Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
válasz lordyka #6109 üzenetére
Erre a választ sajna nentudom..én mindig szabof1 leírása alapján csinálom, s eddig szerencsére nem volt gond vele. A legújabbra most én se frissítek, lehetne akkor 2 naponta szinte. Szerencsére a 21-i vel eddig nem tapasztaltam semmi negatívumot. Ha ilyen marad akkor egy darabig jó lesz. Nemhagyom hogy elkapjon a `romcsere pánik` )
-
meridaharcos
senior tag
válasz lordyka #6288 üzenetére
Írjál majd tapasztalatokat légyszi !
Nekem a 25-i van fent, szinte tökéletes. Go launcherrel használom, valamint v6 superchargerrel. Szinte hibátlan.
Egyedül az energiagazdálkodás widgeten szokott picit meghülyülni az adatkapcsolat kapcsolója, eddig ennyit vettem észre, semmi többet.Pár nap múlva írj Te is légysz !
Köszi!"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
meridaharcos
senior tag
válasz lordyka #6292 üzenetére
Eszembe jutott még egy valami a 25-i verzióról. Abban is 4 proci szint van, de nekem a legfelső szinte sosem akar aktivizálódni. Még a proci stability teszt is csak 1000 MHz-en pörög, a cpu spy szerint is csak másodperceket töltött ebben a fokozatban a proci. Nem tudom mi lehet ...
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
meridaharcos
senior tag
-
addikt
-
alias3t
csendes tag
-
Jonny99
tag
válasz lordyka #6351 üzenetére
Értem köszi...
Amúgy pont az történt amit leírtál bootloader error és kezdhettem elölről a flashelést
Okés akkor ez le is tisztult a fejemben, viszont amit Goose-T linkelt SBF-et (német 2.3.6-os, 6-os bootloaderrel) nem lehet letölteni, mert megup-os volt és az ugye már nincs
Ő azt írta ehhez a verzióhoz fejlesztik a CM7/CM9-et szóval ezt lenne célszerű felrakni, a mostani GB-s rom helyett, hátha megszűnnének a problémáim.Ha valakinek esetleg megvan ez az SBF, vagy tudja honnan lehetne letölteni az dobjon már legyen kedves egy linket, hogy le tudjam húzni és akkor azzal is kipróbálnám a CM9-et.
Alapvetően tetszene és elég használhatónak is tűnik amíg újra nem kell indítani a telefont.Most CM7.2 van fent de az akku zabálásával nem vagyok kibékülve. Hiába a kalibráció 2 óránként -10%, még ha hozzá se nyúlok. Próbáltam már amit írtatok, hogy CWM-ben kilőttem a CPU setup-ot, de az sem segített. Nincs ötletem mi zabálhat ennyit.
-
RJocó
tag
válasz lordyka #6368 üzenetére
Akkor oks Mondjuk személy szerint 2 naponta mindig felteszem tölteni mivel a 3.napot már nem biztos kibírná. Vagy ha ki is tartana,de jobb biztosra menni..ki tudja mi jön aznap. Engem ez nem izgat fel annyira. Azért van ilyen telóm h használjam, este elfér a töltőn.. Ha meg egyszer az akksi felmondja a szolgálatot akkor veszek újat, vagy újabb telót. Sajna a technika nem tudja követni ezt a fejlődést az akksik terén. Vagy nem engedi az olaj lobbi....
-
obZen
tag
válasz lordyka #6372 üzenetére
Nem igazán értem a problémátokat. Sőt, rohadtul nem értem a problémátokat.
Az a baj, hogy az akku merül??! Valamit valamiért!
Kaptok frankó teljesítményt cserébe.
Messzebb megyek: ha nem lenne a tudatotokba hegesztve, hogy ez egy "ÜBER"-teljesítményű akkuval van ellátva, akkor eszetek ágába se jutna morfondírozni.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy munkaidőben szinte folyamatosan csörög a telefonom, ennek ellenére SOHA nem sikerült "cserbenhagyásig" meríteni (ROM: WR1.4)."Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
RJocó
tag
válasz lordyka #6407 üzenetére
Nemtudom..a 29-ivel megvagyok elégedve. Gyors, negatívum eddig nem volt vele. Lehet ezt most kihagyom. Jó lenne ha nem csak a zippeket tennék fel, hanem egy leírást is, hogy mi változott. De gondolom rosszabb nem lett. Ha valaki felteszi kíváncsian várom a tapasztalatokat.
alias3t: van benne valami
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
válasz lordyka #6597 üzenetére
A két középső érték nem mérvadó, mert alig használja a processzor.
A magas értéket stabilitásteszttel, vagy 1-2 óra kimerítő játékkal lehet tesztelni, az alacsony pedig pár nap alatt kiderül.
Nálam viszonylag stabil, de nem hibátlan.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Mec
aktív tag
válasz lordyka #6616 üzenetére
remek, pont most telepítettem
ez a misztikus "bejövő-kimenő hívás nem működik/nemfogad-nemküld SMS-t" állapot hétvégén megint előjött, kezd valami összefüggés kialakulni bennem a reggeli wifi+mobiladat egyidejű bekapcsolásával (legutóbbi reggeli bekapcsolástól kezdve nagyon gyorsan merült, valami kiakadhatott mert 100mA körüli terhelésnél reszelt a grafikon úgy, hogy hozzá se nyúltam [link]), de persze előidézni nem tudom a gondot, na és persze addig nem is derül ki, hogy ilyen állapotba került, míg nem próbálok telefonálni vagy SMS-t küldeni.
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
válasz lordyka #6624 üzenetére
mi értelme a négy szintnek? Sima scrollozáskor is feltolja a 4. szintre...
Aggaszt ez a hálózatról leszakadás, ma is volt megint. Senkinek nem jött elő? Vissza kellene mennem a gyári rendszerre, hátha ott is produkálja? Valahogy semmi kedvem az akadozós blurhoz :-)
mecsystem.uw.hu
-
1NST1G8R
senior tag
válasz lordyka #6633 üzenetére
Nekem most 142megam van a 2.3.6-al ugy hogy fent van az Android Assistant, a Beautiful Widgets meg az Extended controls amik mindig futnak, szoval ilyen szempontbol nalam nem veszes a dolog, bar az igaz hogy van aki sokkal tobb appot hasznal. A kinezet modositas meg igy sem lenne eleg meggyozo erv amiert kiprobalnam. A Sweeter home nevu launchert nem tudom ismered-e, de amit azzal lehet muvelni az eleg durva szerintem, bar lehet hogy ahhoz pont rootolni kell, nem vagyok biztos benne mert nem probaltam csak neztem rola par videot, hat mit mondjak, van benne pontencial.
Fortune doesn't favor fools.
-
105kacsa
őstag
válasz lordyka #6715 üzenetére
Köszi a választ.Szombaton felrakom én is,adig marad a quarx 04.08.Ezel azon kivűl hogy elfelejti a beállított csengőhangon nagyon más hibát nem találtam.A procit 1200 mhz-ra állítottam a quadrant teszt most így 2135 lett.(az új cm9 amiben müködik a teljes körű hardveres gyorsítás azért szintén megérhet egy próbát :http://defy-cm.net/defy_plus-cm9-nightly/)
[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Icetee
aktív tag
válasz lordyka #6743 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Akkor ezek szerint nem csak én tapasztaltam ilyet.
Biztos jó ez a Gorilla Glass, de ezek szerint van rés a pajzsonJó is hogy írtad a matt fóliát, mert közben nézegettem neten mik vannak és én is azzal szemeztem, gondoltam milyen jó hogy nem csillog a fényben.... de akkor olyat nem veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest