig be volt állítva, a leírás szerint). -
válasz
Dark Archon
üzenetére
nem nagy vaszisztdasz feltenni a rootolt BL7 romot, én a szabof1 leírása alapján csináltam: itt a komplett howto
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
killzone1987
üzenetére
-
killzone1987
senior tag
Bepken!
Légyszi linkeld már be az oldalt,ahonnan leszedted a mai QUARX updatét.
Ami nekem van meg QUARX oldal,arra még nem tette föl.
Köszi
-
hk9mxz
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
amit felrakott az egy masik rom ami a BL7-es rootolt magyaritott rom.
-
pete_21
addikt
Újabb kernel frissítés CMX-hez:
24.10 Kernel update:more linaro optimizations, add power hal, interactive governor(should be default in bootemnu for correct work power hal), cleanup/disable unused drivers, fix SGX clocks, add bp_ptc service(only service).(#18699) bepken és (#18700) PirosHello: Köszi a megerősítést, akkor jól gondoltam. Mert pl. többen, akiknek megrepedt az üveg, kérdezték, hogy ebay-ről milyet rendeljenek. Mindenképp Plus-osat, vagy jó a sima Defy érintője is. És azt a választ kapták, hogy mindkettő jó, egyforma.
Szóval ebből gondoltam, hogy nem különbözhet az üveg.
-
-
bepken
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
XDA-n nézz körbe esetleg...de én kétlem, hogy megoldódott volna, arról már lett volna szó nem egy topic-ban. én pedig még sehol sem láttam.
a leírás rendben van. hiszen a root-olt sbf felpakolása + CWM telepítése utána nyílik lehetőség egy update.zip telepítésre, mely tartalmazza a magyarítást. -
válasz
Dark Archon
üzenetére
milyen a rendszered most?
ha itt visszakeresel szabof1 leirta mit kell nézni, hogy kiderüljün BL7 vagy BL6 a telefonod
ha BL6 akkor megy a SoC -
hk9mxz
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
azt irja, hogy ROM csere utan tud magyarul a defy+...
-
-
bepken
veterán
válasz
oliverkiss32
üzenetére
BL7-en szerintem továbbra sem működik...ha jól gondolom, Dark Archon kérdése erre irányult volna. - egyébként miért szükséges a SoC?
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Lehet, amióta létezik a telefon.
-
Lehet már SoC-cal vagy hasonlóval rootolni a telót?
-
törölt tag
Jelly Bean (JB) magyar nyelvű használati útmutató (magyar nyelvű súgó a Google Nexus 7-hez):
http://support.google.com/nexus/?hl=hu&topic=2565937&rd=3Érdemes átnézni, sok finomságot tanultam én is.
-
maaniac
aktív tag
válasz
belavagyokbp
üzenetére
köszi...végre megy a kedvenc élő hátterem

+ a gapps-ot is szedem

-
hj.jani95
aktív tag
Valaki próbált online játszani a Minecraft Pocket Editionnal? Nekem nem akar sikerülni.
-
belavagyokbp
aktív tag
Akinek hiányoznak az élő-hátterek a JB alól, azoknak itt egy flashelhető zip. Ebből az új gapps-packból csináltam, nincs benne semmi más, csak az élőhátterek. Kipróbáltam, nálam működnek.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Bárki, bármit mond a Defy+ oldala nagyon csúszós. Azt elismerem, hogy a hátlap nem csúszós, de nem is azt szorítja az ember, hanem az oldalát. Meg kell fogni mondjuk egy ZTE Blade-t és akkor már érzi az ember, miről beszélek.
Gorilla Glass-nál valami technológiai váltás lehetett, mert állítólag a Defy jobban még karcolódott, illetve bemattult az üveg.
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
A következő hibával szembesültem ami roppant bosszantó és remélem van valakinek valami megoldása rá. 2 napja cseréltem memórakártyát a telómban. Egy 32 GB os Sandisk et kapott. Azóta, ha bármiféle SD kártyát érintő művelet van elkezd az mp3 ak közül random lejátszani valamit a teló...(install, gépre USB tárolóként feldugás stb.) nem látom, hogy menne a zenelejátszó és leállítani sem tudom a dolgot. Abbahagyja mikor kedve van... valakinek van valami ötlete

-
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Vagyis az érintőpanel a GG, de van alatta egy kijelző, az LCD. Az viszont különbözik valószínűleg a két típusban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
10.19-e óta tesztelem akkor is már ez volt a verzió szám(alaposan rá lett szabva általam a defy plusra wajk által meg a síma defy-re).De a linkelt kép rc kiadás a véglegesben változhat is

Mert már fenem a fogam nagyon.

vagy ezt nem èrtem. Amgy èn ùgy èrtettem hogy ha rootolva van a telo csak akkor tud backupot csinàlni